◾️ تعزیه خوانی واقعه عاشورا در لرستان
🔹 مراسم تعزیه خوانی شهادت امام حسین(ع) و یاران با وفای آن حضرت در خرم آباد برگزار شد.
💻 lorestan.iribnews.ir/fa/news/4284212/
#روایت_محرم
#حسینیه_علمدار
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
🆔 @iriblorestanN
◾️ صدور گذرنامه اربعین تنها با ۶۵ هزار تومان
🔸 رییس ستاد اربعین کشور:
🔹 برای زائران ایرانی، گذرنامه زیارتی اربعین را با طرف عراقی به توافق رسیدهایم و به سرعت با هزینه ۶۵ هزار تومان صادر میشود.
#روایت_محرم
#حسینیه_علمدار
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
🆔 @iriblorestanN
Abalfazl ~ Musico.IR - Ali Jahan Ara ~ Musico.IR.mp3
2.68M
📢 هر که گرفتاره بوئه...
🎙علی جهان آرا
#روایت_محرم
#حسینیه_علمدار
#موسیقی
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
🆔 @iriblorestanN
13.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 پنجره متفاوتی به مراسم شب تاسوعا با حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی
#روایت_محرم
#حسینیه_علمدار
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
🆔 @iriblorestanN
70.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محرم در جبهه، گردان لرستانی ها در عملیات بیت المقدس
#روایت_محرم
#حسینیه_علمدار
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
🆔 @iriblorestanN
اگر حقیقت را بخواهید،
هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است...
#روایت_محرم
#حسینیه_علمدار
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
🆔 @iriblorestanN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📕 کتاب محرم 💠 چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟
📚 انتشارات: سوره مهر
✍🏻 نویسنده : کلر ژوبرت
#روایت_محرم
#حسینیه_علمدار
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
🆔 @iriblorestanN
🦟 خطر بیخ گوش شماست، پشه آئدس به چهل شهر ایران رسید .
🔹 رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، بهسازی محیط، آموزشی مردمی و آگاهی بخشی عمومی را مهمترین راههای پیشگیری از بیماری های منتقله از پشه آئدس دانست و گفت: هم اکنون مبارزه با پشه آئدس حداقل در ۸۷ نقطه کشور در حال انجام است.
دکتر شهنام عرشی در نشست «مدیریت بهینه، پیشگیری و کنترل بیماری های منتقله از پشه آئدس» که با حضور نمایندگان وزارتخانه ها، دستگاه ها و سازمان های مختلف در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: هم اکنون ۴۰ شهر ایران درگیر پشه آئدس هستند. پشه آئدس چهار بیماری تب دانگ، تب زرد، چیکونگونیا و زیکا را ایجاد می کند که در حال حاضر هیچ کدام از این بیماری ها واکسن و درمان قطعی ندارند.
وی ادامه داد: تغییرات اقلیم و گرم تر شدن هوا در تخم گذاری و توسعه پشه آئدس و بیماری های منتقله از آن در دنیا موثر بوده است. در ۵۰ سال گذشته ۱۰ کشور دنیا به آئدس آلوده شدند ولی هم اکنون تعداد این کشورها به ۱۲۰ کشور رسیده است.
رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد جمعیت دنیا در معرض ابتلا به بیماری های منتقله از پشه آئدس هستند، گفت: همه گیری ایجاد شده از گونه اجیپتی پشه آئدس میتواند انفجاری باشد. مانند اپیدمی اخیر در کشور بنگلادش که موجب بستری شدن ۲۶۰۰ بیمار در یک روز شد. این وضعیت نشان میدهد تعداد مبتلایان در آن کشور هزاران هزار نفر بوده است.
عرشی با بیان این که در فرم شدید بیماری، مرگ و میر گزش پشه آئدس و بیماریهای منتقله از آن از یک تا ۱۰ درصد میتواند افزایش داشته باشد، اظهار کرد: وجود این پشه فقط یک مشکل بهداشتی نیست، بلکه در صورت عدم پیشگیری منشاء مشکلات دیگری نیز برای کشورها میشود. عوارض بیماریهای منتقله از این پشه نیز متفاوت است، به عنوان مثال بیماری زیکا موجب عقب ماندگی ذهنی در نوزادان می شود.
وی با اشاره به تاریخچه مبارزه با پشه مالاریا در ایران، گفت: ایران سابقه مبارزه صدها ساله با مالاریا دارد. ۸۰ سال قبل از هر سه نفر فوتی در ایران یک فوتی مربوط به بیماری مالاریا بود و ۴۰ درصد عامل مرگ ها در کشور پشه مالاریا بوده است. در سه سال گذشته نیز دوباره در برخی استان ها مالاریا شیوع یافته که عامل اصلی آن تغییر اقلیم است.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در خصوص تفاوتهای پشه آئدس و پشه آنوفل، بیان داشت: پشه مالاریا شبها و در منزل خونخواری میکند؛ بنابراین زدن اسپری یا بستن پشه بند برای دفع آن مفید است؛ ولی پشه آئدس در روز و خارج از منزل و اوایل صبح و نزدیک غروب خوانخواری میکند.
عرشی با توصیه به خارج نشدن از منزل در هنگام صبح و غروب در مناطق آلوده به پشه آئدس، گفت: کسانی که می خواهند در این مناطق رفت و آمد یا به این مناطق سفر کنند حتما لباس آستین بلند بپوشند. پشه آئدس به ویژه آئدس اجیپتی، علاقه زیادی به خونخواری از انسان دارد و اگر شرایط مساعد باشد، هر یک ساعت خونخواری کرده و در طول ۲۴ ساعت تعداد زیادی را مبتلا به بیماری می کند و همین مساله عامل همه گیری انفجاری این پشه است.
وی خاطرنشان کرد: در استان های شمالی کشور بیشتر پشه آئدس آلبوپیکتوس وجود دارد. از ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ تاکنون ۱۴۹ مورد بیمار آئدس شناسایی شده اند که ۱۳۰ نفر از آنان از کشور امارات به ایران وارد شدند. پشه آئدس علاقه زیادی به محیط های سیاه مانند لاستیک های فرسوده خودروها در مناطق دپوی زباله ها دارد. تخم این پشه تا یک سال و نیم می تواند زنده بماند و در مکان های ماندابی تخم گذاری می کند و در صورت بارش مجدد باران تخم آن تکثیر می شود.
رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه کشورهای اروپایی مانند ایتالیا، فرانسه و اسپانیا با وجود کنترل شدید مرزها در ۱۰ سال اخیر به پشه آئدس و ویروس آلوده شده اند، ابراز داشت: وجود پشه در یک کشور موجب صادرات تخم پشه به مناطق مختلف آن کشور می شود، به همین دلیل هم اکنون فرانسه درگیر آئدس است.
عرشی یادآور شد: پشههای مهاجم از طریق هواپیما، خودرو و کشتی به سایر کشورها قابل انتقال هستند. پشه آئدس هم اکنون جزایر جنوبی کشور مانند کیش، بندرلنگه، هرمز و قشم را آلوده کرده است.
وی با اشاره به اهمیت توجه به این پشه توسط دستگاههای مختلف در کشور، یادآور شد: تعداد کارشناسان بهداشت محدود است و مه پاشی هم به طبع محدود صورت می گیرد لذا بهسازی محیط و پیشگیری از گزش افراد توسط پشه، مهم ترین اقدامات پیشگیرانه است که باید توسط سازمان ها و مردم انجام شود.
#روایت_محرم
#حسینیه_علمدار
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
🆔 @iriblorestanN
Track 10 - <unknown>.mp3
7.91M
مداحی لری با صدای زنده یاد حاج حبیب نیکنام
#موسیقی
#روایت_محرم
#حسینیه_علمدار
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
🆔 @iriblorestanN
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویر ارسالی از هیئت عزادارن حسینی در برنامه روزانه
#سیما
#روایت_محرم
#حسینیه_علمدار
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
🆔 @iriblorestanN