#گوجه_شور
🍅🍅🍅🍅🍅
🍅اول از همه گوجه های کاملا سفت و رسیده رو انتخاب کنید
🍅 مثل زمانی که خیارشور درست میکنیم، با خلال یا سیخ چوبی یه سوراخ روی گوجه ها بزنید
🍅 گوجه ها رو داخل ظرف بچینید
🍅لابلای گوجه ها سیر، فلفل سبز و فلفل دلمه ای خرد شده و سیر بریزید و برای معطر کردن ترشی از شوید و برگ بو استفاده کنید
🍅به اندازه ای نمک بزنید تا مثل خیار شور کاملا شور بشه یه دوستی به من گفتن سنگ نمک باید استفاده کنید ولی من گیر نیاوردم به جاش نمک دریا و همین نمک معمولی خودمون رو استفاده کردم
🍅به ازای هر یه لیوان آب جوشیده سرد شده هم نصف استکان سرکه ریختم حالا سرکه سفید یا قرمز فرقی نداره
میزان سرکه هم سلیقه ای هست من دوست داشتم ترشی هم مثل شوری مشخص باشه
🍅در ظرف رو ببندین و بزارین یک هفته در محیط آشپزخونه باشه بعد از این مدت درش رو باز کنید اگر نیاز بود نمک یا سرکه اضافه کنید بعد درش رو ببندین و در یخچال بزارین بعد از ده دوازده روز کاملا آماده میشه نشونه آماده شدنش هم اینه که پوست گوجه کاملا شکاف میخوره و باز میشه و خود گوجه هم نرم میشه
🍅برای عطر و طعم بهتر میتونید چند تا دونه فلفل سیاه هم داخل ترشی بریزین
امیدوارم شما هم درست کنید و خوشتون بیاد
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #حلوا_آرد_گندم 😍😋
این حلوا همون حلوا سنتی زعفرانی هستش که با آرد سنگک هم درست میکنن درواقع ساده ترین و آسون ترین نوع حلواس
✅مواد لازم:
_آرد الک شده یک و نیم لیوان
_شکر یک و نیم لیوان
_آب سه لیوان
_ کره دو قاشق غذاخوری
_روغن یک سوم لیوان الی نصف لیوان
_گلاب یک لیوان
_دانه ی هل و چوب دارچین
_زعفران دم کرده
👩🍳
#
✅ نکات:
شهد حلوا در حد حل شدن شکر و در اومدن عطر هل و دارچین رو حرارت باشه کافیه.
حرارت موقع تفت دادن آرد و روغن کم باشه که آرد نسوزه و بوی سوخته نگیره همچنین مدام هم بزنید.(اگه حلوا رو قهوه ای روشن دوست دارید نیم ساعت و اگه قهوه ای تیره دوست چهل و پنج دقیقه تفت بدید)
شهدی که کنار گذاشتید و به دمای محیط رسیده رو طی سه مرحله به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید و خیلی سریع بهم بزنید.
هم زدن شهد و مخلوط آرد و روغن شاید حدود ده دقیقه تا یک ربع طول بکشه تا حلوا جمع شه و در آخر با گهواره کردن وسط ظرف جمع میشه.
تا سرد نشده تزیین کنید من از قالب فشاری شیرینی با طرح گل و پودر مغزیجات استفاده کردم.
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟠 #افطاری_ساده
#نوشیدنی
با ۳ قلم مواد، ی مقوی برای #افطاری یا #سحری 🥛
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
#گوجه_شور دقیقا مثل خیارشور خوشمزس😋
اینم یه #ترشی یا شوری خوشمزه که برای بار اول بود تست کردم و خیلی دوست داشتم
در گروه آشپزی با خانمای زیادی درباره درست کردنش مشورت کردم و هر کدوم روش خودشون رو گفتن و در نهایت ترکیب همه نظرات شد این دستور که براتون میزارم😉
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
#گوجه_شور
🍅🍅🍅🍅🍅
🍅اول از همه گوجه های کاملا سفت و رسیده رو انتخاب کنید
🍅 مثل زمانی که خیارشور درست میکنیم، با خلال یا سیخ چوبی یه سوراخ روی گوجه ها بزنید
🍅 گوجه ها رو داخل ظرف بچینید
🍅لابلای گوجه ها سیر، فلفل سبز و فلفل دلمه ای خرد شده و سیر بریزید و برای معطر کردن ترشی از شوید و برگ بو استفاده کنید
🍅به اندازه ای نمک بزنید تا مثل خیار شور کاملا شور بشه یه دوستی به من گفتن سنگ نمک باید استفاده کنید ولی من گیر نیاوردم به جاش نمک دریا و همین نمک معمولی خودمون رو استفاده کردم
🍅به ازای هر یه لیوان آب جوشیده سرد شده هم نصف استکان سرکه ریختم حالا سرکه سفید یا قرمز فرقی نداره
میزان سرکه هم سلیقه ای هست من دوست داشتم ترشی هم مثل شوری مشخص باشه
🍅در ظرف رو ببندین و بزارین یک هفته در محیط آشپزخونه باشه بعد از این مدت درش رو باز کنید اگر نیاز بود نمک یا سرکه اضافه کنید بعد درش رو ببندین و در یخچال بزارین بعد از ده دوازده روز کاملا آماده میشه نشونه آماده شدنش هم اینه که پوست گوجه کاملا شکاف میخوره و باز میشه و خود گوجه هم نرم میشه
🍅برای عطر و طعم بهتر میتونید چند تا دونه فلفل سیاه هم داخل ترشی بریزین
امیدوارم شما هم درست کنید و خوشتون بیاد
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c