#کاستردشکلاتی😋
#دسر
عکس و دستور از بانو دینا عزیز
❌❌کپی ممنوع، فوروارد کنید
پودر کاسترد.....2قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو.....1 قاشق سوپ خوری
شکر.....5 قاشق سوپ خوری
شیر....2 لیوان
ژلاتین.....1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
ابتدا نصف پیمانه شیر را داخل ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن می پاشیم .روی حرارت بن ماری گذاشته تا کامل ذرات آن آب شود.
در یک ظرف کاسترد،کاکائو و شکر را مخلوط کرده.شیر سرد را اضافه می کنیم.روی حرارت می زاریم .مخلوط بدست آمده را مدام هم می زنیم.بعد از یکدست شدن ژلاتین ،را هم اضافه می کنیم.این مخلوط باید به غلظت فرنی برسد.بعد در قالب مورد نظر ریخته ،صبر می کنیم تا کامل خنک شود.سپس در یخچال می زاریم تا کامل سفت شود.تقریبا حدود 3 ساعت زمان می برد.
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
گروه آشپزی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه ترفند برای برش زدن هندوانه مخصوص #شب_یلدا 😋🍉
#یلدا
#ترفند
حالا که میوه این قدر گرون شده حداقل جوری برش بزنیم که توسط بچه ها حیف و میل نشه😉😎
❌❌کپی در کانالهای دیگه ممنوع
دوستانتون رو به کانال دعوت کنید👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با سیب زمینی نون درست کن اونم بدون فر👌🏻🍞😋
اگر دوست داری یه نون عالی با بافتی بسیار نرم و سبک درست کنی پیشنهاد می کنم این نون رو امتحان کن
#نان_سیب_زمینی
#نان_لواش
❌❌راضی به کپی نیستم
450 گرم سیب زمینی
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
1/4 پیمانه کره
1/4 پیمانه خامه
یک پیمانه آرد
سیب زمینی ها رو پوست کن و مکعبی خرد کن و با آب و کمی از نمک موجود در دستور حدود 10 تا 12 دقیقه داخل آب بپز
بعد از این مدت، داخل آبکش بریز و روش آب سرد بریز و همین طور که هنوز گرمه پوره کن
کره، خامه و باقیمانده نمک رو اضافه کن و خوب مواد رو با هم ترکیب کن.
روی ظرف رو بپوشون و داخل یخچال بزار تا مواد از حرارت بیفته و سرد بشه بعد از این آرد رو بهش اضافه کن
حالا کافیه مواد رو کمی ورز بدی و چونه کنی و هر چونه رو روی سطح کار باز کنی و داخل تابه گرم بپزی
تابه رو میتونید با پنبه چرب شده کمی چرب کنید
.
نکات:
🍞اضافه کردن آرد زیاد یا ورز دادن اضافی باعث لاستیکی شدن نون میشه
🍞این نون رو در ظرف دربسته یا در کیسه فریزر به مدت 5 روز در یخچال میتونید نگهداری کنید
🍞جهت ماندگاری بیشتر میتونید نون رو فریز کنید. برای راحتی بین هر لایه نون یه کاغذروغنی برش خورده بزارین تا نون ها به هم نچسبن
🍞اگر سیب زمینی پخته از قبل داخل یخچال دارین به راحتی میتونید استفاده کنید. برای این دستور دو پیمانه پوره سیب زمینی کافیه
🍞با این میزان مواد و این سایز نون، حدود 18 عدد نون خواهید داشت
امیدوارم که مورد پسند واقع بشه
فوروارد برای کدبانوها یادت نره😉👌🏻
یا علی🙏🏻
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
#کیک_لبو
یه کیک عالی و خوشمزه، این کیک دقیقا مثل کیک هویج ، کدوحلوایی خوشمزه است و مثل اون ها با وجود لبو هیچ مزه و طعم لبو نداره بلکه بافتی عالی و نرم و لطیفی داره 😊
یه ایده عالی برای #یلدا 😍
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۲۰ گرم (یک لیوان)
پوره لبو ( لبو پخته شده و رنده شده) ۱۴۰ گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۱۱۰ گرم (نصف لیوان)
آب لبو ۵۰ گرم ( تقریبا یک چهارم لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم ( یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
همه مواد به دمای محیط برسه .
برای این مقدار تقریبا یک لبو کافیه. چغندر رو شستم سر و ته اش رو نگرفتم این مهم هست و با مقداری آب گذاشتم بپزه. بعد از پخت پوستش رو گرفتم و رنده کردم و اندازه گرفتم .
آب لبو هم همونی آبی که چغندر رو گذاشتم بپزه و بعد که لبو آماده شد از آبش برداشتم .
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ ،۴دقیقه زدم . وانیل ریختم . پوره لبو رو داخلش ریختم و یک دقیقه با همزن زدم . آب لبو و روغن مایع رو هم ریختم یک دقیقه با همزن زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کردم . داخل مواد ریختم و آروم مخلوط کردم . دیگه بعد از ریختن آرد درحد مخلوط شدن هم بخوره.
داخل قالب به قطر ۱۸ سانت من کفش کاغذ روغنی انداختم و بعد مایه کیک رو ریختم .
فر از یک ربع قبل روشن کردم .
قالب رو در طبقه وسط با حرارت ۱۷۰ درحه به مدت حدودا ۵۰ دقیقه قرار دادم . بعد خنک شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و از قالب بیرون آوردم .
اگر بخواید رنگ کیک قرمزتر بشه ، رنگ خوراکی بریزید. این کیک اگر رنگ نریزید قهوه ای میشه
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
.
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کلم_شورهای_رنگی👩🍳
#شورترشی
❤️ مواد لازم:
گل کلم ۲ کیلو 🥦🥦
هویج ۱ کیلو🥕🥕
کرفس ۵۰۰ گرم🥬🥬 (من چون دوست دارم ۱ کیلو استفاده میکنم)
فلفل تند ۱۵۰گرم (حدود ۵ تا)🌶️🌶️
سیر ۳ بوته
ترخون ۱۰۰ گرم🌿🌿
شوید ۱۰۰ گرم🍀🍀
جعفری ۱۰۰ گرم☘️☘️
مرزه ۱۰۰ گرم🌱🌱
گشنیز ۱۰۰ گرم دلخواه
💓 برای رنگی کردن : زردچوبه و لبو میخوایم🥰
جایگزین لبو کلم بنفشه
🌼👉 https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
#خوراک_گوشت_چرخی
❌❌راضی به کپی نیستم
درست کردن خوراک گوشت چرخی و سیب زمینی رو همه کدبانوها بلدن
هدف من اینه که یه ادویه عالی برای این غذا معرفی کنم بهتون
من با این روش میپزم:
گوجه و زنجبیل تازه و سیر رو داخل دستگاه پوره میکنم
پیاز درشتی رو نگینی ریز خرد میکنم و داخل تابه در حد سبک شدن تفت میدم
گوشت چرخی رو اضافه میکنم و میزارم خوب تفت بخوره همزمان زردچوبه و فلفل سیاه هم میزنم
بعد از تفت خوردن گوشت، سیب زمینی های نگینی ریز شده رو اضافه میکنم و دوباره یه تفت مختصر میدم
حالا نوبت اضافه کردن ادویه هست
مخلوط پودر گشنیز، فلفل سیاه و قرمز، پودر انبه، زیره سبز و رازیانه که مقدار رازیانه باید کمتر از بقیه باشه رو با کمی کاری مخلوط میکنم و یه قاشق چایخوری رو در این مرحله اضاف میکنم
نخودفرنگی میریزم و اون پوره گوجه ای که اماده کرده بودم رو اضاف میکنم
بعد از هم زدن در تابه رو میزارم تا با حرارت ملایم گوجه و سیب زمینی بپزن و غذا کم آب بشه و به روغن بیفته
5 دقیقه آخر پخت نمک رو اندازه میکنم و یه قاشق چایخوری دیگه از ادویه رو باز اضافه میکنم یکی دو جوش که بزنه عالیه
با برنج یا نون سرو میشه
یه بار با این ادویه درست کن و از مزه و عطری که داره در گروه براام بگو😋
فوروارد برای کدبانوها یادت نره🙏🏻😊
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
سلام سلام
آموزش بعدی یه پیراشکی بسیار خوشمزه و خوش بافت هست
با این خمیر دونات هم میتونید درست کنید و به امیدخدا دستور دونات بازاری هم براتون میزارم
البته با خمیرجادویی هم میشه پیراشکی درست کرد اگر دستور خمیرجادویی رو ندیدین روی لینک زیر بزنید👇🏻👇🏻
آموزش خمیرجادویی
منتظر فیلم آموزشی باشین
لطفا دوستانتون رو به کانال دعوت کنید🙏🏻
ممنونم از همراهی همه شما نازنینان💚🌷
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_بدون_فر
یه غذای خوشمزه و مورد طبع کوچکترها و صدالبته بزرگترها😅😋
با این دستوردونات هم میتونید درست کنید🍩🍩
❌❌باور کنید راضی به کپی نیستم
یک پیمانه شیر ولرم
دو قاشق چایخوری خمیرمایه
دو قاشق چایخوری شکر
یک قاشق چایخوری نمک
دو قاشق کره آب شده یا روغن برای داخل خمیر
یک عدد تخم مرغ
3 و 1/4 پیمانه آرد
مواد میانی هم دلخواه
دوستان خوبم توضیحات کامل روی فیلم داده شده منتهی نکات مهم رو میگم:
✅شیر باید ولرم باشه
✅به جای شیر آب هم میتونید استفاده کنید ولی بافت پیراشکی با شیر خیلی عالی میشه
✅مواد میانی سلیقه ای هست، گوشت چرخی، مرغ، سبزیجات یا حتی مواد سمبوسه
✅با توجه به متفاوت بودن آبخور آردها شاید کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه پس بهتره آرد رو در چند مرحله و کم کم اضافه کنید تا بافت خمیر نرم و لطیف بمونه
✅روغن برای سرخ کردن باید داغ باشه
✅داخل فر هم میتونید درست کنید دمای 180 درجه به مدت یک ربع ولی بعد از ده دقیقه حتما چکش کنید
درست کنید و نوش جان کنید و در کنار خانواده لذت ببرید
یاعلی🙏🏻
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c