.
یه گزینه عالی دیگه برای #تغذیه فصل #امتحان بچه ها این رولهای خوشمزه هست😋
#رول_دارچینی یکی از خوشمزه های روزگار هست که در دسته نان ها قرار داره ولی یه شیرینی به حساب میاد با شکر کم
برای درست کردن این شیرینی خوشمزه باید اول یه خمیر اماده کنید و بعد وسطش کره و دارچین بزارین ورول کنید
اما با اجازتون من تخم مرغ رو در این دستور حذف کردم
یعنی میشه #رول_دارچینی_بدون_تخم_مرغ
با یه #گلیز خوشمزه وانیلی
از عطر و مزش هم نگم که بی نظیره😍👌🏻
@iranpokht
#رول_دارچینی_بدون_تخم_مرغ
این دستور بنده هست کپی برای کانال ها و گروه های دیگه راضی نیستم❌❌
دو و 1/4 پیمانه آرد
نصف پیمانه شیر ولرم
یک چهارم پیمانه آب ولرم
دو قاشق شکر
یک قاشق مرباخوری خمیرمایه
چهار و نیم قاشق کره گیاهی هم دما با محیط
مخلوط دو قاشق غذاخوری شکر و دو و نیم قاشق چایخوری پودر دارچین
خمیرمایه رو با یک قاشق چایخوری از شکر داخل آب ولرم بریزین هم بزنید و ده دقیقه صبر کنید
داخل یک کاسه دو پیمانه از آرد به همراه باقیمانده شکر و یک قاشق از کره نرم شده رو با هم مخلوط کنید شیر ولرم و مایه خمیرمایه رو اضافه کنید و خوب ورز بدین اگر دیدین خمیر هنوز چسبنده هست قاشق قاشق از 1/4 آرد باقی مانده اضافه کنید تا خمیر جمع بشه برای من دو پیمانه آرد مصرف شد
دستتون رو چرب کنید و خمیر رو 5 دقیقه ورز بدین
داخل کاسه چرب شده بزارین و با کمی کره روی خمیر رو هم چرب کنید و یک ساعت در جای گرمی استراحت بدین
باید خمیر کاملا پف کنه
پف خمیر رو بگیرین و روی سطح آردپاشی شده به صورت مربع با ضخامت 4-5 میل باز کنید
حالا با برس کره نرم شده روی خمیر بمالید و اون مخلوط شکر و پودر دارچین رو بپاشید همه جای خمیر
کف ظرف رو با کره چرب کنید
خمیر رو رول کنید برش بزنید و داخل ظرف بچینید
روی خمیر رو بپوشونید و نیم ساعت دیگه استراحت بدین تا رول ها حجیم بشن
بعد از استراحت با برس روی رول ها کره بمالید و در فر گرم شده روی 170 درجه به مدت 27 تا 30 دقیقه قرار بدین
@iranpokht
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
برای درست کردن گلیز روی رول دارچینی کافیه نصف پیمانه پودر قند رو به همراه دو تا سه قاشق شیر و کمی وانیل با هم مخلوط کنید و وقتی رولها کاملا سرد شدن روی اون ها بریزین
اگر هم نخواستین این کار رو انجام بدین میتونید روی رول های سرد شده پودر قند بپاشید
این گلیز برای دونات هم قابل استفاده هست
میتونید شکلاتی هم درست کنید در این صورت یک قاشق پودر کاکائو هم به مواد اضافه میشه
نکته خاصی نداره جز این که رول ها باید کاملا سرد باشن وگرنه پودر قند به خاطر گرما آب میشه و به خورد نون میره
تنتون سلامت و دلتون خوش🙏🏻
اگر عمری باقی بود حتما رول پرتقالی که خودم مشتری پروپا قرصش هستم رو هم حتما آموزش میدم
@iranpokht
.
گروه آشپزی جهت رفع اشکال و آموزشهای متفاوت از کانال👇
https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036