📚تازه های نشریات:
سی و هشتمین شماره از فصلنامه اشارات ایام با موضوع:
"انتخابات 1400" منتشر شد.
◀️بدون ترديد، انتخابات در نظام مقدس اسلامي از مهم¬ترين مظاهر مردمسالاري ديني است؛ چنانکه مقام معظم رهبري دراینباره ميفرمايند: «مبناي مردمسالاري ديني با مبناي دموكراسي غربي متفاوت است. مردمسالاري ديني ـ كه مبناي انتخابات ماست و برخاسته از حق و تكليف الهي انسان است ـ صرفاً يك قرارداد نيست. همه انسانها، حق انتخاب و حق تعيين سرنوشت دارند؛ اين است كه انتخابات را در كشور و نظام جمهوري اسلامي معنا ميكند. اين بسيار پيشرفتهتر و معنادارتر و ريشهدارتر از چيزي است كه امروز در ليبرال دموكراسي غربي وجود دارد؛ اين از افتخارات ماست؛ اين را بايد حفظ كرد».
(بیانات در مراسم شانزدهمین سالگرد رحلت امام خمینی، 14/3/1384)
◀️پر واضح است نقش رسانه ملی در برگزاری یک انتخابات شکوهمند، بسیار تعیینکننده است.
با توجه به اهمیت این موضوع، در آستانه برگزارى انتخابات و با توجه به حساسيت ويژه آن و نياز برنامهسازان به دستمايههاى برنامهاى، نوشتار حاضر برای تأمینِ بخشی از محتوای برنامهها در این موضوع تهیه و تولید شده است.
◀️مجموعه حاضر در دو فصل تهيه و تدوين شده است:
🔸فصل اول: گفتار مجری
1.انتخابات در آموزههای دینی
2. انتخاب اصلح در آیینه کلام رهبران انقلاب اسلامی
3. انتخابات؛ عرصه شکوه حضور
🔸فصل دوم: ادبیات انتخابات
1.زیرنوشت
2.معرفی کتاب و مقاله
3.سؤالات
📚#معرفی_کتاب
"ایدههای برنامهسازی ویژه انتخابات1400" اثری از مجموعه ی ايدهها؛ دستينهای برای پژوهشگران و برنامهسازان است که به کوشش مریم سقلاطونی و جمعی از پژوهشگران از سوی اداره کل پژوهش های اسلامی رسانه به چاپ رسیده است.
📖در چکیده این اثر می خوانیم:
◀️مجموعه حاضر با رویکرد تولید محورها، موضوعات و ایده های پیشنهادی برای انتخابات ریاست جمهوری 1400جهت استفاده دست اندرکاران و برنامه سازان محترم رسانه ملی آماده شده است.
◀️با توجه به اهمیت و تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره موضوع دولت مومن، جوان و حزب اللهی این مجموعه در نظر دارد در فصل دوم با مطرح کردن بخشی از دغدغه های ایشان، قدمی در راستای آگاهی بخشی و تبیین این مساله برداشته شود.
◀️این اثر شامل دو فصل است:
🔸 فصل اول : رسانه ملی و انتخابات ریاست جمهوری که شامل موضوعات متنوعی دراین خصوص است.
🔸فصل دوم: رسانه ملی و تشکیل دولت جوان حزب اللهی.
📚#معرفی_کتاب
"آفتاب حُسن (رويكردي تحليلي به زندگاني امام حسن مجتبي عليه السلام )" اثری است به کوشش ابوالفضل هادي منش که از سوی اداره کل پژوهش های اسلامی رسانه به چاپ رسیده است.
📖در چکیده این اثر می خوانیم:
◀️امام مجتبي عليه السلام نوري از آفتاب نبوي و پرتوي از خورشيد علوي است كه بر پيشاني تاريخ بشريت مي درخشد. كرم و سخاوتش زبانزد همگان بود.
◀️امام مجتبي عليه السلام سياست مداري ژرف نگر و دورانديش بود كه چون بي يار و ياور گشت، سلاح صلح به دست گرفت و واقع بينانه و با تدبير كامل، ستيز با دشمن را ادامه داد تا دغل كاري ها و نقشه های نفاق انگيز معاويه را بر همگان آشكار سازد. بردباري بود كه زخم زبان ها را به جان خريد و با صبر سرخش فتنه ها را خاموش كرد.
◀️پژوهشگر این اثر كوشيده است گوشه هايی از زندگانی سراسر نور آن امام همام را براي شيفتگان و پويندگان راهش ارايه دهد.
🌸🍃🌸
🍃🌸
🌸
🌷 صلوات خاصه امام حسن مجتبی علیهالسلام
🌟 اللَّهُمَّ صَلَّ عَلَی الْحَسَنِ بْنِ سَیَّدَ النَّبِیَینَ وَوَصِیَّ اَمیرِالْمؤمِنینَ السَّلام ُ عَلَیْکَ یَابْنَ رَسُولِ اللّهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ سَیَّدِ الْوَصَیّینَ
🌟 اشْهَدُ اَنَّکَ یَابْنَ اَمیرِ الْمْؤمِنینَ اَمینُ اللّهِ وَابْنُ اَمیِنِه عِشْتَ مَظْلُوماً وَ مَضَیْتَ شَهیداً واَشْهَدُ اَنَّکَ الْْأِمامُ الزَّکِیُّ الْهادِی الْمهْدِیَّ
🌟 اللّهُمَّ صَلَّ عَلَیْهِ وَبَلَّغْ رُوحَهُ وَجَسَدَهُ عَنّی فی هذهِ السّاعَةِ اَفْضَلََ الْتَّحِیَّة والسلام.
🌹 میلاد باسعادت کریم آل طه حضرت امام حسن مجتبی علیهالسلام مبارک باد.
🆔 @irc_ir
🌸
🍃🌸
🌸🍃🌸
📚#معرفی_کتاب
"معراج انديشه (برگزيده مقالاتي در تبيين ديدگاه هاي شهيد مطهري )" اثری است به کوشش جناب آقای سلمان حبیبی که از سوی اداره کل پژوهش های اسلامی رسانه به چاپ رسیده است.
📖در چکیده این اثر می خوانیم:
◀️پس از گذشت بيش از دو دهه از شهادت استاد فرزانه، شهيد مرتضي مطهري، هنوز بيان نافذ، قلم منطقي و شور نوشتاري ايشان، الگويي شايسته براي نسل فاضل و نوخاسته حوزه و دانشگاه و انديشمندان علوم ديني و انساني به شمار مي رود. به همين دليل، اين نسل، مي كوشد تا آرا و افكار ايشان را نقادانه بررسي كند و يافته هاي خويش را توشه راه ديگران سازد.
◀️مجموعه حاضر در همين راستا گردآوري شده و از آن جا كه بناي اين مجموعه بر اختصار است، برخي مقاله هاي انديشمندان، تلخيص يا تقطيع شده است؛ با اين حال، تلاش كرده ايم جان كلام محفوظ بماند. چنان چه در اين رهگذر، متني نارسا شده است، مشتاقان مي توانند به اصل مقاله ها مراجعه كنند.
🔸با مراجعه به لینک متن کامل اثر را در سایت اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما مطالعه بفرمایید:
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/765/book_keyword/%D9%85%D8%B7%D9%87%D8%B1%D9%8A/current//order/1?
📚#معرفی_کتاب
"سطوح روايت در قصههای قرآن" اثری است به کوشش جناب آقای غلامرضا يوسفزاده که از سوی ادارهکل پژوهشهای اسلامی رسانه به چاپ رسیده است.
📖در چکیده این اثر میخوانیم:
◀️ روايتگری و قصهگويی، راهی براي آموزش تفكر و بايدها و نبايدهای موردنظر بوده و عموم معلمان بشری از اين روش برای انتقال آموزههای خود بهره بردهاند.
◀️ در همين راستا، خداوند متعال نيز در قرآن مجيد از اين شيوه بسيار استفاده كرده است. قصههای قرآنی بخش زيادی از حجم قرآن كريم را به خود اختصاص داده است. اين حجم، گويای آن است كه قسمتی از معارف اصيل دينی از اين طريق ارائه شده است.
◀️اين كتاب در چهار بخش تنظيم شده است:
🔸در بخش اول كلياتی در باب قصه و قصهگويی در قرآن آمده است.
🔸 در بخش دوم كه اصلیترين بخش كتاب است سطوح روايت در قصههای قرآن ذيل پنج سطح: سبك، طرح، داستان، معاني و مباني ذكر شده.
🔸 در بخش سوم همين سطوح به طور خاص روی قصه يوسف عليه السلام پياده شده تا كارايی مباحث ذكر شده، يكجا ديده شود.
🔸و در بخش چهارم مطالب جمعبندی شده و سعی بر این بوده تا خلاصهای از تمام مطالب آورده شود تا مروری سريع بر تمام مطالب باشد.