9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باز نشر صحبتی مهم بعد از یکسال و نیم
🔰 #بیشترین_توهین و انتقاد به #حجت_الاسلام_راجی بعد از این کلیپ توسط همه جریانها صورت گرفت
🔸 چقدر مناسب است بعد از یکسال و نیم مجددا و با دقت این ۳دقیقه را ببینید
📣 این صحبت در دیماه ۱۴۰۱ انجام شده و آخرین سخنرانی ایشان قبل از عمل جراحی بوده و در بهمن همان سال در کانال سعداء منتشر شد
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیسجمهوری که بالاترین مدرک تحصیلی تاریخ را دارد!
#شهید_جمهور
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥افتخار میکنم که کشورم،
در رأس کشورای حامی فلسطین قرار داره 🇮🇷❤️🇵🇸
✍ محمد هولمز🏴
📌 افتتاح:
🔸بیمارستان امامحسین بعد از ١٢سال
🔹راهآهن همدان سنندج بعد از ١٨سال
🔸راهآهن بستان خاوران بعد از ٢٢سال
🔹سد چمشیر بعد از ١١سال
🔸آبرسانی به شیراز بعد از ١٢سال
🔹طرح آبرسانی میانه بعد از ٢٠سال
🔸طرح آبرسانی غدیر بعد از ١۵سال
🔹آبشیرینکن مپنا بعد از ١۵سال
🔸فرودگاه سقز بعد از ٢٧سال
🔹پتروشیمی گچساران بعد از ١٧سال
#دولت_سیزدهم
#شهید_جمهور
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 تفاوت عجیب و غریب سفر جلیلی و لاریجانی به ایتالیا
🔸تفاوت "تفکرانقلابی" با "غیرانقلابی" رو در این کلیپ میتونید مشاهده کنید...
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
15.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ویدئو را با دقت ببینید چون انگار دارد آینده کشور را در دو سناریو پیش بینی میکند و به صورت واضح توضیح میدهد که اگر جلیلی یا لاریجانی رئیس جمهور شوند، تفاوت شان در اداره کشور چیست؟
در واقع خود مردم باید انتخاب کنند که میخواهند فردی مثل روحانی با آن همه بریز و بپاش کشور را اداره کند و آخرش هم بگوید کسری بودجه و تورم و... داریم؟ یا کسی که مدل مدیریت اش "سخت گیری به مسئولان برای تامین رفاه مردم" است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #خبر_خوب
راهاندازی بزرگترین بیمارستان مادر و کودک در ایرانشهر
🔸راهاندازی این بیمارستان با ۱۴۰ تخت، شاخص درمان در منطقۀ جنوب سیستان و بلوچستان را ارتقاء خواهد داد.
🔸وزیر بهداشت: قرار بود با حضور رئیسجمهورِ شهید این بیمارستان افتتاح شود.
🔴بهترین توئیتی که علت این همه ثبت نام رو اشاره میکنه؟
پاسخ:
خزانه و انبارهای استراتژیک کاملا پُر، بیکاری پائینترین نرخ تاریخ معاصر، فروش نفت در حد عالی، روابط با منطقه و جهان در اوج، تراز مثبت تجاری، نقدینگی کنترل، تورم رو به کاهش، تولید بالا، زیرساختهای اقتصادی آماده و ...
در یک کلام؛ #خوش_به_حال_دولت_بعدی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مغالطه ای که روحانی ادعا می کرد ، ۴۱ ساله جواب داده نشده!
در ۱۰ ثانیه توسط دکتر جلیلی جواب داده شد!
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عکس جلسه مواخذه جلیلی با فلان وزیر سابق رو گذاشتن و گفتن اینا با هم بودن!!
شرف داشته باشید ، اگر قراره با بی اخلاقی یک رقابت رو برنده بشین دیگه فرقتون با مهرعلیزاده و جهانگیری و حسن روحانی چیه؟!
#انتخاب_اصلح
امروز حرم امام بودیم و آقا به تجمعات میلیونی مردم در تشییع #شهدای_خدمت اشاره کردند ...
چشمم به این یادداشت جالب از سيد عطاءالله مهاجرانی خورد که با عنوان «مردم و روشنفكران(۱)» نوشته شده بود و در روزنامه اعتماد به چاپ رسیده بود.
توصیه میکنم بخوانید. حال و هوای حلزونهای خانه به دوش شهید آوینی قدری برایم زنده شد.
بخوانید 👇
با توجه به تجربهام در سفر يك ماهه به نجف اشرف و عراق، در مقالهای به اين نكته اشاره كردم كه میتوان ميان دنيای مجازی به معنای همين فضای توييتر و اينستاگرام و ... دنيای حقيقی تفاوت قائل شد.
اجتماعات ميليونی مردم ايران در سوگ و فقدان شهيدان خدمت، شاهدی بود كه از راه رسيد و اين دوگانگی و تفاوت را بيشتر نشان داد. در فضای مجازی گفته میشد كه مردم ايران از فقدان ابراهيم رييسی و همراهان در فاجعه سقوط بالگرد نه تنها متأسف نيستند، بلكه خوشحالند. نشانههايی از خوشحالی مانند رقص و پايكوبی و برهنگی كه البته معلوم نبود كی و كجاست، منتشر كردند. اما در دنيای حقيقی در تبريز و قم و تهران و مشهد، حكايت ديگری جاری بود. دريايی از مردم در خيابانها و ميدانها جاری شده بود.
خوشبختانه نمايندگان رسانههای جهانی كه هوشمندانه دعوت شده بودند، گوشههايی از واقعيت دنيای حقيقی را منتشر كردند.
میخواهم به تجربه بسيار مهم داستايفسكی در «دفتر يادداشت روزانه يك نويسنده» اشاره كنم. اين كتاب با ترجمه ابراهيم يونسی و در سه جلد و ۱۵۰۰ صفحه به زبان فارسی ترجمه شده است. كتاب بیمانندی است و در تاريخ ادبيات و فرهنگ بینظير.
داستايفسكی درست در نيمه دوم دهه پنجاه سالگی خود، در اوج آفرينندگی و كمال شخصيتی، در سالهای ۱۸۷۶ تا ۱۸۸۰، يادداشت روزانه را نوشته و به بررسی و تحليل مهمترين مسائل آن روزگار روسيه پرداخته است. در تمام يادداشتها، موضوع دوگانگی مردم روسيه و روشنفكران يا نخبگان سياسی و فرهنگی و اجتماعی تكرار میشود.
وقتی نوشته داستايفسكی را با دقت میخوانيم، میبينيم، گويی ما در ايران امروز با چنان دوگانهای رويارو هستيم. روشنفكرانی كه حال و هوا و ارزشها و زبانشان با مردم متفاوت است. مردم را دستكم میگيرند و بلكه تحقير میكنند. نگاهشان به ارزشهای آن سوی مرزهاست. سكولار از دهانشان نمیافتد! باورهای دينی و اخلاقی مردم را طرد میكنند. امر مقدس نداريم! به توانايی ملی باور ندارند.
اما در مواجهه با واقعيت مردم سرگشته میشوند. البته اين شهامت و صراحت را ندارند كه اِقرار كنند مردم را درست نشناخته بودند. برعكس وقتی با واكنش مردم رويارو میشوند، به تحريف واقعيت میپردازند. مردم را ناآگاه تلقی میكنند، روشنفكران روسی خود را در برابر اروپا به معنی آلمان و انگلستان و فرانسه ناچيز و بلكه زبون احساس میكردند، رمانهای تولستوی آينه اين استحاله به ويژه در تشبث روشنفكران و نخبگان به فرانسه دانی و فرانسه پرانی است.
داستايفسكي نوشته است: «میگفتند (روشنفكران) كه ما كشوری ناچيز و فقير و بیاهميت هستيم. با تمسخر به همه اطمينان میدادند كه ما چيزی به نام «روح ملی» نداريم، زيرا ملت و مردمی نداريم و بين رهبری سياسی و مردم وحدتی نيست. نيهيليسم همه چيز را جويده است و سربازان تفنگهایشان را زمين میاندازند و مثل گله گوسفند فرار میكنند و مهمات و تداركات نداريم و خودمان خوب میدانيم كه توپ میزنيم! و پا را زيادتر از حدمان دراز كردهايم.» (۱)
ببينيد چقدر اين حرفها آشناست! گفتند آمريكا ظرف يك ساعت میتواند تمام توان دفاعی ايران را نابود كند. عينالاسد اتفاق افتاد. گفتند ايران جرأت مقابله با اسراييل را ندارد، وعده صادق اتفاق افتاد. گفتند مردم عليه نظام هستند و نظام ۸ درصد بيشتر طرفدار ندارد. دريای جمعيت مردم به تكاپو درآمد. گفتند رهبری كاريزمايش با خاك يكسان شده است! ديدند با يك جمله آيتالله خامنهای و آرامشی كه در كلام ايشان بود، ملت و كشوری كه نه مجلس داشت و نه رييسجمهور، مثل سرو ايستاد و قامت خم نكرد و كمترين اختلالی در اداره كشور پيش نيامد و عمق اقتدار ملت و كشور و نظام بيشتر شد. همسايگان و ديگر كشورها پررنگتر از هميشه، با حضور در مراسم فقدان شهدای خدمت اشتياق خود را برای توسعه روابط يا بازسازی روابط با ايران نشان دادند.
پينوشت: (۱) فئودور داستايفسكی، دفتر يادداشت روزانه نويسنده، ترجمه ابراهيم يونسی، تهران، انتشارات بزرگمهر، ۱۳۷۰، جلد دوم ص ۹۶۰
پینوشت ۲. این یادداشت ظاهراً ادامه دارد. سعی میکنم باقی قسمتها را هم اگر مناسب حال کانال بود، بگذارم.
#حمید_کثیری