برای درست کردن گلیز روی رول دارچینی کافیه نصف پیمانه پودر قند رو به همراه دو تا سه قاشق شیر و کمی وانیل با هم مخلوط کنید و وقتی رولها کاملا سرد شدن روی اون ها بریزین
اگر هم نخواستین این کار رو انجام بدین میتونید روی رول های سرد شده پودر قند بپاشید
این گلیز برای دونات هم قابل استفاده هست
میتونید شکلاتی هم درست کنید در این صورت یک قاشق پودر کاکائو هم به مواد اضافه میشه
نکته خاصی نداره جز این که رول ها باید کاملا سرد باشن وگرنه پودر قند به خاطر گرما آب میشه و به خورد نون میره
تنتون سلامت و دلتون خوش🙏🏻
اگر عمری باقی بود حتما رول پرتقالی که خودم مشتری پروپا قرصش هستم رو هم حتما آموزش میدم
@iranpokht
.
گروه آشپزی جهت رفع اشکال و آموزشهای متفاوت از کانال👇
https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
.
میوه های تابستونی با عطر، طعم، رنگ و بافت عالی، جزو مواد اولیه پرطرفدار در شیرینی پزی به حساب میان و قسمت قابل توجهی از ابداعات شف های بزرگ، با این میوه ها خلق می شه.
.
یکی از این میوه های پرطرفدار آلبالو هست🍒🍒
با این میوه میشه انواع کیک و کرامبل و پای و تارت رو درست کرد
#پای_آلبالو با خمیر بدون تخم مرغ
این خمیر رو میتونید به عنوان یه خمیر مادر برای همه پای ها استفاده کنید
راحته و نیاز به مواد اولیه خاصی نداره در عوض خیلی کاربرد داره