8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطرهگویی مادر سعید جلیلی از «واقعه گوهرشاد» به زبان آذری
حاجیه خانم برکچی مادر دکتر سعید جلیلی، از آذری های اردبیل است که در جوار امام رضا( ع ) ساکن شدهاند.
خانم برکچی در طرح جمعآوری خاطرات مسجد گوهرشاد، به زبان آذری از مقاومت پدرش در دوران ممنوعیت عزاداری امام حسین( ع )می گوید. محل ضبط این خاطرات خانه پدری ایشان است که روضه امام حسین (ع ) بیش از صد سال در آن برپاست.
#ایران_سرافراز_من_🇮🇷👇
@iransarafrazman
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: آقای روحانی! شما میگفتید اگر پروتکل الحاقی را لغو کنیم فردای آن روز جنگ میشود؛ ما لغو کردیم آیا جنگ شد؟
🔹غنیسازی را ۲۰ درصد کردیم آیا جنگ شد؟ غنیسازی را ۶۰ درصد کردیم جنگ شد؟ این کارها باعث شد آنها بپذیرند و وارد گفتوگو با ما شوند.
🔹میگویند نمیگذاشتند واکسن وارد کنیم. چرا روزی که رئیسجمهور بودید این حرف را نگفتید؟
#ایران_سرافراز_من_🇮🇷👇
@iransarafrazman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حضور جلیلی در جمع مردم اصفهان
#ایران_سرافراز_من_🇮🇷👇
@iransarafrazman
یکی از بیپرستیژترین وزرای امور خارجه ایران
پ.ن: ظریف رفته کاشان برای مردم عربده کشی کرده ' مردم هم باشعار مرگ بر منافق ضربه فنی اش کردند.
#ایران_سرافراز_من_🇮🇷👇
@iransarafrazman
حامیان دکتر پزشکیان😶
✔️از سمت راست:
معاون اول آقای روحانی
رئیس سازمان برنامه و بودجه آقای روحانی
وزیر مسکن آقای روحانی
دکتر پزشکیان
وزیر فرهنگ آقای روحانی
رییس دفتر آقای روحانی
سخنگو و وزیر آقای روحانی
وزیر خارجه آقای روحانی
🧐به کدام تفکر رای می دهیم؟!
به کدام جریان؟
#به_عقب_برنمیگردیم
#ایران_سرافراز_من_🇮🇷👇
@iransarafrazman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سنگ پا قزوین اگه آدم بود🙂:
آخوندی: بانیان وضع موجود باید به مردم معرفی شوند
🔹وزیر راهِ دولت روحانی در همایش انتخاباتی پزشکیان گفت: ما هیچ لکنتی بر زبان نداریم. آنهایی که وضعیت نابسامان را در کشور بهوجود آوردند باید به مردم معرفی شوند.
پ.ن:آخوندی وزیر راه و شهر سازی پیشین در سال ۹۷ می گوید که افتخارش بر این است که در ۶۲ ماه از وزارت اش, حتی یک واحد مسکن مهر افتتاح نکرده است.!!
مهمترین اقدامش خواباندن مسکن مهر و هشت برابر کردن قیمت مسکن است.تصویر ویلای لاکچری عباس آخوندی در لواسان دیدنی است.
#ایران_سرافراز_من_🇮🇷👇
@iransarafrazman
20.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلیلی: ما امروز باید مدعی FATF باشیم نه بدهکار آن؟!
نامزد انتخابات ریاستجمهوری:
🔹وقتی همه برای برجام سوت میزدند ما ۶ جلسه نشستیم و آن نقد کردیم. وقتی ما مسائل برجام را در مجلس مطرح میکردیم دوستان ناراحت میشدند چون برجام دارای مشکلاتی بود و معنایی نداشت.
🔹اگر میخواهید جلو بسیاری از نابهسامانیها و تورم را بگیرید این است که مبارزه با پولشوئی انجام شود. کشور ما پیشتاز در مبارزه با تروریسم است.
🔹دعوای FATF سر یک بحث است آنها میگفتند بستر و کوانسیونی قرار دادم که تروریسم را من تعریف میکنم و تو تعریف نکن و ما مخالف هستیم.
*هنور خیلی ها نمی دانند که fatf روحانی چیه
#ایران_سرافراز_من_🇮🇷👇
@iransarafrazman
شبکه دو رو ببینید دکتر زاکانی در مورد فروش سوال های کنکور علوم پزشکی زمان پزشکیان رو توضیح میده
https://gitionline.ir/?p=55342
لینک یادداشت / لطفا مطالعه و همینطور نشر دهید.
#ایران_سرافراز_من_🇮🇷👇
@iransarafrazman
۵ واقعیت درباره جلیلی، قالیباف و پزشکیان
▪️اجماع یا رقابت؟
🔹انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری هم مثل برخی از انتخابات گذشته با ابهامهای مهمی روبروست؛ بویژه این بار به نظر میرسد نزاعی درباره نظرسنجیها برپاست و نظرسنجیهای واقعی و جعلی، توامان تحتتاثیر نگاهها و فضاهای سیاسی هستند. به همین دلیل است که این بار نظرسنجیهای مراکز معتبری مانند صداوسیما، ایسپا و دانشگاه تهران به این راحتی در اختیار دیگران قرار نمیگیرد و یا حتی نسخههای جعلی بسیاری از آنها منتشر میشود. موضوعی که تحلیلها را برای برخی دشوار کرده است.
🔹پرسش مهمی که برخی از اصولگرایان این روزها با آن مواجهند این است که یکی از آقایان جلیلی و قالیباف باید به سود دیگری کنار برود یا خیر؟ این امر آنگاه پیچیدهتر می شود که ملقمهای از نظرسنجیهای فیک و واقعی، هر یک، یکی از این دو را بر صدر مینشاند! گویی که در هرکدام از نظرسنجیها در کشورهای مختلفی انجام میشود.
🔹در هرکدام از این نظرسنجیهای واقعی و البته فیک هم، آقای پزشکیان جایگاه متفاوتی دارد؛ در برخی اول است، بعضی دوم و بعضی دیگر هم سوّم! یعنی خیلی جای تعجب ندارد که شما همزمان چندنظرسنجی از یک مرکز را به صورتهای دستکاری شده دریافت کنید که در اولی آقای قالیباف اول باشد، در دومی آقای جلیلی و در سومی پزشکیان!
🔹نزاع بر سر آنچه تاکنون انجام شده قاعدتاً بیفایده است و نه تنها به تصمیمی منجر نمیشود، بلکه اختلافات غیرقابل حلی را پیش میکشد. اما به صورت کلی و بدون اینکه منافع یکی از نامزدها در نظر گرفته شود میتوان چند مسئله مشخصی که وجود دارد را در ۵ بند فهرست کرد؛ حال اینکه نهایتاً این نامزدها و ستادهایشان چه تصمیمی میگیرند، به خودشان مربوط است!
🔹۱- نکتهی مسلّم این است که در حال حاضر و با عنایت به همه نظرسنجیها، احتمال دور دومی شدن انتخابات ریاستجمهوری «تا اینجا»، بسیار بالاست. البته ممکن است در این هفته پایانی اتفاقاتی مثل بعضی انتخابات دیگر رخ دهد، اما به هر حال تا اینجای کار، دور دومی شدن، بسیار محتمل است.
🔹۲- برای عدهای از اصولگرایان و بویژه ستادهای انتخاباتی، همچون سال ۹۲ یک ذهنیت کاملاً قابل تردیدی وجود دارد که میگوید آقایان جلیلی و قالیباف به دور دوّم خواهند رفت و آنجا برای اصولگرایان احدیالحسنیین خواهد شد! یعنی دیگر در دوم چه آقای جلیلی رئیسجمهور شود و چه آقای قالیباف، تفاوتی نخواهد کرد. بنابراین اساساً وضعیت به نحوی نیست که به امکانهای دیگر و احتمالاتی مثل رای آوری آقای پزشکیان بیندیشیم. این ذهنیت با توجه به نظرسنجیها دقیق نیست؛ هیچ چیز را نمیشود پیش بینی کرد، اما اینکه احتمال رفتن پزشکیان به دور دوم را ناچیز بشمارند، نسبتی با تحلیل واقعی ندارد.
🔹۳- اگر انتخابات به دور دوّم برود، روندها و تحلیلها و تجربههای انتخابات پیش نشان میدهد که ستاد و هواداران آقای پزشکیان امیدوارتر خواهند بود و احتمال رای آوری او را جدیتر خواهند شمرد؛ البته این احتمال در نسبت به اینکه کدام یک از آقایان جلیلی یا قالیباف با آقای پزشکیان به دور دوم بروند تفاوت میکند؛ اما یک نکته ثابت است و آن اینکه شانس آقای پزشکیان افزایش خواهد یافت. همچنانکه آقای احمدینژاد هم در رقابت با آقای هاشمی در دور اول انتخابات ۸۴ رتبه دوم را کسب کرد و به دور دوم رفت؛ اما در دور دوم، آقای هاشمی را پشت سر گذاشت و راهی پاستور شد.
🔹۴- روندها و خیلی از نظرسنجیها نشان میدهد که اگر اصولگرایان بتوانند ظرفیتهای خود را بر یک کاندیدا در دور اوّل متمرکز کنند، احتمال پیروزیشان در همین دور اول هم بالاست. هیچ چیز را قطعی نمیتوان گفت، اما به هرحال عدد و رقمهای تقریباً قاطبه نظرسنجیها چنین احتمالی را تقویت میکند.
🔹۵- راهکار رسیدن به یک روند مقبول بین نامزدهای اصولگرا پیچیده نیست؛ علم نظرسنجی در ایران قدرتمند است و موسساتی که نام برده شد همگی موسسات معتبر و آزمودهشدهای هستند. روش علمی هم در این زمینه پاسخگوست و میتواند اختلافات را حل کند. لذا نامزدهای این جریان میتوانند با توافق بر سر یک روش صحیح نیل به تصمیم نهایی، مسیر نزدیکترین را به حالت برندهشدن پیش بگیرند.
🔹قاعدتاً در این مسئله دو آیتم باید مورد توجه قرار بگیرد؛ نخست میزان رای هر یک از نامزدهاست و دوم اینکه در صورت انصراف هر نامزد، رای او به سمت کدام نامزد دیگر خواهد رفت.
🔹اما نکته تقریباً قطعی این است که دور دوم بیشتر به نفع پزشکیان خواهد بود و در دور اول احتمال پیروزی یک نامزد اجماعی اصولگرایان وجود دارد. لذا همهچیز بستگی به این دارد که به روندها توجه کنند و یا کار بیشتر به شانس و اقبال واگذار شود.
#ایران_سرافراز_من_🇮🇷👇
@iransarafrazman