⛔ادعای تازه درباره آزمایشگاهی بودن کرونا در گزارش آمریکایی/بخش دوم
🚫پیشتر نیز تیم تحقیقاتی سازمان جهانی بهداشت، پس از گذراندن چند هفته در چین و بررسی خاستگاه ویروس کرونا به این نتیجه رسیدند که انتشار این بیماری از آزمایشگاه شهر ووهان «با احتمال بالایی بعید به نظر میرسد».
⛔از ابتدای همهگیری ویروس کرونا در جهان «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا نام آن را «ویروس چینی» گذاشت و این کشور را به انتشار آن متهم کرد.
@iran_onlin_ir
57.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش تند روحانی به مناظره روز گذشته
حسن روحانی در جلسه امروز به مناظره دیروز پرداخت . چند نکته مهم در خصوص مشارکت ...
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
tahlilgar.mp3
18.62M
واکنش تند روحانی به مناظره روز گذشته
حسن روحانی در جلسه امروز به مناظره دیرو پرداخت . چند نکته مهم در خصوص مشارکت ...
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
❌ناکامی سیا و پنتاگون برای ایجاد پایگاه در خاک پاکستان
🚫 هر چند گمانه زنیها درخصوص طرح آمریکا برای داشتن پایگاه جدید در پاکستان همزمان با خروج از افغانستان با مخالفتهای جدی در پاکستان همراه شد، با این حال تلاش سازمان سیا و پنتاگون برای این هدف ادامه یافت اما گزارشها حکایت از به بن بست رسیدن مذاکرات در این خصوص دارد.
♦️وزارت امور خارجه پاکستان طی هفتههای اخیر به صراحت هرگونه تصمیم این کشور برای ارائه پایگاه نظامی و هوایی به ایالات متحده آمریکا با هدف تسهیل خروج این کشور از افغانستان را کرد.
🔶️وزیر امور خارجه پاکستان نیز با تاکید بر مواضع عمران خان نخست وزیر این کشور مبنی بر دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی پاکستان و عدم تکرار اشتباه دولتهای سابق درباره مشارکت نظامی با آمریکا، اعلام کرد که اسلامآباد هرگز پایگاهی به کشورهای خارجی از جمله آمریکا نمیدهد.
🔷️با وجود مخالفت صریح مقامهای پاکستانی و واکنش شدید احزاب و رهبران سیاسی این کشور با هرگونه طرح ارائه پایگاه به آمریکا در خاک پاکستان، گزارشها از ادامه داشتن مذاکرات واشنگتن با اسلامآباد و حتی سفر مخفیانه رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به پاکستان حکایت دارد اما این تحرکات به نتیجهای نرسید.
⭕رسانههای پاکستانی امروز به نقل از منابع خبری آمریکا گزارش دادند: گفت وگوهای واشنگتن برای متقاعد کردن اسلامآباد درخصوص ارائه پایگاه در پاکستان به در بسته خورده و طرف آمریکایی به بن بست رسیدن این رایزنیها اذعان کرده است.
🔶️آژانس جاسوسی سیا که در گذشته از پایگاه خود در پاکستان برای اجرای عملیات پهپادی در افغانستان و حتی در خاک خود پاکستان علیه به اصطلاح شبه نظامیان استفاده میکرد، در سال 2011 درپی ماجرای حمله مرگبار بالگردهای ناتو از افغانستان به مواضع نظامیان پاکستانی، از این مکان بیرون رانده شد.
◾برخی از مقامات آمریکایی به روزنامه نیویورک تایمز گفتند: درحال حاضر مذاکرات با پاکستان درباره طرح ارائه پایگاه به بن بست رسیده است اما این گزینه همچنان روی میز است.
🛑در این گزارش آمده است: حتی ویلیام برنز رئیس سازمان سیا اخیرا سفر مخفیانهای به پاکستان داشته با ژنرال «قمر جاوید باجوا» فرمانده ارتش این کشور دیدار کرده است اما نتیجهای از این اقدامات حاصل نشده است.
♨️افکار عمومی در پاکستان به شدت مخالف هرگونه نفوذ مجدد ایالات متحده آمریکا و داشتن پایگاه در خاک پاکستان هستند. با این حال گفته میشود رئیس سیا در دیدارهای مخفیانه خود با مقامهای بلندپایه نظامی و اطلاعاتی پاکستان درباره موضوع پایگاه صحبتی نکرد اما وزیر دفاع آمریکا که اخیرا به دفعات با مقامات پاکستانی تلفنی رایزنی کرده است، مطالبه واشنگتن را مستقیم اعلام کرده است.
🔷️گزارش منابع خبری حاکی است که اسلامآباد حاضر به پذیرفتن هرگونه مطالبه مبنی بر فعالیت سیا در خاک پاکستان نیست و با هدف ترمیم روابط دو کشور درصدد احتیاط در این تعاملات است.
🔻طی ماههای اخیر و با اجرای طرح خروج نظامیان از افغانستان توسط دولت جو بایدن، زمزمههایی مبنی بر گفت وگوهای پشت پرده پنتاگون با اسلامآباد برای در اختیار قراردادن پایگاه نظامی و یا هوایی به آمریکاییها در پاکستان با هدف نظارت بر اوضاع افغانستان پس از پایان روند خروج نیروهای ناتو و آمریکا شنیده شد.
🔺️در عین حال 21 اردیبهشت امسال وزیر امور خارجه پاکستان تمام حدس و گمانها درباره بررسی اختصاص پایگاه نظامی به آمریکا را رد کرد و گفت: گمانهزنیها درباره در اختیار قرار دادن هرگونه پایگاه در پاکستان به آمریکاییها پس از خروج آنان از افغانستان واقعیت ندارد.
♦️گفتنی است آخرین پایگاه مورد استفاده نیروهای آمریکا در خاک پاکستان 10 سال پیش با مطالبه قوی رهبران سیاسی و نظامی این کشور تخلیه شد و این اقدام در واکنش به حمله تکان دهنده نیروهای ناتو مستقر در افغانستان به مواضع نظامیان پاکستانی در نزدیکی مرز دو کشور انجام شد.
🚫پاکستان در تیر ماه 1390 دستور تعطیلی پایگاه هوایی «شمسی» واقع در ایالت بلوچستان را صادر کرد و این پایگاه از وجود نیروهای آمریکایی تخلیه شد. حمله مرگبار 26 نوامبر سال 2011 بالگردهای ناتو به پست مرزی ارتش پاکستان در نوار مرزی با افغانستان و جان باختن دستکم 24 نظامی پاکستانی خشم رهبران سیاسی و نظامی این کشور را برانگیخت و در واکنش به آن اسلامآباد، دستور تخلیه پایگاه هوایی "شمسی" را از نیروهای آمریکایی صادر کرد.
@iran_onlin_ir
⛔قابل توجه برخی کاربرانِ به اصطلاح عدالت خواه /این هم پرچم...
♨️برخی کاربران در توئیتر پس از مناظره اول ، با کات کردنِ عکس پرچم های ایران مدعی شده بودند که صدا و سیما در این مناظره ها از پرچم ایران استفاده نکرده است. پس از مناظره دوم برخی کاربران با اشاره به نزیک تر شدن پرچم ها به کاندیداها نوشته اند : پرچمهارو یه جوری چسبوندن به نامزدها که یاشار سلطانی نتونه دوباره کات بزنه :)))
@iran_onlin_ir
♨️از محسن رضایی و ستادش عذرخواهی کردیم
📌مالک شریعتی رئیس ستاد زاکانی :
⭕درباره یک توییت خطا:
1.دکتر #زاکانی یکماه قبل درخواست مرخصی کرد، لذا مسوولیت مرکز پژوهشها در این ایام را بعهده ندارد
2.مرکز پژوهشها سریعا از خطای سهوی ادمین صفحه خود عذرخواهی نمود
3. درزمان استراحت که آقای زاکانی مطلع شد، از #آقامحسن و دکتر متفکرآزاد هم از ستاد وی عذرخواهی کردند.
@iran_onlin_ir
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
این معادله خیلی ساده است ، اگر هوشیار نباشیم ...
.
امروز زیباکلام از دو کارمند روحانی خواسته تا با تحریم مناظره ی سوم شانس پیروزی را بیشتر کنند...
.
دقت کردید چه شد ؟
.
مناظره های صدا و سیما به مزخرف ترین و خسته کننده و سردترین شکل ممکن و در بدترین ساعتِ ممکن در حال برگزاری است.
.
حالا زیبا کلام می گوید : شما دو تا ، در چنین مناظره ای که بر اساس نظرسنجی ها سی درصد جامعه آن را دیده اند شرکت نکنید.
.
ما هم از همین عدم حضور شما (در مناظره ای که حرفی در آن برای گفتن ندارید) استفاده کرده و برای شما رای سازی میکنیم...
.
طرف دوم ماجرا هم واضح است : اگر آرا رئیسی را به زیر پنجاه درصد بکشند ، شانس رفتن انتخابات به دور دوم زیاد است...
.
حالا اگر این رای به شکلی به دور دوم ریزش کند که بدنه رای رئیسی و سبدِ رایش به یک کاندیدای انقلابی دیگر داده شود ، ماجرا برای جریان انقلابی پیچیده تر خواهد شد ...
.
شبنامه ی امشب را ببینید مفصل توضیح داده ام...
#آقای_تحلیلگر
https://www.instagram.com/p/CP59vnhhF-x/?utm_medium=copy_link
@mrtahlilgar1
🔴درخواست دوباره حماس برای آزادی اسرای فلسطینی از زندانهای عربستان
🔺️به گزارش الخلیج الجدید، جنبش مقاومت اسلامی «حماس» درخواست خود را از مقامات سعودی برای آزادی بازداشتشدگان فلسطینی ، به ویژه «محمد الخضری» نماینده جنبش حماس که بیش از 80 سال سن دارد و از چندین بیماری رنج میبرد، اعلام کرد.
🔻« رأفت مرة» رئیس اداره اطلاع رسانی حماس اعلام کرد که جلسهای برای محاکمه بازداشت شدگان فلسطینی در عربستان ، از جمله محمد الخضری روز سه شنبه در عربستان سعودی برگزار میشود.
♨️وی در ادامه افزود: ادامه بازداشت الخضری و برادرانش بی عدالتی و سوء استفاده از ملت فلسطین، هدف عادلانه آنها و روابط فلسطین و عربستان است.
🛑رافت مره از مقامات سعودی خواست با اتخاذ تصمیمی جسورانه و مسئولانه ورق را برگردانند و فورا به این محاکمه پایان دهند و بازداشت شدگان را که بدون هیچ اتهامی بازداشت شدهاند را به خانواده های خود بازگردانند.
🔷️رئیس اداره اطلاع رسانی حماس تاکید کرد: دکتر الخضری، برادران بازداشت شده وی و خانوادههای آنها بیش از دو سال است که مورد بی عدالتی و رنج شدید قرار گرفتهاند و باید به این بیعدالتی و رنج خانوادهها پایان داد.
🔶️در اوایل سال جاری حماس توافق عربستان سعودی و قطر برای از سرگیری روابط دیپلماتیک و بازگشایی مرزها را و پیشرفت در مذاکرات آشتی میان این دو را تبریک گفت. ناظران پیش بینی کردند که این تبریک تنش میان ریاض و جنبش حماس را کاهش میدهد و این امر میتواند به آزادی بازداشت شدگان فلسطینی و اردنی در عربستان سعودی کمک کند.
♦️جنبش حماس در ماه سپتامبر سال 2019 میلادی از موج بازداشت دهها فلسطینی که برخی از آنها تابعیت اردنی دارند از جمله محمد الخضری و فرزندش هانی خبر داد.
⭕جنبش حماس در بیانیه های پیشین خود اعلام کرده بود که حدود 60 شهروند فلسطینی از جمله الخضری و «هانی» فرزندش در زندان های عربستان هستند.
🚫نکته قابل تامل در خصوص بازداشت شدگان فلسطینی در عربستان سعودی این است که این افراد عمدتاً از حامیان مقاومت بودهاند. با این حال، مقامات سعودی با نسبت دادن اتهامات بیپایه و اساس به آنها، زمینه بازداشتشان را فراهم کردند.
@iran_onlin_ir
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔این ویدئو را فقط روحانی ببیند .../ فقط روحانی ببیند؛ چرا انگیزه برخی برای مشارکت کم است ؟
❌این ویدئو را فقط روحانی ببیند. در این مردم توضیح میدهند که چرا برای برخی انگیزه مشارکت پایین آمده است.
@iran_onlin_ir
⛔پایگاه آمریکایی: با توجه به تهدیدهای پهپادی باید فوراً عراق را ترک کنیم
♦️ یک پایگاه نزدیک به کنگره آمریکا در تحلیلی نوشته واشنگتن باید با توجه به تهدیدهای پهپادی علیه نیروهای آمریکایی در عراق فوراً خاک این کشور را ترک کند.
🔺️یک وبگاه آمریکایی با اشاره به اینکه نیروهای این کشور در عراق با تهدیدهای پهپادی گروههای متحد ایران روبرو هستند خواستار پایان دادن به جنگ عراق و خروج نیروهای آمریکایی از این کشور شده است.
🔻در مطلب این رسانه آمده است: «حملاتی که توسط پهپادهای کوچک نیروهای مرتبط با ایران انجام میشوند در زمره تهدیدهای فوری علیه نیروهای آمریکایی در عراق هستند- این تهدیدها به اندازهای است که یک مقام آمریکایی در ائتلاف تحت رهبری آمریکا آنها را "بزرگترین نگرانی" آمریکا در عراق توصیف کرد.»
🚫وبگاه هیل در ادامه تصریح کرده است: «چنانچه مسئله همین باشد، تهدیدهای پهپادی باید فراتر از یک دغدغه ساده باشند. این تهدیدها باید دلیلی تازه برای خارج کردن فوری نیروهای آمریکا از عراق فراهم آورند.»
⛔مسئله استفاده نیروهای مقاومت عراق از پهپاد به تازگی حساسیت مقامهای نظامی در واشنگتن را برانگیخته است.
◾اخیراً روزنامه واشنگتنپست گزارش داده بود استفاده نیروهای مقاومت عراق از پهپاد برای دور زدن سامانههای نظارتی نصبشده در اطراف پایگاههای نظامی و مراکز دیپلماتیک مقامهای ارتش آمریکا را نگران کرده است.
📌واشنگتنپست تصریح کرده نیروهای الحشدالشعبی به جای استفاده از راکت گاهاً به استغاده از پهپادهایی روی آوردهاند که در ارتفاع کم پرواز میکنند و سامانههای دفاعی قابلیت رصد آنها را ندارند.
❗یک مقام آمریکایی در ائتلاف اصطلاحاً ضد داعش، این مسئله را «بزرگترین نگرانی» این ائتلاف در عراق توصیف کرده است.
🛑منابع آشنا به مسئله به واشنگتنپست میگویند یک آشیانه هواپیما در داخل مجموعه فرودگاهی واقع در شمال شهر اربیل هدف حمله پهپادی قرار گرفته است. مقام ائتلاف گفته مسیر پرواز این پهپاد تا شعاع 10 کیلومتری سایت مورد حمله مورد رصد قرار گرفت اما با ورود این پهپاد به یک مسیر پروازی غیرنظامی، رد آن گم شد.
⭕مقامهای نظامی غربی به واشنگتنپست گفتهاند با آنکه هیچ فردی در این حمله آسیب ندید، مباحثات زیادی درباره نحوه واکنش به این حادثه انجام شد. مقامهای آمریکایی از جمله «برت مکگورک»، هماهنگکننده امور خاورمیانه و شمال آفریقا در شورای امنیت ملی کاخ سفید خواستار بررسی جدی واکنش نظامی به این حادثه بودند اما دولت آمریکا سرانجام از انجام اقدام نظامی منصرف شد.
🚫وقوع یک حمله پهپادی مشابه دیگر درماه می به پایگاه عینالاسد نیز به ایجاد مباحثات مشابهی در میان فرماندهان نظامی ائتلاف درباره تغییرات صورت گرفته در تاکتیکهای گروههای مقاومت شد.
❗یک سرباز عراقی مستقر در عینالاسد گفت: «خسارت زیادی وارد نشد اما ائتلاف حسابی سرخورده شد. آنها به فرماندهانمان گفتند که این یک اقدام بسیار تنشزا است.»
♨️حضور نیروهای آمریکا در خاک عراق با مخالفتهای عمدهای در این کشور روبرو است. پارلمان عراق، دیماه سال 1398 دو روز بعد از به شهادت رسیدن سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس»، جانشین سابق رئیس سازمان الحشد الشعبی قانونی را به تصویب رساند که حضور نظامیان آمریکایی و غیرآمریکایی در این کشور را غیرقانونی دانسته و خواستار اخراج سریع این نیروها از خاک عراق است.
🔺️خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشته شمار نظامیان آمریکایی حاضر در خاک عراق نسبت به آن زمان تقریباً نصف شده است.
🔻یک مقام غربی به واشنگتنپست گفته خط قرمز دولت آمریکا کشته شدن یک شهروند این کشور است. وی گفت: «مرگ یک آمریکایی، خط قرمزشان است. اولین سوالی که آمریکاییها میپرسند این است که ملیت فرد کشته شده چیست؟»
@iran_onlin_ir