20.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دیگر در فلسطین اشغالی کسی حتی به ایران فکر هم نمیکند
آن قدر ماجرا در فلسطین اشغالی پیچیده شده که به اعتراف کارشناس ها دیگر کسی حتی فرصت فکر کردن درباره ایران را هم ندارد. در چنین شرایطی وطن فروشها به فلسطین اشغالی رفته اند. کسی هم نیست بگوید : یک سال صبر کن ببین اصلا سال آینده چنین جایی هست که تو حالا به زیارتش رفته ای یا نه...
📣 #ایران_تیوی
@irantv1400
⭕️ گنبد آهنین آن روزها و این روزها!
♨️ حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در یادداشتی تحت عنوان «گنبد آهنین آن روزها و این روزها!» نوشت:
1️⃣ در کلام خدا آمده است : هُوَ الَّذِی أَخْرَجَ الَّذِینَ کَفَرُوا مِنْ أَهْلِ الْکِتَابِ مِنْ دِیَارِهِمْ لِأَوَّلِ الْحَشْرِ مَا ظَنَنْتُمْ أَنْ یَخْرُجُوا وَظَنُّوا أَنَّهُمْ مَانِعَتُهُمْ حُصُونُهُمْ مِنَ اللهِ فَأَتَاهُمُ اللهُ مِنْ حَیْثُ لَمْ یَحْتَسِبُوا وَقَذَفَ فِی قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ یُخْرِبُونَ بُیُوتَهُمْ بِأَیْدِیهِمْ وَأَیْدِی الْمُؤْمِنِینَ فَاعْتَبِرُوا یَا أُولِی الْأَبْصَارِ... اوست خدایی که کافران اهل کتاب را (یعنی یهود بنی نضیر را که به مکر، درپی قتل پیامبر اسلام صلّی الله علیه و آله بودند) برای اولین بار از دیارشان بیرون کرد و [حال آن که] شما هرگز گمان نمیکردید که آنها از دیار خود بیرون روند و آنها نیز حصارهای محکمی را که ساخته بودند مانع و نگهبان خود از (قهر و انتقام) خدا میپنداشتند تا آنکه (عذاب) خدا از آنجا که گمان نمیبردند، فرا رسید و در دلشان (از سپاه اسلام) ترس افکند و [چنان شد که] به دست خود و به دست مؤمنان خانههای خویش را ویران میکردند. پس، ای هوشیاران پند و عبرت بگیرید. (آیه دوم از سوره حشر).
2️⃣ سالهای متمادی است که صهیونیستها برای در امان ماندن از حملات موشکی، به سامانه ضدموشکی خود دل بسته بودند و آنقدر به رهگیری این سامانه اطمینان داشتند که نام «گنبد آهنین Iron Dome» را برای آن برگزیده بودند.
🔻این سامانه از یک رادار چندمنظوره، تعدادی راکتانداز و دستکم ۲۰ لانچر برای شلیک موشک « تامیر» تشکیل شده است. اعتماد صهیونیستها به این سامانه رهگیر و تبلیغاتشان درباره اهمیت و میزان کارآمدی آن بهاندازهای بود که برخی از کشورهای عربی خواستار خرید این سامانه از اسرائیل شده بودند!... و البته، امروزه با مشاهده ناکارآمدی آن از درخواست خود صرفنظر کردهاند.
3️⃣ درگیریهای نظامی چند سال گذشته میان نیروهای مقاومت و ارتش اسرائیل و مخصوصاً درگیریهای اخیر نشان داد گنبد آهنین برای مقابله با موشکهای شلیک شده از سوی نیروهای مقاومت، کارآمدی چندانی ندارد.
🔴 روز سهشنبه هفته گذشته، نیروی هوایی رژیم صهیونیستی که به علت ناتوانی گنبد آهنین مورد سؤال قرار گرفته بود، با صدور بیانیهای اعلام کرد تحقیقات انجام گرفته حاکی از آن است که این سامانه با نقص فنی(!) روبهرو شده است و دو روز بعد روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت نوشت «علیرغم آمادهباش ارتش و آگاهی پیشین، اما گنبد آهنین فقط چهار موشک از ۲۲ موشک شلیک شده از غزه را منهدم کرد و این بار دومی است که این سامانه در رهگیری و انهدام تعداد زیادی موشک ناموفق عمل میکند». برخی از رسانههای غربی نیز ناکارآمدی گنبد آهنین در رهگیری موشکهای شلیک شده از سوی نیروهای مقاومت را تاسفبار(!) نامیده و اصرار داشتند که علت را در شلیک انبوه و همزمان موشکها و راکتهای مقاومت معرفی کنند!
4️⃣ آنچه اتفاق افتاده است، دقیقاً برخلاف تصور صهیونیستهاست که سامانه گنبد آهنین را مانع ورود موشکها و راکتها میدانستند و به تصریح حکیمانه کلام الله، «ظَنُّوا أَنَّهُمْ مَانِعَتُهُمْ حُصُونُهُمْ... گمان میکردند که آن قلعهها و حصارها محافظ آنهاست». آن روزها اینگونه نبود و این روزها هم آنگونه نیست.
5️⃣ ساعت ۱۰ شنبه شب و با پذیرش آتشبس، درگیری نظامی سختی که طی ۵ روز متوالی میان رژیم صهیونیستی و جهاد اسلامی فلسطین در جریان بود متوقف شد. مردم در نوار غزه و لبنان و یمن و... پیروزی مقاومت را - هرچند که باشهادت چند تن از فرماندهان جهاد اسلامی و تعدادی از مردم عادی همراه بود- جشن گرفتند و در آن سوی ماجرا، صهیونیستهای اشغالگر به خیابانها آمدند و اعتراضات گسترده خود علیه رژیم حاکم را - این بار با خشم و کینه بیشتر - از سر گرفتند. به گفته عالمانه سید حسن نصرالله که «سید مقاومت» نامی برازنده برای ایشان است، نتانیاهو با جنگافروزی اخیر، در پی مهار تظاهرات گسترده صهیونیستها در فلسطین اشغالی بود. اعتراضات بیسابقه و چند صد هزار نفرهای که موجودیت جعلی رژیم کودککش را به نابودی تهدید میکند. اما، بلافاصله پس از آتشبس، اعتراضات از سر گرفته شد و به قول ملایرومی «از قضا سرکنگبین صفرا فزود»! و رژیم صهیونیستی از بادی که کاشته بود، طوفان درو کرد...
💢 گفتنی است، این همان اسرائیلی است که دو خط آبی رنگ روی پرچم خود را به عنوان نماد «از نیل تا فرات» ثبت کرده بود! و از آن به نشانه منطقهای با عنوان جعلی «سرزمین موعود»! یاد میکرد! ولی امروزه کارش به جایی رسیده که برای حفظ این موجودیت جعلی به دور خود دیوار حائل کشیده است!
@iran_onlin_ir
♦️پیروزی ائتلاف اردوغان در انتخابات پارلمانی
🔹با شمارش ۹۸.۹۶ درصد آرای انتخابات پارلمانی ترکیه، ائتلاف «جمهور» وابسته به اردوغان از مجموع ۶۰۰ کرسی ۳۲۱ کرسی را کسب کرده و سهم ائتلاف «ملت» به رهبری قلیچدار اوغلو ۲۱۳ کرسی است. دیگر احزاب هم ۶۶ کرسی به دست آوردند.
@iran_onlin_ir
♦️پیروزی ائتلاف اردوغان در انتخابات پارلمانی
🔹با شمارش ۹۸.۹۶ درصد آرای انتخابات پارلمانی ترکیه، ائتلاف «جمهور» وابسته به اردوغان از مجموع ۶۰۰ کرسی ۳۲۱ کرسی را کسب کرده و سهم ائتلاف «ملت» به رهبری قلیچدار اوغلو ۲۱۳ کرسی است. دیگر احزاب هم ۶۶ کرسی به دست آوردند.
@iran_onlin_ir
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به هیچ عنوان رضایت نمیدهیم
♦️خانواده شهدای حادثه تروریستی خانه اصفهان: سازمان عفو بینالملل غلط میکند بخواهد برای ما تصمیم بگیرد. جواب همسر و فرزندان شهدای مظلوم را چه کسی میخواهد بدهد؟
@iran_onlin_ir
⭕️ دیپلماسی پیچیده ایران برای ریاست بر مجمع اجتماعی حقوق بشر سازمان ملل / بخش اول
♨️ روز چهارشنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، جمهوری اسلامی ایران به ریاست «مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل»، انتخاب شد. سوال این است که چه روندی برای این انتخاب صورت گرفته است و چه اهمیتی دارد؟
🔻فرآیند انتخاب ریاست مجمع اجتماعی حقوق بشر را میتوان دارای دو مرحله دانست. در مرحله اول، گروههای منطقهای از نواحی مختلف جهان، کاندیدای خود را معرفی میکنند. در این مرحله، گروه آسیا، به ویژه برخی از کشورهای عربی که معمولا برای عضویت در نهادهای بینالمللی با هم رقابت میکنند، ایران را به عنوان نماینده خود در جایگاه ریاست بر مجمع، معرفی کردند. این موضوع مهم حاصل نشد؛ مگر به خاطر سیاست خارجی و دیپلماسی منطقهای و فعال جمهوری اسلامی ایران و همراه کردن کشورهای آسیایی با خود.
🔴 وجه دیگر انتخاب ایران از طرف گروه منطقهای آسیا، شکست سیاستهای آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه است. در سالهای اخیر، تلاشهای فراوانی از سوی این دو رژیم برای عادی سازی روابط کشورهای عربی به ویژه عربستان با رژیم صهیونیستی صورت گرفته بود.
💢 هدف اصلی از این سیاست، منزوی کردن ایران در منطقه و در میان کشورهای مسلمان و عرب بوده است. اما اکنون مشاهده میکنید که این سیاست آمریکایی- صهیونیستی، نه تنها به نتیجه نرسیده است؛ بلکه روابط دیپلماتیک ایران با کشورهای منطقه، خصوصا عربستان، احیا شده و رو به پیش رفت است. از طرف دیگر، این آمریکا است که در منطقه منزوی شده و تصمیمات مهم و روابط دیپلماتیک، بدون حضور و دخالت ایالات متحده، انجام میشود.
♦️علاوه بر موضوع انتخاب منطقهای، شکست سیاستهای آمریکا در سطح جهانی به وضوح به چشم میخورد. سالهاست ایالات متحده آمریکا برای انزوای کامل ایران تلاش میکند. این تلاشها هم در سطح روابط دو جانبه با کشورهای غربی بود، هم در سطح روابط با کشورهای منطقهای و هم در سطح حضور و عضویت در نهادها و سازمانهای بینالمللی. دستاویز آمریکا برای اجرای این سیاست خصمانه، بیشتر از جنس دروغها و اتهامات در حوزه حقوق بشر علیه ایران بوده است.
‼️اما امروز مشاهده میشود که ایران دقیقا در همان جایگاهی که آمریکا به عنوان نقطه ضعف علیه کشورمان اقدام میکرد، حضور یافته است. ریاست ایران بر مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل، نشان دهنده شکست سیاست آمریکایی در انزوای ایران و پیروزی جمهوری اسلامی ایران در این بازی استعماری است.
❌ از سوی دیگر، از بعد از جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۵، آمریکا در تلاش بود که سلطه خود را بر نهادهای بینالمللی حفظ کند و این نهادها عملا نه در پی حقوق ملتها، بلکه در پی منافع ایالات متحده، فعالیت کنند. تا سالیان طولانی این سلطه وجود داشت و در حال حاضر نیز وجود دارد. به عنوان مثال، زمانی که ایران در اوج همه گیری کرونا از بانک جهانی درخواست وام کرد، صرفا به خاطر مخالفت آمریکا، این وام پرداخت نشد. اما امروز با وجود مخالفت آمریکا با انتخاب ایران به عنوان رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل، این اتفاق مهم رقم خورد که نشان میدهد سلطه ایالات متحده نه تنها بر کشورهای منطقه، بلکه حتی بر نهادهای جهانی که خود آن را پایه گذاری کرده، رو به افول است.
@iran_onlin_ir
⭕️ دیپلماسی پیچیده ایران برای ریاست بر مجمع اجتماعی حقوق بشر سازمان ملل / بخش دوم
♨️ مرحله دوم در انتخاب رئیس شورای مذکور، این است که از میان نامزدهای معرفی شده از هر منطقه جغرافیایی، یک نفر به عنوان رئیس، انتخاب میگردد. بنابراین، در انتخاب رئیس جدید مجمع، هیچ الزامی وجود نداشت که جمهوری اسلامی ایران انتخاب شود و رئیس پیشین میتوانست از گروههای منطقهای دیگر، این انتخاب را انجام دهد. به عبارتی دیگر، ایران تنها گزینه موجود نبود که بگویند انتخابش به ناچار بوده است؛ بلکه سایر مناطق نیز میتوانستند به عنوان رئیس این مجمع، انتخاب شوند.
🔻مجمع اجتماعی حقوق بشر، شورایی است که جلسات آن به طور سالانه برگزار میشود و به موضوعی ویژه میپردازد. موضوع مباحثات امسال، «نقش علم، فناوری و نوآوری» در پیشبرد حقوق بشر خواهد بود.
🔴 نشانه دیگر از اهمیت انتخاب ایران به عنوان رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر، این است که جریانهای اپوزیسیون خارجی که با ادعای حقوق بشر علیه مردم ایران فعالیت میکنند و اکثرا مرتبط با تروریستهای منافقین هستند، از این انتخاب ناراحت شده اند.
💢 به عنوان مثال، شبکه لندن نشین منوتو، وابسته به پادشاهی-موروثی انگلیس، در گزارشی از اعتراض «مرکز اسناد حقوق بشر ایران»، نسبت به انتخاب کشورمان به عنوان رئیس مجمع مذکور، خبر داد. یکی از اعضای مرتبط با این سازمانِ خود خوانده، رها بحرینی است. او یکی از حامیان فرقه بهائیت و وابسته به سرویسهای خارجی، شناخته میشود.
♦️رها بحرینی همچنین از اعضای بخش ایران در «سازمان عفو بینالملل» است. عفو بینالملل سازمانی وابسته به پادشاهی انگلستان بوده که به گفته «نشریه انگلیسی گاردین»، اقدامات آن به طور سیستماتیک، سیاسی و نژادپرستانه است. بحرینی در مصاحبه با BBC، یکی از دغدغههای خود در عفو بینالملل را ملاقات دولت انگلستان با نازنین زاغری و کمال فروغی، جاسوسهای وابسته به پادشاهی انگلیس عنوان کرده بود.
‼️بر اساس آنچه گفته شد، باتوجه به حضور موثر ایران در سازمانهای بینالمللی و شکست سیاست آمریکا برای انزوای ایران، در کنار ناراحتی جریان برانداز از انتخاب ایران در این جایگاه، میتوان ریاست جمهوری اسلامی بر مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل را، دستاورد و پیروزی مهمی برای کشورمان در سطح جهانی دانست. آن هم درست در زمانی که جریانهای خارجی تلاش میکردند از مسیر حقوق بشر، فشارها را بر مردم ایران افزایش دهند.
@iran_onlin_ir
12.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره شنیدنی فرمانده نیروی دریایی ارتش
♦️خاطره شنیدنی و اقتدار آمیز فرمانده نیروی دریایی ارتش «امیر ایرانی» را در برنامه «صف اول»
@iran_onlin_ir
⭕️ صدا در نمیاد چون هدف براندازی نیست
♨️ یادتان هست عکس ایلان، کودک سوری، چه پروپاگاندایی در جهان بر پا کرد؟ جهان سرمایهداری میخواست بشار اسد سرنگون شود. این روزها دهها عکسِ مظلومانه از قتل عام کودکان فلسطینی منتشر میشود. امّا صدای هیچ رسانهی سرمایهداری و پروپاگاندا و فعّال صنعت حقوق بشر به اعتراض بلند نمیشود.
@iran_onlin_ir
38.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 حاشیه های دو قطبی ترین انتخابات ترکیه رجب رسما نظرسنجی ها را دور زد
🎥 روز گذشته دو قطبی ترین انتخابات در ترکیه برگزار شد. انتخاباتی که حاشیه های بسیاری به همراه داشت. به طوری که هواداران طرفین با یکدیگر درگیر شدند. دو طرف خود را فاتح و یکدیگر را بازنده خطاب کردند ...
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@mrtahlilgar1
⭕️ اوکراین را رها کن؛ فکری به حال ما کن
♨️ فعال رسانه ای آمریکایی : 200 میلیارد دلار به اوکراین، 0 دلار به جانبازان بیخانمان. حکمرانی آمریکا به طور خلاصه.
@iran_onlin_ir
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️سرنوشت انتخابات ترکیه به دور دوم کشیده شد
🔹کاهش کرسیهای پارلمانی حزب حاکم
🔹گزارشی از آنکارا: انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی ۲۰۲۳ ترکیه در شرایطی به کار خود پایان داد که تکلیف رئیس جمهور به دور دوم که ۷ خرداد برگزار می شود کشیده شد و حزب حاکم ۱۰ درصد کرسیها در پارلمان را به رقبا واگذار کرد.
@iran_onlin_ir