4_6039414983924647312.mp3
5.98M
#شرایط_ظهور
در صف یاران امام زمان(عج) ، زنان نیز حضور دارند.
همچنین یاران امام زمان(عج) مربوط به عصر حاضر نبوده و از گذشتگان نیز رجعت کرده و در صف یاری حضرت حاضر خواهند.
👤 استاد #حسین_پور
4_5870706795932026470.mp3
131K
🌷 نقل قول برادر عزیزمون علی اکبر #رائفی_پور از یکی از علما
✅ سال ۹۸، ان شاء الله سال عظیم و تعیین کننده ای است، عملکرد شیعیان در این سال سرنوشت عالَم در یک قرن آینده را رقم خواهد زد.
👤 به کانال #استاد_رائفی_پور بپیوندید👇
💠 eitaa.com/joinchat/1246953475Cf749f8ac9b
#نشردهید👆♻️
5c7c8cbd61aeb6066efc492b_-938214790070383939.mp3
5.43M
#شرایط_ظهور
قسمت هفدهم و پایانی
ظهور امام زمان(عج) ۴ شرط دارد:
طرح و برنامه
رهبری
یاران
آمادگی عمومی
منظور از آمادگی عمومی ، آمادگی همگانی و صد در صد نیست؛ بلکه به معنی آمادگی بخش قابل توجه و فراهم بودنِ بستر و زمینهی قیام و پذیرش حکومت امام زمان(عج) است.
👤 استاد #حسین_پور
👤 به کانال #استاد_رائفی_پور بپیوندید👇
💠 eitaa.com/joinchat/1246953475Cf749f8ac9b
#نشردهید👆♻️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قرضالحسنه؛ زبان ناز کشیدن خدا در قرآن
🎙حجتالاسلام عالی
http://yon.ir/Y7pYu
🚩 حضرت خدیجه(س) چگونه با نبی مکرم اسلام ازدواج کرد؟/ پاسخ به شبهاتی درباره سیره و زندگی بانوی بزرگ اسلام
رجبی دوانی، کارشناس تاریخ اسلام در گفتگو با تسنیم:
🔹سن حضرت خدیجه سلام الله علیها برخلاف نقلی که گفته شده، درست نیست؛ یعنی ایشان در زمان ازدواج با نبی مکرم اسلام 40 ساله نبودند، بلکه روایتهای معتبرتری نشان میدهد که ایشان تقریباً همسن رسول خدا صلی الله علیه و اله بودند و در زمان ازدواج مانند آن حضرت، حدود 25 سال داشتند.
🔹حضرت خدیجه سلام الله علیها با پیامبر صلی الله علیه و آله قرارداد تجاری بستند، غلامانشان را همراه پیامبر صلی الله علیه و آله فرستادند تا حضرت را در آن سفر تجاری تحت نظر داشته باشند و اعمال و حرکات آن بزرگوار را به او گزارش کنند. وقتی غلامان از ویژگیهای پیامبر صلی الله علیه و آله تعریف کردند، حضرت خدیجه سلام الله علیها بسیار شیفته ایشان شدند و به پیامبر صلی الله علیه و آله پیشنهاد دادند که اگر مایل باشند با او ازدواج کنند. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله هم پس از مشورت با عموی بزرگوارشان جناب ابوطالب به این پیشنهاد پاسخ مثبت دادند.
🔹 حضرت خدیجه سلام الله علیها دو پسر برای نبی مکرم اسلام به دنیا آورد به نامهای قاسم و عبدالله. قاسم زودتر از عبدالله به دنیا آمد و به همین علت، پیغمبر اسلام صلی الله علیه و آله را ابوالقاسم یعنی پدر قاسم هم مینامند. اما این فرزند در کودکی از دنیا رفت. عبدالله هم پسر دیگر ایشان بود که او هم عمر کوتاهی داشت و مانند قاسم در خردسالی وفات کرد.
🔹به عنوان مثال زمانی که پیش از تولد حضرت زهرا سلام الله علیها جبرئیل بر رسول خدا صلی الله علیه و آله نازل شد و گفت که تا چهل روز شهر را ترک کند و چلهنشین شود، حضرت از این دوری غیرمنتظره از حضرت خدیجه سلام الله علیها ناراحت بودند. طوری که بعد از چند روزی که در غار حرا بودند پیغامی را توسط عمار یاسر برای همسر خود فرستادند. در این پیغام حضرت فرموده بودند: «ای خدیجه! از این جدایی من گمان بد مبر و آن را نشانه بیعلاقگی من به خودت مپندار. بلکه این به امر الهی است و خداوند خواسته امرش تحقق یابد. پس جز گمان نیک چیزی به قلبت راه نده چراکه خداوند به افتخار تو به طور مکرر به فرشتگان بزرگ خود افتخار میکند.»
👉 https://tn.ai/2012558
✅ @IRANYY
🚩 ظهیری: خدیجه(س) مصداقی عینی از یک جهادگر مالی در راه خدا است /
مدرس و پژوهشگر حوزه علمیه :
🔹یکی از ویژگیهای حضرت خدیجه(س) رسیدگی به امور فقرا و نیازمندان بود. ایشان در زمانی که مسلمانان در شعب ابیطالب دچار محاصره اقتصادی بودند، با واسطههایی که داشت، در حد توان خود آذوقهرسانی میکرد. کسی که به خاطر خدا به فقیران رسیدگی میکند مشخص است که تمایلی به شهوات دنیا ندارد. چقدر زیباست که یک ثروتمند تکخور نباشد.
🔹حضرت خدیجه(س) توانست با انفاق مال خود در راه خدا رضایت پیامبر و هادی و امام زمان خویش را جلب کند. امروز کسی تصور نکند در غیبت امام عصر(عج) فرصت جهاد با مال تمام شده است؛ اکنون اغنیا نسبت به فقرا باید احساس وظیفه کنند. مالشان را امانت خدا در دستانشان بدانند.
🔹میتوان در عین ثروتمندی دغدغه دین داشت
🔹ارزش انسان به مال و منالش نیست
🔹شب رحلت آن بانوی بزرگوار نقل است دو وصیت به همسر خود کرد و بعد فرمود وصیت سوم را شرم می کنم برایت بگویم. آن را به فاطمه عرض میکنم تا او برایت بازگو کند. سپس فاطمه را فراخواند و به وی فرمود: نور چشمم، به پدرت رسول الله بگو: مادرم میگوید: من از قبر در هراسم؛ از تو می خواهم مرا در لباسی که هنگام نزول وحی به تن داشتی، کفن کنی. پس فاطمه زهرا (س) از اتاق بیرون آمد و مطلب را به پیامبر (ص) عرض کرد. پیامبر اکرم (ص) آن پیراهن را برای خدیجه فرستاد و او بسیار خوشحال شد. هنگام وفات حضرت خدیجه، پیامبر اکرم(ص) غسل و کفن وی را به عهده گرفت. ناگهان جبرئیل در حالی که کفن از بهشت همراه داشت، نازل شد و عرض کرد: یا رسول الله، خداوند به تو سلام می رساند و می فرماید: ایشان اموالش را در راه ما صرف کرد و ما سزاوارتریم که کفنش را به عهده بگیریم.
🔹رمضان ماه آزادی بندگان از گناهان؛...
http://yon.ir/w2lIX
https://tn.ai/2012641
✅ @IRANYY
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چرا_حجاب_اجباری؟
🎥🚨حرفهای جنجالی رحیم پور ازغدی در موضوع حجاب اجباری
#دختران_سرزمینم، یکبار برای همیشه جواب این سوال را ببینند..
✅ @IRANYY