ژله ها را برش بزنید و میل کنید.
میتونید در رنگ های مختلف درست کنید تا پرتقال های رنگی رنگی داشته باشین.
🥭🍍🥝اگر از آبمیوه طبیعی استفاده میکنید، از آب انبه، آناناس و کیوی استفاده نکنید چون سفت نمیشن.
@iranpokht
شام #میرزا_قاسمی داریم
یه نکته:
اگر بعد از کباب کردن 🍆 تا داغ هست داخل به کیسه بزارین و صبر کنید سرد بشه
به راحتی و بدون این که گوشت بادمجان آسیب ببینه میتونید پوستش رو جدا کنید
#روزمرگی
#خانه_داری
در مصرف پیاز اصلا خسیس نباشین
من برای دو نفر یدونه پیاز متوسط رو به بزرگ رو نگینی کردم
داخل روغن تفت دادم تا سبک بشه
سبک بشه یعنی چی؟
یعنی وقتی با قاشق روش فشار میاری از وسط نصف میشه اما به مرحله سرخ شدن نرسیده
پیاز این مدلی مزه خوبی به غذا میده و عطرشون رو هنوز حفظ کرده
خب زردچوبه و سیر هم میزنیم و یه تفت مختصر میدیم تا با هم مخلوط بشن بعد بادمجان کبابی کوبیده شده رو اضافه میکنیم
.
حالا نوبت گوجه پوره شده هست
قربونش برم گوجه این فصل به جای قرمز بودن صورتیه😅 و رنگی نداره
برای همین من نصف قاشق غذاخوری پودر گوجه هم میزنم
هم خوشرنگ میشه هم مواد نگهدارنده و ضرر نداره☺️
باید صبر کنیم تا با حرارت ملایم گوجه بپزه و آبش کشیده بشه
@iranpokht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
ببینید چه خوشرنگ شد😍
دیگه وقت اضافه کردن تخم مرغ و نمک هست
.
اگر شاغل هستی و نمیتونی سیر مصرف کنی، یا مهمان داری و یا قراره مهمانی بری یا به هر دلیلی از بوی سیر خوشت نمیاد، چاره کار استفاده از پودر سیر هست
اگر نمی خوای رب گوجه مضر کارخونه ای استفاده کنی و دوست داری تو این فصل که گوجه ها رنگ و رو ندارن، به صورت طبیعی و با مواد ارگانیک غذاهاتو خوشرنگ کنی
چاره کار پودر گوجه هست
.
ایران پخت در کنار ادویه های ترکیبی، #پودر_سیر همدان اعلا و #پودر_گوجه بسیار عالی و باکیفیت و براتون تهیه کرده
برای خوشمزه شدن غذاهات رو کمک ایران پخت حساب کن😊
ثبت سفارش
@imagepad
کانال آشپزی ایران پخت
. تا فصل 🍎🍏 هست حتما #کوکی_سیب درست کنید هم مواد کمی داره هم خوشمزه الآنم که زمان #وعده_صادق هست و ک
به به کوکی سیب خوشمزه کار کدبانوی گروه VIP
عالی شده بانو
نوش جان
#ارسالی_شما
ادویه های خانم جعفری از تهران آماده ارسال شدن
به شادی و دل خوش میل کنید❤️
@iranpokht