🌹 دعای روز دهم ماه #رمضان
🤲 خدایا مرا در این ماه از توکل کنندگان، و از رستگاران نزد خود، و از مقربان درگاهت قرار بده، به احسانت ای هدف جویندگان!
@iranjan60
جزء 10 قرآنکریم.mp3
9.05M
🎙 #تندخوانی جزء دهم قرآن کریم
🔰 قاری: احمد دباغ
@iranjan60
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 داستانِ خواستگاری حضرت خدیجه(س)
@iranjan60
یک نکته از قرآن
💌 صاحبان ادیان دیگر در صورت بیاطلاعی از اسلام، چه قبل از اسلام و چه بعد از اسلام، اگر به دین آسمانی خود ایمان داشته باشند و عمل صالح انجام دهند و در بی اطلاعی خود مقصّر نباشند، اهل نجات هستند. «مَنْ آمَنَ بِاللّهِ... لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ...»
استاد قرائتی - آیه ۶۲ سوره بقره
@iranjan60
🔰بفدای محمد ...
✅حضرت آیتالله خامنهای: قبل از فتح مدینه، یعنى قبل از آنکه مدینهاى در اختیارِ پیغمبر قرار بگیرد و زندگىاى، راحتى، حکومتى، قدرتى در اختیار آن بزرگوار باشد؛ در حال نهایت شدت، حضرت خدیجه انفاق کردند؛ هم مالشان را، هم جانشان را، هم راحتشان را. اینها مغفولٌعنه مانده؛ حضرت، مظلومه است.
@iranjan60
🔰اگر خدیجه (س) نبود..
✅حضرت آیتالله خامنهای: «خدیجهی کبری علیها الصلاة والسلام اول مؤمن به اسلام بود و همهی ثروت خود را در راه دعوت و ترویج اسلام خرج کرد که اگر کمکهای خدیجه علیهاالسلام نبود شاید در حرکت و پیشرفت اسلام یک اختلال و وقفهی عمدهای به وجود میآمد.»
@iranjan60
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببينيد | حقايقی درباره حضرت خديجه(س) در بيانات رهبر انقلاب؛
▫️ايشان مظلومه است؛ غريب است..
@iranjan60
▪️حضرت علی علیهالسلام: «بر بزرگ بطحاء (حضرت ابوطالب علیهالسلام) و بر بانوی بانوان (حضرت خدیجه علیهاالسلام) که خداوند او را برتریاش داد، اشک بریزید. با مرگ این دو، شبها را در سوگ به سر میکنم. آن دو آیین محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلم را در برابر ستمکاران یاری کردند.»
▫️دهم رمضان، سالروز وفات امالمؤمنین حضرت خدیجه سلامالله علیها را به مسلمانان جهان تسلیت می گوییم.
@iranjan60
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️داستانِ خواستگاری حضرت خدیجه(س) و توصیف فوق العاده زیبای آن حضرت از پیامبر(ص)
به مناسبت سالروز وفات حضرت خدیجه(س)
#حتما_ببینید
@iranjan60
✨﷽✨
✅۱۰ رمضان وفات حضرت خدیجه سلامالله علیها
✍حضرت خدیجه(س) پانزده سال پیش از عام الفیل در مکه ولادت یافت. پیش از ازدواج با رسول خدا(ص) در درجه ای از پاکی بود که به «طاهره» ملقب گشت. او که از راست گویی، امانت داری و اخلاق پسندیده ی محمد(ص) در طی سفر تجاری اش به شام آگاه شده بود و آثار نبوت را در وجود او دیده بود، با تمایل خود و خواستگاری پیامبر(ص)، آن دو پیمان ازدواج بستند و در پی آن، خدیجه(س) تمام دارایی و غلامان خود را در اختیار حضرت قرار داد. حاصل این ازدواج، دو پسر و چهار دختر بود که آخرین دختر، حضرت فاطمه(س) بود. خدیجه به دلیل اسلام خواهی، و مقاومت در این راه، حدود سه یا چهار سال همراه پیامبر(ص) و بنی هاشم، در شعب ابی طالب، در محاصره ی شدید اقتصادی قرار گرفت.
فشارهای بسیار سخت و گوناگون جسمی و روحی در شعب، آثار منفی سخت و کمرشکنی بر سالخوردگانی چون خدیجه و ابوطالب گذاشت. از این رو چیزی از پایان محاصره نگذشت که این دو بزرگوار با فاصله چند روز رحلت کردند، بلکه به شهادت رسیدند. تاریخ ارتحال این دو متفاوت نقل شده است؛
💥پیامبر اکرم (ص) :
أَفضَلُ نِساءِ أَهلِ الجَنَّةِ أَربَعٌ: خَدِيجَةٌ بِنتُ خُوَيلِدٍ، وَفاطِمَةُ بِنتُ مُحَمَّدٍ، وَمَريَمُ بِنتُ عِمرانَ، وَآسِيَةُ بِنتُ مُزاحِمٍ امرَأَةُ فِرعَونَ.برترين زنان اهل بهشت، چهار نفرند: خديجه دُخت خُوَيلِد و فاطمه دُخت محمّد و مريم دُخت عمران و آسيه دخت مُزاحم، همسر فرعون.
📚الخصال: ص ۲۰۶ ح ۲۲
@iranjan60
✍استاد انصاریان
رسول خدا(ص) میفرماید: بهشت، مشتاق چهار زن از این عالم است؛ «آسیه» زن فرعون، «مریم» مادر مسیح، امالمؤمنین «خدیجه» که پیغمبر میفرماید: زوجتی فی الدنیا و الاخره، یعنی رابطه بین او و خدیجه تا ابد قطع نمیشود و در نهایت «فاطمه» چهارمین آنهاست.
✨رحلت امالمؤمنین حضرت
خدیجه (س) تسلیت باد.✨
@iranjan60🌷