مردی که به طور منظم در جلسات گروهی شرکت میکرد، ناگهان و بدون هیچ گونه اطلاع رسانی، شرکت نکرد!
بعد از چند هفته، یک شب بسیار سرد یکی از اعضای آن گروه تصمیم گرفت که از او دیدار کند، او مرد را در خانه، تنها، در مقابل شومینهای دید که آتش درخشانی در آن میسوخت!
مرد از دوست خود استقبال کرد، آرامش و سکوتی در فضا حاکم بود.
این دو نفر فقط شعلههای رقصیده را در اطراف چوبی که شکسته شده بود و داخل شومینه بود، تماشا میکردند.
پس از چند دقیقه میهمان بدون گفتن هیچ كلمهای، چوبهای درون آتش را بررسی كرد و یكی از آنها را كه از همه بیشتر درخشان بود و زیبا می سوخت، انتخاب كرده و با یك انبر آن را به كناری گذاشت، سپس دوباره نشست.
میزبان همه چیز را زیرنظر داشت و مجذوب رفتار او شد، بعد از چند لحظه، شعله زیبای چوب جدا شده فرو نشست، تا اینکه فقط یک لحظه درخشید و آتش به زودی خاموش شد.
در مدت کوتاهی، آنچه قبلاً نور و گرما بود، چیزی بیشتر از یک تکه چوب مرده سیاه نبود.
از زمان ورود میهمان کلمات بسیار کمی رد و بدل شده بود، پیش از آماده شدن برای عزیمت، میهمان قطعه چوب بی فایده را با انبر برداشت و دوباره در وسط آتش قرار داد، بلافاصله تکه چوب دوباره زنده شد و با نور و گرمای کندههای سوزان اطراف آن سوخت.
هنگامی که میهمان قصد رفتن داشت، میزبان گفت از بازدید شما و از درس زیبایی که به من دادید متشکرم، من به زودی به گروه برمیگردم.
چرا یک گروه در زندگی ما مهم است؟
بسیار ساده است، زیرا هر عضوی که وارد گروه شود از بقیه، آتش و گرما میگیرد.
لازم به یادآوری است که اعضای گروه بخشی از شعلههای آتش هستند.
همچنین خوب است یادآوری کنیم که همه ما مسئول سوزاندن شعله یکدیگر بوده و باید اتحاد را در بین خود تقویت کنیم تا آتش واقعاً قوی، موثر و پایدار باشد.
آتش را در آتش نگه دارید، مهم نیست که گاهی اوقات اختلاف نظرها و سو تفاهم ها ما را اذیت می کند، مهم وصل بودن ماست.
ما اینجا هستیم تا به همدیگر مهر بورزیم، پیام بفرستیم، یاد بگیریم، تبادل نظر کنیم، در شادیها و غمهای هم شریک بوده و بدانیم که تنها نیستیم.
"بیایید شعله را زنده نگهداریم"
«دُر» ☘️
کانالهای رسمی باشگاههای کشاورزان جوان در
ایتا، گپ، بله، تلگرام و اینستاگرام؛ زیر مجموعه شبکه های اجتماعی سایت ملی باشگاههای کشاورزان جوان.
https://eitaa.com/bkjAbadi
https://eitaa.com/bkjAbadi
کانالهای رسمی باشگاههای کشاورزان جوان در
ایتا، گپ، بله، تلگرام و اینستاگرام؛ زیر مجموعه شبکه های اجتماعی سایت ملی باشگاههای کشاورزان جوان.
✏️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
یاد و خاطره بزرگ مرد اخلاص و اخلاق و مروت و مردانگی ، حاج آقا عظیمی از فرماندهان جنگ جهاد سازندگی را همواره در قلب و اندیشه خویش گرامی میداریم و بر روح بلند و ذهن معطر او درود می فرستیم که همه لحظات زندگی پر خیر و برکت خود را صرف اعتلا و آبادانی کشور نمود و هیچگاه ارزش های جهادی را به چیزی نفروخت.
روحش شاد.
🌳🌳🌳🌳🌳🌳☘️
https://eitaa.com/bkjAbadi
کانالهای رسمی باشگاههای کشاورزان جوان در
ایتا، گپ، بله، تلگرام و اینستاگرام؛ زیر مجموعه شبکه های اجتماعی سایت ملی باشگاههای کشاورزان جوان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارج نهادن به اندیشه و تفکرات بزرگمردان پاک سرشت کشور که با درک درست و بیان منطقی خویش پای کار جوانان روستایی آمدند، کمترین وظیفه مااست؛
سلام علیکم حاجی آقا 🥀
امیدواریم بتوانیم قدردان محبت ها و زحمات زلال و الهی شما نسبت به کشاورزان جوان روستایی باشیم.
https://eitaa.com/bkjAbadi
کانالهای رسمی باشگاههای کشاورزان جوان در
ایتا، گپ، بله، تلگرام و اینستاگرام؛ زیر مجموعه شبکه های اجتماعی سایت ملی باشگاههای کشاورزان جوان.
مهدی ذوالفقاری؛
جوان خوشفکر و توانمند گنابادی که همواره بیادعا در مسیر اهداف سرزمین پدری خود و معرفی داشتههای کشاورزی، فرهنگی و گردشگری فعالیتهای اساسی و قابل تحسینی داشته است، چند ماه قبل تا رمِ ایتالیا رفت و از دستانِ ارزشمند مدیران صنعت گردشگری و اقتصادِ کشاورزی، لوح درخشانی را گرفت.
پرسش این است:
چرا باید مهدی ذوالفقاری در کیلومترها دورتر از وطن مورد تمجید و تشویق قرار بگیرد، به گناباد بازگردد و هیچ برنامهی خاص و هدفمندی برای تجلیل از او و مقامِ رشد و توسعه جوان برگزار نشود؟
ما جوانان را دوست داریم؛ اما صرفا روی کاغذ و دادههای مدیریتی!
در شهرستان گناباد صدها مهدی ذوالفقاری آشکار و پنهان، قلبشان برای شهرشان و توسعه عرصه شهروندی میتپد، اما این سرد رفتاریها، ترمز انگیزه و انرژی نسلِ جوان را میکشد و چهرههای تکراری را همچنان ماندگار نگه میدارد.
چارهای منطقی و عامهپسند به کار گیرید؛ این رفتارهای سرد، سرانجام خوشی ندارند.
محمدصالح هاشمیان
https://eitaa.com/bkjAbadi
کانالهای رسمی باشگاههای کشاورزان جوان در
ایتا، گپ، بله، تلگرام و اینستاگرام؛ زیر مجموعه شبکه های اجتماعی سایت ملی باشگاههای کشاورزان جوان.
☘️
چرا نمی توانیم به یک جامعیت منطقی در توسعه روستایی دست پیدا کنیم؟
☘️✏️
مرکز پژوهش های مجلس طی گزارشی به بررسی حوزه توسعه روستایی و عشایری در لایحه برنامه هفتم توسعه، پرداخت؛
به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، دفتر مطالعات زیربنایی این مرکز در گزارشی با عنوان «بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه (۷۲): حوزه توسعه روستایی و عشایری» آورده است که:
مقوله توسعه روستایی و عشایری ازجمله مفاهیمی است که در طول برنامههای توسعه قبلی به دلایلی ازجمله عدم درک درست و کافی از اهمیت آن در توسعه ملّی در بعضی موارد با بیمهریهایی مواجه بوده است. در برنامه ششم توسعه سعی شد متناسب با چالشها و نیازهای اولویتدار نواحی روستایی و عشایری این نقیصه تا حدودی مرتفع شود ولی غالب احکام بهطور مناسبی اجرایی نشد. درنتیجه نواحی مذکور همچنان با چالشهای اساسی مواجه هستند. از این رو در گزارش حاضر لایحه برنامه پنجساله هفتم توسعه (۱۴۰۲-۱۴۰۶) بهعنوان آخرین برش از سند چشمانداز [بیستساله] جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴، از حیث پرداختن به چالشهای اساسی و کلیدی و موضوعات مورد تأکید اسناد بالادستی و سیاستهای کلی برنامه هفتم توسعه (ابلاغی ۱۴۰۱/۰۶/۲۱ مقام معظم رهبری) در حوزه توسعه روستایی و عشایری مورد مداقه قرار گرفت.
در گزارش مرکز پژوهشهای مجلس تصریح شده است که برخلاف قوانین برنامههای پنجساله سوم، پنجم و ششم توسعه، فصل و یا بخش مجزایی برای جانمایی احکام مربوط به «توسعه و عمران روستایی و عشایری» در لایحه برنامه هفتم توسعه پیشبینی نشده است. طبق بررسیها ذیل هشت فصل مختلف احکامی مرتبط به چشم میخورد. پراکندگی و نبود فصل یا بخش مستقل برای عمران و توسعه روستایی و عشایری در لایحه، ارزیابی احکام مربوطه را با مشکلاتی مواجه ساخته است.
براساس این گزارش با وجود اینکه طراحان بر مسئلهمحور بودن لایحه برنامه هفتم توسعه اذعان دارند، بررسیها حاکی از این است که مسائل و چالشهای اساسی حوزه توسعه روستایی و عشایری بهویژه «توزیع نامتوازن جمعیت در پهنه سرزمین» و «مهاجرتهای بیرویه و کنترلنشده جوانان و تحصیلکردگان از روستاها به شهرها و کلانشهرها» و «عدم بهرهمندی عادلانه از خدمات عمومی مانند آب، بهداشت و آموزش به شکل مطلوب و پایدار بهویژه برای جامعه عشایری»، مورد غفلت جدی واقع شده است. ضمن اینکه ۶ مورد از احکام مرتبط (بند «ب» ماده (۲۹)؛ بند «الف» ماده (۳۹) و جزء «۳» این بند؛ تبصره «۱» ماده (۵۱)؛ جزء «۱» بند «ب» ماده (۷۳) و بند «ب» ماده (۸۰)) ماهیت برنامهای (میانمدت) ندارند و از نوع قانون دائمی هستند.
از طرفی، نهتنها سازوکاری برای مباحث بسیار اساسی مانند رفع تشتت سازمانی و موازیکاری در نظام سیاستگذاری و برنامهریزی امور عمران و توسعه روستایی و عشایری، شفافسازی و متوازنسازی بودجههای سنواتی در حوزه توسعه و عمران روستایی و عشایری، شکوفاسازی قابلیتهای متنوع اقتصادی با رویکرد درونزا و جهادی و بهبود محیط کسبوکار و سرمایهگذاری در مناطق روستایی و عشایری پیشبینی نشده است، بلکه بهجای آن به مسائل غیر اولویتدار و کماهمیتتر نظیر «اصلاح تعرفه آببهای مشترکین روستایی» که در قانون برنامه بودجه سال ۱۴۰۲ حکم مشابهی دارد، پرداخته شده است.
https://eitaa.com/bkjAbadi
کانالهای رسمی باشگاههای کشاورزان جوان در
ایتا، گپ، بله، تلگرام و اینستاگرام؛ زیر مجموعه شبکه های اجتماعی سایت ملی باشگاههای کشاورزان جوان.
تشدید فقر روستاهای استان
تحلیل دادههای مرکز آمار کشور بین سالهای 96 تا 1400 نشان میدهد هزینههای خانوارهای روستایی و شهری استان در مقایسه با درآمدها رشد مناسبی نداشته و این مسئله باعث شده است که خانوارهای روستایی با کسری درآمد در مقابل هزینهها روبه رو شوند درحالیکه متوسط خانوارهای روستایی کشور با مازاد درآمد روبه رو بودهاند.
سیر تحولات اقتصادی از سال 96 تا امروز بهگونهای بوده که حداقل به لحاظ روانی مردم احساس میکنند فقیرتر شدهاند. نوسانات ارزی چند سال اخیر و تشدید تحریمها از یکسو منجر به رشد فزاینده نرخ تورم و افزایش قیمتها شده و متناسب با آن سطح درآمدها افزایش چندانی نداشته است. به همان نسبت خط فقر در کشور تغییر کرده است هرچند وفاقی بر اینکه خط فقر روی چه عددی ایستاده در کشور وجود ندارد با این حال جمعیتی که زیرخط فقر قرارگرفتهاند طی چند سال گذشته افزایش داشته است البته نباید منکر آن شد که در این مدت میزان درآمد خانوارها هم افزایش پیداکرده است اما این افزایش بهموازات افزایش هزینهها نبوده است.
دادههای مرکز آمار کشور درباره جایگاه استانها به لحاظ اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در بازه زمانی 1396 تا 1400 بیانگر برخی از این واقعیتها به لحاظ آماری است.
اما سؤال این جاست خانوارهای شهری و روستایی خراسان رضوی در طول 5 سال گذشته به لحاظ درآمدی و هزینه کرد چه وضعیتی پیدا کردهاند که برای پاسخ به این سؤال باید به تحلیل دادههای مرکز آمار در این باره بپردازیم.
تنزل 3 رتبه ای شهری به لحاظ درآمدی
دادهای مرکز آمار کشور نشان میدهد، متوسط درآمد سالانه خانوارهای شهری کشور در سال 1396 بیش از 366 میلیون ریال بوده است و این رقم برای خانوارهای شهری استان خراسان رضوی معادل322 میلیون ریال بوده که بدین لحاظ این استان در رتبه 15 بین استانهای کشور قرارگرفته و از متوسط کشوری نیز پایینتر است. این رقم در سال 1400 برای کل خانوارهای شهری کشور به 1124 میلیون ریال رسیده است یعنی متوسط درآمد خانوارهای شهری کشور طی سالهای 96 تا سال 1400 بیش از 3 برابر شده است و این رقم برای خانوارهای شهری خراسان رضوی به 936 میلیون ریال رسیده که حدود 2.9 برابر شده و به این لحاظ از متوسط کشوری عقبتر است و به لحاظ رتبهای نیز شاهد تنزل 3 رتبه ای خانوارهای شهری استان در میزان درآمد سالانه بین استانهای کشور بودیم.
رتبه 23 درآمد روستایی های استان
شاخص دیگر ، متوسط درآمد سالانه خانوارهای روستایی است. بر اساس دادههای مرکز آمار کشور متوسط درآمد سالانه خانوارهای روستایی کشور در سال 96 بیش از 201 میلیون ریال بوده و این رقم برای خانوارهای روستایی خراسان رضوی تنها 148 میلیون ریال بوده است و این بیانگر فاصله بسیار زیاد درآمد خانوارهای روستایی استان با متوسط کشور است و به همین نسبت استان به لحاظ درآمد خانوارهای روستایی بین استانهای کشور جایگاه 27 را دارا بود. متوسط درآمد سالانه خانوارهای روستایی کشور در سال 1400 به بیش از 637 میلیون ریال رسیده که حدود 3.2 برابر شده است. این رقم برای خانوارهای روستایی استان به 524 میلیون ریال رسیده که از متوسط کشور عقبتر بوده است و استان جایگاهی بهتر از 23 بین استانهای کشور ندارد. متوسط درآمد خانوارهای روستایی استان البرز در سال 1400 بیش از 2 برابر خانوارهای روستایی خراسان رضوی بوده و متوسط درآمد خانوارهای روستایی سیستان و بلوچستان تنها 257 میلیون ریال بوده که نصف خانوارهای روستایی استان است.
رشد کمتر هزینه های شهری ها
اما باید دید که با این سطح درآمدها، وضعیت هزینهها در این 5 سال چه تغییری کرده است. بر اساس دادههای مرکز آمار کشور متوسط هزینههای غیرخوراکی سالانه یک خانوار شهری کل کشور در سال 96 بیش از 252 میلیون ریال بوده و این رقم برای خانوارهای شهری خراسان رضوی بیش از 231 میلیون ریال بوده که در جایگاه 7 بین استانهای کشور قرارگرفته است. متوسط هزینههای غیرخوراکی کل خانوارهای شهری کشور در سال 1400 به بیش از 678 میلیون ریال رسیده است یعنی طی 5 سال هزینههای غیرخوراکی خانوارهای شهری کل کشور 2.7 برابر شده است و این رقم برای خانوارهای شهری خراسان رضوی به 591 میلیون ریال رسیده که بدین لحاظ جایگاه استان به رتبه 9 تنزل پیداکرده که بیانگر پایینتر بودن رشد هزینههای غیرخوراکی خانوارهای شهری استان در 5 سال است.
اما دادههای مرکز آمار نشان میدهد متوسط هزینههای غیرخوراکی خانوارهای روستایی کل کشور در سال 96 بیش از 112 میلیون ریال بوده و رقم برای خانوارهای روستایی خراسان رضوی 107 میلیون ریال بوده که کمتر از متوسط کشور است و خانوارهای روستایی استان به لحاظ هزینه کرد غیرخوراکی در جایگاه 16 بین استانهای کشور قرار گرفته بودند.
🌳🌳🌳☘️
https://eitaa.com/bkjAbadi
کانالهای رسمی باشگاههای کشاورزان جوان در
ایتا، گپ، بله، تلگرام و اینستاگرام؛ زیر مجموعه شبکه های اجتماعی سایت ملی باشگاههای کشاورزان جوان.
هدایت شده از استاد فاطمینیا
🌷استاد فاطمی نیا :
پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم میفرمود بهترین دعا، دعای من است و دعای انبیای قبل از من
این دعا خیلی پر اسرار است!
خدا موفقمون بداره بخونیم انشالله....
ده دفعه قبل از غروب آفتاب
ده دفعه قبل از طلوع خورشید
دعا اینه :
لاٰ إِلٰهَ إِلاَّ اللّهُ وَحْدَه لاٰ شَرِيكَ لَهُ، لَهُ اَلْمُلْکُ وَ لَهُ اَلْحَمْدُ، يُحْيِي وَ يُمِيتُ وَ یُمِیتُ وَ یُحْیِی وَ هُوَ حَیٌّ لاَ یَمُوتُ بِیَدِهِ اَلْخَیْرُ. وَ هُوَ عَلیٰ کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ
در محضر استاد فاطمینیا
@fateminiya_ir
🔶 سفر ترکیه ما🔶
سلام
من و همسرم و دو تا بچه هام، همون قشری از جامعه هستیم که تا نصف شب پای سریال های ماهواره و ترکی خوابمون میبره. اصلا تلویزیون ایران نمی بینیم و تمام اخبارو از اینترنشنال و بی بی سی میدیدیم. اوایل نماز میخوندیم. ولی شوهرم کم کم منو هم بی نماز کرد. حجاب هم که دیگه نگم. معتقد بودیم باید مثل ترکیه آزاد بشه و هر کی هر کار دوس داره بکنه. تا اینکه تیرماه امسال (1402) رفتیم سفر ترکیه.
تصور ما از ترکیه با فیلمایی که دیده بودیم با اونچه در واقعیت دیدیم، زمین تا آسمون متفاوت بود.
ترکیه ای که ما دیدیم، اولین تفاوتش با ایران مردمش بود. مردمی شدیدا پول پرست، شیاد و خطرناک. ما هیچوقت در ایران، از مردم نترسیدیم. ولی توی ترکیه کنار خیابون مردها و زنها و حتی بچه هایی می بینید که مشغول سیگار و دود کردنن. نگم براتون که برای یه مسیر ده دقیقه ای از ما 2.5 میلیون کرایه گرفتن، فقط چون توریست بودیم. و با راننده دیگه ای که باز قصد تیغ زدن داشت ناچار به نزاع شدیم و پلیس خبر کردیم.
درسته! همه میگن توی ترکیه مسجد جدا، کلاب جدا. عیسی به دین خود موسی به دین خود. ولی دیدن مردهای مست و لایعقلی که کنار خیابون و کنار سطل آشغالها دارن استفراغ میکنن و بالا میارن، حال هر کسیو به هم میزنه. وقتی این صحنه ها رو دیدیم واقعا خدا را شکر کردیم که ایرانی هستیم. که این صحنه ها توی ایران نیست. و ای کاش هرگز ایران اینطوری نشه. ای کاش این جمهوری اسلامی که مرتب قبلا بهش غر میزدیم و حتی فحش میدادیم نذاره ایران به اون وضع برسه. آره. بذار بگن میخواد به زور مردمو ببره بهشت، بذار بگن. بهتر از اینه که ما رو به زور ببرن جهنم دنیا و آخرت.
از وضع اقتصادی و گرانی شون نگم. تورم فوق العاده بالاست و برای یک پرس دلمه ساده شون، 800 لیر، تقریبا 1.5 میلیون پول دادیم. یک تیشرت ساده رو 1میلیون و 800 هزار تومان بهمون قالب کردن و توی رودربایستی مجبور شدیم بخریم!!
بدترین حسی که توی ترکیه داشتیم، حس ناامنی بود. حتی برای یک سرویس رفتن ساده زنانه، مردای حال بهم زنشون دنبالمون کردن و با دعا تونستیم از مهلکه فرار کنیم
آره. این کشور مکان های توریستی خیلی باحالی داره. اماکن تاریخی شونو به بهترین و مدرن ترین شکل حفظ کردن و مراقبت میکنن. طبیعت و جزیره های زیبایی داره استانبول. ولی همه اینها در یه کشوری هست که اخلاق توش مُرده. انسانیت کمیابه و سکولار بودن (هر کس به دین خود) این سرزمینو به انسانهای بی بند و بار و هرج و مرج اخلاقی تبدیل کرده.
شاید باورتون نشه. وقتی به فرودگاه امام خمینی رسیدیم با دیدن مامورای نیروی انتظامی توی فرودگاه از شدت شوق، فقط گریه میکردیم. چون با دیدن شون مملو از آرامش و امنیت شدیم. شوهرم بغض کرده بود و میگفت اینهایی که الان داریم با دیدن شون اشک میریزیم همونان که توی اینترنشنال برای کشتن شون کف و هورا میکشن و ما قبلا تماشا میکردیم.
ما نگرانیم. دوست داریم این حکومت که تا الان جلو بی دینی را گرفته، نگذاره ایران بشه ترکیه. نذاره خیابونای ما مردم ما اخلاق و پاکی ما نابود بشه. تا قبل از این عِرق و علقه ای به جمهوری اسلامی نداشتیم . ولی الان میدونیم چقدر کار حکومت مون مهم و حیاتی هست. چقدر مهمه توی این دنیای ناپاک، این قطعه خاک دنیا پاکیزه بمونه. پس الان با این حکومت هستیم. دعا کنید برای همه اونایی که مثل قبلا و الانِ ما فکر میکنن.
به امید رشد فکری همه مردم ایران
سارا آذری. استان سمنان.
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
پخش همه مطالب آزاد است
https://eitaa.com/bkjAbadi