⭕️ تهدید جدی منافع واشنگتن در آمریکای لاتین/ «شیلی» به نقطه اوج گیری جریانهای ضدآمریکایی تبدیل خواهد شد؟
♨️ پیروزی "گابریل بوریچ" رئیس جمهور جدید شیلی در انتخابات ریاست جمهوری این کشور را بایستی پازلی از روند اوج گیری جریان های سیاسیِ ضدآمریکایی در منطقه آمریکای لاتین ارزیابی کرد. روندی که رگه های آن را به وضوح می توان در پرو، برزیل، و کلمبیا نیز مشاهده کرد. امری که در نوع خود می تواند به یک دردسر جدی برای دولت آمریکا در حیات خلوت سنتی اش(آمریکای لاتین) تبدیل شود.
🔻شیلی به تازگی شاهد اوج گیری یک رهبر چپ گرا در عرصه سیاسی این کشور با نامِ "گابریل بوریچ" بوده است. بوریچ جوان ترین رئیس جمهورِ تاریخ شیلی است (وی 35 سال سن دارد) و پیشتر از این، از جمله رهبران اصلی جنبش های دانشجویی در کشورش بوده است.
🔴 بسیاری از ناظران و تحلیلگران بین المللی، بوریچ را "سوسیالیستِ هزاره جدید" معرفی می کنند و معتقدند که اوج گیری فردی نظیر وی که به صراحت وعده داده در صورت به قدرت رسیدن، اصول نولیبرالیسم را در کشورش زیر پا خواهد گذاشت، نه تنها در عرصه سیاست داخلی شیلی، بلکه در چهارچوب گسترده ترِ سیاست در آمریکای لاتین نیز حامل پیام های خاصی است.
💢 گابریل بوریچ در انتخابات اخیر ریاست جمهوری شیلی، توانست رقیب اصلی خود یعنی "خوزه آنتونیو کاست" را با نسبت آرای 56 به 44 درصد شکست دهد. نکته جالب در مورد انتخابات احیر شیلی این بود که این انتخابات، از حیث مشارکت مردمی از سال 2012 بی سابقه بوده و عملا این نکته حاکی از چرخشی قابل توجه در عرصه حکمروایی کشور شیلی محسوب می شود(چرخشی که با حضور گسترده مردم در انتخابات این کشور مدیریت شده است).
‼️پیروزی گابریل بوریچ در شرایط خاصی بین المللی اتفاق افتاده است. آمریکا در دوره ریاست جمهوری "جو بایدن" به شدت نسبت به اوج گیری بلوک های جدید در عرصه قدرت جهان و به خطر افتادنِ موقعیت هژمونیک خود در عرصه بین المللی نگران است و در این راستا، دولت بایدن راهبرد اصلی خود در عرصه سیاست خارجی آمریکا را بر محدودسازی کشورهایی نظیر چین و روسیه در حوزه پیرامونی آن ها قرار داده است. در این چهارچوب، تمرکز ویژه دولت بایدن، بر چین و مشغول کردنِ این کشور در حوزه هایی نظیر مناقشه حاکمیتِ چین بر دریای چین جنوبی و یا تایوان بوده است. در مرحله بعد، دولت آمریکا معطوف به روسیه و تحرکات احتمالی آن در جبهه اوکراین و به تازگی در قزاقستان(با توجه به نقش ویژه روسیه در چهارچوب تحولات جاری در قزاقستان) بوده است.
🔻با این حال، اوج گیری طیفی از رهبران چپ گرا و ضدآمریکایی در منطقه آمریکای لاتین نظیر "گابریل بوریچ" در شیلی، "پدرو کاستیلو" در پرو، و در عین حال، پیشتاز بودن سیاستمداران چپ گرایی نظیر "لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا" و "گوستاو پترو" در نظرسنجی های مرتبط با انتخابات کشورهای برزیل و کلمبیا، همه و همه نشان میدهند که عملا واشنگتن با یک چالش روزافزون در محیط پیرامونی خود نیز رو به رو است. محیطی که سابقا حیاط خلوت آن محسوب می شده(آمریکای لاتین) و اکنون رقبای بین المللی آمریکا نیز می توانند با کنشگری گسترده در آن، عملا منافع و مواضع آمریکا را تا حد زیادی محدود سازند.
🔴 در این راستا، گابریل بوریچ به طور خاص در جریان مبارزارت انتخاباتی خود وعده داده بود که بنا دارد تا نولیبرالیسم را در شیلی دفن کند. از این منظر، اینطور به نظر می رسد که رای بالای مردم شیلی به بوریچ در جریان انتخابات اخیر این کشور، عملا نمودی از سرخوردگی مردم شیلی از سیاست های مبتنی بر سرمایه داری غربی، و اقبال آنها به در پیش گرفتن رویه های جایگزین در عرصه حکمروایی کشورشان است.
‼️نکته قابل تامل در این میان این است که اکنون شیلی در حال بازنویسیِ قانون اساسی خود نیز است که قرار است در نیمه دوم سال آینده به همه پرسی گذاشته شود. نهادی نیز که وظیفه تهیه پیش نویس جدید قانون اساسی شیلی را بر عهده دارد، در کنترل چپ ها و طیف های مستقلِ شیلیایی است. مساله ای که تقریبا این نکته را مسجل کرده که بایستی انتظار تقویت حقوق اجتماعی و در عین حال مقابله با ایدئولوژیهای غربی و به طور خاص آمریکایی را در قانون اساسای شیلی، مخصوصا در حوزه مسائل سیاسی و اقتصادی را داشت. موضوعی که در نوع خود می تواند تا حد زیادی روند کلیِ سیاست ورزی و حکمروایی در شیلی به عنوان یک کشور برجسته آمریکای لاتین را بیش از پیش ضدآمریکایی کند. پیگیری این روند از سوی کشورهای دیگر نظیر برزیل، کلمبیا، پرو، ونزوئلا، نیکاراگوئه و غیره در ادامه راه، عملا می تواند نمودی عینی از اوج گیری مجددِ جریان های ضدآمریکایی در منطقه آمریکای لاتین باشد که در نوع خود، آسیب هایی جدی را به موقعیت و جایگاه منطقه ای و بین المللی آمریکا وارد خواهد کرد.
@iran_onlin_ir
⭕️ رمزگشایی از راهبرد جدید اصلاح طلبان در اختلاف افکنی میان دولت و مجلس
♨️ پیش از انتخاب آیتالله رئیسی و رویکار آمدن دولتسیزدهم جریان اصلاحات با رسانهها و انتقادات فردی مجلس یازدهم را مورد هجمه قرار دادند. این روند تا پس از انتخاب آیتالله رئیسی و روی کار آمدن دولت سیزدهم ادامه داشت و اکنون این جریان که در دولت یازدهم و دوازدهم سکوت اختیار کرده بود و با وجود کاستیها و مدیریت غلط و پر اشتباه حسنروحانی هیچگونه انتقادی را نه در رسانههای خود عنوان میکردند و نه فعالان رسانهای این جریان منتقد وضع موجود بودند.
🔻اکنون بیشترین انتقادات را به دولت نوپای آیتالله رئیسی ابراز میکنند، اما انتقاداتی که هیچگاه از جنس انتقادات سازنده نبوده و صرفا با اهداف سیاسی و تخریب عنوان میشوند. روند تخریب دولت و مجلس در ماههای اخیر شیوهای جدید به خود گرفته و با کوبیدن به طبل اختلاف بین دولت و مجلس تلاش میکنند حواشی را بر متن خدمت به مردم قالب کند و علاوه بر دلسردی مردم از بهبود شرایط حاصل از ۸ سال مدیریت غلط اصلاحطلبان در کشور مسئولان را درگیر پاسخگویی به حواشی کرده تا از مسئولت اصلی خود یعنی ارائه خدمت به مردم بازبمانند. از این رو «راهبرد معاصر» با ناصر ایمانی کارشناس و تحلیلگر سیاسی به گفتگو نشسته و درباره تناقضاتی که در ماههای اخیر رسانههای اصلاحطلبان در این موضوع بدان پرداخته اند را بررسی کرده است، که در ادامه آن را میخوانیم.
🔴 ناصر ایمانی کارشناس و تحلیلگر سیاسی در گفتگو با «راهبرد معاصر» دو سناریوی رسانههای اصلاحطلب را از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم مورد موشکافی قرار داد و در این باره گفته است: رسانههای اصلاحطلب و حامیان آنها طی چند ماه گذشته بعد از سرکار آمدن دولت آیتالله رئیسی، مرتباً سناریویی را مطرح کردند با این عنوان که، یکدست شدن کشور! آنها دائما این موضوع را تاکید میکردند که مجلس و دولت یکدست شدهاند.
🔴 وی در این باره افزود: عمدتا منظور این رسانهها از یکدست شدن کشور، کنایه زدن به دولت و مجلس بود. اما بعد از گذشت دوران انتخابات و معرفی اعضای کابینه، اینکه برخی از وزرای معرفی شده آیتالله رئیسی از مجلس رای اعتماد نگرفتند، برخی از لوایحی که دولت به مجلس پیشنهاد داد، یا تصویب نشد یا تغییر پیدا کرد یعنی مسائل مطابق خواسته دولت مدیریت نشد، ضمن اینکه برخی از نمایندگان نسبت به عملکرد برخی از وزرا نیز انتقاداتی مطرح کردند موجب شد اصلاح طلبان از تاکید و مانور برروی سناریوی اول عقب نشینی کرده و سناریوی دوم را کلید بزنند.
‼️ناصر ایمانی دراین باره خاطر نشان کرد: سناریوی جدید اعلام اختلاف بین دولت و مجلس است. سناریوی دوم با آنچه در ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم مطرح کردند نشان داد تناقضات و عدم همخوانی تحلیلهای اصلاحطلبان از روند فعالیتهای مجلس و دولت و همکاریهای فی مابین ماحصل ذهنیت آنهاست نه موضوع دیگری.
♨️ این تحلیلگر سیاست داخلی خاطر نشان کرد: قطعا این موضوع ممکن نیست که مجلس ودولت طی چهار ماه دچار آنچنان اختلافهایی شوند که همکاری آنها یا همان سناریوی اولی که رسانههای اصلاح طلب عنوان میکردند از بین برود! واقعیت این است که هیچگاه یکدستی مورد نظر اصلاح طلبان به غیر از یکی بودن دیدگاه سیاسی حاکم بر دولت و مجلس وجود نداشته است. اما مجلس هیچ گاه یکدستی مد نظر اصلاح طلبان را قبول ندارد. یکدستی مورد نظر رسانههای اصلاح طلب به این معناست که نمایندگان مجلس مطیع دولت هستند!
🔻ناصر ایمانی در این باره تصریح کرد: در حالی که اصلاحطلبان تلاش بسیاری کردند تا تعبیر خود ساخته ذهنی خود را در جامعه جا بیاندازند، اما نه تنها این تعابیر درست نبود، بلکه اینک مشخص شده که اصلا تعبیر ناصحیحی از ارتباط دولت و مجلس به مردم ارائه دادند.
⭕️ وی در این باره افزود: به واقع مجلس هیچ گاه به طور مطلق دراختیار دولت نبوده و نخواهد بود. چرا که نمایندگان مجلس، اصطلاحا وکیل الدوله نیستند، تعبیری که پیش از این برای مجلس قبلی بیان میشد. واقعیت این است که مجلس وظایف خود را در قبال کشور و مردم انجام میدهد. هر چند بر عملکرد دولت سیزدهم و مجلس یازدهم هم انتقاداتی وارد است. قطعا دولت و مجلس کامل نیستند و نقاط ضعفی دارند، اما این مطلب که مجلس مطیع خواستههای دولت است از ابتدا تعبیر ناصحیحی بود. خوشبختانه اینک مشخص شده که اصلاحطلبان تعبیر اشتباهی را میخواستند به افکار عمومی تلقین کنند، چرا که مجلس در مسائلی که با دولت اختلاف نظر داشته باشد با صراحت اختلاف نظر خود را در آن موضوع مطرح میکند.
@iran_onlin_ir
⭕️ تظاهرات هزاران نفر در بروکسل علیه قوانین محدود کننده کرونا
♨️ با وجود اینکه دولت بلژیک در هفته گذشته تصمیم گرفت اقدامات جدید در زمینه محدودیتهای کرونا را متوقف کند، هزاران معترض روز یکشنبه دوباره به خیابانهای «بروکسل» پایتخت این کشور آمدند تا با محدودیتهای کرونایی مخالفت کنند.
🔻به گزارش وبگاه «پولیتیکو»، تظاهرکنندگان بدون ماسک که خواستار آزادی بودند، از دولت بلژیک خواستند که گواهی کووید-۱۹ مورد نیاز برای ورود به مکانهای مختلف را لغو کند و شورای مشورتی ،علمی بلژیک طیف وسیعتری از دیدگاهها را در تصمیمگیری در نظر بگیرد.
🔴 در این تظاهرات حدود ۲۵۰۰۰ نفر شرکت کردند، تظاهرات روز یکشنبه جدیدترین تظاهراتی بود که از زمان ناآرامی در تظاهرات ۲۱ نوامبر برگزار شد. دور تازه تظاهرات در بلژیک با راهپیمایی از ایستگاه راهآهن در بروکسل آغاز شد و در یک منطقه پلیس با چندین معترض مقابله و برخی را دستگیر کرد.
💢 در این تظاهرات طیف گستردهای از شهروندان بلژیک از خانوادهها با فرزندان خردسال گرفته تا جوانان و همچنین سیاستمداران اتحادیه اروپا حضور داشتند. «کریستین ترهش» عضو پارلمان اروپا از گروه محافظهکاران و اصلاحطلبان اروپا، گفت: «ما خواستار آزادی خود هستیم. آنچه در حال حاضر در سراسر اروپا اتفاق میافتد، سو استفادهای غیرقابل توصیف است که ما دستکم در غرب از زمان جنگ جهانی دوم شاهد آن نبودهایم.»
‼️اگرچه مقامهای بلژیکی در پنجشنبه گذشته از اعمال تدابیر جدید خودداری کردند، اما «آلکساندر دی کرو» نخست وزیر بلژیک هشدار داد که هفتههای آینده دشوار خواهند بود و پیش بینی کرد که رکوردهای جدیدی از ابتلا به کرونا مشاهده شود.
🔻اخیرا نیز پلیس بلژیک برای متفرق کردن معترضان مخالف اقدامات بهداشتی اجباری علیه همهگیری ویروس کرونا از ماشینهای آبپاش و گاز اشک آور استفاده کرد.
🔴 بلژیک با جمعیتی بالغ بر ۱۱ میلیون نفر، به طور میانگین روزانه بیش از ۱۷۸۰۰ مورد ابتلا به کووید-۱۹ را ثبت کرده است. حدود ۸۰۰ نفر مبتلا به کرونا در بیمارستانهای سراسر کشور تحت مراقبتهای ویژه هستند که منجر به شلوغی بیش از حد و به تعویق افتادن درمان برای بسیاری از بیماریهای دیگر شده است.
🔻بلژیک همچنین تزریق واکسن را برای کارکنان خدمات درمانی اجباری کرده و افرادی که از واکسن زدن امتناع کنند در خطر تعلیق قرار خواهند گرفت.
♨️ شمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشورهای اروپایی دوباره رو به افزایش گذاشته و کشورهای آلمان، اتریش، هلند، فرانسه نیز اکنون با موج تازهای از شیوع ویروس کرونا مواجه هستند. در روزهای گذشته در هلند و آلمان نیز مردم با حضور در خیابانها به اعمال محدودیتهای دولت برای مقابله با کرونا اعتراض کرده و این اعتراضات نیز به درگیری با پلیس کشیده شد.
@iran_onlin_ir
⭕️ گشتزنی سرکرده جبههالنصره در شمال سوریه با محافظت پهپادهای آمریکایی
♨️ منابع محلی حاضر در استان ادلب خبر دادند که سرکرده گروه تروریستی جبهه النصره در منطقه مرزی سوریه و ترکیه، در حال گشتزنی بوده و پهپادهای آمریکایی نیز در حال گشتزنی بودند.
🔻سرکرده گروه تروریستی «جبهه النصره» در نزدیکی مرزهای سوریه و ترکیه، ظاهر شد.
🔹خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که ظهور الجولانی در حالی در منطقه «باب الهوی» در شمال ادلب سوریه صورت گرفت که پهپادهای آمریکایی نیز پروازهای زیادی در این منطقه داشتند.
🔴 این در حالی است که واشنگتن همه ساله ادعا میکند که به هرکس که اطلاعاتی درباره الجولانی بدهد، ۱۰ میلیون دلار پاداش میدهد.
💢 حضور الجولانی در میان شماری از سرکردههای النصره بود. این مسئله واکنش کاربران اجتماعی را به همراه داشته است و رفتار متنافقض آمریکایی در مبارزه با تروریسم را به سخره گرفتند. برخی از کاربران هم تأکید کردند که پهپادهای آمریکایی وظیفه محافظت از الجولانی را بر عهده داشتند.
‼️منابع محلی حاضر در ادلب گفتند که از ساعات نخست روز گذشته، عناصر النصره، تدابیر امنیتی شدیدی در منطقه باب الهوی اعمال کردند؛ به نحوی که تکتیراندازهای بسیاری مستقر شدند و حلقه امنیتی را پیرامون این منطقه به وجود آوردند.
🔻به گفته این منابع، الجولانی در میان شمار زیادی از محافظان خود وارد این منطقه شد و همزمان نیز پهپادهای آمریکا، «به صورت گسترده به پرواز درآمدند؛ این مسئله باعث تعجب افراد حاضر شد و احتمال هماهنگی در سطوح بالا بین آمریکا و النصره را تقویت کرد».
⭕️ منابع مذکور تأکید کردند، در حالی وزارت خارجه آمریکا مدعی پرداخت ۱۰ میلیون دلار در ازای لو دادن محل اختفای الجولانی است که وی «حدود ۲۳ دقیقه، در یک منطقه باز، حضور داشت که پهپادهای آمریکایی میتوانستند او را هدف قرار دهند، ولی این پهپادها، وظیفه حمایت از او را بر عهده داشتند تا بازدید او به پایان برسد».
♨️در واکنش به این مسئله، مجری شبکه ۱۱ اسرائیل، درباره ظهور الجولانی گفت: «الجولانی که دولت آمریکا برای ارائه اطلاعات درباره او، جایزه تعیین کرده بود، احساس امنیت می کند».
🔴 روزنامه سعودی «الشرق الاوسط» هم ضمن تمجید حضور علنی الجولانی، گزارش داد، حضور الجولانی به خاطر افتتاح جاده «حلب-باب الهوی» بوده است؛ جادهای که النصره پول ساخت آن را با گرفتن مالیاتهای سنگین از مردم محلی این منطقه تأمین کرده است.
💢 الشرق الاوسط همچنین به نقل از فعالان معارض سوری، ظهور الجولانی را پیامی عنوان کرد مبنی بر اینکه «همه کادرهای حاضر در مناطق آزاد شده از جمله فرماندهانی مانند الجولانی و سایر افراد، مسول توسعه شمال سوریه و کاستن از آلام» مردم حاضر در این مناطق هستند.
🔸بزک کردن چهره تروریستی مانند الجولانی در حالی توسط این روزنامه سعودی صورت گرفته است که بارها ساکنان شمال سوریه علیه جنایات تروریستهایی مانند النصره اعتراضات و تظاهراتهای گستردهای برگزار کرده و خواستار اخراج آنان شدهاند.
@iran_onlin_ir
درسی که باید از یک اتفاق تلخ گرفت / عاشقان فرمانده چه طور مراسم تشییع او را به حاشیه بردند ؟ / چند نکته درباره زمان شناسی در جنگ درک ها ... / با ما همراه باشید ...
#صریح_نیوز
@iran_onlin_ir
⭕️ یک قطعه ۱۷۸ هزار خودرو را در پارکینگ نگه داشته است!
♨️ "۱۷۸ هزار خودرو ناقص کف پارکینگ خودروسازان"؛ آماری که دو شب گذشته بازرس کل امور صنعت، معدن و تجارت سازمان بازرسی کل کشور آن را اعلام کرد و گفت: دلیل دپوی این حجم از خودرو، نبود یک قطعه است.
🔻داستان خودروهای ناقص و عدم افزایش عرضه خودرو به بازار از طرف خودروسازان مسئله ساز شده و پای ارگانهای قضایی و حقوقی را به این ماجرا باز کرده است.
🔴 به گفته دادستان کل کشور به دلیل نیاز مردم به خودرو و کمبودی که در بازار وجود دارد، خودرو سازان هر وسیلهای در اختیار مردم میگذارند و مردم مجبور به پذیرش هستند.
💢 جعفر منتظری گفت: خودروسازان تعهد لازم برای بهبود کیفیت کالا را ندارند به همین دلیل ما در صنعت خودرو مشکلات زیادی داریم. امیدواریم در دولت جدید این مشکلات مطرح و حل شود البته که خودروسازها هم حرفهایی دارند که باید به آنها هم توجه شود.
🔹پرونده ۲ خودروساز به دستگاه های قضایی کشیده شد
💢 خداییان، سخنگوی قوه قضاییه میگوید: قرار بود خودروهای دپو شده تا پایان آبان به بازار وارد شوند که چنین نشد. مدعی هستیم این همه خودرویی که در توقف گاهها وجود دارد موجب التهاب در بازار میشود و حبس سرمایه را در آنجا داریم.
🔹برای پیگیری موضوع دپو خودروها، به پارکینگ یکی از خودروسازان رفتیم.
🔸بخت آزما معاون تولید خودرو ایران خودرو گفت: خودروهایی که کف پارکینگ مانده به دلیل نبود یک قطعه الکترونیکی است.
🔹پیرمحمدی مدیر عامل ساپکو نیز گفت: تعداد خودروهایی که کف پارکینگ مانده به دلیل نبود یک قطعه الکترونیکی است که کل دنیا اکنون با این مشکل مواجه هستند.
‼️طبق مشاهدات میدانی خودروهایی که کف پارکینگ ایران خودرو مانده از نظر ظاهری سالم بودند اما طبق گفته معاون تولید ایران خودرو این محصولات به دلیل نبود ریزتراشه ها کف پارکینگ متوقف شدهاند.
♨️ بعد از پارکینگ ایران خودرو، به سراغ پارکینگ سایپا رفتیم. پارکینگی که حجم زیادی از خودروهای دپو شده در آن وجود داشت و طبق گفته نگهبانی، به تعداد این خودروها هر روز اضافه میشود.
🔴 معاون برنامه ریزی جامع تولید سایپا گفت: با تامین ۳۰ هزار دستگاه از قطعات مورد نیاز برای تکمیل حدود ۷۰ هزار دستگاه ناقص موجود در سایپا، این خودروها در حال تکمیل، تجاریسازی و ورود به بازار هستند.
🔻به گفته پروین با وجود مشکلات ناشی از محدودیتهای بین المللی، شرایط کرونایی و اختلال جهانی در تولید برخی قطعات با تکنولوژی بالا نظیر چیپست و IC، از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون، اقدامات لازم برای تامین بیش از ۱۵۰ هزار قطعه از کسری قطعهسازان توسط شرکت سایپا به عمل آمده و برنامهریزی برای ادامه این روند و تکمیل محصولات باقیمانده اتجام شده است.
‼️۱۷۸ هزار خودرو به دلیل کمبود ECU در پارکینگ خودروسازان معطل ماند
🔴 بازرس کل امور صنعت، معدن و تجارت سازمان بازرسی کل کشور گفت: بررسیهای انجام شده نشان میدهد از ۹۵ هزار دستگاه خودروی ناقص ایرانخودرو بیش از ۹۱ هزار دستگاه به دلیل ریزتراشه ها در پارکینگ این خودروساز دپو شده است؛ بنابراین بیش از ۹۶ درصد محصولات ناقص ایرانخودرو به دلیل نبود ECU امکان تجاری شدن نداشتند.
⭕️ به گفته میرمحمدی از دیگر خودروساز کشور یعنی سایپا نیز خبر میرسد که از مجموع ۴۵ هزار خودروی ناقص، بیش از ۳۸ هزار دستگاه خودرو یا به عبارت دیگر حدود ۸۵ درصد خودروهای دپویی این شرکت به دلیل کمبود ECU در پارکینگ این خودروساز معطل ماندهاند.
🔻از آنجا که ریزتراشهها در قطعات الکترونیکی خودرو مانند ECU مورد استفاده قرار میگیرد و در حال حاضر بیش از ۱۲۹ هزار دستگاه خودرو در پارکینگ خودروسازان به دلیل نبود این قطعه زمینگیر شده اند، بنابراین بحران ریزتراشهها به نوعی تبدیل به چالش اصلی شرکتهای خودروساز داخلی در خطوط تولید شده است.
❌ سخنگوی قوه قضائیه گفت: همکاران ما مدعی هستند اگر این خودروها به دلیل نقص قطعات خودرو توقف دارند، چرا وقتی قیمت خودروها افزایش مییابد تعداد این خودروها کاهش پیدا میکند؟
‼️به گفته خدائیان مدیران خودروساز به مراجع قضایی فرا خوانده شدند و منتظر هستیم توضیحات این افراد کامل شود و اگر توضیحات قانع کننده نباشد پرونده آنها در محاکم قضایی تشکیل خواهد شد. وزیر صمت هم یک زمان بندی را تعیین کرده و خواهش ما این است که وزیر جدیتر به این مسئله ورود پیدا کند و افراد را مورد بازخواست قرار دهد و مانع التهاب بازار در این زمینه شوند.
💢 نمایندگان مجلس نیز دلیل این کار خودروسازان را تشنه نگه داشتن بازار خودرو می دانند و می گویند تا زمانی که عرضه به بازار افزایش نیابد بازار ملتهب خواهد بود. طبق قانون خودروسازان باید قبل از پیش فروش به فکر تامین قطعات خودرو باشند.
@iran_onlin_ir
⭕️ تصاویر جدید از تصادف زنجیرهای در جاده بهبهان
♨️ مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز: بر اساس آخرین اطلاعات در این حادثه چهار نفر کشته و ۳۳ نفر مصدوم شدند.
🔻جاده بهبهان - اهواز صبح امروز شاهد پدیده مه غلیظ صبحگاهی بود اما با توجه به عریض بودن جاده و وجود علایم و تجهیزات ایمنی عامل اصلی این تصادف زنجیره ای سرعت بالای خودروها و بی احتیاطی رانندگان بوده است.
@iran_onlin_ir
خودش زده ؟
میگوید:ایران هواپیما را زد که بگوید من با خودم هم شوخی ندارم،حمله نکن
۲نوع ا.ن.ت.ق.ا.م داریم: مستقیم ،نیابتی
مواردی که هزینه داشته باشد نیابتی انجام میشود
اگر ایران از پاسخ میترسید نیابتی پاسخ میداد
کشوری که پهپاد آمریکا را زده،تفنگدارش را اسیر و ناوهایش را بازی میدهد دلیلی برای ترس ندارد.
#هواپیمای_اوکراینی #تفنگدار #آمریکا #ناو_جنگی #پهپاد #جنگ_نیابتی #ایالات_متحده_مقاومت #خلیج_فارس #بالستیک #کروز #ایران
@iran_onlin_ir