5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
این مدل #پیچیدن_خمیر برای انواع کلوچه ها به ویژه #کلوچه_خرمایی عالیه🤌
💟هزینه آموزش صلوات جهت تعجیل فرج آقامون هست
#خانه_داری
#آموزش_آشپزی
•┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
🍪🍔@iranpokht🍪🍔
•┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
.
خانمای گروه vip سخت مشغولن😍
دستانشون پرتوان❤️
شما در چه حالین؟
#ارسالی_شما
.
خیلی خوشحالم که میتونم سهم کوچکی در به ثمر نشستن کسب و کار شما داشته باشم و از این بابت خدا رو شکر میکنم❤️
الهی که خدا به کارتون برکت و به تنتون سلامتی بده و پرفروش باشید🤲🍃
#ارسالی_شما
🌹
خب خب اینم یه آموزش مخصوص کدبانوهای گل☺️
#ژله_گل_رز
این ژله های خاص بدون پودر ژله درست میشن
هر چند که میتونید با پودر ژله هم درست کنید
اما یه وقتایی هست پودر ژله نداریم و میخوایم یه ژله فوری فوتی درست کنیم
با این روش که میزارم براتون میتونید ژله های خوشگلی درست کنید
فیلم رو ادیت کنم بعد میزارم براتون
@iranpokht
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍮
اینم #ژله_گل_رز بدون نیاز به پودر ژله
برای قسمت رنگی:
یک پیمانه آب
نصف قاشق غذاخوری پودر آگار گاگار یا پودر ژلاتین
یک سوم پیمانه شکر
یک پنس نمک
نصف پیمانه شیر یا یک عدد بستنی لیوانی
کمی رنگ خوراکی
برای قسمت بی رنگ:
دو پیمانه آب
یک قاشق غذاخوری پودر آگار آگار یا پودر ژلاتین
یک دوم پیمانه شکر
اگر خواستین بستنی استفاده کنید، بزارین مایه ژله از حرارت بیفته و هم دما با محیط بشه بعد بستنی رو اضافه کنید
💟هزینه آموزش صلوات جهت تعجیل فرج آقامون هست
#ژله
•┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
🍪🍔@iranpokht🍪🍔
•┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
.
فصل پاییز فصل میوه های خوشمزه و پرخاصیته
فصل ترشی انداختن و مربا پختنه😉
یکی از مرباهای خوشمزه و مقوی و همه پسند #مربای_به هست
برای خرید به خوب دقت کنید به هایی رو بردارین که درشت نباشن
رنگشون کاملا زرد باشه و روشون پرز داشته باشن
بوی عطر داشته باشن
بعضی از به ها پیوندی هستن و فقط چثه بزرگی دارن اما نه طعم دارن نه بو!
#خانه_داری
@iranpokht
نکات پخت مربا به:
مربا" به" خودش عطر وبوی خاصی داره احتیاج به اسانس وپودر هل ودارچین...نداره
دوست دارید بریزید ازمن گفتن!
پخت مربا سه الی چهار ساعت باید طول بکشه
اگر به تون آگه شیرینه 800گرم شکر بزنید ☺️
وقتی گاز رو خاموش میکنید شیره به ،نباید مثل مربای های دیگه قوام بیاد وغلیظ بشه وگرنه بعد از سرد شدن سفت میشه حتمااااااااا به این نکته توجه کنید شربتش باید کمی آبکی باشه بعد از سرد شدن غلیظ میشه
بعضیا آب لیمو میزنن که شکرک نزنه ولی مربای به خودش ترش مزه س به نظر من شکرک نمیزنه آگه پخت به خوبی انجام بگیره ، آگه به تون شیرینه آخر پخت آب یک عدد لیمو بزنید
اگه شربت بیش از حد قوام بیاد تو یخچال حالت ژلاتینه بخود میگره وبه سفت میشه
اگه نکات رو رعایت کنید چه قابلمه مسی،رویی،تفلون،تستیل،چدن فرقی نداره
@iranpokht