فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خاطره داریوش اقبالی از دستگیری به دست ساواک رژیم پهلوی و شش ماه انفرادی و اجبار برای سرودن ترانه درباری
برسه به دست سلطنتطلبهایی که خیال آزادی در اون دوران رو میبافند😄
✅ @iransiasat_ir 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #استوری
⚠️ قدرتطلبی در هرکه باشد، از شیطان است...
✅ @iransiasat_ir 👈
⭕️ زندان ویندهام و بومیان در غل و زنجیر استرالیایی-1902 میلادی
اشغالگری در خون غربیهاست
✅ @iransiasat_ir 👈
🔴 روباه پیر رام شده است !
چه شده است که روباه پیر انگلیس حاضر شده تا بدهی ایران را پس از ۴۲ سال ، تا پوند آخر بپردازد و حتی جریمه دیرکرد آن را هم تقبل کند؟!
نه مذاکره ای خفت بار در کار بوده ، نه التماس و ذلت و نه برباد دادن سرمایه هسته ای کشور
به همان دلیلی که آمریکای گردن کلفت حاضر شد یک میلیارد و هفتصد میلیون دلار بدهی اش را در قبال آزادی جاسوسش "جیسون رضائیان" محترمانه و بصورت نقد پرداخت کند حالا هم روبهان انگلیسی در برابر شیرمردان ایرانی ، رام و مودب شده و حاضرند در قبال آزادی جاسوسشان "نازنین زاغری" محترمانه بدهی خود را بپردازند.
نتیجه این صلابت و اقتدار را مقایسه کنید با خفت و ذلت بی حاصل برجامی ...
#ایران_قوی
#نفوذ
✍"قاسم اکبری"
✅ @iransiasat_ir 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قران میاوردن مسئولیت نگیرن
لابی میکنن مسئولیت بگیرن
✅ @iransiasat_ir 👈
مراسم وداع با نخستین بانوی شهید تفحصشده(شهیده فاطمه اسدی)
کجان اونا که میگفتن فقط مردا میتونن #شهید بشن؟!
#عند_ربهم_یرزقون
✅ @iransiasat_ir 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنایه سردار حاجیزاده درباره انفجار کشتیها و تاسیسات اسرائیلیها
🔹بالاخره ما هم خدایی داریم...
✅ @iransiasat_ir 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️نماز جمعه در منطق اهل بیت پیامبر(ص) نماز جمعه بدون نهی از منکر نماز جمعه اهل بيتي نیست!
"استاد رحیم پور ازغدی"
🇮🇷@iransiasat_ir👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حسن عباسی: یک آدم غیر مقدسی به نام رضا خان چطور توانست پدیده مقدسی درست کند که شما میگویید سربازی مقدس است؟
✅ @iransiasat_ir 👈
⭕️ "هزار خنجر" یا همان وِزوِز پشه...
✍🏻 جواد خسروی
👈 پایگاه خبری آمریکایی "آکسیوس" در گزارشی نوشت؛ نفتالی بنت در دیدار با بایدن، راهبردِ خود علیه ایران را *«مرگ با هزاران ضربه چاقو»* عنوان کرد. راهبردی مشتمل بر انبوهی از عملیاتهای کوچک در ابعاد نظامی، امنیتی، سیاسی، اقتصادی با بهرهگیری از برجستهسازی رسانهای، که در جهت *"تصویرسازی غلط"* از واقعیات صحنه و با هدف ایجاد فشار حداکثری ذهنی- روانی علیه مردم ایران طراحی شده است.
🔻 در تحلیل این نوع مواجهه در ابتدا باید گفت؛ دشمنان جمهوری اسلامی ایران که در عرصههای مختلف در چهار دههی گذشته طعمِ تلخ شکست و ناکامیهایِ پی در پی را چشیدهاند، به این جمعبندی رسیدهاند که توانِ مواجهه و رویارویی مستقیم با ایرانِ قوی و مقتدر را ندارند؛ لذا به راهبردی ذهنی-روانی روی آوردهاند تا به پشتوانهی ساختن و پرداختن به برخی خرابکاریها در کشور، در عرصهی شناختی و روایی، بازیِ باخته در میدان را به پیروزی خویش تعبیر و تزریق کنند...
🔹 برای درک درست راهبردِ *"هزار خنجر"* شایسته است، مروری کنیم بر طرح عملیاتی *"پشه مالاریا"*، طرحی که آلکساندر دومرانش-رییس سرویس اطلاعات فرانسه در سالهای ۱۹۷۰- ۱۹۸۱- در دیدار با ریگان -رئیس جمهور سالهای ۱۹۸۱_۱۹۸۹ آمریکا- در مقابله با جهان اسلام، اینگونه از آن سخن می گوید: «آقای رئیسجمهور، برای مبارزه در این نوع جنگ چندین راه وجود دارد… پیشنهاد میکنم آنچه را که من عملیات Mosquito [پشه مالاریا] نامیدهام، شروع کنیم. چون پشه مالاریا نمیتواند حریف را بکشد ولی میتواند آن قدر او را آزار دهد که دیگر نتواند بخوابد، دیگر نتواند چیزی بخورد و از آن همه وِزوِز گیج شود...»
🔸 مهمترین هدف این عملیات؛ سه گانهی مشغولسازی در بعد ذهنی و ادراکی، حیرانسازی در عرصهی عزم و اراده و غافلسازی از توان و اقتدار واقعی است. در حقیقت این عملیاتِ متنوع و متکثر که در اصل حاکی از ضعف دشمن و حریف است، با بهم ریختن سیستم عصبی جامعه، کشور هدف را از کار و اقدام اساسی باز میدارد و جامعه را به سمت و سویِ شورش و آشوب و در نهایت فروپاشی از درون سوق میدهد.
🔹 راهبرد *"هزار خنجر"* یا *"عملیات پشه"* بهعبارتی همان *"جنگ احزاب"* یا *"نبرد ترکیبی"* است که مقام معظم رهبری در خردادماه ۱۳۹۷ از ابعاد پنهانِ آن پرده برداشتند: «امروز نقشهی دشمن این سه چیز است: فشار اقتصادی، فشار روانی، و فشار عملی؛ هدف هر سه نوع فشارهای دشمن هم سیطرهی بر کشور عزیز ما ایران است... فشار اقتصادی، تحریم است، میخواهند ملّت ایران را به ستوه بیاورند به خیال خودشان؛ میگویند ملّت ایران را به ستوه بیاوریم تا نظام اسلامی ناچار بشود تسلیم زورگوییهای ما بشود... در [فشار روانی] نقاط قوّتی که برای کشور و برای ملّت مایهی اقتدار و مایهی تقویت است نشان کردهاند و آنها را در تبلیغات و در برخوردها بهعنوان نقاط چالشآفرین معرّفی می کنند... فشار عملیشان عبارت است از اینکه در کشور آشوب ایجاد کنند.»۱۳۹۷/۰۳/۱۴
🔚 نتیجه اینکه؛ دشمن از کارایی و توان ما در عبور از مشکلات که در عرصههای مختلف بوقوع پیوسته، میترسد و میداند، اگر در یک فضای آرام و با ثباتِّ ذهنی و روانی تصمیم بگیریم و عمل کنیم به درستی بر چالشهای موجودِ مانده در جامعه غلبه خواهیم کرد؛ لذا در تلاش است تا در نبردی از جنس تحریف با برهم زدنِ دستگاه محاسباتیِ مردم، نخبگان و مسئولین از تصمیم، عزم و اقدامِ درستِ جامعه جلوگیری کند. اما راهکار مقابله با این دروغِ بزرگ و جنبش رسانه پایه با محوریتِ اغواء و فریب همانا؛ جهادی است از جنسِ *تبییـــــن، تبییـــــن، تبییـــــن...*
✅ @iransiasat_ir 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پیروزی بزرگ در انتظار نیروهای یمنی
🔸 افقهی، کارشناس مسائل منطقه: با آزادسازی قریب الوقوع منطقه الحدیده به وسعت ۷۰۰ کیلومتر، بزودی نیروهای یمنی به ساحل دریای سرخ خواهند رسید و محاصره مردم یمن شکسته خواهد شد.
✅ @iransiasat_ir 👈
📸تصویری از دکتر جلیلی در نشست اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام
🔹به گزارش روابط عمومی این مجمع؛ دکتر جلیلی در این نشست با اشاره به عدم شفافیت در خصوص تخصیص 57 میلیارد دلار ارز ترجیحی طی سالهای اخیر خواستار پیگیری های قضائی در این زمینه شد.
🔹وی همچنین راه حل اساسی مشکلات اقتصادی را در کاهش هزینه های غیرضروری و افزایش درآمدها به شکل واقعی دانست.
✅ @iransiasat_ir 👈
⭕️اگر رئیسی نیامده بود
این روزها که تقریبا مقارن با صدمین روز تشکیل دولت سیزدهم است شاید مهمترین سؤالی که نقل محافل رسانهای شده اینکه
جناب رئیسی و دولت متبوعش در این بازه زمانی چه کردهاند؟
اگر بخواهیم پاسخ این سؤال را بطور دقیق و مبسوط بدهیم طبیعتاً باید ضمن دسترسی به گزارشهای آماری سه ماهه وزارتخانههای مختلف و سازمانهای دولتی و بررسی آنها با واقعیتهای میدانی به جمعبندی منصفانهای درباره عملکرد دولت برسیم که البته این کار از حوصله و فضای محدود این یادداشت خارج است اما شاید بتوان به گونه دیگری هم به این سؤال پاسخ داد و آن اینکه فرض کنیم اگرجناب آقای رئیسی در این مدت رئیسجمهور نبود و شخص دیگری اما با رویکرد و سیاست رئیسجمهور قبلی
(آقای حسن روحانی) بر ارکان دستگاه اجرایی حاکم بود و همان شیوه مدیریتی هشت سال قبل ادامه مییافت چه اتفاقی در این 100روز میافتاد.
از آنجا که بارزترین ویژگی دولت قبل تکیه به خارج و خصوصاً غربیها بود قطعا تا زمانی که آنها را راضی نمیکرد نمیتوانست اقدام شایستهای در کشور انجام دهد و چه بسا معطلی و رکودی که در هشت سال قبل و به جهت اجرای همان سیاست انتظار برای رضایت کدخدا، فضای بنگاههای اقتصادی را فراگرفته بود باز هم ادامه مییافت؛ مثلا شمار واحدهای تعطیل شده که از 10 هزار واحد فراتر رفته بود سیر صعودی پیدا میکرد و کارگران بیشتری به سرنوشت کارگران کارخانههای ارج، آزمایش، هفتتپه و... گرفتار میشدند. واکسیناسیون عمومی برضد کرونا که از نظر دولت قبل پیوند عجیبی با FATFداشت همچنان در مراحل اولیه درجا میزد و معلوم نبود تعداد قربانیان روزانه چه رکوردهای جدیدی را ثبت میکند چرا که آقای علی ربیعی سخنگوی دولت روحانی اوائل دیماه سال گذشته در پاسخ به سؤالی درباره چرایی تعلل دولت برای تامین واکسن گفته بود: «در مورد انتقال پول بنابر قوانین تحریم و قواعد FATF چندین مرحله امکان انتقال پول با مشکل مواجه شد و با موانعی روبهرو بودیم. بهطور کلی نپیوستن به FATF و در لیست سیاه قرار گرفتن آثار خود را بر تراکنشهای مالی و تأمین مالی نشان داده است و حتی در مواقعی هم که تحریم مانع نمیشود متأسفانه FATF این بهانه را
ایجاد میکند». آیا با این نگاه، مردم ایران میتوانستند امیدی به واکسیناسیون سراسری در 3 ماه داشته باشند؟
همچنین اگر نگاه صرف به غرب همچنان بر ذهن مسئولان اجرایی حاکم بود شاید انتظار ایران برای عضویت در سازمان همکاریهای شانگهای که بیش از دو دهه طول کشیده بود به پایان نمیرسید و فرصت مطلوب اقتصادی برای گسترش روابط تجاری با کشورهای شرقی فراهم نمیشد.
با این وصف شاید بتوان گفت مهمترین سیاست دولت جناب رئیسی در سه ماهه آغازین کارش تغییر نگاه به برجام و گره نزدن اقتصاد و معیشت و سلامت مردم به خارج کشور بود. مردم در این 100 روز دیدند میشود هم بیش از 100 میلیون دُز واکسن در مدت کوتاهی وارد کشورشود و هم به باج خواهی غربیها «نه» گفت و زیربار خواستههای مستکبرانه FATF نرفت. افکار عمومی دیدند هم میشود چرخ فعالیتهای تجاری در قالب تهاتر نفت با کالا و خدمات با سایر کشورها بچرخد و هم فعالیتهای هستهای کشور شتاب بالایی بگیرد. فعالان اقتصادی دیدند بسیاری از مشکلات ناشی از خودتحریمی و سوءمدیریت است تا تحریمهای واقعی.
حقیقتا جا دارد مسئولان مختلف بارها بیانات رهبر معظم انقلاب را که در روزهای پایانی دولت قبل بیان شد، مرور کنند. ایشان به دولتمردان سابق فرمودند: «دیگران باید از تجربههای شما
(دولت آقای روحانی) استفاده کنند. خب حالا یک تجربه را من بهخصوص یادداشت کردهام، حرفی است که من مکرّر [در گفتوگو] با شماها و با مردم تکرار کردهام، حالا هم همان حرف را تکرار میکنم؛ این تجربه عبارت است از بیاعتمادی به غرب؛ آیندگان باید از این تجربه استفاده کنند. در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد؛ به ما کمک نمیکنند و هرجا بتوانند ضربه میزنند؛ آنجاییکه ضربه نمیزنند، آنجایی است که امکانش را ندارند؛ هرجا امکان داشتهاند ضربه زدهاند؛ این تجربه بسیار مهمّی است. مطلقاً نبایستی برنامههای داخلی را به همراهی غرب موکول کرد و منوط کرد، چون قطعاً شکست میخورَد، قطعاً ضربه میخورَد. شماها هم هر جاییکه کارهایتان را منوط کردید به [همراهی] غرب، ناموّفق ماندید؛ هر جاییکه بدون اعتماد به غرب، خودتان قد عَلَم کردید و حرکت کردید موفّق شدید. نگاه کنید کار را؛ کارکرد دولتهای یازدهم و دوازدهم اینجوری است. هرجا شما موضوعات را به توافق با غرب و به مذاکره با غرب و با آمریکا و مانند اینها موکول کردید، آنجا ماندید و نتوانستید پیش بروید؛ چون آنها کمک نمیکنند، دشمنی [میکنند]، دشمنند دیگر؛ هرجا شما از آنها قطع نظر کردید، خودتان راه افتادید و از شیوههای مختلف [استفاده کردید] - هزار راه وجود دارد و این جور نیست که یک
راه [باشد]؛ نه، راههای مختلف وجود دارد؛ [اگر] انسانها فکر کنند، راههای گوناگونی برای زندگی شخصی و اجتماعی و مدیریّتی پیدا خواهند کرد- هرجا اینجوری حرکت کردید، پیشرفت کردید.»
یکی دیگر از ویژگیهای رئیسجمهور قبلی مدیریت پشت میزنشینی و هدایت امور سراسر کشوراز داخل اتاقش در تهران بود. تقریبا جناب روحانی در دو سال پایانی کارش به بهانه کرونا به هیچ سفر استانی نرفت و کلیه مشکلات شهرستانها را از طریق ویدئوکنفرانس پیگیری کرد. همین شیوه هم سبب شد تا رئیس دولت از عمق گرفتاریهای مردم در اقصی نقاط کشور بیخبر بماند و صرفا به گزارشهای مسئولان دولتی اکتفا کرده و تصمیمات را احتمالا
بر پایه همین گزارشها بگیرد که یک نمونه از نتایج چنین تصمیماتی خشم مردم خوزستان از بیکفایتی استاندارشان برای رفع مشکل کمآبی غیزانیه و... بود. طبعا اگر همین رویه در دولت جدید ادامه مییافت رئیسجمهور هرگز در 100 روز 9 سفر استانی نمیرفت و محرومین خوزستانی و سیستانی و خراسان جنوبی نمیتوانستند بیواسطه گلایهها و درددلهایشان را با رئیسجمهور در میان بگذارند. عشایر کهگیلویه و بویراحمد و ایلات سمنانی موفق نمیشدند شخص اول اجرایی کشور را بدون هیچ دغدغهای در چادرشان ببینند و خواستههایشان را با او در میان بگذارند. ملوانان و صیادان بوشهری فرصتی نداشتند تا از نزدیک مشکلاتشان از جمله قطع شدن پیاپی سامانهها، پیاده نشدن مناسب دولت الکترونیک در اسکله و نداشتن بیمه را با رئیسجمهور مطرح کنند. کارگران و کشاورزان اردبیلی نمیتوانستند از کندی پیشرفت در طرح عظیم کشت و صنعت مغان که در دولت قبل به ثمن بخس واگذار شده بود بگویند و خواستار استفاده از ظرفیتهای بلااستفاده منطقه شوند.
اگر مدیریت پشت میزنشینی در این دولت استمرار داشت به احتمال قوی در ماجرای حمله سایبری سه هفته پیش به سامانه سوخت، کشور دچار فاجعه و بلوایی میشد که نتایجش نامعلوم بود و احتمالا رئیسجمهور هم چند روز پس از فاجعه در هیئت دولت ظاهر میشد و با پوزخندی میگفت: من هم صبح جمعه فهمیدم مردم نمیتوانند بنزین بزنند!
در حالی که مدیریت میدانی دولت سیزدهم سبب شد این حمله در همان ساعات اولیه از دستیابی به اهدافش ناکام مانده و جریان سوخت رسانی پس از مدت کوتاهی به روند عادیاش بازگردد. در این حادثه هم نقش رئیسی و مدیریت میدانی او همچون حضور سرزده در وزارت نفت و مشاهده از نزدیک مدیریت امور و نیز حضور بیواسطه در یکی از جایگاههای سوخت تهران و گفتوگو با مردم تأثیر بسزایی در آرامشبخشی به جامعه داشت و افکار عمومی دیدند مسئول ارشد مملکت چقدر ساده و بیریا در میانشان میآید و دغدغه رفع مشکل را دارد.
✍کمال احمدی
✅ @iransiasat_ir 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سفیر پیشین رژیم صهیونیستی در آمریکا: کتاب تجربیات ایرانیها قطور و طولانی است/آنها در ترساندن دشمن بسیار مجرب هستند!
✅ @iransiasat_ir 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خاطره بسیار دلنشین یک رزمنده را تا آخر بشنوید❤️
✅ @iransiasat_ir 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️آماری عجیب از مهد آزادیهای جنسی!
✅ @iransiasat_ir 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بی بی سی این ادعاها از سیرک دادگاه آبان لندن رو گذاشته و نوشته شهادت تکان دهنده! جالبه ۹۰ درصد مخاطب هاش کامنت دادن خیلی مصنوعیه...!
چند گرفته گریه کنه؟! اصلا تاثیر گذار نبود (((((("؛
به امید روزی که #دادگاه_آبان در ایران و با مدارک واقعی برگزار بشه!
"باران وکیلی"
🇮🇷@iransiasat_ir👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ همیشه از جریان محافظهکار شنیدیم که گفتن: انتقاد و گفتن زخمها و ضعفها تکمیل پازل دشمن، عدم درک شرایط حساس کنونی و در نظر نگرفتن مصلحت نظام هست!
بشنوید از زبان استاد رحیمپور ازغدی تا بدونید چرا ایشون منفور این جریان هست!
🇮🇷@iransiasat_ir👈
⭕️ دو بار واکسن زدن رهبر انقلاب را به عینه دیده اند. تاکیدات ولی فقیه زمان مبنی بر ضرورت زدن واکسن و عمل به دستورات ستاد کرونا را مکرراً شنیده اند؛ بعد به مدافعان واکسیناسیون از جمله بنده می گویند: بی بصیرت ضد ولایت.
زمانه عجیبی است.
گویی ولی شناسان رفتند از این ولایت!
👤 سیدنظام الدین موسوی
🇮🇷@iransiasat_ir👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک صندلی = ۷۳ شه.ید!
ملت ما بیشترین صبوری و قناعت رو به اجرا گذاشته❤️
🇮🇷@iransiasat_ir👈