⭕️ دبیرکل نُجَباء: ترویج تندروی در فضای مجازی از جنگ سایبری خطرناکتر است
♨️ شیخ اکرم الکعبی با تأکید بر اینکه ترویج انگارههای افراطی در فضای مجازی از جنگ سایبری خطر بیشتری دارد، راهکارهایی جهت ایمنسازی اینترنت ارائه کرد.
🔻دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء از طریق پیامرسان اسکایپ در آئین اختتامیه کنفرانس "دین و دنیا؛ گفتوگوی ادیان و فرهنگها در جهان جدید" که از سوی اتحادیه جهان مسیحیت در روسیه برگزار شد، سخنرانی کرد.
🔴 حجتالاسلام والمسلمین «اکرم الکعبی» با اشاره به اثرگذاری محیط اجتماعی بر شاکله فرهنگ و ایدهها، هشدار داد: امروزه گسترش فناوری همراه با تهاجم آشکار به ارزشهای سنتی در جوامع مختلف، حتی به تغییر اصول ثابت انجامیده و بهمثابه سلاحی مرگبار در حوزه فرهنگ و اندیشه رسوخ کرده است.
💢 وی از تهدید مورد اشاره با تعبیر "ایدئولوژی ارتباطات" یاد کرد و افزود: این ایدئولوژی برای ترویج تندروی و تبلیغ رویکردهای انحرافی و مشکوک، مورد بهرهبرداری برخی جريانها قرار میگیرد؛ پدیدهای خطرناکتر از جنگهای سایبری با هدف تسخیر اذهان.
🔻دبیرکل نُجَباء راهکار احیای فرهنگ و عقاید را "آگاهیبخشی" دانست و خاطرنشان ساخت: ما با یک هجوم تمامعيار فرهنگی ـ فکری مواجهیم که بیگانه از باورهایمان، در صدد ترسیم یک ایدئولوژی مستهجن است.
الکعبی ایمنسازی عرصههای فرهنگی و علمی در برابر خطر نفوذ را ضروری برشمرد و تصریح کرد:
🔴 حضور و مشارکت ما در جبهه نفی افراطگرایی و یکجانبهگرایی، تنها نشانه امید واقعی به انگیزهها و مقاصد انسانی براى تقریب، مودت و صلح است.
‼️ وی در پایان ضمن تأکید بر اینکه اکنون نمیتوانیم خود را بینیاز از شبکه اینترنت بدانیم، در عین حال برای کنترل تبعات منفی این تکنولوژی ـ بهویژه در نهاد خانواده ـ پنج توصیه به شرح ذیل ارائه کرد:
1️⃣ تمرکز بر بُعد ارزشی، بهطوری که فرهنگ خود را در برابر افراطگرایی و یکجانبهگرایی شکستخورده نبینیم. جبهه افراطگرایی با بهانههای دینی و نژادی، اصول انسانی را در وجدان مردم تضعیف میکند.
2️⃣ کمک به ایجاد آگاهی مولّد كه مانع گرایش به افراط شود. این امر بهواسطه ابزارهای مقبول نزد جامعه و گروه هدف (جوانان)، امکانپذیر است.
3️⃣ فاصله نگرفتن از "هویت انسانی" که از ساختارهای فکری تثبیتکننده همزیستی و وحدت، جداییناپذیر است.
4️⃣ ایجاد قابلیتهای کیفی متقابل در حوزه اندیشه؛ تا زرادخانهای برای حفظ انسجام جامعه، جلوگیری از نابودی فرهنگ همزیستی و همچنین معرفی پروژههای خرابکارانه افراطی ایجاد کند.
5️⃣ با آگاهیبخشی در کارزار رسانهای، مخالفان تندرو را ضعیف کنیم.
@iran_onlin_ir
❗فهمیدی چند تا بزنیم چند تا می خوریم؟
⁉️حسین جان نظری نداری؟
🚫انتشار اطلاعات صدها نظامی اسرائیلی توسط گروه هکری «عصای موسی»
♨️آتشسوزی گسترده در یکی از کارخانهها در منطقه «دیمونا»
🔵هک سرورهای شرکت اسرائیلی Cyberserve توسط گروه ایرانی «سایه سیاه»
🔴بعد از داستان بنزین تا الان سه تا خوردند! تو چندتا میخوری؟ /امین موسوی
@iran_onlin_ir
♨️ندای وحدت در حمایت از پیام امام خامنه ای
🔵پرچم افغانستان بالاست
🔴ملت مسلمان افغانستان با حضور مشترک شان (شیعه و سنی) در نماز جمعه این هفته به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی لبیک گفتن.
🚫از حملات خونبار تکفیری ها بالای مساجد و تجمعات شیعیان در افغانستان رهبر معظم انقلاب خواستار شرکت برادران اهل سنت جهت تحکیم وحدت اسلامی در تجمعات شیعیان شده بود/ابراهیم
@iran_onlin_ir
⭕️ آیا تجربه تلخ قطر برای سعودی در لبنان تکرار خواهد شد؟
♨️ خبر: واکنشهای مثبت و منفی به اظهارات قبل از وزارت قرداحی، وزیر اطلاع رسانی دولت میقاتی همچنان ادامه دارد.
🔻تحلیل:
🔹 اینکه سخنان قرداحی در لبنان قبل از وزارت ایشان بیان شده و در روزگار وزارتش رسانه ای و محل تبلیغات سوء علیه لبنانیها قرار میگیرد را نبایستی فارغ از نگاه سعودی به لبنان و ناکامی سیاستهای مستکبرانه ریاض در لبنان تفسیر کرد. در حالتی که دولت جدید لبنان بعد از 9 ماه بی دولتی در این کشور شکل گرفت و آینده ای با ثبات را برای لبنان نوید میداد این بهانه جویی سعودی نشان داد که ریاض ناکام از مصادره لبنان، درصدد تکمیل ناامن سازی و بیثبات کردن این کشور برآمده و در حقیقت نگاه به تکمیل پروژهای دارد که 2 سال پیش آن را دراین کشور کلید زد و البته به نتیجه نرسید.
🔸 موضع قابل ستایش قرداحی در واکنش به مواضع سعودی و چند کشور محدود در حاشیه خلیج فارس از یکسو و حمایت مردم لبنان از این مواضع اصولی نشان داد که مردم لبنان استقلال و حاکمیت خود را با هیچ چیز معاوضه نمیکنند. فضای مجازی لبنان مملو است از هشتکهای ترند شدهای که از این مواضع حمایت میکنند. هشتکهایی نظیر "بگذار و برو" و "کرامت لبنانیها استعفا پذیر نیست" و ...
🔹 در حالی که برخی از سیاستمداران سابق و برخی از مسئولان لبنانی استعفای قرداحی را راه حل برون رفت از بحران رابطه با سعودی و برخی دیگر از دول عربی معرفی میکنند در مقابل بسیاری از گروههای لبنانی در حمایت از حاکمیت لبنان در نظر دارند در صورت تشدید فشارها بر استعفای قرداحی نمایندگان خود را از ادامه حضور معاف کنند.
🔸 واقعیت جنجال اخیر در لبنان تنها و تنها معطوف به نگاه مالکانه سعودی به این کشور است نگاهی که یکبار بشکلی ویژه خود را در ماجرای حبس نخست وزیر قانونی لبنان «سعد حریری» در ریاض نشان داد. بار دیگر در ماجرای اظهارات "شربل هبه" وزیر خارجه وقت لبنان در خصوص همراهی برخی از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس با داعش خود را نشان داد و بالاخره اینبار در ماجرای قرداحی خود نمایی میکند. در اقدامی غیر انسانی این بار سعودی ضمن فراخوانی سفیر خود در لبنان ماجرای تحریم واردات از لبنان را در شرایط سخت معیشتی حاکم بر مردم لبنان تمدید کرده است.
🔹 اینکه در این زورآزمایی کدام یک از طرفین ماجرا کوتاه بیاید یا مجبور به کوتاه آمدن شود را بایستی منتظر ماند اما واقعیت آن است که تجربه سه سال ونیم فشار و تحریم امارات، بحرین و مصر به فرماندهی و رهبری سعودی بر قطر به هیچ نتیجهای منجر نشد و سرانجام 4 کشور مذکور مجبور شدند تا هم از شرایط 13 گانه ادعاییشان کوتاه بیایند و هم درصف دستبوسی کشور کوچک قطر برای ترمیم روابط و تجدید علاقات با یکدیگر رقابت کنند.
@iran_onlin_ir
⭕️ بورس؛ کوه یخی که نباید بیشتر از این آب شود/ آقای خاندوزی! با مردم صحبت کنید/بخش اول
♨️ بازار بورس این روزها نیز به رنگ قرمز است و روند فرسایشی آن هنوز متوقف نشده است و بسیاری از مردم شاهد تبخیر سرمایههایشان در این بازار هستند. این موضوع درحالی است که مسئولان دولتی وعده داده بودند که به طور جدی به مسئله بورس وارد شده و فضای آنرا سر و سامان دهند.
🔻اگرچه دولت در حوزه اقتصادی اقدامات مهمی انجام داده است و برخی از نتایج در حوزه اقتصادی دیربازده است و کم کم خود را نشان میدهد اما در بازار مردم نیز بایستی مواردی را لمس کنند تا این تلاشها برای سرو سامان دادن به اقتصاد کشور بیشتر دیده شود و مردم نیز امیدوارانه دولت را در جهت تحقق وعدههایش یاری دهند.
🔴 اینکه در فضای اقتصادی در حوزههایی مانند بازار سرمایه شاهد بروز همان روند منفی گذشته هستیم این مسئله متاسفانه باعث ناامیدی مردم می شود. چه اینکه طی هفته اخیر و هفته های گذشته بازار بورس سرمایه گذاران زیادی را از دست داده است و شاخص آن هر روز در حال سقوط است. به نظر می رسد با توجه به عنایت ویژهای که دولت در حوزه اقتصادی دارد به طور ستادی و ویژه نیز باید به بازار بورس که می تواند محرک دیگر بازارها و از جمله تولید کشور باشد نیز ورود کرده و مشکلات آنرا به عنوان یک بازار مولد حل و فصل کند.
💢 یکی از مشکلات عمده کشور در حوزه تولید، سرمایه گذاری است که بازار بورس می تواند این معضل را حل کند. امروز بسیاری از شرکت های مهم تولید کننده به عنوان کسب سرمایه بیشتر برای افزایش روند تولید خود هستند و این شرکتها چشم به بازار سرمایه دوخته اند اما متاسفانه این روند منفی بازار بورس نه تنها نمی تواند سرمایه گذار جدیدی را به خود جذب کند بلکه باعث خروج سرمایه گذار از آن می شود. متاسفانه بیش از یک سال است که بازار بورس روند منفی و از بین رفتن سرمایه های سهامداران را طی می کند.
🔻بورس مانند کوخ یخی در حال آب شدن است و برخی نیز نام آنرا «کوره پولسوزی» گذاشته اند. با این شرایط سرمایه گذاری که اولین دغدغه اش برای سرمایه گذاری حفظ سرمایه اولیه و بعد کسب سود است به هیچ عنوان نسبت به سرمایه گذاری در این بازار رغبت نشان نمی دهد. متاسفانه در این حوزه فرصت های سرمایه گذاری و رونق در حوزه تولید از بین می رود.
‼️نکته حائز اهمیت دیگر در خصوص فرار سرمایه از بورس کوچ سهامداران به سمت بازار رمز ارز است که این بازار به سبب اینکه پایه آن خارج از کشور است و سودی عاید کشورمان نمی کند باعث فرار سرمایه به طور نامرئی می شود. یعنی اگرچه فرد در کشورمان حضور دارد اما با سرمایه گذاری در بازار رمزارزها سرمایه خود را از کشورش خارج می کند و سود عایدی سرمایه گذاران به خارجی ها می رسد. این درحالی است که کشورمان نیاز مبرمی به سرمایه گذاری دارد و علاوه بر اینکه باید سرمایه داخلی را جذب کند باید سرمایه گذار خارجی را نیز ترغیب به سرمایه گذاری کند. طبق قول و قرارهایی که مسئولان دولتی با مردم در زمان انتخابات گذاشتند نیز بایستی به بورس عنایت ویژهای صورت گیرد.
⭕️ «سید احسان خاندوزی» وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در زمان انتخاب رئیس جدید سازمان بورس اعلام کرد: «مطالبه ما در شورای عالی بورس این است که برنامهها به شکل زمانبندیشده انجام شود.»
@iran_onlin_ir
⭕️ بورس؛ کوه یخی که نباید بیشتر از این آب شود/ آقای خاندوزی! با مردم صحبت کنید/بخش دوم
♨️ وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: «راهبردهای کلان که از طرف اعضای هیأت مدیره جدید ارائه شد و ما در شورای عالی بورس آنها را پذیرفتیم عبارت است از نظارت عامه مردم بر فعالیت ناشران و شرکتها که باید به شدت تقویت، شفاف و منصفانه شود، حرکت کردن تمام تنظیم گریها و مقررات داخل بازار به سمت عادلانه شدن و پاسخگو شدن کل بازار، توسعه فناوریهای مقررات گذاری که فناوریهای جدید هستند، ایجاد اکوسیستم تأمین مالی شرکتهای کوچک و متوسط برای کمک کردن به بخش تولید که به رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال در کشور کمک کند و همچنین بازمهندسی نسل نوینی از زیرساختهای فنی است.»
🔻با این حال مردم کماکان منتظر ثمره دادن اقدامات دولت در حوزه بازار بورس هستند. بازاری که می تواند به عنوان یک بازار مولد و تقویت کننده تولید بسیاری از مشکلات کشور را حل کند و حجم سرمایه پراکنده در دست مردم را در یک جا جمع کرده و به طور خاص کشور را در حوزه تولید که رشد آن از منویات مقام معظم رهبری است، یاری دهد.
🔴 بدون شک ناکارآمدی دولت قبل و زمان بردن اصلاحات بر احدی از مردم پوشیده نیست اما صحبت مسئولین مربوطه با مردم و توضیح برنامه های آتی قطعا بر سکوت ارجحیت دارد و آرام بخش فضای ملتهب کنونی در بین سهامداران متضرر است.
💢 رئیسی: باید آرامش بر بورس حاکم شود
در همین باره آیتالله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه هیات دولت با اشاره به وضع شاخص بازار بورس در روزهای اخیر گفت: ادامه نوسانات بورس در زندگی مردم تاثیر میگذارد، لذا باید تدبیری اندیشید تا آرامش بر این بازار حاکم شود و مردم و سرمایه گذاران خُرد دچار نگرانی نشوند.
🔻رئیس جمهور از سخنگوی اقتصادی دولت آقای خاندوزی خواست در این زمینه با مردم و سهامداران سخن بگوید تا منطق بازار بورس و چشم اندازآینده بهتر تبیین شود.
🔹محسن رضایی: آینده بورس بسیار خوب خواهد بود
🔴 محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور هم که روز یکشنبه مهمان نمایندگان مجلس بود، با بیان اینکه به احتمال زیاد در آذرماه خبرهای خوبی به مردم خواهد رسید، گفت: دولت برای تقویت بازار سرمایه اقدامات متعددی را پیگیری می کند؛ زیرساخت بازار سرمایه در حال تکمیل است، زیرا بسیاری از ابزارهای موجود مربوط به ۵۰ سال گذشته بوده و سنتی است و بازار نمی تواند انعطاف داشته باشد.
💢 رضایی با بیان اینکه از آنجا که بازار سرمایه را برای آینده اقتصادی کشور بسیار مهم می دانیم، اهمیت فوق العاده ای برای آن قائل هستیم و آن را تقویت می کنیم، تصریح کرد: سهامداران این بازار صبر و حوصله داشته باشند؛ آینده بورس بسیار خوب خواهد بود.
@iran_onlin_ir
⭕️ ترامپ از بیاعتبار شدن ارتش و دولت آمریکا توسط بایدن انتقاد کرد
♨️ دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی با «فاکسنیوز»، دولت رئیسجمهور فعلی آمریکا را «فاجعه» توصیف کرد و گفت: «فکر نمیکنم هرگز بهعنوان یک دولت، شرمساری بزرگتری از [دولت بایدن] وجود داشته باشد.»
🔻ترامپ همچنین درباره دولت بایدن افزود: «احتمالا این بدترین ریاست جمهوری تاریخ است. من نمی توانم تصور کنم. قبلاً می گفتم جیمی کارتر[بدترین رئیس جمهور آمریکا است]. صادقانه بگویم در مورد [جورج دابلیو] بوش هم به این دلیل که ما را در خاورمیانه گرفتار کرد خیلی طرفدارش نیستم. فکر میکنم این [بایدن] بدترین [ریاست جمهوری] در تاریخ کشور ما باشد.»
🔴 ترامپ همچنین در پاسخ به سوالی درباره ایکه چه نمره ای به دولت بایدن میدهد افزود:« فکر میکنم باید بگویم اف (به معنی رفوزه). این یک دولت شکست خورده است. این یک فاجعه است. من هرگز چنین چیزی ندیده ام. ... دوست داشتم ببینم کارش را درست انجام میدهد. من فکر نمیکنم هرگز بهعنوان یک دولت شرمساری بزرگتری وجود داشته باشد، و ما همه چیز را آماده کرده بودیم.»
💢 دونالد ترامپ با اشاره به حمله انتحاری داعش در فرودگاه کابل در شهریور ماه امسال در حین خروج نیروهای آمریکاییها از افغانستان گفت: «بیش از بیست نفر را داریم که دست و پایشان قطع شده است. هیچکس درباره آنها حرفی نمیزند و بعد از آن، بهترین تجهیزات نظامی به ارزش 85 میلیارد دلار که بیشترش نو بود در آنجا رها شد که [ارتش پیش از خروج] آنها را منفجر نکرد.»
🔻ترامپ همچنین در پاسخ به سوالی درباره سیاست خارجی دولت بایدن دوباره به بحث خروج آمریکا از افغانستان بازگشت و گفت: «تعداد نیروهایمان را به 2 هزار و 500 نفر رساندم و همه آنها وضعیت خوبی داشتند و دست کسی به آنها نمیرسید. بعد او (بایدن) آمد و ارتش را قبل از مردم خارج کرد. او هزاران نفر را که آمریکایی هستند و باید خارج میشدند در آنجا رها کرد.»
رئیس جمهور پیشین آمریکا همچنین در پاسخ به اینکه چرا بایدن در مورد خروج نظامیان آمریکایی به حرف مشاورین نظامیاش گوش نداد، گفت:
‼️«خوب من فکر میکنم ارتش تا حدود زیادی بی اعتبار شده است. من فکر می کنم مقامات ارشد ما در ارتش بی اعتبار شدهاند. ممکن است او [بایدن] اگر بفهمد این را ببیند. من هم میخواستم خارج شویم. یادم میآید که گفتم هر پیچ و مهرهای، هر چرخ دندهای ، هر تانکی داریم باید [از افغانستان] خارج کنیم. گفتم میخواهم چادرها را ببریم، چادرهای بزرگی که وسایل و هواپیماها در آنها نگهداری میشوند. [گفتم] میخواهم همه چیز را بیرون بیاوریم.»
@iran_onlin_ir
⭕️ مجوز مصرف اضطراری واکسن رازی صادر شد
♨️ سازمان غذا و دارو مجوز مصرف اضطراری واکسن رازی را صادر کرد.
🔻چندی پیش محمدرضا شانهساز رییس سابق سازمان غذا و دارو درخصوص پیش خرید واکسن رازی گفته بود: پیشنهاد پیش خرید واکسن فخرا و رازی از سوی سازمان غذا و دارو ارائه شده و درصورت تصویب اعتبار و مصوبه این کار انجام میشود.
🔴 فلاح مهرآبادی معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس اظهار داشت: واکسن رازی اولین واکسن تزریقی_استنشاقی در جهان است، این واکسن دارای دوز سوم استنشاقی است که برای ایمن سازی بینی و سینوس ها بکار میرود. ویروس کرونا در بینی افرادی که دوز سوم این واکسن را دریافت کرده اند امکان زنده ماندن ندارد. یعنی امکان ناقل شدن در افراد واکسینه از بین می رود.
💢 وی ادامه داد: رازی کووپارس برخلاف واکسن های کشته، بصورت همزمان ایمنی آنتیبادی خونی و ایمنی سلولی را فعال می کند که به این ترتیب سیستم ایمنی بدن سلول های آلوده در حال تکثیر ویروس را شناسایی و حذف می کند.
💢 مهرآبادی افزود: رازی کووپارس تنها حاوی ۱۰ میکروگرم پروتئین اسپایک ویروس ( S ) است. در حالی که این مقدار در سایر واکسن ها بین ۸۰ تا ۱۴۰ میکرو گرم می باشد. به این ترتیب بدلیل آنتیژن خالص و حجم کم آن، کم عارضه ترین و کم خطر ترین واکسن موجود در ایران محسوب می شود.
🔻معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی گفت: به دلیل خالص بودن آنتی ژن نوترکیب، این واکسن عاری از DNA ، RNAو آنتیژن N ویروس بوده و خطر عوارضی مثل التهاب ریوی در این واکسن وجود ندارد.
🔴 وی ادامه داد: ادجوانت همراه این واکسن، در مراحل کارآزمایی بی ضرری و قدرت اثر خود را ثابت کرده و باعث کاهش میزان آنتیژن مورد استفاده در واکسن و افزایش ایمنی زایی آن شده است.
🔻مهرآبادی گفت: واکسن رازی کووپارس تنها واکسن ساخت ایران است که می تواند با اطمینان خاطر به عنوان دز دوم و سوم هر واکسن دیگری بکار برده شود و بر ایمنی زایی آنها بیفزاید.
‼️ معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی افزود: بدلیل آنتیژن بسیار کم و ایمنی زایی بسیار مناسب این واکسن برای گروه های سنی زیر ۱۸ سال، افراد مسن، مادران شیرده و دیگر گروه های حساس مناسب است.
🔻به گفته وی، موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از سال ۱۳۰۳ تا کنون تولید واکسن های رازی مانند فلج اطفال، سرخک، سرخچه، اوریون، دیفتری و کزاز را نیز در کارنامه دارد.
@iran_onlin_ir