فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️علت گلایههای امام از تهمتها و فشارهای معممین مخالف نهضت چه بود؟
⁉️آیا اکثریت حوزه مخالف امام بودند؟
✳️اکثریت حوزه علمیه همراه با امام بودند اما مخالفین اهل جوسازی بودند
✳️روایت تاریخنگار انقلاب اسلامی از برخورد منفی مردم علیه روحانی مطرحی که نهضت امام را زیر سؤال برده بود.
🇮🇷 @IRANeMOASER
📚شماره ۶۰ و ۶۱ فصلنامه ۱۵ خرداد از سوی بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی در یک مجلد منتشر شد.
◀️در این مجلد می خوانیم:
🔹ردپای تزلزل و نفوذ؛ سرایت ویروس خطرناک کلپتوکراسی در #دیوانسالاری ایران!!
🔸الف لام، خدمت یا خیانت- بخش چهارم
🔹فرجام سیاهلشکر اسرائیلی
🔸شاخص شناسی #جریان_اعتدال در سه ساحت: فکری، روشی و ارتباطی
🔹گیلان در آغازین تکاپوهای #مشروطهخواهی
🔸نقدی بر حاشیه نگاری تاریخی #حسین_دهباشی بر خاطرات حسین نصر
🇮🇷 @IRANeMOASER
🚨 غلط می کنی قانون را قبول نداری!
💢نمیشود از شما پذیرفت که ما #قانون را قبول نداریم. غلط میکنی قانون را قبول نداری! نباید از کسی پذیرفت، که ما #شورای_نگهبان را قبول نداریم. مردم رای دادند به اینها. منتظرند که قانون اساسی اجرا بشود؛ نه هر کس از هر جا صبح بلند میشود بگوید من شورای نگهبان را قبول ندارم.
📅امام خمینی(ره) | ۶ خرداد ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
کیهان-18-بهمن-1357.pdf
7.41M
📰 #روزشمار_انقلاب | نسخه کامل روزنامه #کیهان ۱۸ بهمن ۱۳۵۷
🇮🇷 @IRANeMOASER
💢برخورد شدید علمای نجف با نماینده مجلس
🔻بازنشر به مناسبت تلاشهای بیهوده برای تطهیر چهره وابسته #حسن_تقیزاده 🔻
اسمش را خیلیها شنیدهاند. طلبه سابق و اَبَرغربزده و فراماسون زمان مشروطه. کسی که به نمایندگی مجلس نیز رسید اما به واسطه دخالتی که در قتل مرحوم آیتالله بهبهانی داشت مورد تفسیق علمای نجف از جمله آخوند خراسانی قرار گرفت و شرعا و قانونا مشروعیت سیاسی او سلب شد:
📜«از قصر (شیرین) به طهران مقام منیع نیابت سلطنت عظمی، حضرات حجج اسلام دامت برکاتهم، مجلس محترم ملی، کابنیه وزارت، سرداران اعظم:
🔴چون ضدّیت مسلک #سید_حسن_تقی_زاده که جدّاً تعقیب نموده است با اسلامیّت مملکت و قوانین شریعت مقدّسه، بر خود داعیان ثابت و از مکنونات فاسدهاش علناً پرده برداشته است. لذا از عضویّت مجلس مقدّس ملی و قابلیت امانت نوعیه لازمه آن مقام منیع بالکلیه خارج و قانوناً و شرعاً منعزل است.
🔸منعش از دخول در #مجلس_ملّی و مداخله در امور مملکت و ملّت بر عموم آقایان علماء اعلام و اولیاء امور و امناء دارالشورای کبری و قاطبه امرا و سرداران عظام و آحاد عساکر معظّمه ملّیه و طبقات ملت ایران ایّدهم الله بنصره العزیز واجب و تبعیدش از مملکت ایران فوراً لازم و اندک مسامحه و تهاون حرام و دشمنی با صاحب شریعت(ع).
🔴به جای او امین دین پرست وطن پرور ملّتخواه صحیح المسلک انتخاب فرموده او را مفسد و فاسد مملکت شناسند وبه ملّت غیور آذربایجان و سایر انجمنهای ایالتی و ولایتی هم این حکم الهی عزاسمه را اخطار فرمایند و هر کس از او همراهی کند در همین حکم است، و لاحول و لاقوّه الّا بالله العلی العظیم، و بجمیع ما رقم، قد صدرالحکم من الاحقر الجانی محمدکاظم الخراسانی. بذلک»
❇️مقام معظم رهبری در یکم فروردین سخن از تقیزادههای امروزین کردند. کسانی که دائما به دنبال روتوش چهره کریه غرباند؛ به طور پیوسته به دنبال پمپاژ سبک زندگی غربیاند و با وجود مخالفت اندیشمندان برجسته؛ همچنان مدافع اسنادی مثل سند 2030 هستند. البته ایشان در آن سخنرانی فرمودند که مردم انقلابی و جوانان مؤمن نخواهند گذاشت حرف #تقیزادههای_جدید به کرسی بنشیند و از آنجا که روحانیت؛پرچمدار مردم انقلابی و #جوانان_مؤمن است نقش حوزه علمیه قم در روشنگری و طرد تقیزادههای امروز بیش از پیش حساس خواهد بود.
🇮🇷 @IRANeMOASER
◀️مطالعه خاطرات شخصیتهای برجسته یکی از راههای آشنایی با تاریخ نهضتها، جریانها و تحرکات دینی یا ملی است. یکی از شخصیتهای برجسته که خاطرات وی در مجلدات مختلف منتشر شده است؛ جناب آقای هاشمی رفسنجانی است که البته این آثار از آفات خاطرهنگاری به هیچ عنوان مصون نبوده و نگاه انتقادی به خاطرات ایشان بسیار ضروری مینماید.
🔸«روایتهای ناروا؛ ده مقاله در نقد کارنامه و خاطرات سیاسی اکبر هاشمی رفسنجانی» جدیدترین اثر بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی است که با تیراژ 1000 نسخه برای تاریخپژوهان و عموم علاقهمندان در بازار نشر عرضه شد.
🏢راههای تهیه کتاب:
🔹نشانی: تهران، خیابان دیباجی جنوبی، خیابان شهید تسلیمی، کوچه زاور، کوچه گل (سمت راست)، کوچه دادآفرین، پلاک6.
تلفن: 22579192_021
🔹نشانی دوم: قم، خیابان گلستان، گلستان16، پلاک49.
تلفن: 32904231-025
تلفن: 22579192_021
🇮🇷 @IRANeMOASER
🔻 روایت تحریف/بخش نهم
🔴 نقد خاطرات منسوب به آقای منتظری
🔹 بخش دیگری از خاطرات آقای منتظری در حقیقت طعنه و #تضعیف_علمای_مشهد است که البته آقای منتظری آن را به امام نسبت میدهد:
🔸 یادم است این داستان را #مرحوم_امام برای من نقل کردند،ایشان فرمودند: مرحوم #آسید_ابو الحسن_اصفهانی که فوت شد، علمای مشهد جمع شدند که مرجع معین کنند، یکی از آقایان در آن جلسه میگوید آقای حاج آقا حسین قمی برای مرجعیت خوب است ولی ریشش دست پسرش آ سید مهدی است،آقای بروجردی هم خوب است ولی ریشش دست حاج آقا روح اللّه است، ما بیاییم آسید محمود شاهرودی را معین بکنیم که در اختیار خودمان باشد...مرحوم آیت اللّه آقای حاج میرزا مهدی اصفهانی (رحمت اللّه علیه)در آن جلسه گفته بودند پس این جلسه ما از جلسه #سقیفه کمتر نیست. ما آمدهایم ببینیم چه کسی اعلم و #لایق است یا اینکه ببینیم چه کسی ریشش دست ماست... .(خاطرات ص190)
🔹 این داستان را از قول #امام در خاطرات آوردهاند،لیکن #آقای_منتظری اگر به راستی چنین داستانی را بازگو کرده چرا لحظهای اندیشه نکرده است که چگونه امام در سخنرانیهای عمومی و یا نیمه عمومی خود هیچگاه به بازگو کردن این داستان نپرداختن و حتی به آن اشاره نکردند؟!آیا خردمندان و عقلای قوم هر آنچه میشنوند بیتأمل و نسنجیده بر زبان میآورند؟
🔸دور از نظر نیست که در ارتباط آقای منتظری با #علمای_مشهد هم آزردگی خاطری بوده است که به آوردن این داستان و یا ساختن آن به نام امام منجر گردیده است؟!در این داستان نه تنها علمای مشهد به زیر سؤال رفتهاند، بلکه مرحوم حاج آقا حسین قمی و آقای بروجردی نیز مورد اهانت قرار گرفتهاند. (منبع: مقاله تأملاتی نظری و تاریخی در علل و انگیزههای پیدایش جریان آقای منتظری-حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی-فصلنامه پانزده خرداد شماره 16 تابستان1387)
◀️ ادامه دارد...
🇮🇷 @IRANeMOASER
اطلاعات-19بهمن-1357.pdf
4.91M
📰 #روزشمار_انقلاب | نسخه کامل روزنامه #اطلاعات ۱۹ بهمن ۱۳۵۷
🇮🇷 @IRANeMOASER
کیهان-19بهمن-1357.pdf
7.37M
📰 #روزشمار_انقلاب | نسخه کامل روزنامه #کیهان ۱۹ بهمن ۱۳۵۷
🇮🇷 @IRANeMOASER
💢 زبان نصیحت امام با شاه
💠«... در مورد آنچه در جواب تلگراف شاه آمده است بايد توجه كنيد كه وظيفه دينى ما اقتضا میكند كه در قدم اول با زبان ملايم، با زبان پند و اندرز با افراد مواجه شويم، خواه شاه باشد يا شبان. وظيفه علما در قدم اول ارشاد است و در اين وظيفه نبايد ميان انسانها، از نظر مقام، موقعيت و منصب فرق بگذارند. وظيفه علما همان وظيفه انبياست. انبياى الهى آمدهاند تا دست انسانها را بگيرند و آنها را از لجنزار مادى و دنيوى نجات دهند.
🔸اينكه مىبينيد خداوند متعال به حضرت موسى میفرمايند: « فقولا له قولا لينا لعله يتذكر أو يخشى »
يخشى براى اين است كه هدف، نجات انسانها میباشد و در اين هدف مقدس، ميان فرعون با ديگران تفاوتى نيست. حضرت اباعبداللّه سلاماللّه عليه در روز عاشورا به حسب روايات تا آخرين مرحله از نصيحت اشرار دست نكشيدند چون در فكر هدايت انسانها بودند. اسلام مكتب انسانسازى است، انبيا و اوليا و به دنبال آنان علما، مسئوليت دارند در راه هدايت بشر بكوشند و تا آنجا كه راه هدايت و اميد بازگشت گمراهان باشد، با آنها با تندى، درشتى و خشونت برخورد نكنند.
🔹من اگر در اول امر، شاه را با زبان نصيحت مورد خطاب قرار دادم براى اين بود كه شايد به راه بيايد و آدم بشود، اما وقتى ديدم تنبّهپذير نيست احساس تكليف كردم كه در برابر او بايستم و تا آنجا كه برايم مقدور است از اساس اسلام و استقلال كشور دفاع كنم.
🔸اگر مىبينيد سياستمداران جهان و پيروان فريبخوردۀ مكاتب غرب و شرق، تنها با زبان زور با مخالفين مواجه میشوند، براى اين است كه زبان ديگرى بلد نيستند. در مكتبهاى ساختۀ فكر ناقص بشر قاصر جز زورگويى، قلدرى و تخاصم راه ديگرى نشان داده نمیشود و اين در لسان قرآن از خصلتهاى اهل جهنم است.
🔹عدهاى هم آن طرف افتادهاند و میگويند اگر سيلى به صورتتان زدند آن طرف صورت را هم جلو بياوريد تا بزنند و اين فكر غلط و انحرافى را به بعضى از انبياءاللّه نعوذباللّه نسبت دادهاند و از اين راه عده زيادى را اغفال و گمراه ساختهاند و اين هم از نظر اسلام مذموم است و اسلام انظلام را كمتر از ظلم نمیداند.»
🔰کتاب نهضت امام خمینی، دفتر اول، صفحه 12، چاپ 18- مولف: سید حمید روحانی
🇮🇷 @IRANeMOASER
♨️ الف لام، خدمت یا خیانت – بخش چهارم
🔹معروف است که دولت، تاجر خوبی نیست؛ لیکن باید گفت که دولت، تاریخنویس خوبی هم نیست؛ به ویژه دولتی که راه ملت را بلد نیست، از مردم بیگانه است، مردم را بیسواد، بیشناسنامه، دنیاندیده، مزدور، کاسب تحریم، جیببر، سوءاستفادهچی، عقبمانده، عصر حجری، هوچیباز، یک مشت لات، منفیباف و… میخواند، جهانخواران به ویژه امریکا را کدخدای دنیا میداند، قبله آمال او کاخ سفید است، دروغ و نیرنگ در ژن اوست، فریبکاری، نیرنگبازی و پشتهماندازی ریشه در خوی و خصلت او دارد، مکتب و مرام او لیبرالیسم و مذهب و آیین او اسلام امریکایی است.
🔸کیست نداند تاریخی که زیر نظر چنین دولتی نوشته شود بهتر از الف لام نخواهد بود. یک مؤسسه وابسته به یک وزارتخانه، هرگز و هیچگاه نمیتواند برخلاف سیاست تسلیمطلبانه و سازشکارانه دولت حاکم، قلم بزند و واقعیتهای تاریخی را به رشته نگارش بکشد. نویسنده وابسته به دولت و نانخور آن اگر بخواهد به قول فرنگیها ایزوله و بایکوت نشود، کتاب او در بازار رواج یابد و مورد ستایش قرار بگیرد و در جرگه کتابهایی که امتیاز و جایزه گرفتهاند به شمار آید و خود او نیز در زمره نویسندگان رسمی و نامی و «شهیر» قرار بگیرد، ناگزیر است به سازی برقصد که دولت کوک میکند.
🔹درود و سلام و صلوات بیپایان الهی بر امام عزیز و حکیم که به نگارنده هشدار داد نهادی که میخواهد تاریخ را به رشته نگارش بکشد، نباید به مراکز قدرت وابسته باشد. امروز ژرفای حکمت و عظمت این سخن دُربار و سرنوشتساز، بهتر آشکار میشود.
سید حمید روحانی
🔻مشروح این مقاله را اینجا ببینید
🇮🇷 @IRANeMOASER
📸 امروز؛ تصویری از دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش با فرمانده کل قوا. ۹۸/۱۱/۱۹
🇮🇷 @IRANeMOASER
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حسن روحانی که سال ۷۳ دنبال مادام العمر کردن ریاست جمهوری #هاشمی (سلطنت) بوده وحالا دغدغه انتخابات پیدا کرده، جالب است!
🇮🇷 @IRANeMOASER
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #سرچشمه |"بعد از #پانزده_خرداد علیه امام در حوزه جوی راه انداختند که این خونهای ریخته شده گردن کیست؟"
🇮🇷 @IRANeMOASER
✂️برشی از یک کتاب
🔻عدم نیاز امریکا به ایجاد پایگاههای موشکی در ایران در دهه 1340ش و ادعای محمدرضا پهلوی مبنی بر "#سیاست_مستقل_ملی"
💠 با افزایش قدرت نظامی امریکا از هنگام روی کار آمدن پرزیدنت کندی و ساختن زیردریایی های اتمی و افزایش شعاع عمل موشک های پولاریس ، ایالات متحده دیگر چندان نیازی به پایگاه پیرامون خاک شوروی نداشت. موشک های پولاریس A1 که در سال 1961 آزمایش شد و از دریا شلیک می شد می توانست مسکو و لنین گراد را هدف قرار بدهد و موشک های پولاریس A2 که در 1962 عملیاتی شد می توانست مراکز صنعتی مهم اوکراین و تأسیسات نفتی باکو و حتی بعضی از نقاط آسیای مرکزی را از زیر دریایی هایی که در مدیترانه شرقی مستقر شده بود، هدف بگیرد.
🔸در این حال امریکا به برچیدن موشک های ژوپیتر خود از ترکیه پرداخت و به جای آن به گسترش موشک های دارای کلاهک اتمی در زیردریایی ها پرداخت. به عقیده محافل سیاسی لندن تعهد ایران تغییر استراتژیک عمده ای را باعث نمی شد زیرا اصولاً امریکاییان قصد استقرار پایگاه پرتاب موشک در ایران را نداشتند. اما شاه این سیاست جدید را «سیاست مستقل ملی» نامید.
📚 تاریخ روابط خارجی ایران از پایان جنگ جهانی دوم تا سقوط رژیم پهلوی، 176
🇮🇷 @IRANeMOASER