هدایت شده از کانال آشپزی ایران پخت
از ما نیستی اگه یه #گل_طبیعی درست و درمون تو خونه نداری😁
خراب میشه❗️ برگاش نوک سوز میشه❗️ پاجوش نمیزنه❗️ پر پشت نمیشه ❗️
زود زرد میشه❗️ حشره میزنه ❗️
هیچی بلدنیستی و حسرتشو میخوری❗️؟
🌺 پس من اینجا چه کاره ام؟؟؟
بیا تو کانالم و از بیخ و بن یاد بگیر همشو 😍👇👇
https://eitaa.com/joinchat/741343431Cb6cfc26b8a
#خشک و خالی بیا ، #سبز و گل گلی برو😍
تازه فروش کود و محصولات مراقبتی هم داریم
ارسال هم رایگان به سراسر ایران
🌼☘🌿🌻☘🌷
گروه مشاوره و درمان هم داریم
https://eitaa.com/joinchat/2334195955C3e785f8602
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق_شیره_انگور🍇😍😋🍡 ارگانیک و خوشمزه😋 👌👌
میدونم طرفدارای محصولات طبیعیه کانالمون زیاده😃❤️
این باسلوق هم خوشمزست😋 هم مقوي….💪
و خیلی هم راحت درست میشه.☺️
مواد لازم 👇👇
نشاسته گل ١ ليوان
آب ٢ ليوان
شيره انگور ١ ليوان
گلاب ١/٤ ليوان
گردو خورد شده به مقدار لازم
📌از شيره انگور شیرین استفاده كنين👌
نووووش جاان😋😋😊
#شیرینی_بدون_فر
#شیرینی_رژیمی
#باسلوق
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #مارشمالو_یلدایی 😍😋🍡👌
دستور یه مارشمالو یا پف پفی رو براتون آوردیم که واقعا اصولیه و با نمونه بازاری مو نمیزنه حتما امتحان کنید 😊
✅️مواد لازم برای هر لایه:
یک بسته پودر ژله
یک سوم لیوان ابجوش
سه قاشق غذاخوری شکر
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
گلوکز مایع یک قاشق غذاخوری
✅️طرز تهیه:
ابتدا پودر ژله شکر پودر ژلاتین و آبجوش رو با هم ترکیب کرده و بنماری میکنیم
گلوکز رو اضافه کرده و
سه چهار دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا شبیه خامه فرم گرفته بشه
به دلخواه میتونید رنگ خوراکی هم اضافه کنید
کف ظرف پودر نارگیل ریخته و از مواد مارشمالو داخل ظرف میریزیم
و یک ساعت داخل یخچال میذاریم
برای لایه دوم هم همین کار رو تکرار میکنیم و روی لایه اول میریزیم
پودر نارگیل ریخته و مجدد داخل یخچال قرار میدیم
وقتی بست از ظرف جدا کرده و به دلخواه برش میدیم
عالیه و بچه ها عاشقشن نوش جونتون 😍
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_یخچالی_یلدایی 😍😋🍉
راحت ترین کیکی که میتونید برای یلدا درست کنید دقیقا همینه😃🥰 حتما امتحانش کنید چون طعمش بینظیرهههه😍
مواد لازم:
_ ۴ قاشق غذاخوری سر پر نشاسته ذرت
_ ۴ قاشق غذاخوری سر پر آرد سفید
_ ٣ ق غ سر پر پودر کاکائو
_ ١٢ قاشق غذاخوری شکر
_ ١ لیوان شیر ولرم
_ ۵ لیوان شیر
🌸
طرز تهیه:
در واقع به ازای یک لیوان شیر، یا یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، یا دو قاشق غذاخوری آرد سفید نیاز هستش که باعث میشه شیر کاملا ببنده و سفت بشه.
مثلاً اگه میخواهید مثلا ۴لیوان شیر استفاده کنید ، میتونین فقط نشاسته ذرت بریزید (۴ ق غذاخوری) یا فقط آرد گندم بریزید (۸ ق غذاخوری) اما بنظرم ترکیبی از هردو باشه خیلی بهتره،مقدار شکر برای هر لیوان شیر دو ق غ،
پودر کاکائو برای دو لیوان شیر یک ق غ هستش)
🌸
✅طرز تهیه:
همه آرد ها، شکر و پودر کاکائو رو تو ظرف بریزید، یه لیوان شیرِ ولرم رو اضافه و شروع به هم زدن کنید تا همه مواد حل و موادتون یک دست بشه، بعد لیوان ب لیوان مابقی شیرها رو اضافه کنین.
رو شعله گاز با حرارت کم بذارید و مُدام هم بزنید که تَه نگیره.
وقتی غلیظ شد خاموش و وانیل و شکلات رو هم اضافه کنین.
ظرف شیشه ای یا قالب گرد مورد نظر رو از قبل نایلون بذارید داخلش، (قالب کمربندی هم میشه) حالا بین دو لایه پتی بور مواد بذارید و گوشه قالب بچینید، مطابق کلیپ عمل کنید و در آخر به مدت ۵ الی ٧ ساعت بمونه یخچال خودش رو بگیره بعد از قالب خارج کنید.
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی_یلدایی_انار😍😍
موادلازم
کره100 گرم
پودرقند 60 گرم
زرده تخم مرغ 2عدد
آرد 180 گرم
اناردون شده به میزان لازم
خلال بسته به میزان لازم
شکلات تخته ای 100 گرم
نان حلواسبک به میزان لازم
تهیه
کره ، پودرقندراباهمزن بزنید، زده تخم مرغ ، وانیل رااضافه کنید همبزنید. آردراطی دومرحله اضافه کنید.
خمیررادرکیسه فریزردریخچال به مدت 30 دقیقه قراردهید.
خمیررابین دوتا پلاستیک یا کاغذروغنی به قطر نیم سانت پهن کنید قالب بزنیدودرفر175 درجه به مدت 12الی 15 دقیقه بپزید.
شکلات رابن ماری کنیدروبه حالت دایره روی بیسکوییت بزنید، نان حلوارانصف کنیدبه بیسکوئیت بچسبونیدوبااناروخلال پسته تزیین کنید.
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
کانال آشپزی ایران پخت
کوکی پرتقالی بدون تخم مرغ بسیار عالی برای شب یلدا
صبح درست کنید تا عطر و مزش تا شب بهتر احساس بشه😋🍊🍊🍊
کانال آشپزی ایران پخت
اینم کیک اسفناج خوش رنگ مناسب پذیرایی یلدا
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت(خورش) یلدا 🧆🥙
مرغ کاری + سس یلدا
تقدیم به همه شما
برای ۴ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۴ عدد بزرگ (به صورت ریز خورد شود)
سینه مرغ: ۸۰۰ گرم
ادویه کاری: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۵ قاشق چایخوری
آبجوش: ۲ لیوان
برای سس یلدا:
آب انار تازه: ۱ فنجان
رب انار (با مزه دلخواه): ۲ قاشق غذاخوری
دون انار: ۱ عدد بزرگ (یا ۲ عدد کوچک)
(به غلظت نهایی سس توی فیلم دقت کنید)
#شب_یلدا
کته ایرانی:
به ازای هر نفر ۱ پیمانه برنج و ۱/۵ پیمانه آب. به همراه نمک و روغن.
.
⏰در تهیه خورشت، پیاز رو به خوبی سرخ کنید، مرغ رو اضافه کنید، هر وقت رنگش عوض شد، ادویه رو بزنید و ۷-۸ دقیق سرخ کنید. ۲ لیوان آب جوش بریزید و ۹۰ دقیقه روی حرارت کم بپزید.
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
هدایت شده از کانال آشپزی ایران پخت
از ما نیستی اگه یه #گل_طبیعی درست و درمون تو خونه نداری😁
خراب میشه❗️ برگاش نوک سوز میشه❗️ پاجوش نمیزنه❗️ پر پشت نمیشه ❗️
زود زرد میشه❗️ حشره میزنه ❗️
هیچی بلدنیستی و حسرتشو میخوری❗️؟
🌺 پس من اینجا چه کاره ام؟؟؟
بیا تو کانالم و از بیخ و بن یاد بگیر همشو 😍👇👇
https://eitaa.com/joinchat/741343431Cb6cfc26b8a
#خشک و خالی بیا ، #سبز و گل گلی برو😍
تازه فروش کود و محصولات مراقبتی هم داریم
ارسال هم رایگان به سراسر ایران
🌼☘🌿🌻☘🌷
گروه مشاوره و درمان هم داریم
https://eitaa.com/joinchat/2334195955C3e785f8602
کانال آشپزی ایران پخت
#کیک_لبو یه کیک عالی و خوشمزه، این کیک دقیقا مثل کیک هویج ، کدوحلوایی خوشمزه است و مثل اون ها با و
اینم کیک لبوی خوشمزه و مقوی برای پذیرایی یلدا
سلام سلام
کدبانوهای هنرمند
اگر نمیدونید برای این روزها چکار کنید و دوست دارین ایده بگیرین تشریف بیارید گروه آشپزیمون
خانمای کدبانو از صبح زود مشغول درست کردن شیرینی و دسر و ... هستن😋💪🏻😉
https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کلوچه_اهری_زنجبیلی 😋🍪
داخل تابه بدون فر و قالب خوشمزه ترین کلوچه با بافت نرم و لطیف رو درست کن😍
حتما ذخیرش کن تا سر فرصت درست کنی
🔻مواد لازم👇
تخم مرغ : ۱ عدد
پودر قند : سه چهارم لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
ماست سفت : نصف لیوان
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
سرکه ی سفید : ۱ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل : ۱ قاشق غذاخوری سرپر
آرد قنادی یا نونوایی : ۲/۵ لیوان
🔻برای رومال👇🏻
زرده تخم مرغ + شیره ی انگور ۱ ق غ خ
🔻نکته ها👇🏻
✅️حتما از شعله پخش کن و دمکنی استفاده کنید.
✅داخل فر یا تستر از قبل گرم شده با دمای حرارت ۱۷٠ درجه به مدت ۲۵ دقیقه.
✅اگه خمیر چسبناک بود روشونو بپوشونید یک ساعت بزارید یخچال استراحت کنه.
تمام مراحل در کلیپ توضیح داده شده☺️
#شیرینی_بدون_فر
#کلوچه
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c