🍉
اینجا رو نگااااا
ببینید چی دارم براتون❤️
کاپ کیک هندوانه ای بدون فر😋
🍉
#کاپ_کیک_هندوانه بدون فر🍉
#شب_یلدا
@iranpokht
مواد لازم:
تخم مرغ: 3 عدد
شکر دانه ریز: 200 گرم
آرد قنادی: 250 گرم
شیر پرچرب: 200 میلی لیتر
بیکینگ پودر: 1 ق چ
وانیل: 1/4 ق چ
رنگ خوراکی قرمز و سبز: به مقدار لازم
کنجد سیاه : برای تزئین
طرز تهیه:
تخم مرغ ها ،شکر و وانيل رو با همزن برقی بزنید تا کاملا حجيم و سفيد رنگ شوند. بیکینگ پودر رو اضافه و 5 دقیقه ی ديگه مواد رو با همزن مخلوط کنید. حالا آرد سه بار الک شده و شیر رو کم کم اضافه و مخلوط کنید.
مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید، قسمت بیشتر مواد قرمز،سبز کمتر و کمی از مواد را هم بدون رنگ نگه دارين.
حالا داخل قالب های مافین رو کمی چرب میکنیم و کنجد سیاه می پاشیم، ابتدا از مواد قرمز نصف قالب ها رو پر میکنیم و به مدت 10 دقیقه میزاریم بخارپز شوند، سپس روی هر کدام یک قاشق از مواد بدون رنگ رو میریزیم و به مدت 5 دقیقه میزاریم با بخار پخته شوند و در آخر قالب ها رو با مواد سبز رنگ پر میکنیم و دوباره میزاریم بخار پز شوند.در اين مرحله دمکنی میزاریم و میزاریم حدود نيم ساعت با حرارت کم، کيک ها بپزند.
بخار پز دست ساز:
ابتدا داخل يه قابلمه ی ضخیم به اندازه ی دو بند انگشت آب بريزيد و یه کاسه ی فلزی کوچک وسط قابلمه قرار دهید،داخل کاسه یه جسم سنگين بزارین تا در آب شناور نشه. در قابلمه رو ببندید تا جوش بیاد، بعد قالب های رو در یک صافی یا سبد فلزی بچینید و در قابلمه روی کاسه فلزی بگذارید، در قابلمه رو دمکنی قرار دهید و اجازه بدين با حرارت کم کيک ها بپزند.
ارسال بدون لینک❌❌❌