🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
با توجه به نزدیک شدن به اربعین سالار شهیدان امام حسین علیهالسلام، ادارهکل پژوهشهای اسلامی رسانه در نظر دارد تا برخی آثار خود در این زمینه را با همکاران گرامی به اشتراک بگذارد.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
📚#معرفی «ادب حضور» ویژهنامه آداب مهمانی زیارت اربعین
📌 ادارهکل پژوهشهای اسلامی رسانه با درک اهمیت مفهوم زیارت، ابعاد مناسک اربعین و حساسیتهای آداب پیادهروی اربعین، اثر حاضر را تدوین و فراروی مخاطبان قرار داده است. امید است این مجموعه برای سیاستگذاران و مدیران مراسم اربعین و فعالان فرهنگی رسانهای این موسم الهی موثر واقع شده و رهتوشهای مفید برای زائران کوی عشق باشد.
📚#معرفی کتاب
فصلنامه اشارات ش ۲۴- ویژهنامه اربعین
📌 رسانه ملی با تولید و پخش برنامههای مختلف، نقش ارزندهای در بازتاب مراسم شکوهمند زیارت اربعین دارد. در همین راستا، ادارهکل پژوهشهای اسلامی رسانه بر خود فرض دانستم تا با آمادهسازی و تدوین مجموعهای ادبی یاریرسان رسانه ملی باشد.
📚#معرفی کتاب
فصلنامه ایدهها- برنامهسازی در شرایط کرونا
📌 در این اثر، اولویتهای برنامهسازی، موضوعات و محورها در قالبهای متنوع معرفی شده است؛ به گونهای که با تولید برنامههای ویژه در رسانهها و فرصتهای تبلیغی، جامعه مومنان ضمن اینکه همچنان خود را در حال و هوا و فضای اربعین حس کنند، در این شرایط ویژه فرصتی برای بازاندیشی نسبت به حقیقت اربعین و حماسه اجتماعی آن داشته باشد.
📚#معرفی کتاب «درآمدی بر چیستی و چرایی حماسه اربعین حسینی»
📌اثر حاضر که محصول کنکاش پژوهشی ادارهکل پژوهشهای اسلامی سازمان صدا و سیما و تلاش ادارهکل روابط عمومی سازمان صدا و سیما در انتشار و توزیع است، با فهم آخرالزمانی و نگاه امتسازی با آرمان جامعه الگو سامان یافته است.
امید است کتاب حاضر مورد بهرهبرداری پژوهشگران، برنامهسازان، دغدغهمندان حوزه دین و رسانه و همه دلدادگان معارف عاشورایی قرار گیرد.
📚#معرفی کتاب «موکب کلمات» رهتوشه مناسک اربعین حسینی
📌 ادارهکل پژوهشهای اسلامی رسانه با درک اهمیت مفهوم زیارت، ابعاد مناسک اربعین و حساسیتهای آداب پیادهروی اربعین، اثر حاضر را تدوین و فراروی مخاطبان قرار داده است.
امید است این مجموعه برای سیاستگذاران و مدیران مراسم اربعین و فعالان فرهنگی رسانهای این موسم الهی موثر واقع شده و رهتوشهای مفید برای زائران کوی عشق باشد.
با آرزوی قبولی عزاداریهای اعضای محترم کانال، ادارهکل پژوهشهای اسلامی رسانه در نظر دارد با توجه به در پیش داشتن ایام هفته وحدت، برخی آثار منتشر شده خود دراین زمینه را به اشتراک بگذارد. به امید آن که مورد علاقه و استفاده همکاران محترم قرار گیرد.
📚#معرفی کتاب
📌بزرگترین ابزاری که دشمنان اسلام برای رسیدن به اهداف خود به کار میگیرند، استفاده از رسانهها و فضای مجازی است.
📌این ابزار بهدلیل سرعت انتقال بالا و فراگیربودن، وسیله مهمی برای پاشیدن بذر تفرقه و اختلاف میان مسلمانان است؛ از اینرو شایسته است منادیان وحدت نیز از این ابزار برای تعالی اسلام و مسلمانان بهره ببرند.
📌بر این اساس، پژوهش حاضر که راهکارهای رسانهای وحدت مذاهب اسلامی را پیشنهاد داده است، میتواند مدیران، تصمیمگیران و برنامهسازان رسانه ملی را در این امر خطیر یاری رساند.
📚#معرفی کتاب
📌دشمنان قسمخورده اسلام و پيامبر، پيوسته به دنبال ايجاد شكاف در صفوف به هم پيوسته مسلمانان بوده و هستند و هر روز بر آتش فتنههاى تفرقهانگيز ميان مسلمانان، دامن مىزنند.
📌امروزه با ناكامى آنان در عرصههاى نظامى و سياسى، اين توطئهها چنان افزايش يافته است كه اتحاد و هم بستگى ملى و انسجام اسلامى از ضرورىترين نيازهاى جهان اسلام به شمار مىرود.
📌اين امر، رسالت همه فرهنگسازان جهان اسلام را بيش از پيش سنگين كرده و بر ماست كه با تدبير و برنامهريزى دقيق و جامع، گامهايى اساسى در تحقق اين امر مهم برداريم.
📚#معرفی کتاب
📌آنچه در اين مجموعه تقديم مىشود، سخنان حكيمانه آن حضرت از منابع شيعه و اهل سنت است.
📌گاهى سخنى از آن حضرت به طور مشترك هم در منابع شيعه و هم در منابع اهل سنت به يك لفظ آمده و گاهى جملهاى در منبعى شيعى به نحو اجمال و تفصيل آن در منابع اهل سنت و گاه برعكس آمده است.
📚#معرفی کتاب
📌كتاب حاضر به اين مسئله حياتی میپردازد كه موضوع وحدت چگونه در رسانه ملی طرح گردد تا بتوان به بايستههای همبستگی اجتماعی دست يافته و پايههای آن را تقويت نموده و از هرگونه تفرقه و جدايی كه باعث خشنودی دشمنان و يأس و نااميدی دوستان باشد جلوگيری كرد.
📎در ابتدا و فصل اول به «بايدها و نبايدهايی» كه در بحث وحدت بايد مورد توجه قرار گيرد پرداخته است.
📎فصل دوم به بحث مهم جريانیشناسی در جامعه پرداخته كه غفلت از آن باعث خواهد شد كه دشمن از دوست شناخته نشود و سپس به شيطنتهای دنيای غرب براي ايجاد تفرقه در دنيای اسلام و بر همزدن انسجام اسلامی پرداخته شده است و جريانهای تفرقهانگيز و وحدتبخش شناسايی شده است.
📎فصل سوم به محورهای كلی بحث اتحاد ملی و انسجام اسلامی اختصاص يافته است و سخن از خسارات مهمی كه از طريق تفرقه بر مسلمين رفته به ميان آمده است.
📎در فصل بعد محورهای پيام مقام معظم رهبری در زمينه وحدت ملی و انسجام اسلامی به عنوان يك راهبرد استراتژيك نه يك تاكتيك بيان شده است.
📎و در فصل آخر به دليل اهميت رسانه ملی و بحث وحدت و چگونگی طرح آن در رسانه انواع ساختارهای رسانهای برای برنامهسازی پيشنهاد شده است.
📚#معرفی کتاب «انسجام اسلامی (زمينهها، مبانی، موانع و راهکارهای اتحاد اسلامی)
📌سردمداران نظام غرب كه میپنداشتند تلاشهای آنها برای منزویكردن دين در جوامع اسلامی نتيجه داده است، براي انحراف و نابودی تمدن اسلامی به راهكارهای جديد روی آوردند. آنها برای اين منظور، هيچ سياستی را بهتر از حربه ديرينه استعمار پير كه بر شعار «تفرقه بينداز و حكومت كن» استوار بود، نيافتند. البته در نسخه جديد اين نظريه، آن را به «تفرقه بينداز و نابود كن» تبديل كردند.
📌ازاينرو، در اين برهه حساس، هوشمندی تمام مسلمانان در رويارويی با توطئههای دشمنان، لزوم و اهميت بيشتری دارد، ولی با توجه به حوادث و جريانهای حاكم بر صحنه بينالملل، میتوان دريافت كه هدف اصلی تهاجمهای استكبار جهانی، انقلاب اسلامی ايران است. در اين شرايط حفظ «وحدت ملی و انسجام اسلامی» بسيار ضروری و نخستين شرط لازم براي پيروزی است.
📚#معرفی کتاب
📌در اين پژوهش کوشيده شده است با آسيبشناسی انسجام اسلامی، راهکارهای ايجاد وحدت و همبستگی را رهتوشه برنامهريزان و برنامهسازان رسانه ملی سازد.
اميد است مورد بهرهگيری بهينه قرار گيرد.
📚#معرفی کتاب
📌رهبر معظم انقلاب با تيزبينی ويژه خويش، سال86 را سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی نام نهاد.
📌ايشان از ديرباز در انديشه اتحاد ميان مسلمانان بودهاند و اين مهم در موضعگيریها و انديشههای ايشان به چشم میخورد و نامگذاری امسال نيز به منظور بيداری و بسيج امت اسلامی در تحقق اتحاد ملی و انسجام اسلامی است.
📌در راستای به تصوير كشيدن بيانات و موضعگيریهاي رهبر فرزانه انقلاب این اثر به رشته تحریر در آمده است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
با توجه به در پیش داشتن میلاد امام حسن عسکری (ع) ورحلت حضرت فاطمه معصومه (س)، آثار منتشرشده مرتبط با این دو بزرگوار تقدیم میگردد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#معرفی_کتاب
کتاب حاضر، مجموعهای است از متون مناسبتی درباره امام حسنعسکری(ع) که در
شش بخش کلی شخصیتشناسی، سیرهشناسی، اندیشهشناسی، بخش متون ادبی و
بخش پایانی محورهای برنامهسازی، با هدف کمک فکری به گروههای مختلف برنامهسازی توسط نشر ادارهکل پژوهشهای اسلامی رسانه تهیه و تدوین گردیده است.