📌مهمترین نتیجه برجسته عملیات ثامن الائمه :
درهم شکستن استراتژی دشمن در نقطه اصلی آن بود.
⤵️ بدین معنا که دشمن پس از ناکامی اولیه درآغاز جنگ با هدف برخورداری از برگ برنده برای مذاکرات صلح، تلاش اصلی خود را روی اشغال خرمشهر و آبادان متمرکز کرد.
تداوم مقاومت در خرمشهر به حفظ آبادان منجر شد. در عین حال دشمن در فرصت های متعدد درصدد اشغال آبادان برآمد ولی موفق به این کار نشد. بنابراین در منطقه ای که دشمن بر اساس استراتژی خود برای اشغال آبادان تلاش می کرد، شکستن محاصره آبادان به معنای عقیم گذاشتن برنامههای دشمن بود .
🔸نتیجه دوم نیز « کسب اعتماد به نفس برای برداشتن گام های بلندتر» بود. در واقع پیروزی در عملیات ثامن الائمه نیروهای دلاور کشورمان را برای ادامه جنگ و تداوم دفاع از مرز و بوم مطمئن کرد و وضعیت روانی مناسبی در جامعه بوجود آمد و امید و اعتماد برای کسب پیروزی را به ارمغان آورد.
در نتیجه، زمینه لازم را برای طرحریزی « استراتژی آزادسازی مناطق اشغالی» از تصرف عراق بر اساس ساختار و ترکیب جدید نیروها و استراتژی و تاکتیک های جدید فراهم کرد. پیروزی رزمندگان اسلام در عملیات ثامن الائمه در کنار گذر از مرحله بحران در سال اول جنگ در کشور و افزایش ثبات سیاسی موجب شد که از یک سو توان رزمی نیروهای رزمنده افزایش قابل توجهی یابد و از سوی دیگر اقدامات جدی و اساسی برای طرح ریزی یک سلسله عملیات ( مانند طریق القدس، فتح المبین و بیت المقدس) با هدف آزادسازی کلیه مناطق اشغالی کشورمان از دست نیروهای بعثی آغاز شود که البته کاملا نتیجه بخش بود و سرانجام نیروهای دلاور کشورمان توانستند در روز سوم خرداد سال 1361 شهر خرمشهر را از دست اشغالگران بعثی آزاد کنند.
@irc_ir
📌سخنان زیبا و آموزنده از شهید دکتر مصطفی چمران
🔹🔹🔹🔹🔹
اگر امام زمان غیبت کرده است، این غیبت ماست نه غیبت او ...
این ما هستیم که چشمان خود را بسته ایم، این ما هستیم که آمادگی نداریم .
🔸🔸🔸🔸🔸
خدایا هدایتم کن ، زیرا میدانم که گمراهی چه بلای خطرناکی است .
خدایا هدایتم کن که ظلم نکنم ، زیرا میدانم که ظلم چه گناه نابخشودنی است
🔹🔹🔹🔹🔹
خدایا راهنمایم باش تا حق کسی را ضایع نکنم ، که بی احترامی به یک انسان همانا کفر خدای بزرگ است .
🔸🔸🔸🔸🔸
آنان که به من بدی کردند ، مرا هشیار کردند
آنان که از من انتقاد کردند ، به من راه و رسم زندگی آموختند
آنان که به من بی اعتنایی کردند ، به من صبر وتحمل آموختند
آنان که به من خوبی کردند ، به من مهر و وفا ودوستی آموختند
پس خدایا :
به همه ی آنانی که باعث تعالی دنیوی واخروی من شدند ،
خیر ونیکی دنیا وآخرت عطا بفرما .
🔹🔹🔹🔹🔹
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست .
🔸🔸🔸🔸🔸
من اعتقاد دارم که خدای بزرگ انسان را به اندازه درد و رنجی که در راه خدا تحمل کرده است پاداش می دهد، و ارزش هر انسانی به اندازه درد و رنجی است که در این راه تحمل کرده است، و می بینیم که مردان خدا بیش از هر کس در زندگی خود گرفتار بلا و رنج و درد شده اند، علی بزرگ را بنگرید که خدای درد است که گویی بند بند وجودش با درد و رنج جوش خورده است. حسین را نظاره کنید که در دریایی از درد و شکنجه فرو رفت که نظیر آن در عالم دیده نشده است ، و زینب کبری را ببینید که با درد و رنج انس گرفته است .
🔹🔹🔹🔹🔹
درد دل آدمی را بیدار می کند ، روح را صفا می دهد ، غرور و خود خواهی را نابود می کند. نخوت و فراموشی را از بین می برد ، انسان را متوجه وجود خود می کند .
@irc_ir
🔻اعمال روز اربعین:
1- خواندن زیارت اربعین
2- غسل اربعین و توبه (قبل از نماز ظهر)
3- بعد از نماز صبح صد مرتبه (لاحول ولاقوة الا بالله علي العظيم)
4- هفتاد مرتبه تسبیحات اربعه
5- بعد از نماز ظهر سوره والعصر بعد هفتاد مرتبه استغفار
6- غروب چهل مرتبه لا الة الا الله
7- بعد از نماز عشاء سوره یاسین هدیه به حضرت سیدالشهدا
◾ @irc_ir
🏴 زیارت اربعین از راه دور
🔹شخصی نزد امام صادق(ع) رفت و پرسید ما که نتوانستیم اربعین به کربلا برویم چه میشود؟
🔹 امام زیارت اربعین را به او آموزش دادند و فرمودند:
🔻 خداوند در روز اربعین فرشتگانی در عالم دارد که صبح سحر می آیند و تا غروبش در زمین هستند، حتی اگر از راه دور هرکس در قالب انجام دادن زیارت اربعین ارتباط دلی و قلبی برقرارکند، ملائک میآیند و آن زیارت را برمیدارند و تا دم غروب نزد سیدالشهدا(ع) میبرند و حضرت به آنان امر می کند که بنویسید اینجا آمدند و زیارت کردند.
◼ @irc_ir
💠زیارت اربعین:
السَّلامُ عَلَى وَلِیِّ اللهِ وَ حَبِیبِهِ السَّلامُ عَلَى خَلِیلِ اللهِ وَ نَجِیبِهِ السَّلامُ عَلَى صَفِیِّ اللهِ وَ ابْنِ صَفِیِّهِ السَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ الْمَظْلُومِ الشَّهِیدِ السَّلامُ عَلَى أَسِیرِ الْکُرُبَاتِ وَ قَتِیلِ الْعَبَرَات
ِ اللهُمَّ إِنِّی أَشْهَدُ أَنَّهُ وَلِیُّکَ وَ ابْنُ وَلِیِّکَ وَ صَفِیُّکَ وَ ابْنُ صَفِیِّکَ الْفَائِزُ بِکَرَامَتِکَ أَکْرَمْتَهُ بِالشَّهَادَةِ وَ حَبَوْتَهُ بِالسَّعَادَةِ وَ اجْتَبَیْتَهُ بِطِیبِ الْوِلادَةِ وَ جَعَلْتَهُ سَیِّدا مِنَ السَّادَةِ وَ قَائِدا مِنَ الْقَادَةِ وَ ذَائِدا مِنَ الذَّادَةِ وَ أَعْطَیْتَهُ مَوَارِیثَ الْأَنْبِیَاءِ وَ جَعَلْتَهُ حُجَّةً عَلَى خَلْقِکَ مِنَ الْأَوْصِیَاءِ
فَأَعْذَرَ فِی الدُّعَاءِ وَ مَنَحَ النُّصْحَ وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِیکَ لِیَسْتَنْقِذَ عِبَادَکَ مِنَ الْجَهَالَةِ وَ حَیْرَةِ الضَّلالَةِ وَ قَدْ تَوَازَرَ عَلَیْهِ مَنْ غَرَّتْهُ الدُّنْیَا وَ بَاعَ حَظَّهُ بِالْأَرْذَلِ الْأَدْنَى وَ شَرَى آخِرَتَهُ بِالثَّمَنِ الْأَوْکَسِ وَ تَغَطْرَسَ وَ تَرَدَّى فِی هوَاهُ وَ أَسْخَطَکَ وَ أَسْخَطَ نَبِیَّکَ وَ أَطَاعَ مِنْ عِبَادِکَ أَهْلَ الشِّقَاقِ وَ النِّفَاقِ وَ حَمَلَةَ الْأَوْزَارِ الْمُسْتَوْجِبِینَ النَّارَ [لِلنَّارِ]
فَجَاهَدَهُمْ فِیکَ صَابِرا مُحْتَسِبا حَتَّى سُفِکَ فِی طَاعَتِکَ دَمُهُ وَ اسْتُبِیحَ حَرِیمُهُ اللهُمَّ فَالْعَنْهُمْ لَعْنا وَبِیلا وَ عَذِّبْهُمْ عَذَابا أَلِیما
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ رَسُولِ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ سَیِّدِ الْأَوْصِیَاءِ أَشْهَدُ أَنَّکَ أَمِینُ اللهِ وَ ابْنُ أَمِینِهِ عِشْتَ سَعِیدا وَ مَضَیْتَ حَمِیدا وَ مُتَّ فَقِیدا مَظْلُوما شَهِیدا وَ أَشْهَدُ أَنَّ اللهَ مُنْجِزٌ مَا وَعَدَکَ وَ مُهْلِکٌ مَنْ خَذَلَکَ وَ مُعَذِّبٌ مَنْ قَتَلَکَ وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ وَفَیْتَ بِعَهْدِ اللهِ وَ جَاهَدْتَ فِی سَبِیلِهِ حَتَّى أَتَاکَ الْیَقِینُ فَلَعَنَ اللهُ مَنْ قَتَلَکَ وَ لَعَنَ اللهُ مَنْ ظَلَمَکَ وَ لَعَنَ اللهُ أُمَّةً سَمِعَتْ بِذَلِکَ فَرَضِیَتْ بِهِ
اللهُمَّ إِنِّی أُشْهِدُکَ أَنِّی وَلِیٌّ لِمَنْ وَالاهُ وَ عَدُوٌّ لِمَنْ عَادَاهُ بِأَبِی أَنْتَ وَ أُمِّی یَا ابْنَ رَسُولِ اللهِ أَشْهَدُ أَنَّکَ کُنْتَ نُورا فِی الْأَصْلابِ الشَّامِخَةِ وَ الْأَرْحَامِ الْمُطَهَّرَةِ [الطَّاهِرَةِ] لَمْ تُنَجِّسْکَ الْجَاهِلِیَّةُ بِأَنْجَاسِهَا وَ لَمْ تُلْبِسْکَ الْمُدْلَهِمَّاتُ مِنْ ثِیَابِهَا وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ مِنْ دَعَائِمِ الدِّینِ وَ أَرْکَانِ الْمُسْلِمِینَ وَ مَعْقِلِ الْمُؤْمِنِینَ
وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ الْإِمَامُ الْبَرُّ التَّقِیُّ الرَّضِیُّ الزَّکِیُّ الْهَادِی الْمَهْدِیُّ وَ أَشْهَدُ أَنَّ الْأَئِمَّةَ مِنْ وُلْدِکَ کَلِمَةُ التَّقْوَى وَ أَعْلامُ الْهُدَى وَ الْعُرْوَةُ الْوُثْقَى وَ الْحُجَّةُ عَلَى أَهْلِ الدُّنْیَا وَ أَشْهَدُ أَنِّی بِکُمْ مُؤْمِنٌ وَ بِإِیَابِکُمْ مُوقِنٌ بِشَرَائِعِ دِینِی وَ خَوَاتِیمِ عَمَلِی وَ قَلْبِی لِقَلْبِکُمْ سِلْمٌ وَ أَمْرِی لِأَمْرِکُمْ مُتَّبِعٌ وَ نُصْرَتِی لَکُمْ مُعَدَّةٌ حَتَّى یَأْذَنَ اللهُ لَکُمْ فَمَعَکُمْ مَعَکُمْ لا مَعَ عَدُوِّکُمْ صَلَوَاتُ اللهِ عَلَیْکُمْ وَ عَلَى أَرْوَاحِکُمْ وَ أَجْسَادِکُمْ [أَجْسَامِکُمْ] وَ شَاهِدِکُمْ وَ غَائِبِکُمْ وَ ظَاهِرِکُمْ وَ بَاطِنِکُمْ آمِینَ رَبَّ الْعَالَمِینَ
پس دو ركعت نماز مىخوانى و دعا مىكنى به آنچه مىخواهى.
📚 مفاتیحالجنان
◾ @irc_ir
📚معرفی اثر:
"تحفه رجبیون"
نام اثری است به کوشش جمعی از نویسندگان که از سوی اداره کل پژوهش های اسلامی رسانه به چاپ رسیده است. در این تک نگاشت می توانید به مطالعه چكامهها و متنهايي براي مناسبتها و دعاهاي ماه رجب بپردازید.
.........................................
▫️جهت مشاهده متن کامل کتاب به لینک زیر در سایت اداره کل پژوهش های اسلامی رسانه مراجعه فرمایید:
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/927
📚#معرفی_کتاب
"موسيقي و رسانه"
نام اثری است به نویسندگی آقایان سید مصطفی حسینیرودباری و محمد سلیمی که از سوی اداره کل پژوهش های اسلامی رسانه به چاپ رسیده است. اهتمام نویسندگان این کتاب، بررسی فقه موسيقي و معيارهاي كاربردی آن است.
📖در چکیده این اثر می خوانیم:
🔹در دوران اخير موسيقي نه فقط براي رسانه ملي كه براي كل جامعه به عنوان موضوعي حساس، بحثانگيز و چالشي مطرح بوده است و البته كاركردهاي جديد رسانهاي، گستره آثار و پيآمدهاي اجتماعي و در نتيجه حساسيت موضوع را به مراتب بيشتر كرده است. مهمترين دليل اين وضيعت را مي توان پيچيدگي و ابعاد گوناگون موسيقي دانست كه تشتت ديدگاهها و مناظر گوناگون، به ويژه پايگاههاي متفاوتي را در تحليل آن، در پي داشته است. به همين جهت حل مسئله موسيقي چه از جهت مشروعيت و چه از جهت تخصصي و كاربردي آن، با نگاه بخشي، تفكيكي و مطالعات گسسته از هم در حوزههاي گوناگون (فقهي، فلسفي، هنري و تخصصي و ...) ميسر نخواهد شد.
🔺اين مجموعه شامل دو قسمت در يك مجلد واحد تحت عنوان كلي «موسيقي و رسانه» مي باشد.
▫️ قسمت اول ـ «فقه غنا و موسيقي» ـ علاوه بر تحقيق در مفردات و مفاهيم، عمدتاً مسئله مشروعيت موسيقي ،اعم از سازي و آوازي را مورد تحقيق و تدقيق قرار داده است.
▫️و قسمت دوم كه هماهنگ با مباني و نتايج به دست آمده، ـ معيارها و ملاكهاي موسيقي ـ و نيز راهبردهاي كلي رسانهاي را به تفصيل بيان كرده است.
گفتني است مراحل بعدي طرح، بررسي مفصلتر موسيقي از ديدگاه فلسفي، تاريخي و سپس بررسيهاي حرفهاي در موسيقي شامل شناخت ويژگيهاي روشها، سبكها و دستگاههاي موسيقي و نيز بررسي ابعاد روانشناختي و جامعه شناختي آنهاست كه همگي انشاءالله بر مبناي نتايج و معيارهاي حاصل از اين مرحله انجام مي گيرد تا از اين رهگذر معيارها و ملاكهاي دقيقتري به دست آيد.
.........................................................................
📌با مراجعه به لینک، متن کامل کتاب را در سایت اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما مطالعه بفرمایید.
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/1874/order/1?
🔰 السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا مَعْدِنَ الْوَحْيِ الْمُبِينِ السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا صَاحِبَ الْعِلْمِ الْيَقِينِ
یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ؛
یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ؛
یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ ؛
حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ 🌹
@irc_ir
💐 ملت عزيز ایران عيدتان مبارک 💐
🚩 سال۹۹؛ سال #جهش_تولید
🔰 رهبر انقلاب: امسال سالِ جهشِ تولید است. کسانی که دستاندرکار هستند جوری عمل کنند که تولید انشاءاللّه جهش پیدا کند و یک تغییر محسوسی در زندگی مردم انشاءاللّه به وجود بیاورد.
🌷 #جهش_تولید
🔍 متن کامل پیام را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=45195
@irc_ir
🔻 «يا أيُّهَا النَّبِي إنّا أرسَلناكَ شاهِداً و مُبَشِّراً و نَذيراً و داعِياً إلَي اللَّهِ بِإذنِهِ و سِراجاً مُنيراً؛
🔹 ای پيامبر! ما تو را گواه و نويددهنده و هشداردهنده فرستاديم كه به فرمان خدا به سوی او دعوت كنی و چراغی روشنی بخش باشی».
📗 سوره احزاب، آيه ۴۶ - ۴۵ .
🌹 مبعث پيامبر ختمی مرتبت حضرت محمد صلّیاللهعلیهوآله مبارک باد🌹
🆔 @irc_ir
محمد خورشيد رحمت.pdf
1.47M
#معرفی_اثر📚
محمد ص خورشید رحمت
اثری است مناسبتی حول محور زندگی پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله، که از سوی ادارهکل پژوهش های اسلامی صدا و سیما به چاپ رسیده است.
🔹در چکیده این اثر می خوانیم:
قال الامامُ الرِّضا عليه السلام : «رَحِمَ اللّهُ عَبْدا اَحْيي أمْرَنا» فَقُلْتُ لَهُ: «فَكَيفَ يحْيي أمْرَكُمْ؟» قالَ: «يتَعَلَّمُ عُلُومَنا و يعَلِّمُها النّاسَ، فَإِنَّ النّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ كَلامِنا لاَتَّبَعُونا». اداره كل پژوهش هاي اسلامي رسانه افتخار دارد كه در طول بيست سال گذشته براي نشر و گسترش فرهنگ اهل بيت عليهم السلام در موضوعات مختلف، آثار و تأليفاتي را با اهداف تأمين محتواي برنامه سازي رسانه ملي ارائه كرده است. كتاب حاضر، مجموعه اي است از متون مناسبتي درباره پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله كه در شش بخش كلي شخصيتشناسي، سيرهشناسي، انديشهشناسي، بخش متون ادبي، محورهاي برنامهسازي و منبعشناسي با هدف كمك فكري به گروه هاي مختلف برنامهسازي تهيه و تدوين شده است.
http://sapp.ir/irc.ir