📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۳ خرداد ۱۳۶۲
🇮🇷 @IRANeMOASER
💢فتح خون
🔰پرونده ویژه بنیاد تاریخپژوهی بهمناسبت سالروز فتح خرمشهر
🎥بخشی از سخنان انقلابی شهید رجایی در تحلیل جنگ تحمیلی-سازمان ملل متحد
آیا آقای حسینعلی منتظری بعد از فتح خرمشهر به دنبال آتش بس بود؟!
پاسخهای مورخ خبیر انقلاب اسلامی در رابطه با «هشت سال دفاع مقدس»
موهوماتی از چرایی وقوع جنگ تحمیلی علیه ایران
پاسخ به یک شبهه تاریخی؛ چرا امام خمینی مردم عراق را دعوت به قیام کرد؟
روشنگری تاریخی در رابطه با روند پر رمز و راز تصویب یک «قطعنامه»
پیام تاریخی امام خمینی پس از فتح خرمشهر
#فتح_خرمشهر
🇮🇷 @IRANeMOASER
ضرورتهای اسلامی و اخلاقی نمایندگی مجلس
🔻 #صحیفهخوانی | 4خرداد
🔹...شما وکیل مردمی هستید که همه اسلام را میخواهند، و همه کشور خودشان را میخواهند. و شما باید برای این ملت خدمت بکنید، به آن چیزی که شما را وکیل کرده است خدمت بکنید. اگر انحراف پیدا کنید بر خلاف ملت، خیانت کردهاید به وکالتی که دارید. و من امیدوارم که ان شاء الله شما با کمال قدرت، با کمال عزت و عظمت، این نهضت را به پیش ببرید. و مجلس، یک مجلس اسلامی اخلاقی همه چیز تمام باشد، و شما معلم اخلاق جامعه باشید، و همه جامعه هم پشتیبان شما باشد. و همهتان یک هویت بین دولت و ملت و ارتش و مردم و همه یک هویت باشید، همه اعضای یک انسان باشید.
🔸همه در خدمت انسان کامل؛ که رسول اکرم است باشید، و همه به منزله اعضای او باشید برای خدمت؛ و اگر این طور شد، پیروزی نصیبمان هست. و اگر خدای نخواسته، انحرافات پیدا شود و اغراض شخصیه پیش بیاید، و نمیدانم مسندها بحث بشود، و مقامها طرح بشود و امثال اینها، این اولًا انحطاط اخلاقی زیاد است، و انحطاط در پیشگاه خداست، و ثانیاً خوف این است که نتوانید این بار را به منزل برسانید...(4خرداد1358، صحیفه امام، ج12، صص351-343)
🇮🇷 @IRANeMOASER
01.pdf
12.25M
نقد خاطرات آقای منتظری/بخش اول
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/1
🔹از جمله مشکلات بزرگ انسانها و جوامعی که دچار دگرگونی و انقلاب شدهاند؛ این است که پیوسته در معرض بازگشت به دوره پیش از انقلاب قرار دارند. جامعه ایرانی نیز همواره در مقابل این سؤال بزرگ قرار دارد که، چه علل و عواملی باعث شد که تعدادی از مبارزان انقلابی و کسانی که برای به ثمر رسیدن نظام جمهوری اسلامی سالها مبارزه، رنج زندان و دفاع عقیدتی از حوزه سیاست و حکومت دینی را بر خود هموار کرده بودند، به ناگهان به عنوان یک چهره مدافع از صحنه سیاستهای نظام و دفاع از نظریه انقلاب نهتنها خارج شدند بلکه به عنوان یک مخالف بر علیه ساختارها، نهادها، سازمانها و گرایشهایی که خود، یکی از پایهگذاران و نظریهپردازان آن بودند، مبارزه کردند.
🔸آقای منتظری به هر تعبیری، یکی از شخصیتهایی بود که در جایگاه مذکور قرار داشت. در این مقاله، ابتدا شقوق مختلف و علل و انگیزههای پیدایش جریان آقای منتظری را بر اساس دیدگاهها و نظریاتی که تا کنون مطرح شده و یا امکان علمی و تاریخی تبیین چنین انگیزههایی وجود دارد، مورد بررسی قرار داده، سپس به تبیین و تحلیل این انگیزه و عوامل در عملکرد نظری و اجرایی ایشان پرداخته خواهد شد...
ضمیمه: مقاله «تأملاتی نظری و تاریخی در علل و انگیزههای پیدایش جریان آقای منتظری(1)»، حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره1، پاییز1383.
#تحریف_ظالمانه
🇮🇷 @IRANeMOASER
02.pdf
10.66M
نقد خاطرات آقای منتظری/بخش دوم
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/2
🔹جریان آقای منتظری پیش از هر چیز بخشی از تاریخ ایران و انقلاب اسلامی است و پرداختن به این بخش از تاریخ کشور و روشن ساختن زوایای پیدا و پنهان آن، یک ضرورت غیر قابل انکار است. این موضوع با توجه به فعالیتهای ارکان وابسته به جریان آقای منتظری چه از طریق اطلاعیهها و اعلامیهها و چه از طریق راهاندازی سایت اینترنتی در جهت توجیه و تفسیر سیاستهای گذشته آقای منتظری و محکوم کردن دیگران و اظهار نظر در بخش مهمی از مسائل جاری کشور، اهمیت بیشتری می یابد.
🔸در این میان نویسنده به دنبال آن است تا برای شناخت بهتر این جریان و آگاهی ریشهای از ماهیت آن، کتابی را که به نام «خاطرات» آقای منتظری انتشار دادهاند، مورد بررسی و ارزیابی قرار دهد و درستی و نادرستی و صحت و سقم مطالب آن را به بوته بحث و نقد گذارد...
🖇ضمیمه: مقاله «تأملاتی نظری و تاریخی در علل و انگیزههای پیدایش جریان آقای منتظری(2)»، حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره2، زمستان1383.
#تحریف_ظالمانه
🇮🇷 @IRANeMOASER
03.pdf
9.32M
نقد خاطرات آقای منتظری/بخش سوم
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/3
🔹از خطرهای اساسی و ریشهای برای تاریخ، تحریف واقعیتها و وارونه نشان دادن رویدادها و جریانهای تاریخی زیر پوشش خاطرهنگاری میباشد که این روزها در بازار سیاست رواج یافته و متداول است. در بیشتر این خاطرهنگاریها، خودنمایی و برجسته نمایاندن فعالیتهای سیاسی خود، جلب نظر میکند. شماری از کسانی که به اصطلاح از خودیها بهشمار میآیند، آنگاه که به انتشار خاطرات خود دست میزنند، از آغاز این اندیشه را در سر دارند که برای خود در پیروزی انقلاب اسلامی، نقش ویژه و برجستهای دست و پا کنند، خود را کارفرما و کارگردان اصلی نهضت و انقلاب و یا دستکم یکی از رهبران شاخص آن بنمایانند.
🔸در کنار آن به تسویه حسابهای شخصی و جناحی دست بزنند و از برخی انتقام بگیرند و خود را وارسته و دیگران را ناشایسته بنمایانند. با نگاهی به خاطرات منسوب به آقای منتظری، این شیوه تحریف و تخریب فراوان دیده میشود. در این مقاله سعی بر آن است تا بخشهای دیگری از مطالب خلاف واقع مندرج در این خاطرات را بازگو کند و پرده از آن بردارد.
🖇ضمیمه: مقاله «تأملاتی نظری و تاریخی در علل و انگیزههای پیدایش جریان آقای منتظری(3)»، حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره3، بهار1384.
#تحریف_ظالمانه
🇮🇷 @IRANeMOASER
04.pdf
7.22M
نقد خاطرات آقای منتظری/بخش چهارم
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/4
🔹عدهای بر این باورند که از مأموریتهای سامان یافته #جریانهای_فراماسونری و شبه روشنفکری در تاریخ تحولات دوران معاصر ایران، رویارویی جدی و برنامهریزی شده با آموزههای دینی، فرهنگ اسلامی و پیشوایان و مراجع مسلمان بوده و میباشد. برای اثبات این اعتقاد، از مهمترین نوشتههای این جریان و معروفترین چهرههای آنها مانند #آخوندزاده، #عبدالرحیم_طالبوف، #میرزا_ملکمخان_ناظم_الدوله، #میرزا_آقاخان_کرمانی، #احمد_کسروی و … دلایلی آورده می شود که غیرقابل انکار است.
🔸آنها تمام نیرو و توان خود را در راه در هم شکستن اساس مرجعیت و روحانیت و آموزشهای دینی به کار گرفته و در رسیدن به این اهداف از هیچ تهمت و افترا، نیرنگ و دروغپردازی خودداری نکردند. اما این جریان همچنان ادامه یافت و میتوان نمونه آن را در کتاب خاطرات منسوب به #حسینعلی_منتظری مشاهده کرد. از این رو تنظیم سوالات، کنار هم قرار گرفتن آنها و شیوه پاسخگویی در این کتاب، همگی نشاندهنده نوعی ادبیات تخریبی علیه چهرههای روحانی عالی قدری چون #آیت_الله_بروجردی، #امام_خمینی و … است....
🖇ضمیمه: مقاله «تأملاتی نظری و تاریخی در علل و انگیزههای پیدایش جریان آقای منتظری(4)»، حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره4، تابستان1384.
#تحریف_ظالمانه
🇮🇷 @IRANeMOASER
۵.pdf
746.2K
نقد خاطرات آقای منتظری/بخش پنجم
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/5
🔹دروغپردازی، تحریف حقایق و وارونهنویسی رخدادهای تاریخی از بزرگترین و برّندهترین حربههای دیرینه مخالفان در جنبشهای دینی و مردمی و پیروان منافع شخصی و گروهی در ازای تاریخ است. در این روش رخدادهای تاریخی به گونهای تعریف و تحلیل می شوند که از صدر و سیاق آن معانیای استخراج میشود که در نهایت مبیّن اثرات همان جریان در همه رخدادهای مؤثر تاریخ آن دوره قلمداد می شود.
🔸خاطرات منسوب به آقای منتظری در بهرهگیری از این روش ضد تاریخی در دوران معاصر در نوع خود بینظیر است. نویسنده در شمارههای پیشین فصلنامه، بالغ بر ۲۴ نمونه از مصادیق عینی تحریف رخدادهای تاریخ انقلاب اسلامی را در خاطرات منسوب به آقای منتظری بازگو نموده و دلایل و شواهدی را در رد و نادرستی آن ارائه کرده است، حال در مقاله حاضر نیز نمونههای دیگری از این تحریفات از جمله؛ پایین آوردن مقام علمی و اجتماعی امام خمینی، وارد کردن اتهام تفرقهافکنی میان روحانیت، به امام خمینی در ماجرای کتاب #شهید_جاوید، روابط کمرنگ امام خمینی با آیت الله بروجردی و … مورد بررسی قرار گرفته است.
🖇ضمیمه: مقاله «تأملاتی نظری و تاریخی در علل و انگیزههای پیدایش جریان آقای منتظری(5)»، حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره5، پاییز 1384.
#تحریف_ظالمانه
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۴ خرداد ۱۳۶۲
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۴ خرداد ۱۳۶۲
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۴ خرداد ۱۳۶۲
🇮🇷 @IRANeMOASER
06.pdf
8.58M
نقد خاطرات آقای منتظری/بخش ششم
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/6
🔹در طول تاریخ معاصر ایران بسیاری از آزادی خواهی ها، اصلاح گری ها و قانون طلبی ها دچار انحراف شده و پس از مدتی، تمامی منافع ملی ایران را زیر پا گذاشتند. در این میان جریان آقای منتظری نیز از این قائده مستثنی نیست، از این رو کتاب خاطرات منسوب به او مملو است از تناقض هایی که عملکرد قبل از عزل قائم مقامی رهبری را در مقابل عملکرد بعد از آن قرار می دهد و انسان تعجب می کند که هیچ گاه در تاریخ تفکر شیعه سابقه نداشته فقیهی در ادعای فهم عمیق شریعت و بی نیازی از تقلید از دیگران دارای چنین اعوجاج در فتاوا باشد.
🔸اگر گفته شود او در داوری ها به جای تکیه بر مبنای فقهی و شرعی و اخبار ثقه بیشتر تحت تأثیر اطرافیان بوده است ممکن است هواداران وی این ادعا را برنتابند اما چگونه می توانند تضاد و دوگانگی در گفتارها و اندیشه ها و عملکرد او را حل کنند؟! نویسنده در این مقاله در پی آن است تا به بخش هایی از این تضادها و دوگانگی ها در خاطرات منسوب به آقای منتظری اشاره نماید. بخشی از تضادهای موجود مورد اشاره عبارتند از؛ دفاع از حزب توده، تأثیر پذیری از اطرافی ها، رویارویی با امام خمینی، دفاع از منافقان و … .
🖇ضمیمه: مقاله «تأملاتی نظری و تاریخی در علل و انگیزههای پیدایش جریان آقای منتظری(6)»، حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره6، زمستان 1384.
#تحریف_ظالمانه
🇮🇷 @IRANeMOASER