45.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 کارشناس برانداز: دستور سعودی دقیق انجام نشد و الا براندازی قطعا رخ میداد
🎥 در ویدئوهای اخیر کارشناس های برانداز ناخواسته مسائلی را افشا کرده اند که حیرت آور است./ در این ویدئو یک کارشناس میگوید: سعودی از اینها نخواسته بود چنین احمق بازیی در بیاورند، سعودی اینترنشنال حتی دستور سعودی را نیز اشتباه اجرا کرده است...!
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@mrtahlilgar1
16.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اشتباه آمریکا در افغانستان که به همه اثبات کرد هوا پسه ...
در برابر ایران، بسیاری تصور میکردند که باید کنار آمریکا باشند تا پس از تجزیه ی این کشور هر یک از امتیازاتی بهره مند شوند. حقایق میدان البته مسیر را به سمتی برد که به همه اثبات شد، بر خلاف تصور، بسیار بیشتر از چیزی که تصور میکردند در این منطقه هوا پس است...
📣 #ایران_تیوی
@irantv1400
شبنامه 1203 - @mrtahlilgar.mp3
12.85M
🚨 بسیار مهم !! سلاح مخوفی که آمریکا در تلاش است به آن برسد / آیا انسان اسیر رباتها خواهد شد؟
#شبنامه / افشاگری ناخواسته نیویورک تایمز درباره آینده هوش مصنوعی / بایدن به شدت وحشت زده شده است / آمریکا میخواهد با محدود کردن برخی قطعات چین را کنترل کند / چه چیزی پیش روی جهان است؟/ قسمت ۱۲۰۳
✅ این آدرس صفحات ما هست، لطفا حمایت کنید دیده بشه ✌️🇮🇷
لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@iran_onlin_ir
43.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 بسیار مهم !! سلاح مخوفی که آمریکا در تلاش است به آن برسد / آیا انسان اسیر رباتها خواهد شد؟
#شبنامه / افشاگری ناخواسته نیویورک تایمز درباره آینده هوش مصنوعی / بایدن به شدت وحشت زده شده است / آمریکا میخواهد با محدود کردن برخی قطعات چین را کنترل کند / چه چیزی پیش روی جهان است؟/ قسمت ۱۲۰۳
✅ این آدرس صفحات ما هست، لطفا حمایت کنید دیده بشه ✌️🇮🇷
لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@iran_onlin_ir
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوی بهشت می وزد از کربلای تو
ای صد هزار جان گرامی فدای تو
این بی نظیر ، شب زیارتی حضرت عشق تقدیم شما
رفقای ایران آنلاینی ما را هم دعا کنید
#یاحسین
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رستگار شدم
پیروز شدم
من بردم...
او رستگار شد
پیروز شد
و برد
کاش آقای فرمانده ، ما را هم دعا کند...
#به_یاد_فرمانده
#یکوبیست
@iran_onlin_ir
⭕️ یک نمونه جالب از سانسور دیوان حافظ در رژیم پهلوی
♨️ یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی پس از انقلاب اسلامی، برگزاری همهساله نمایشگاه کتاب است. نمایشگاه کتاب که به تعبیر رهبری معظم «بهار کتاب» نامیده میشود، فرصتی برای اهالی فرهنگ و اندیشه است تا چون قطراتی به یک دریای عظیم معرفتی وصل شوند و روح خود را با پیوندِ این یار مهربان جلا بخشند، اما این درحالی است که توجه به مطالعه و کتاب تا این حد، محصول انقلاب اسلامی و تأکید رهبران آن به مقوله کتابخوانی است. باوجود این موضوع مهم، براساس آمار و دادهها و نیز شواهد و روایتهای موجود، وضعیت کتاب و کتابخوانی در دوران پهلوی مطلوب نبوده است. در این دوران سانسور و حذف، کلیدواژه اصلی در حوزه کتاب بود و ممیزی کتاب بیشترین وظایف را بر عهده داشت. علاوه بر این، وضعیت چاپ کتاب از لحاظ کمیت نیز بسیار ضعیف بود، به طوری که در واپسین سالهای عمر رژیم پهلوی، براساس میانگین ۳۵ میلیونی جمعیت آن روزهای کشور، به ازای هر یک میلیون نفر تنها ۷۱ عنوان کتاب انتشار مییافت؛ در حالی که در همان دوران، کشورهای همسطح با ایران، وضعیت مناسبتری در این حوزه داشتند.
♨️مُهر «روا» چه بود؟
مخبرالسلطنه هدایت، که بیش از ۶ سال رئیسالوزرای رضاخان بود در خاطرات خود مینویسد: «در دوره پهلوی هیچکس اختیار نداشت. تمام امور میبایست به عرض برسد و آنچه فرمایش میرود، رفتار کند. مقالات و نوشتههای جراید باید در ادارهای به نام «راهنمای نگارش» در وزارت داخلی دقیقا بررسی و موشکافی میشد. مقالهها و نوشتهها باید دارای مهر«روا» بودند تا چاپ و نشر میشد و شرط «روایی» مقالات و نوشتهها، این بود که ضد سلطنت مشروطه نباشد».
🔻 آقا! این شعر حافظ است؛ چطور آن را عوض کنم؟
مرحوم فلسفی نیز ضمن بیان خاطرهای از وضعیت سانسور در دوران پهلوی میگوید: «کتابفروشی به من میگفت در زمان رضاشاه اداره اطلاعات شهربانی هر کتابی را که میخواست چاپ شود، باید میدید و روی صفحات آن مهر روا میزد تا چاپخانه چاپ کند. من دیوان حافظ را، که بارها چاپ شده بود، به شهربانی بردم تا اجازه چاپ بگیرم.
♦️متصدی گفت بدهید و یک ماه دیگر بیایید. گفتم این دیوان بارها چاپ شده. گفت خیر، زودتر از یک ماه نمیشود. یک ماه دیگر رفتم و دیدم غیر از یک صفحه باقی صفحات مهر روا زده است. بعد آن یک صفحه را باز کرد و گفت این شعر را باید عوض کنی:
رضا به داده بده وز جبین گره بگشا
که بر من و تو در اختیار نگشادست
🔻گفتم آقا، این شعر، شعر حافظ است. من چطور آن را عوض کنم؟ بر فرض که عوض کنم، جای آن چه بگذارم؟ متصدی گفت چون کلمه رضا اسم اعلیحضرت همایونی، رضاشاه کبیر است، آن را بردار و کلمه دیگر به جای آن بگذار. مثلاً حسن به داده بده، تقی به داده بده، نقی به داده بده!»
♨️گام نهادن در راه پدر
با سقوط رضاخان از قدرت، محمدرضا پهلوی نیز همانند پدر، سانسور مطبوعاتی را بزرگترین سند افتخار خود معرفی کرد. بنابراین در شهریور ۱۳۲۰، وضعیت نشر با فراز و فرودهایی تا مرداد سال ۱۳۳۲ ادامه داشت.
🔻در این دوران ساواک به عنوان بازوی قدرتمند رژیم پهلوی بر انتشار کتاب و مطبوعات تسلط پیدا کرد. ساواک به عنوانی نهادی امنیتی و اطلاعاتی، با وظایف و عملکردهای وسیعی چون سرکوب مخالفان و کنترل هرگونه اعتراض یا انتقاد، فضا را در دست گرفت. در برخی از موارد، به مانند دوران رضاخان، افرادی که مسئولیت سانسور و نظارت بر کتابها را بر عهده داشتند، افرادی بیسواد و یا کم اطلاع بودند.
♦️علاوه بر این، شیوه پهلوی دوم در سانسور کتاب به خوبی در خاطرات درباریان مشاهده میشود. چنانکه فریدون هویدا میگوید: «سانسور گاه شامل کتابهایی میشد که قبلاً چاپ شده بودند و یا از انتشار نمایشنامههایی مثل «هملت» یا «مکبث» فقط به این دلیل جلوگیری میکرد که در آنها شاه یا شاهزادهای کشته میشد.» هویدا سپس به ذکر نمونههای از اعمال سانسور در رژیم پهلوی اشاره و عنوان میکند: «نویسندهای دیگر فقط به این بهانه چند روز به زندان افتاد که چرا یکی از مخالفین رژیم عبارت مندرج در یکی از کتابهای وی را در نامه خود نقل قول کرده است.»
🔴آنچه گفته شد تنها نمونههایی جزیی از خیانات فرهنگی دوران پهلوی است و روشن است حقیقت کتاب و علمگریز این خاندان با آنچه که در فیکنیوزهای رسانهای شاهد هستیم تفاوت دارد.
@iran_onlin_ir
⭕️ آمریکا مدعی استفاده از هوش مصنوعی علیه روسیه شد
♨️وزیر امور خارجه آمریکا ادعا کرد، این کشور ابزاری بر پایه هوش مصنوعی برای مقابله با «اطلاعات دروغ روسیه» ساخته است.
🔻«آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا روز سه شنبه در یک سخنرانی مدعی شد، واشنگتن سامانه ای بر پایه هوش مصنوعی ساخته که اقدام به شناسایی و جمعآوری اطلاعات دروغ ادعایی روسیه در فضای مجازی میکند.
♦️به نوشته پایگاه «راشاتودی»، وزیر امور خارجه آمریکا در سخنرانی در اندیشکده «خانه آزادی» گفت، وزارتخانه او «سامانه اینترنتی گردآوری محتواهای اوکراین را بر مبنای هوش مصنوعی برای جمعآوری اطلاعات دروغ قابل راستی آزمایی روسیه و اشتراک گذاری این اطلاعات با متحدان سراسر جهان» ساخته است.
♨️او ادامه داد، دولت آمریکا مشغول همکاری با متخصصان دانشگاهی است تا بتواند «به شکلی قابل اعتماد متون جعلی ایجاد شده توسط رباتهای گفتگوی اینترنتی روسیه را تشخیص دهد.»
🔻سال 2022 دو شرکت آمریکایی متخصص در تحلیل دادههای فضای مجازی شامل شرکت «گرافیکا»، متخصص در تحلیل دادههای رسانههای اجتماعی و شرکت «رصدخانه اینترنتی استنفورد» اعلام کردند، فرماندهی «سنتکام» که وابسته به پنتاگون است احتمالا صدها حساب کاربری را در فضای مجازی که به انتشار روایتهای حامی غرب در پنج سال گذشته پرداختهاند اداره کرده است.
♦️ماه مارس، وبسایت «اینترسپت» گزارش داد، اسناد قراردادهای فدرال نشان میدهند، فرماندهی عملیاتهای ویژه ارتش آمریکا برنامهریزی کرده با استفاده از فنآوری «جعل عمیق»، کارزارهایی برای فریب و پروپاگاندا اجرا کند.
♨️«ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا ماه گذشته میلادی آمریکا را متهم به اجرای «یک کارزار اطلاعاتی» علیه روسیه که از زمان شروع جنگ در اوکراین بی سابقه بوده، کرد.
🔻زاخارووا گفت: «واشنگتن و متحدانش به هر قیمتی به جنگ نیاز دارند و شیوه مورد علاقه آنها برای حل مشکلاتشان توسل به تحریکات، تهدیدات و انتشار اطلاعات دروغ است.»
♦️بلینکن درباره کلیت فنآوری هوش مصنوعی هشدار داد که این فنآوری میتواند نتیجه عکس داده و «امکان سواستفاده را ایجاد و تبعیض را تشدید کند.»
🔴از زمان انتشار ربات هوش مصنوعی «چت جی.پی.تی» در ماه نوامبر گذشته، بحث درباره خطرات ایجاد شده توسط هوش مصنوعی در محافل صنعتی و دانشگاهی تشدید شده است. «جفری هینتون» که به عنوان یکی از «پدرخواندههای هوش مصنوعی» شناخته شده، هشدار داد، این فنآوری می تواند تهدید «اضطراری تری» نسبت به تغییرات آبوهوایی ایجاد کند.
@iran_onlin_ir