بررسی وضعیت فوتبال کشور در " از فوتبال چه خبر؟"
برنامه "از فوتبال چه خبر؟" به وضعیت فوتبال کشور در حوزه زنان و مردان و همچنین فوتبال پایه کشور (نونهالان و نوجوانان) با حضور کارشناسان مطلع از فوتبال همراه با پاسخ فدراسیونهای مربوطه میپردازد.
این برنامه شنبه تا پنجشنبه ساعت ۱۶ از رادیو ورزش پخش میشود.
*#رادیو_ورزش*
✅️ کانال رسمی سازمان صداوسیما
🆔 @IRIB_Organization
🔸 «اگر کسی پنداشته است که میتوان سخن از حق گفت و مردم جهان را علیه حاکمیت جهانی کفر شوراند و سیر تاریخ را تغییر داد و در عین حال در آرامشی کامل از مکر شیطان و اذنابش در امان بود، سخت در اشتباه است. قلمرو حاکمیت شیطان ضعف و ترس انسانهاست و اگر میخواهی جهان را از کف او خارج کنی، نباید بترسی.»
- #شهید_مرتضی_آوینی
#زندگان_جاوید
📷 | اسفند۱۳۶۶ | عملیات بیت المقدس۲
✅️ کانال رسمی سازمان صداوسیما
🆔 @IRIB_Organization
شیوهنامه؛ اندر مصائب گفتوگو/۱
حسین شاهمرادی، مدیر شبکه ۴ سیما، نوشت:
🔸️چند روزی است برنامۀ «شیوه» نُقل محافل است. میگویند صداوسیمای تکصداییطلب همین تکمجرای شنیدن صدای مخالف را هم بست. بعد هم در مدح چندصدایی و در ذم تمامیتخواهی رساله مینویسند و سخن میرانند. همین ماجرا را بهانۀ مناسبی یافتم تا پس از دو سال، نکاتی را دربارۀ «شیوه» و البته ماوقع اخیر، بهعرض برسانم.
🔸️اول اینکه «شیوه» نه یک اتفاق، بلکه محصول یک نگاه و یک رویکرد جدید در سازمان صداوسیما بود. نگاهی که سنت گفتوگو را گرانمایه و خطیر میپنداشت و برای احیای این سنت، حاضر بود هزینه بپردازد و کلیشهها را بشکند. آنتنی که سالها مملوکِ بیمقدار سلبریتیهای بیفضل بود، قرار شد میزبان نخبگان و صاحبان فضل، با نگاههای متفاوت و حتی متضاد بشود. و شد. و فقط «شیوه» هم نبود. «شیوه» شاید جزو اولین تلاشها در این مسیر بود؛ اما این روند و نگاه متوقف در «شیوه» نماند و به برنامههای دیگر نیز تسری یافت و هنوز هم هست.
🔸️میگفتند تندروها آمدهاند تا همۀ شبکههای صداوسیما را به شبکۀ «افق» تبدیل کنند؛ اما پس از چندی دیدند که شبکۀ افقِ همین تندروها هم دارد چهرههایی را دعوت میکند که برایشان قابلتصور نبود. میگفتند اینها نقدناپذیر و متحجرند؛ اما ناگاه دیدند که
صداوسیمای همین تندروهای تکصداییطلبِ نقدناپذیر برنامۀ زنده گذاشته است تا منتقدان صداوسیما بیایند بنشینند و از آنتن شبکۀ ملی، خودِ صداوسیما و مدیران آن را نقد و حتی گاهی تمسخر کنند.
🔸️کار به جایی رسیده بود که برخی از این افراد که به «شیوه» دعوتشان میکردیم، تعجب میکردند. روزی که به دکتر صادق زیباکلام تلفن زدم تا دعوتش کنم با آقای شمسالواعظین مناظره کند، با تعجب گفت: «من صادقام! شما احتمالاً با سعید کار دارید!»
🔸️ای کاش میتوانستم فهرستی از کسانی را که به «شیوه» دعوتشان کردیم و نپذیرفتند، منتشر کنم.
اما برخی (تکرار میکنم: برخی) از منتقدان (که البته کم هم نبوده و نیستند)، صداوسیمای جدید را دوست نداشتند؛ بلکه صداوسیمایی را میپسندیدند که بتوانند دشنامش بگویند. بتوانند تکصداییاش بخوانند.
🔸️ و البته گفتند و خواندند. وقتی میخواستند صداوسیما را تخفیف و تنقیص کنند، میگفتند «صداوسیمایِ پاورقی!» من که خود البته «پاورقی» را میستایم؛ اما حتی اگر بپذیریم «صداوسیمای پاورقی» عبارتی مذمتآمیز است، این دوستان آنقدر آزادگی نداشتند که بگویند صداوسیمای «پاورقی»، همان صداوسیمای «شیوه» است. همان صداوسیمایی است که منتقدانش را تنگتر از همیشه در آغوش کشیده است.
🔸️برخی از کسانی که منتقد جدی سازماناند و نقدشان را وارد یا ناوارد ابراز میکنند، همین امروز در شبکههای مختلف سازمان برنامه میسازند و کار میکنند. و این البته «لطف» سازمان نیست؛ بلکه اثرِ وضعی نگاهی است که صداوسیما را ارث پدری خودش تلقی نمیکند و نقد مدیران سازمان را کفر نمیپندارد و منتقد را بهواسطۀ نقدش ممنوعالتصویر و ممنوعالفعالیت نمیکند.
🔸️ صداوسیمای دوران تحول هرچه کم داشته باشد، منتقد زیاد دارد. و از این بابت هم ناخشنود و زشتیاد نیست. انعکاس نقدِ منتقدان، تعداد منتقدان را هم زیاد میکند و این خوب است. نقدها هرقدر هم ناوارد باشند، برای سازمان نعمتاند. و گمانم این است که تلقی امروز سازمان نیز همین است.
🔸️اما «شیوه» چه شد و چرا پخش نمیشود؟
آخرین برنامۀ «شیوه»، مناظرۀ دکتر آزاد ارمکی و دکتر انتظاری بود. دکتر آزاد عازم سفری بود و به آنتن زنده نمیرسید؛ لذا برنامه را ضبط کردیم. برنامه که ضبط شد، «شیوۀ» تندی از آب درآمد. اما عهد ما با مخاطبان این بود که قیچی به «شیوه» نزنیم و ثانیهای از آن را حذف نکنیم. و نکردیم.
🔸️برنامه که پخش شد، طبق معمول، حواشی زیادی داشت. این بار اما بسیار بیشتر. چنان که افتد و دانید، در آن میان، جملهای از دکتر انتظاری بسیار دستبهدست شد که داستانش مفصل است؛ اما شرح این هجران و این خون جگر/ این زمان بگذار تا وقت دگر.
🔸️از آنجا همهچیز دگرگون شد و بسیاری از آنهایی که تا پیش از آن انگشت تعجب به دهان گرفته بودند که چطور چنین برنامهای را بدون سانسور از تلویزیون پخش کردهاند، عرصه را مهیا دیدند تا در آن بازار تیرهروزی، آنها هم لگدی بر پیکر نحیف و رنجدیده و زخمخوردۀ «شیوه» بزنند.
🔸️دکتر انتظاری عزل شد. و دیدم که مدعیان آزادی بیان و کبادهکشان سعۀ صدر، زیر چوبۀ دار دکتر انتظاری هلهله کردند. حتی آن استادی که خودش اخراجی دانشگاه بود و در مذمت برخورد با اهل دانشگاه مثنوی هفتادمن میسرود، و آن روزنامهنگار زنداندیدهای که میگفت همهچیزم فدای آزادی اهل اندیشه، برخلاف همۀ مدعیات سابق، و به نظر من بر اساس منافع جناحی و حزبی، برای عزل دکتر انتظاری کف زدند و هورا کشیدند.
✅️ کانال رسمی سازمان صداوسیما
🆔 @IRIB_Organization
شیوهنامه؛ اندر مصائب گفتوگو/۲
حسین شاهمرادی، مدیر شبکه ۴ سیما، نوشت:
🔸️طنز تلخ ماجرا اینجاست، که آنهایی که اول هفته، از پخشِ بدونسانسورِ آن برنامه از تلویزیون حیرت کرده بودند، آخر همان هفته داشتند به صداوسیمای تندروها فحش میدادند که چرا حرف آن استاد را سانسور نکردهای؟ میزانسن به شکل احمقانهای مضحک بود. بههرحال، بیگناهی کم گناهی نیست در دیوان عشق/ یوسف از دامان پاک خود به زندان میرود.
🔸️چند روز بعد از آن اتفاق، دو نفر از استادانی که پیشتر به «شیوه» دعوتشان کرده بودیم، تماس گرفتند و از حضور در برنامه انصراف دادند. بیپرده بگویم: ترسیده بودند. میگفتند این روزها در فضای دانشگاه بگیر و ببند و نطقکشی براه است. اگر ما بیاییم و حرفی بزنیم که خوششان نیاید، نسقمان میکنند و گوشمان را میبُرند. مگر نمیبینید؟ استاد باسابقۀ دانشگاه را فلک میکنند تا حساب کار دست بقیه بیاید. القصه گربه را دم حجله کشتند. پیام دریافت شد.
بگذریم.
🔸️گفتند «شیوه» را تعطیل کردهاند. و کسانی که تا یک ماه پیش، سازمان را بابت «سانسور نکردن» سخنان یک استاد دانشگاه مؤاخذه میکردند، امروز آزادیخواه شدهاند و سازمان را بابت تعطیلی «شیوه»، تمامیتخواه و تکصدا میخوانند. بازار ادباری است برای خودش.
🔸️باز هم بگذریم. خیر. کسی «شیوه» را تعطیل نکرده است. ما ماندهایم و گردهمان که هنوز از زیر بار بازخواست بابت یک برنامۀ تلویزیونی ساده راست نشده است. ما ماندهایم و استادانی که به دلایل مختلف، دیگر میل به حضور در برنامه ندارند.
🔸️ «شیوه» بستر طرح بیشترین و تندترین نقدها به دولت قبل بود؛ اما اتفاقی برای کسی نیفتاد. «شیوه» بر سر سنت گفتوگو ایستاده است و ایستادگی کرده است و دیر یا زود، بازخواهد گشت؛
🔸️زمانی که مطمئن شویم میتوانیم باز هم بستر یک گفتوگوی سالم و امن و پایدار را فراهم کنیم. زمانی که مثل قبل بتوانیم خیال استادان را از عواقب احتمالی حضور در برنامه راحت کنیم.
🔸️بله. انشاءالله باز خواهیم گشت؛ وقتی که زخمهای ناشی از اصابت آزادی بیان بر پیکرمان کمی بهتر شود. البته فقط کمی.
✅️ کانال رسمی سازمان صداوسیما
🆔 @IRIB_Organization
حسین شاهمرادی، مدیر شبکه ۴ سیما، طی یادداشتی، نوشت/۱
🔸️برنامه«شیوه» نه یک اتفاق، بلکه محصول یک نگاه و یک رویکرد جدید در سازمان صداوسیما بود. آنتنی که سالها مملوکِ بیمقدار سلبریتیهای بیفضل بود، قرار شد میزبان نخبگان و صاحبان فضل، با نگاههای متفاوت و حتی متضاد بشود.
صفحه رسمی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران را در ویراستی دنبال کنید؛
https://virasty.com/irib_organization
#روایتِ_صحیح
✅️ کانال رسمی سازمان صداوسیما
🆔 @IRIB_Organization
حسین شاهمرادی، مدیر شبکه ۴ سیما، طی یادداشتی، نوشت/۲
🔸️میگفتند تندروها آمدهاند تا همۀ شبکههای صداوسیما را به شبکۀ «افق» تبدیل کنند؛ اما پس از چندی دیدند که شبکۀ افقِ همین تندروها هم دارد چهرههایی را دعوت میکند که برایشان قابلتصور نبود.
🔸️ میگفتند اینها نقدناپذیر و متحجرند؛ اما
ناگاه دیدند که ،صداوسیمای همین تندروهای تکصداییطلبِ نقدناپذیر برنامۀ زنده گذاشته است تا منتقدان صداوسیما بیایند بنشینند و از آنتن شبکۀ ملی، خودِ صداوسیما و مدیران آن را نقد و حتی گاهی تمسخر کنند.
#روایتِ_صحیح
✅️ کانال رسمی سازمان صداوسیما
🆔 @IRIB_Organization
«گل یا پوچ» در رادیو سلامت
برنامه «گل یا پوچ» با حضور دکتر محمدرضا قدیرزاده، متخصص پزشک عمومی و درمانگر اعتیاد، موضوع «اعتیاد، بر باد رفتن موقعیت اجتماعی و خانوادگی است» بررسی میشود.
برنامه «گل یا پوچ» بخشهای مختلفی از جمله «مثبت ۱۸»، «به من بگو چرا» و «تا رهایی» دارد که به تهیهكنندگی یحیی لک و اجرای علی سلجوقیان روزهای پنجشنبه، ساعت 13 و 05 دقیقه، از موج اف.ام ردیف ۱۰۲ مگاهرتز تقدیم شنوندگان میشود.
#رادیو_سلامت
✅️ کانال رسمی سازمان صداوسیما
🆔 @IRIB_Organization
تبیین هجمه های دشمن از بدو انقلاب، توسط معاون سیاسی سازمان صداوسیما
🔸️ اعضای مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزههای علمیه طی بازدیدی از تحریریه خبرگزاری صداوسیما با حسن عابدینی، معاون سیاسی سازمان صداوسیما دیدار و پیشنهاد همکاری دو جانبه بین معاونت سیاسی سازمان صداوسیما و حوزههای علمیه را مطرح کردند.
🔸️حسن عابدینی، معاون سیاسی سازمان صداوسیما در جریان بازدید اعضای مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزههای علمیه در خصوص همکاریهای مشترک بین معاونت سیاسی و حوزههای علمیه گفت: دشمن از بدو پیروزی انقلاب اسلامی سه راهبرد اصلی را دنبال میکرد که امامین انقلاب برای آن پادزهر طراحی کردند. اولین موضوع تهدید نظامیبود و هر روز میگفتند گزینه جنگ روی میز ماست. جمهوری اسلامیپادزهر آن را بازدارندگی دانست و موشک و پهپاد ساخت و الان الحمدالله به بازدارندگی رسیده است.
🔸️ موضوع دوم تحریم اقتصادی بود، که هنوز آثار آن را کم و بیش میبینیم. رهبر انقلاب در طی ۳۵ سال گذشته که سکان انقلاب را به دست گرفتند، همواره تلاش کردند در مسیر اقتصاد مقاومتی حرکت کنند.
🔸️عابدینی ادامه داد: موضوع سوم که الان درگیر آن هستیم، بحث تحریف است. تحریف موضوعی است که با آن مواجهایم. تحریف از آن دو راهبرد دشمن سختتر و پاسخ دادن به آن دشوارتر است. رهبر انقلاب هم در مقابل تحریف، بحث جهاد تبیین را مطرح کردند.
🔸️ انتظار میرود وقتی مرجع تقلید یک واژهای به نام جهاد تبیین را مطرح میکند، استمرار آن جهاد میدان باشد. یعنی همان حقوقی که برای مجاهد در میدان مترتب است، برای کسی که جهاد تبیین میکند، همان حقوق مترتب باشد. بنابراین، در جهاد تبیین موضوعات متنوعی وجود دارد. حوزههای علمیه هم از بدو شکلگیری برای امور روزمره مردم چارهاندیشی میکردند.
🔸️معاون سیاسی سازمان صداوسیما درباره فعالیت مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزههای علمیه غیر از تمرکز بر موضوعات دینی گفت: وقتی صحبت از شبهه میشود و یک روحانی آن را مطرح میکند، همه به یاد شبهه در دین میافتند. اما فعالیت شما شامل موضوعات کلان سیاسی و ... است.
🔸️بنده به عنوان کسی که ۳۰ سال در زمینه تحلیل فعالیت دارم، معتقدم اساس پاسخگویی به شبهات دو چیز است. ۱. ما به طور دقیق آن شبهه را فهم کنیم. حتماً شما کتاب «اصول فلسفه و روش رئالیسم علامه طباطبایی (ره)» را خواندهاید. ما اوایل انقلاب آن را خواندیم. وقتی علامه مسئله ماتریالیسم را مطرح میکرد، آدم فکر میکرد علامه این موضوع را قبول دارد. چون این نظریه را به طور دقیق بیان و بعد آن را رد میکرد. اما ما الان اینگونه نیستیم. میگوییم فلانی چنین نظری دارد و به گونهای هم آن را مطرح میکنیم، که از همان ابتدا مشخص است نظرمان جدی نیست. در حالی که آن نظریه بحث جدی را مطرح میکند. اینطور نیست به راحتی رد بشود. بالاخره آدمها عقلانی هستند.
🔸️وی افزود: نکته دوم این است که پاسخ ما باید مبتنی بر اطلاعات صحیح باشد. ما بیشتر اوقات نمیتوانیم پاسخ بدهیم؛ چون اطلاعاتمان دقیق و درست نیست. مثلاً درباره فلسطین و مقاومت یکسری دروغ حتی در ایران رایج است. اصلاً بالفور در سال ۱۹۱۷ مطرح کرد که سرزمین بدون سکنه برای ساکنان بدون سرزمین است. چون یهودیها آدمهایی بودند که سرزمین نداشتند. فلسطین هم بدون سکنه بود. اینجا بود که به یهودیها گفتند به فلسطین مهاجرت کنند. این گفته دروغ است! چون فلسطین ساکن داشت، یهودیها هم سرزمین داشتند و عضو کشورهای مختلف بودند. یا مثلاً میگویند فلسطینیها خانههایشان را فروختند، اسرائیلیها هم خریدند. الان فلسطینیها زیر حرفشان زدهاند. در حالی که اینگونه نیست. اسرائیلیها فلسطینیان را آواره کردند.
🔸🔸️به گفته عابدینی، اگر اطلاعات پاسخ به شبهات دقیق باشد، میتوانیم در قالب برنامههای کوتاه دو تا سه دقیقهای به شبهات پیش آمده پاسخ بدهیم. طبیعتاً پاسخگویی به شبهه پیش آمده در دو دقیقه دشوار است. بنابراین، آمادگی ضبط و پخش آن وجود دارد. الان ما یک تفسیر کامل از آقای قرائتی ضبط کردیم، که ایشان در دو دقیقه تفسیر میکند. این قالب را در هر میان برنامهای میتوان استفاده و تکرار کرد. الان اگر موضوع سخنرانی تبدیل به فیلم سینمایی بشود، مخاطب ۴۰ یا ۵۰ درصد بیشتر رشد پیدا میکند.
✅️ کانال رسمی سازمان صداوسیما
🆔 @IRIB_Organization
20.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشاهده کنید...
روایت حسین شاهمرادی، مدیر شبکه چهار سیما، از منتقدان برنامهساز و مدعیان آزادی بیان
من صادقام! شما احتمالاً با سعید کار دارید!
کسی «شیوه» را تعطیل نکرده و بازخواهد گشت
🔸️«شیوه» نه یک اتفاق، بلکه محصول یک نگاه و یک رویکرد جدید در سازمان صداوسیما بود. نگاهی که سنت گفتوگو را گرانمایه و خطیر میپنداشت و برای احیای این سنت، حاضر بود هزینه بپردازد و کلیشهها را بشکند.
🔸️آنتنی که سالها مملوکِ بیمقدار سلبریتیهای بیفضل بود، قرار شد میزبان نخبگان و صاحبان فضل، با نگاههای متفاوت و حتی متضاد بشود. و شد. و فقط «شیوه» هم نبود. «شیوه» شاید جزو اولین تلاشها در این مسیر بود؛ اما این روند و نگاه متوقف در «شیوه» نماند.
🔸️ای کاش میتوانستم فهرستی از کسانی را که به «شیوه» دعوتشان کردیم و نپذیرفتند، منتشر کنم. اما برخی (تکرار میکنم: برخی) از منتقدان (که البته کم هم نبوده و نیستند)، صداوسیمای جدید را دوست نداشتند؛ بلکه صداوسیمایی را میپسندیدند که بتوانند دشنامش بگویند. بتوانند تکصداییاش بخوانند.
🔸️برخی از کسانی که منتقد جدی سازماناند و نقدشان را وارد یا ناوارد ابراز میکنند، همین امروز در شبکههای مختلف سازمان برنامه میسازند و کار میکنند. و این البته «لطف» سازمان نیست؛ بلکه اثرِ وضعی نگاهی است که صداوسیما را ارث پدری خودش تلقی نمیکند و نقد مدیران سازمان را کفر نمیپندارد و منتقد را بهواسطۀ نقدش ممنوعالتصویر و ممنوعالفعالیت نمیکند.
#روایتِ_صحیح
✅️ کانال رسمی سازمان صداوسیما
🆔 @IRIB_Organization
برگزاری جشن 18 سالگی استودیو صدای شهر
جشن 18 سالگی استودیو صدای شهر رادیو تهران با حضور جمعی از مدیران برگزار شد. این استودیو فعالیت رسمی خود را با حضور محمدباقر قالیباف شهردار تهران، ۱۳ آبان ماه سال ۱۳۸۵ آغاز کرد و از زمان تاسیس تاکنون در ساختمان مركز كنترل ترافيك به فعاليت خود ادامه میدهد.
#رادیو_تهران
✅️ کانال رسمی سازمان صداوسیما
🆔 @IRIB_Organization
22.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روایت عراقچی از اولین لحظات شنیدن خبر شهادت سیدحسن نصرالله
🔹عراقچی: حرفهایی که تا به حال در عمرم نزده بودم را در سفر به بیروت زدم.
#تیزر برنامه حماسهخوان (روایت نصر) با حضور سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه
امشب دوشنبه ۱۴ آبان
ساعت ۲۳
شبکه یک سیما
✅️ کانال رسمی سازمان صداوسیما
🆔 @IRIB_Organization
تأکید رئیس ساترا بر ضرورت تنظیم مقررات در فضای مجازی:
فرصتها را از دست ندهیم
سعید مقیسه رئیس ساترا در دیدار جمعی از وعاظ، خطبای کشور و مبلغین و بازدید ایشان از نمایشگاه دائمی ساترا، به بررسی نقش و مسئولیتهای سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در تنظیمگری فضای مجازی و خلأهای قانونی و قضایی موجود برای اعمال تنظیمگری مطلوب پرداخت و تأکید کرد: نیاز است تا از زوایای مختلف اقتصادی، اجتماعی و حقوقی به وضعیت تنظیمگری فضای مجازی توجه شود تا هم از تهدیدات جلوگیری شود و هم از فرصتهای موجود بهرهبرداری شود.
متن کامل خبر را در سایت مشاهده فرمایید؛
https://pririb.ir/portal/newsview/105538
#ساترا
✅️ کانال رسمی سازمان صداوسیما
🆔 @IRIB_Organization