eitaa logo
اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه
152 دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
3 ویدیو
798 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📚 کتاب 📌كتاب حاضر به اين مسئله حياتی می‌پردازد كه موضوع وحدت چگونه در رسانه ملی طرح گردد تا بتوان به بايسته‌های هم‌بستگی اجتماعی دست يافته و پايه‌های آن را تقويت نموده و از هرگونه تفرقه و جدايی كه باعث خشنودی دشمنان و يأس و نااميدی دوستان باشد جلوگيری كرد. 📎در ابتدا و فصل اول به «بايدها و نبايدهايی» كه در بحث وحدت بايد مورد توجه قرار گيرد پرداخته است. 📎فصل دوم به بحث مهم جريانی‌شناسی در جامعه پرداخته كه غفلت از آن باعث خواهد شد كه دشمن از دوست شناخته نشود و سپس به شيطنت‌های دنيای غرب براي ايجاد تفرقه در دنيای اسلام و بر هم‌زدن انسجام اسلامی پرداخته شده است و جريان‌های تفرقه‌انگيز و وحدت‌بخش شناسايی شده است. 📎فصل سوم به محورهای كلی بحث اتحاد ملی و انسجام اسلامی اختصاص يافته است و سخن از خسارات مهمی كه از طريق تفرقه بر مسلمين رفته به ميان آمده است. 📎در فصل بعد محورهای پيام مقام معظم رهبری در زمينه وحدت ملی و انسجام اسلامی به عنوان يك راهبرد استراتژيك نه يك تاكتيك بيان شده است. 📎و در فصل آخر به دليل اهميت رسانه ملی و بحث وحدت و چگونگی طرح آن در رسانه انواع ساختارهای رسانه‌ای برای برنامه‌سازی پيشنهاد شده است.
📚 کتاب «انسجام اسلامی (زمينه‌ها، مبانی، موانع و راهکارهای اتحاد اسلامی) 📌سردمداران نظام غرب كه می‌پنداشتند تلاش‌های آنها برای منزوی‌كردن دين در جوامع اسلامی نتيجه داده است، براي انحراف و نابودی تمدن اسلامی به راهكارهای جديد روی آوردند. آنها برای اين منظور، هيچ سياستی را بهتر از حربه ديرينه استعمار پير كه بر شعار «تفرقه بينداز و حكومت كن» استوار بود،‌ نيافتند. البته در نسخه جديد اين نظريه، آن را به «تفرقه‌ بينداز و نابود كن» تبديل كردند. 📌ازاين‌رو، در اين برهه حساس، هوشمندی تمام مسلمانان در رويارويی با توطئه‌های دشمنان، لزوم و اهميت بيشتری دارد، ولی با توجه به حوادث و جريان‌های حاكم بر صحنه بين‌الملل، می‌توان دريافت كه هدف اصلی تهاجم‌های استكبار جهانی، انقلاب اسلامی ايران است. در اين شرايط حفظ «وحدت ملی و انسجام اسلامی» بسيار ضروری و نخستين شرط لازم براي پيروزی است.
📚 کتاب 📌در اين پژوهش کوشيده‌ شده است با آسيب‌شناسی انسجام اسلامی، راهکارهای ايجاد وحدت و هم‌بستگی را ره‌توشه برنامه‌ريزان و برنامه‌سازان رسانه ملی سازد. اميد است مورد بهره‌گيری بهينه قرار گيرد.
📚 کتاب 📌رهبر معظم انقلاب با تيزبينی ويژه خويش، سال86 را سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی نام نهاد. 📌ايشان از ديرباز در انديشه اتحاد ميان مسلمانان بوده‌اند و اين مهم در موضع‌گيری‌ها و انديشه‌های ايشان به چشم می‌خورد و نام‌گذاری امسال نيز به منظور بيداری و بسيج امت اسلامی در تحقق اتحاد ملی و انسجام اسلامی است. 📌در راستای به تصوير كشيدن بيانات و موضع‌گيری‌هاي رهبر فرزانه انقلاب این اثر به رشته تحریر در آمده است.
@iribirc :ارتباط با ادمین
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ با توجه به در پیش داشتن میلاد امام حسن عسکری (ع) ورحلت حضرت فاطمه معصومه (س)، آثار منتشرشده مرتبط با این دو بزرگوار تقدیم می‌گردد. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
کتاب حاضر، مجموعه‌ای است از متون مناسبتی درباره امام حسن‌عسکری(ع) که در شش بخش کلی شخصیت‌شناسی، سیره‌شناسی، اندیشه‌شناسی، بخش متون ادبی و بخش پایانی محورهای برنامه‌سازی، با هدف کمک فکری به گروه‌های مختلف برنامه‌سازی توسط نشر اداره‌کل پژوهش‌های اسلامی رسانه تهیه و تدوین گردیده است.
«مهتاب اهل‌بیت(ع)» این مجموعه به دنبال بازشناسى جلوه‌هایى از شخصیت حضرت معصومه (س) و معرفى آن به مشتاقان «الگوطلب» و «نمونه‌خواه» است. شایسته است کـه زندگى سراسر نورانیت این اسوه همه اعصار و قرون را به دقـت بنگریم و آموزه‌هاى آن را در زندگى به کار بندیم. این مجموعه با استفاده از آثار حضرت آیت‌الله سیدجعفر میرعظیمى، مرحوم استاد محمد محمدى اشتهاردى، سیدحسین اسحاقى و پژوهش خواهران و نویسندگان ارجمند ماهنامه ادبى اشارات بـه بار نشسـته است. امید که مورد استفاده اصحاب رسانه ملى قرار گیرد.
📚# معرفی_کتاب 🖋بسیج یك تشکل صرف نیست بسیج یك مکتب است، مکتب انبیاء، اولیاء، صلحاء و صدیقین؛ مکتب اهل‌بیت رسول اکرم(ص) که در طول قرن‌های متمادی، در همه شرایط همواره سخن حق گفته‌اند، به حق عمل کرده‌اند و آرزویشان وصال حق بوده است. 🖋ایده پرداختن به مکتب گمنامان، طرحی ارزنده و گرانبها است که فراروی رسانه ملی قرار گرفته و مرکز بسیج صداوسیما به پایگاه سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی اداره‌کل پژوهش‌های اسلامی رسانه سفارش داد تا از این فرصت استفاده کرده و به‌عنوان پشتیبانی‌کننده محتواهای دینی و انقلابی برای حمایت از برنامه‌سازان، تمام نیروی خود را برای معرفی مکتب گمنامان این مرز و بوم به صحنه آورد و به رسالت انقلابی خود عمل کنند.
به مناسبت روز دهم آذر که مصادف است با شهادت شهید مدرس و روز مجلس کتاب «ستاره مجلس»( ویژه‌نامه شهادت شهید مدرس) خدمت همراهان گرامی معرفی می‌گردد. 📚 🖋ﮔﺮاﻣﯽ‌داﺷﺖ ﺑﺰرﮔﺎن و اﻧﺪﯾﺸﻤﻨﺪان ﭘﯿﺸﺮو، اﻗﺪاﻣﯽ ﭘﺴﻨﺪﯾﺪه و رﺳﺎﻟﺘﯽ دﯾﻨﯽ و اﻧﺴﺎﻧﯽ اﺳﺖ .ﺑﺪﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ، شناﺧﺖ ارزش‌های ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ، اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ و روش زﻧﺪﮔﯽ ﻓﺮزاﻧﮕﺎن و اﻫﺘﻤﺎم ﺑﻪ آن و اﻟﺒﺘﻪ ﺑﺰرﮔﺪاﺷﺖ ﻣﻨﺰﻟﺖ اﯾﺸﺎن، ﮔﺎم ﺑﻠﻨﺪی ﺑﻪ ﺳﻮی ﺳﺮاﻓﺮازی و ﺑﺎﻟﻨﺪﮔﯽ ﻓﮑﺮی اﺳﺖ و ﻧﺘﯿﺠﻪ و ﺑﻬـﺮه اﯾـﻦ ﻗـﺪر و ارج‌ﻧﻬﺎدن ﺑﻪ ارزش‌ﻫﺎ و داﻧﺸﻤﻨﺪان ﻧﯿﺰ ﻫﻤﮕﺎﻧﯽ‌ﺷﺪن ﮐﻤﺎل‌اﻧﺪوزی و ﻣﻌﺮﻓﺖ‌آﻣﻮزی اﺳﺖ. 🖋ﺷﻬﯿﺪ ﻣﺪرس اﻧﺪﯾﺸﻤﻨﺪی ﺷﺠﺎع و ﭘﺮﺷـﻮر اﺳـﺖ ﮐـﻪ ﭼﻨـﺪﯾﻦ ﺳـﺎل در، ﺻﺤﻨﻪ‌ﻫﺎی ﺳﯿﺎﺳﯽ ـ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﺧﺪﻣﺎت ﺑﺰرﮔﯽ را اﻧﺠﺎم داد. ﺟﺎﻣﻌـﻪ ﺑﺎﯾـﺪ راه اﯾﻦ ﺑﺰرﮔﺎن را ﺑﭙﯿﻤﺎﯾﺪ و ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﺛﻨﺎ و رﺳﺎی اﯾﺸﺎن ﻧﭙﺮدازد.
به دلیل نزدیک‌شدن به 14 آذر و آغاز هفته بهداشت کتاب زیر خدمت همراهان معرفی می‌گردد. 📚 🖋ﯾﮑﯽ از ﻣﻮاردی ﮐﻪ ﻣﯽﺗﻮاﻧﺪ ﺳﺒﺐ ارﺗﻘﺎی وﺿﻌﯿﺖ ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺷـﻮد آﻣﻮزش اﺻﻮل ﻣﻬﻢ ﺳﻼﻣﺖ ﺑﺮای ﻋﻤﻮم ﻣﺮدم اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ زﺑﺎن و ﺑﯿﺎن ﺳﺎده‌ای اراﺋﻪ ﺷﻮد ﺗﺎ ﻋﻤﻮم ﻣﺮدم آن را درك و اﺳﺘﻔﺎده ﮐﻨﻨﺪ. 🖋ﭘﯿﺎمﻫﺎیﮐﻮﺗﺎه ﻗﺎﻟﺒﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ اﯾﺠﺎز و رﺳﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻣﺨﺎﻃﺐ اﺛﺮ ﺑﺴﯿﺎری دارد. 🖋ازاﯾﻦ‌رو در اﯾﻦ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺖ ﮔﺮوﻫﯽ از ﻧﻮﯾﺴﻨﺪﮔﺎن و ﭘﮋوﻫﺸﮕﺮان ﻣﺤﺘﺮم در ﻣﺮﮐﺰ ﭘﮋوهش‌های اﺳـﻼمی ﺻﺪاوﺳﯿﻤﺎ ﺗﺪوﯾﻦ گردیده ﺳﻌﯽ ﺷﺪه اﺳﺖ ﺗﺎ ﺑﺎ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﺑﺨﺸﯽ از ﻧﯿﺎز ﻣﺤﺘﻮاﯾﯽ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫـﺎی ﺣـﻮزه ﺳﻼﻣﺖ و ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﯾﺎرﯾﮕﺮ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌ﺳﺎزان رﺳﺎﻧﻪ ﻣﻠﯽ ﺑﺎﺷﺪ.
شانزدهم آذر روز دانشجوست. به همین مناسبت کتاب «اخلاق دانشجویی در اسلام» که در اداره‌کل پژوهش‌های اسلامی رسانه به چاپ رسیده در ادامه تقدیم می‌گردد. 📚 🖋در ﻣﻨﺎﺑﻊ رواﯾﯽ، ﮐﺘﺎب‌ﻫﺎی اﺧﻼﻗﯽ و ﺳﯿﺮه ﻋﻠﻤﯽ و ﻋﻤﻠﯽ ﺑﺴﯿﺎری از داﻧﺸﻤﻨﺪان و ﭘﯿﺸﻮاﯾﺎن اﺳﻼﻣﯽ، ﻫﻨﺠﺎرﻫﺎﯾﯽ ﺑﺮاي داﻧﺸﺠﻮ و اﺳﺘﺎد ﺑﯿﺎن ﺷﺪه اﺳﺖ ﮐـﻪ ﭘﯿﺮوی از ﻫﻨﺠﺎرﻫﺎ، اﻫﺪاف ﻣﻌﻨﻮی ﻋﻠﻢ‌آﻣﻮزی ﻣﺎﻧﻨﺪ ارﺗﻘﺎی ﻣﻌﻨﻮی و ﺧﺸﯿﺖ و ﺧﻀﻮع اﻟﻬﯽ را ﻣﺤﻘﻖ‌ ﻣﯽ‌ﺳﺎزد و از دﯾﮕﺮ ﺳﻮ رﺷﺪ ﻋﻠﻤﯽ را ﻓﺰوﻧﯽ ﻣﯽ‌ﺑﺨﺸﺪ؛ زﯾﺮا ﯾﮑﯽ از ﻋﻮاﻣﻠﯽ ﮐﻪ ﺟﻨﺒﺶ ﻧﺮم‌اﻓﺰاری و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻋﻠﻢ را ﺳـﺮﻋﺖ ﻣﯽﺑﺨﺸـﺪ، ﺣﺎﮐﻢ‌ﺷﺪن اﺧﻼق ﺗﻌﻠﯿﻢ و ﺗﻌﻠﻢ اﺳﻼﻣﯽ ﺑـﺮ رﻓﺘﺎر داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن و اﺳﺘﺎدان اﺳﺖ. 🖋در این کتاب سعی شده ﮐﻪ در ﺣﺪ ﺗﻮان، ﺑﻪ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻫﻨﺠﺎرﻫﺎی داﻧﺸﺠﻮﯾﯽ و ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﻮاﻧﻊ و ﻣﻘﺘﻀﯿﺎت اﺧﻼﻗﯽ‌ﺷﺪن رواﺑﻂ ﻋﻠﻤﯽ در ﻣﺤﯿﻂﻫﺎی داﻧﺸﮕﺎﻫﯽ ﺑﭙﺮدازد و راه ﺣﻞ‌ﻫﺎﯾﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﭘﯿﺶ رو ﺑﮕﺬارد.
19 آذر مصادف است با ﭘﻨﺠﻢ ﺟﻤﺎﺩﻯ‌ﺍﻻﻭﻝ، ﺯﺍﺩﺭﻭﺯ ﺣﻀﺮﺕ ﺯﻳﻨﺐ ﻋﻠﻴﻬﺎﺍﻟﺴـﻼﻡ. به همین سبب در ادامه کتاب فرشته مهر خدمت همراهان معرفی می‌گردد. 📚 🖋ﺩﺭ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﻣﺎ ﻭ ﺩﺭ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﻣﺎ، ﭘﺮﺳﺘﺎﺭ، ﺁﺷﻨﺎﺗﺮﻳﻦ ﻧﺎﻣﻰ ﺍﺳﺖ ﻛـﻪ ﺧﺎﻃﺮﻩ ﺩﻝﺍﻧﮕﻴﺰ ﻓﺪﺍﻛﺎﺭﻯ ﻫﺎﻯ ﺯﻳﻨﺐ ﻋﻠﻴﻬﺎﺍﻟﺴﻼﻡ ﺭﺍ ﺯﻧﺪﻩ ﻣﻰﻛﻨﺪ ﻭ ﭼﻪ ﻓﺨﺮﻯ ﺑﺮﺍﻯ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻧﺎﻣﺸﺎﻥ ﺑﺎ ﻧﺎﻡ ﺯﻳﻨﺐ ﻋﻠﻴﻬﺎﺍﻟﺴﻼﻡ ﮔﺮﻩ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﺳﺖ. 🖋در این کتاب نویسنده محترم به آیین پرستاری و عیادت از بیمار در اسلام پرداخته است. 🖋ﺑﺎﺷﺪ ﻛـﻪ ﻣﻘﺒﻮﻝ ﺍﻓﺘﺪ ﻭ ﺩﺳﺖﻣﺎﻳﻪﺍﻯ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﺮﺍﻯ ﺗﻬﻴﻪﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﻭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺳﺎﺯﺍﻥ ﮔﺮﺍﻣﻰ؛ ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﻣﻰ‌ﻛﻮﺷﻨﺪ ﺗﺎ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻯ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺍﺳﻼﻣﻰ ﮔﻮﻳﺎﺗﺮ ﻭ ﺷﻔﺎﻑﺗﺮ ﺳﺎﺯﻧﺪ.
با توجه به در پیش‌داشتن روز جهانی حقوق بشر، اثر دیگری از نشر اداره‌کل پژوهش‌های اسلامی رسانه خدمت همراهان گرامی تقدیم می‌گردد. 📚 🖋در این پژوهش دیگاه‌ها و اقدامات حقوق بشری از دو دیدگاه انسان‌محور و خدامحور، بررسی و نقش رسانه‌های غربی و شیوه‌ها و تکنیک‌های آن‌ها در مواجهه با مسائل حقوق بشری تبیین شده است. 🖋علاوه بر این نقش رسانه ملی و بایسته‌های آن در تبیین و ترویج حقوق بشر اسلامی و مقابله با حقوق بشر غربی بیان گردیده است.
20 آذر مصادف است با سالگرد شهادت شهید عبدالحسین دستغیب. داره‌کل پژوهش‌های اسلامی رسانه تلاش دارد تا با نشر آثاری ارزشمند، چهره‌های شاخص موثر در انقلاب را به مخاطبان معرفی نماید. 📚 «شهیدان محراب» 🖋ﭘﮋﻭﻫﺶ ﺣﺎﺿﺮ ﻛﻪ ﺩﺭ ﭼﻬﺎﺭ ﺩﻓﺘﺮ ﺗﺪﻭﻳﻦ ﻳﺎﻓﺘﻪ، می‌ﻛﻮﺷﺪ ﺑﺎ ﻧﮕﺎهی ﺑﻪ ﺯﻧﺪگیﻧﺎﻣﻪ ﺷﻬﻴﺪﺍﻥ ﻣﺤﺮﺍﺏ، ﻳﺎﺩ ﺁﻥ ﻋﺰﻳﺰﺍﻥ ﻋﺎﻟﻢ ﻭ ﻳﺎﺭﺍﻥ ﺑﺎﻭﻓﺎی ﺍﻣﺎﻡ خمینی ﺭﺣﻤـﻪﷲ ﺭﺍ ﭘﺎﺱ ﺑﺪﺍﺭﺩ. در دفتر دوم این اثر به زندگی شهید دستغیب پرداخته شده است. 🖋ﺍﻣﻴﺪ ﺍﺳﺖ ﺩﺳﺖﺍﻧﺪﺭﻛﺎﺭﺍﻥ ﺭﺳﺎﻧﻪ ﺩﺭ ﺗﻬﻴﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎی ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺷﻬﺪﺍی ﻣﺤﺮﺍﺏ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺑﻪ ﺷﺎیستگی ﺑﻬﺮﻩ ﮔﻴﺮﻧﺪ.
23 آذرماه روز جهانی کودک و تلویزیون نامگذاری شده است. به همین مناسبت کتاب ذیل خدمت دوستان همراه تقدیم می‌گردد. 📚 🖋در اﯾﻦ اﺛﺮ، ﺷﯿﻮه‌ﻫﺎی اﻧﺘﻘﺎل ارزش‌ﻫﺎی اﻧﻘﻼب اﺳﻼﻣﯽ در ﺳﻄﺢ ﺷﻨﺎﺧﺘﯽ ﮐﻮدﮐﺎن از ﻃﺮﯾﻖ رﺳﺎﻧﻪ ﻣﻠﯽ ﻣﻮرد ﺗﻮﺟﻪ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ. 🖋در ﻓﺼﻞ ﻧﺨﺴﺖ، ﮐﻠﯿﺎت ﭘﮋوﻫﺶ اراﺋﻪ ﺷﺪه و در ﻓﺼﻞ دوم، روان‌ﺷﻨﺎﺳﯽ ﮐﻮدك ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﯽ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ است. در ﻓﺼﻞ ﺳﻮم، تحت عنوان «رواﻧﺸﻨﺎﺳﯽ رﺳﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﮐﻮدك» سعی شده ﺗﺎ ﻧﺴﺒﺖ روانﺷﻨﺎﺧﺘﯽ ﻣﯿﺎن ﮐﻮدك و رﺳﺎﻧﻪ، از اﺑﻌﺎد ﻧﻈﺮي ﺷﻔﺎف ﮔﺮدد. در ﻓﺼﻞ ﭼﻬﺎرم، ﺟﺎﻣﻌﻪ‌ﺷﻨﺎﺳﯽ ﮐﻮدك ﺑﺎ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ رﺳﺎﻧﻪ ﺑﺤﺚ ﺷﺪه است و در ﻓﺼﻞ ﭘﻨﺠﻢ، ﺑﺎ ﻧﮕﺎه ﺳﯿﺴﺘﻤﯽ ﺑﻪ ﮐﻮدك در ﻣﺜﻠﺚ ﺧﺎﻧﻮاده، ﻣﺪرﺳﻪ و رﺳﺎﻧﻪ؛ روش‌ﻫﺎی اﻧﺘﻘﺎل ارزشﻫﺎی اﻧﻘﻼب اﺳﻼﻣﯽ در ﭘﻨﺞ ﺑﺨﺶ «ارزش و ارزش‌ﺷﻨﺎﺳﯽ»، «ارزش و ﮐﻮدك»، « ارزش و رﺳﺎﻧﻪ »، «ارزش و اﻧﻘﻼب» و «ارزش و رﺳﺎﻧﻪ ﻣﻠﯽ» از زواﯾﺎی ﮔﻮﻧﺎﮔﻮن ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﯽ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ. 🖋در ﭘﺎﯾﺎن ﻧﯿﺰ، راﻫﮑﺎرﻫﺎ و ﭘﯿﺸﻨﻬﺎداﺗﯽ در راﺳﺘﺎي ﺗﺒﯿﯿﻦ و ﺗﺮوﯾﺞ ارزشﻫﺎی اﻧﻘﻼب اﺳﻼﻣﯽ ﺑﺮاي ﺳﯿﺎﺳﺖﮔﺬران، ﻣﺪﯾﺮان، ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺳﺎزان و ﻧﻮﯾﺴﻨﺪﮔﺎن ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎی ﺻﺪاوﺳﯿﻤﺎ اراﺋﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ.