فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم شیرعسلی خونگی بدون شیرخشک.
دو لیوان شیر نصف لیوان شکر . برای این مقدار مواد حدودا سی دقیقه زمان نیاز دارید تا یک شیر عسلی خوب و غلیظ درست کنید. این مقدار مواد اولیه یک لیوان شیر عسلی غلیظ و سالم رو به شما میده. نکات مهم
زمانی اقدام به درست کردن شیر عسلی کنید که هیچ کار دیگه ای ندارید و می تونید برای این کار وقت بزارین و مدام مواد رو هم بزنید تا ته نگیره. . در صورتی که خدای ناکرده مواد ته گرفت، باید بلافاصله رویه مواد رو درون تابه دیگری انتقال بدین تا طعم تلخ و رنگ تیره ای نگیره. اما اگر مواد خیلی خیلی ته گرفته دیگه باید فاتحش رو بخونید. . اگر مواد خوب هم نخوره علاوه بر ته گرفتن، در اطراف دیواره تابه شکرک جمع میشه. بنابراین از همان ابتدا باید مواد رو خوب هم بزنید و دیواره تابه رو مرتب با لیسک تمیز کنید. اما اگر شکرک در اطراف تابه جمع شد، به هیچ عنوان اونا رو داخل موادتون نکنید. . شیر عسلی بعد از سرد شد سفت تر میشه. پس باید به غلظت اون دقت کنید تا بعد از سرد شدن خیلی سفت نشه. . . برای نگهداری شیر عسلی رو درون ظرف در دار ریخته و درون یخچال نگه داری کنید. اما چون مواد افزودنی نداره نمی تونید طولانی مدت اون رو نگه دارین.قبل از انتقال شیر عسلی درون شیشه باید صبر کنید تا مواد کاملا سرد بشه. . .در صورتی که بعد از اتمام کار احساس کردین مواد دون دون شده و یکدست نیست، اصلا نگران نباشین. چاره کار اینه که از گوشتکوب برقی استفاده کنید. یا این که اگر گوشتکوب برقی در دسترس ندارین مواد رو از صافی رد کنید
#شیرعسلی #شیر_عسلی #شیرعسلی_خونگی
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
#مرغ_مجلسی
#مرغ
ابتدا وضو میگیریم و نیت نذری میکنیم و شروع میکنیم به پختن غذا
مواد لازم :
مرغ: ۴ تکه
پیاز :۲عدد
فلفل دلمه:یک عددکوچک
هویج:۲عددمتوسط
ادویه: نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
رب : به مقدار لازم
طرز تهیه:
1⃣ پیاز هامون رو خلالی و یکدست ریز میکنیم.موقع خرد کردن مواد ذکر سبحان الله .الحمدلله بگین.
روغن میریزیم و اجازه میدیم پیاز از حالت تردی در بیاد دقت کنین نمیخوایم سرخ بشه و رنگ بگیره.
2⃣پیاز که نرم شدو از حالت تردی در اومد ادویه و رب اضافه میکنیم و تفت میدیم.
3⃣هویج و فلفل دلمه که خردشده رو هم اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم.
4⃣تکه های مرغ رو اضافه و با مواد داخل تابه مخلوط و هم میزنیم تا مرغ تفت بخوره و مزه ها به خورد مرغ هم بره
حرارت بالا نباشه❌
5⃣اب گرم اضافه میکنیم. اب زیاد نریزین چون خود مرغ هم اب میندازه.
6⃣وقتی جوش اومد درشو میزاریم وباحرارت بالااجازه میدیم ۵ تا ده دقیقه خوب بجوشه اینکار رو انجام میدیم تا مرغ خودشو بگیره ودر حین پخت وانره
❌ولی مواظب باشین ابش خشک نشه و ته بگیره ❌
بعد حرارت رو ملایم میکنیم واجازه میدیم تا جابیفته و اب مرغ کااااملا غلیظ بشه
7⃣مرغ مجلسی خوشمزه ما امادس ☺️
سس مرغ که غلیظ شده رو هم در پیاله میریزیم و کنار مرغ ها میاریم سر سفره.
حتما امتحان کنین 😊
❤️تعجیل در ظهور اقا و هدیه به اموات صلوات❤️
#به_نیت_نذری_غذا_بپز_تا_غذات_خوشمزه_تر_بشه
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
هدایت شده از کانال آشپزی ایران پخت
🔴لینک گروه آشپزیمون:
https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
🟡لینک کانال ادویه:
https://eitaa.com/joinchat/1946091874C97a652a6f0
🟢لینک کانال گل و گیاهمون:
https://eitaa.com/joinchat/741343431Cb6cfc26b8a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_میوه بدون خامه و قالب
برای درست کردن یه بستنی خوشمزه حتما نباید مواد و وسایل خاص داشته باشیم😋😉
مواد لازم:
🍓توت فرنگی
🍌موز
🍯شیرعسلی
شیرعسلی خونگی هم آموزش دادم اگر ندیدی روی لینک زیر بزن👇
https://eitaa.com/iranpokht/3366
اندازه شیرعسلی سلیقه ای هست بچشید اگر نیاز بود اضافه کنید
🔴دقت کنید که بستنی بعد از منجمد شدن شیرین تر میشه
کپی فیلم برای کانالها و گروه های آشپزی ممنوعه راضی نیستم❌❌
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
.
#بستنی
#آشپزی_آسان
#بستنی_خونگی