گزارش قابل تامل گلوبال ریسرچ درخصوص انتخابات آمریکا / کدام انتخابات دموکراتیک در دنیا 11 میلیارد دلار هزینه برمیدارد ؟ / جو بایدن حامی سیاست های مداخله جویانه ی پرخاشگرانه است / جنگ در لیبی، حمله عربستان به یمن و اقداماتی از این دست دستپخت جوزف بایدن بوده است ... / با ما همراه باشید ...
#استوری
@iran_onlin_ir
⭕️ وقتی "ترامپیسم" گریبانگیر آمریکا می شود
♨️ رئیس جمهور آمریکا تهدید کرده است که در صورت شکست در انتخابات ریاست جمهوری، نتایج انتخابات را از طریق ابطال آرای پستی و شکایت به دیوان عالی آمریکا( که اکثریت آن در دست طرفداران ترامپ می باشد ) به چالش خواهد کشید.
🔻 به عبارت بهتر، ترامپ به دلیل روحیات خاص و رویه متعارفی که از سال 2016 میلادی تا کنون در پیش گرفته است، حاضر به پذیرش شکست در انتخابات نیست.
♦️ ماجرا به این نقطه ختم نمی شود! نباید فراموش کرد که ترامپ به لحاظ حقوقی، یک "رئیس جمهور مستقر" محسوب می شود و می تواند با استناد به مجاری و ابزارهایی که به صورت رسمی و بر اساس قانون اساسی آمریکا در اختیارش است، این کشور را در بن بستی تمام عیار گرفتار سازد.
⭕️ رئیس جمهور آمریکا به طرفداران خود از تگزاس و نیویورک گرفته تا کالیفرنیا و میشیگان گفته است که خود را برای چالشی طولانی مدت در عرصه سیاسی و اجتماعی آمریکا آماده کنند.
🔻پیام ترامپ کاملا مشخص است : یا اعلام پیروزی جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری یا جنگ داخلی!
🔴 بسیاری از تحلیلگران آمریکایی از همان ابتدای حضور ترامپ در کاخ سفید هشدار داده بودند که استمرار حضور وی در قدرت می تواند مولد بحرانهایی عمیق، زیرساختی و پایان ناپذیر در آمریکای امروز باشد.
💢 جان گلد برگ حدود سه سال قبل در "لس آنجلس تایمز" در توصیف خلقیات رئیس جمهور آمریکا نوشت:
"ترامپ خود بارها گفته است که غریزه خودش را بسی بهتر از عقاید و نظریات مشاورانش می داند. او بارها در سخنان خود گفته که سیاستمداران پیشین، همگی افرادی ابله و ناتوان بوده اند. این خود شیفتگی است، نه یک ایدئولوژی. حتی ایده هایی را هم که ترامپ تا کنون به صورت هماهنگ و یکپارچه ارائه کرده، هیچ گونه مبنای عقلانی درستی نداشته اند. ترامپ مقررات را دوست ندارد، چرا که به عنوان یک تاجر ، مقررات سد راه وی می شوند. او از تجارت هم خوشش نمی آید، زیرا که درکی کوته فکرانه و بچه گانه از مفهوم "برد" دارد، اینکه خارجی ها دارند ما را غارت می کنند. کشورهای دیگر هم به ما می خندند."
⭕️ این ها موضع رئیس جمهور فعلی آمریکا است. او اصولا به گفتمان ها و بحثهایی که عنوان می کنند حمایت گرایی اقتصادی می تواند کارگر باشد اهمیتی نمی دهد، چه برسد به اینکه راجع به آن فکر کند. حتی ترامپ در این مسیر به متحدین سنتی اروپایی کاخ سفید نیز رحم نکرده است. او دو سال قبل دستور جنجالی خود را در خصوص تحمیل عوارض بر فولاد و آلومنیوم صادر شده از اروپا، به طور کاملا صادر کرد. این فرمان حتی برای کابینه ترامپ هم غیر منتظره بود و نمی دانستند باید دقیقا چه واکنشی نشان دهند.
🔻 آنچه مسلم است اینکه "ترامپیسم"نه یک "ایده" است و نه یک "سبک فکری غالب"! ترامپیسم ( که برخی طرفداران ترامپ از آن به عنوان یک ارزش !! یاد می کنند) در واقع زیر شاخه ای شخصیت خود ترامپ می باشد. حملات کلامی متعدد رئیس جمهور آمریکا به گماشتگان قبلی دولت خود را نمی توان به هیچ وجه، با و با استناد به هیچ سیاست، قانون و یا ایدئولوژی توجیه کرد.فارغ از آن، ترامپ عتقد است که باید پروسه قانونی را برای انجام کارها کنار گذاشت و در صورت لزوم دست به اسلحه برد.
💢 او دقیقا در جریان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 همین روش را دنبال کرده است. ترامپ رسما از طرفداران خود خواسته است تا خود را برای درگیری های مسلحانه بعد از انتخابات و مقاومت در برابر پیروزی بایدن آماده کنند! حتی او محاصره اتوبوس بایدن، نامزد ناتوان حزب دموکرات توسط طرفداران مسلح خود در تگزاس را مورد تشویق قرار داده و از آن اعلام برائت نکرده است!
♨️ بدیهی است که طرفداران ترامپ نیز در طول سالهای اخیر و خصوصا در روزهای حساس فعلی، تحت تاثیر او قرار دارند و همانطور عاری از منطق می باشند و به دنبال راههایی هستند تا رفتار رئیس جمهور خود را توجیه کنند.
♨️ جامعه شناسان آمریکایی در خصوص اینکه "ترامپیسم" به عنوان "مصداق هنجار شکنی رسمی" مورد توجه و ترویج در آمریکا قرار بگیرد بارها هشدار داده اند اما به نظر می رسد دیگر برای مخابره این هشدارها و توصیه ها دیر شده است! حتی اگر ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری بازی را در نهایت به بایدن واگذار کند، عوارض ناشی از حضور چهارساله وی در قدرت، تا دهه ها گربیانگیر ایالات متحده خواهد بود.
@iran_onlin_ir
⭕️ افزایش نگرانیها از تداوم منازعه قره باغ
♨️ منازعه در قره باغ کماکان ادامه دارد و به نظر می رسد طرف جمهوری آذربایجان تا آزادسازی مناطق تحت تصرف به این منازعه ادامه می دهد. در برابر ارمنی ها هم به دنبال جلب حمایت های بین المللی برای تقویت موضع خودشان هستند این امر باعث ابهام بیشتر در قره باغ و افزایش نگرانی ها از تداوم درگیری ها و به تبع آن گسیل شدن جریان های تروریستی شود.
🔻این موضوع باعث نگرانی جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشور طالب صلح و امنیت در منطقه شده و ایران معتقد است افزایش منازعه قره باغ ظرفیت تبدیل شدن اش به منازعات منطقه ای را دارد. نگرانی مهم دیگر کشورمان از ادامه منازعه در قره باغ زمینه سازی رژیم صهیونیستی برای افزایش مداخلات اش در این منطقه است و برای همین ایران با در نظر گرفتن مصالح و ثبات منطقه و منافع دو کشور جمهوری آذربايجان و ارمنستان بر توقف درگیری و صلح پایدار در قره باغ کوهستانی تاکید دارد
@iran_onlin_ir
⭕️ استقبال ظریف از پیروزی بایدن!
♨️ فایده این دستافشانیهای مسبوق به سابقه، غیر از تحریم بیشتر چیست آقای ظریف؟
🔻محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه دولت آقای روحانی که به تازگی به کشور ونزوئلا سفر کرده است؛ طی اظهاراتی در این کشور پیرامون موضع ایران درباره نتیجه انتخابات آمریکا و اینکه آیا بر سر کار بودن دموکراتها یا جمهوریخواهان در کاخ سفید تفاوتی دارد، گفت:
🔴 هنوز نمیدانیم که چه کسی پس از این انتخابت پیروز خواهد شد، اما معلوم است که تفاوتی میان این دو مورد وجود دارد، خصوصا در دوران دولت ترامپ که حتی اختلافاتی میان خود جمهوریخواهان نیز وجود داشت و دیپلماسیای که دولت ترامپ در پیش گرفت، اگرچه دیپلماسی زیادی هم از آن ندیدیم، بر اساس تهدیدهای شخص او و وزیر امور خارجهاش بود. بنابراین تفاوتهایی وجود خواهد داشت اما چیزی که برای ما اهمیت دارد لحن و کلمات نیست بلکه عملکردهاست.
💢 به گزارش جماران، ظریف میافزاید: آمریکا فعالیتی غیر قانونی علیه ایران داشته است به دلیل این که به اقتصاد و مردم ما لطمه زد و اگر میخواهد وضعیت تغییر کند، باید رویهاش را تغییر دهد.
✳️ ما قضاوت درباره این اظهارات آقای ظریف پیرامون تفاوت بایدن و ترامپ را به عهده مخاطبان محترم میگذاریم و این سؤال را نیز از شخص وزیر محترم امور خارجه میپرسیم که عملکرد اوباما و ترامپ یا به عبارت بهتر، عملکرد دو حزب دموکرات و جمهوریخواه آمریکا در قبال مردم و نظام ایران دقیقا چه تفاوتی داشته است که آقایان هماکنون از تفاوت بایدن و ترامپ حرف میزنند؟!
🔻و چرا این تفاوت هرگز از سوی مردم و نظام ایران احساس نشد و هیچ تحریم تأثیرگذاری در قبال آن لغو نشد؟!
💢 بیان این نکته هم ضروریست که آقای ظریف شأن حقوقی خود در جایگاه وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران را در حد کشورهای میکروسکوپی و وابسته پایین بیاورند و مثل نخست وزیر یکی از کشورهای ضعیف اروپایی به طرزی شتابزده به پیشواز یکی از دو نامزد ریاستجمهوری آمریکا بروند...
♨️ گفتنیست، اخباری وجود دارد مبنی بر اینکه ظریف در زمان حضور در آمریکا با جو بایدن ارتباط داشته داشته است. ظریف البته میگوید که این ارتباط، قانونی بوده است!
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اشاره سریال ایرانی به جو بایدن
💢 تو بهترین زمان ممکن این سکانس خانه امن پخش شد! جو بایدن: باید کاری کنیم خانه امن ایرانیها امنیت نداشته باشد...
@iran_onlin_ir
بازی عجیب و غریب غربگرایان با معیشت مردم / آیا هیئت متوسلین به کاخ سفید همزمان با پیروزی احتمالی بایدن در تهران تاسیس خواهد شد ؟ / هشدار درخصوص تلاش غربگرایان برای ایجاد تغییر در درک مردم / با ما همراه باشید ... ( قسمت اول )
#صریح_نیوز
@iran_onlin_ir
بازی عجیب و غریب غربگرایان با معیشت مردم / آیا هیئت متوسلین به کاخ سفید همزمان با پیروزی احتمالی بایدن در تهران تاسیس خواهد شد ؟ / هشدار درخصوص تلاش غربگرایان برای ایجاد تغییر در درک مردم / با ما همراه باشید ... ( قسمت دوم )
#صریح_نیوز
@iran_onlin_ir
⭕️ جوانان مسلمان فرانسه (پس از حملات تروریست ها به یک کلیسا در اروپا) : از این به بعد حفظ امنیت کلیساها به طور داوطلبانه با ما خواهد بود ....
♨️ علیرغم مواضع اسلامستیزانه دولت «امانوئل ماکرون» رئیسجمهور فرانسه بعد از اهانت اخیر نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص)، گروهی از جامعه مسلمانان این کشور اروپایی به ویژه جوانان مسلمان، برای محافظت از کلیساها در مقابل حملات گروههای افراطی پیشقدم شدهاند.
🔻 شبکه «ای بی سی نیوز» در این خصوص گزارش کرد، بعد از حمله هشتم آبان ماه یک فرد مسلح به چاقو به کلیسای «نوتردام» در شهر «نیس» و کشته شدن دستکم سه نفر، گروهی از جوانان مسلمان در اقدامی برای ابراز همبستگی با مسیحیان و کاتولیکها، تعطیلات آخر هفته خود را به محافظت از کلیسای جامع شهر خود در «لودو» پرداختند.
🔴 به دنبال این اقدام جوانان مسلمان، مسئولان کلیسای جامع شهر لودو بسیار تحت تأثیر قرار گرفته و آن را اقدامی بسیار امیدوارکننده توصیف کردند.
💢 بن فرهت یک جوان مسلمان فرانسوی در گفتوگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: «من مسلمان هستم...و ماشاهد اسلام هراسی و تروریسم در این کشور هستیم».
⭕️ وی در ادامه توضیح داد که طی سالهای اخیر، متحمل فشارهای روحی بسیار زیادی شده است زیرا به دلیل جو اسلامستیزانه در کشور فرانسه، هربار که خشونتی در این کشور اروپایی رخ میدهد که به گونهای به گروههای افراطی به ظاهر اسلامگرا ارتباط دارد، مردم فرانسه مسلمانان را در معرض تحقیر و اتهام قرار میدهند.
💢 طبق گزارش شبکه یورونیوز، از نظر جامعه مسلمان فرانسه، حمله اخیر یک فرد مسلح به کلیسای نوتردام شهر نیس، هیچ ارتباطی با اسلام نداشته و نباید به دین اسلام ارتباط داده شود.
🔴 بن فرهت از کارکنان شرکت نفتی توتال فرانسه است و هدایت تیم فوتبال محلی شهر محل اقامت خود را برعهده دارد و پس از حمله نیس با گروهی از دوستان مسلمان خود تصمیم گرفتند که علاوه بر ابراز همدردی و تجلیل از خانواده قربانیان این حادثه، از کلیساهای شهر خود محافظت کنند.
♨️ چندی پیش به دنبال اقدام تکراری نشریه «شارلی ابدو» فرانسه، خشم جامعه مسلمانان برانگیخته شد اما ماکرون به جای عذرخواهی از مسلمانان در پی افزایش احساسات ضد فرانسوی در میان کشورهای اسلامی، در توئیتر به دو زبان عربی و انگلیسی و در حمایت از این اقدام موهن به بهانه آزادی بیان گفته بود که هیچ چیزی سبب عقبنشینی فرانسه نخواهد شد.
🔻با این حال، پس از شدت گرفتن انتقادات و برپایی تظاهرات در کشورهای اسلامی علیه رئیسجمهور فرانسه، ماکرون در گفتوگو با شبکه «الجزیره» ضمن عقبنشینی از موضع پیشین خود، گفت: «به نظر من منشأ عکسالعملها (به این موضوع) دروغ، تحریف سخنانم و این برداشت مردم بود که من این کاریکاتورها را تأیید میکنم».
🔴 پس از آن نیز رئیسجمهور فرانسه چندین بار در مناسبات مختلف تأکید کرد که دولت وی هیچگونه دشمنی با اسلام ندارد و تنها به دنبال مبارزه با افراطگرایان است.
@iran_onlin_ir