🇮🇷🇮🇷🇮🇷
انقلابی ماندهایم و اهل کتمان نیستیم
از مسیر آمده هرگز پشیمان نیستیم
درد داریم و به درد خویش میبالیم ما
درد دین داریم پس محتاج درمان نیستیم
روز اول با امام عشق پیمان بستهایم
اهل کوتاه آمدن از عهد و پیمان نیستیم…
*١٢ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران مبارک باد*
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@isca24👈👈🌷🕊
با سلام و عرض تبریک اعیاد و آرزوی سالی پر خیر و برکت، به اطلاع می رساند، جلسه پنجاه و هفتم کرسی«حکمرانی در قرآن» به صورت هفتگی، شنبه ها (شنبه 14فروردین) ساعت 13:30 با ارائه استاد نجف لک زایی و دبیری دکتر مختار شیخ حسینی برگزار می شود.
لینک حضور در جلسه انلاین:
http://dte.bz/hokmconf.
پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی
✅تاریخ تفکر شیعه|مدرسهی کلامی کوفه
💠مطالعه و بررسی دقیق تاریخ کلام امامیه و سیر تحولات و تطورات اندیشه های کلامی متکلمان بزرگ، قدمی مهم در مسیر بازسازی و بازخوانی کلام امامیه برای این روزگار است. عدم شناخت کافی نسبت به اندیشه متکلمان متقدم امامیه، گاه موجب کج فهمی میراث حدیثی-کلامی ایشان و تفسیر آن میراث بر اساس مبانی فلسفی یا کلامی متاخر است. پژوهش های رایج تاریخ کلام، معمولا کلام امامیه را از بغداد و محفل کلامی شیخ مفید، سید مرتضی علم الهدی و شیخ طوسی رضوان الله علیهم اجمعین آغاز می کنند، حال آنکه متکلمان امامیه از دوره حضور اهل البیت علیهم السلام فعالیت های جدی و نقشی مهم در شکل گیری تفکر پس از خود داشته اند.
⬅️مراد از مدرسه کلامی کوفه، گروهی از متکلمان و محدث-متکلمان امامی است که از اواخر قرن نخست هجری تا میانه قرن سوم در محدوده شهر کوفه فعالیت داشته اند. از جمله این افراد می توان به هشام بن الحکم و هشام بن سالم، زراره بن اعین و دیگر اصحاب اهل البیت در کوفه اشاره کرد.
✅نکته مهمی که شناخت کلام امامیه در کوفه را به یکی از بایسته های پژوهشی تبدیل می کند، ارتباط مستقیم متکلمان این مدرسه با اهل البیت و عدم اختلاط کلام امامیه در این دوره با کلام معتزلی است.
💠مخاطبان دوره حاضر، پژوهشگاران تاریخ اندیشه امامیه، دانشجویان رشته های فلسفه و کلام و همه کسانی هستند که به تحولات تاریخی اندیشه کلامی امامیه علاقه دارند.
✅درسگفتار مدرسه کلامی کوفه
⏹تعداد درس ها: 52 جلسه
✅سطح مهارت: تخصصی
👤ارائه دهنده: حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد تقی سبحانی
⬅️برگزار کننده: انجمن کلام اسلامی حوزه علمیه قم
🎧از رادیو پژوهش بشنوید
🌐http://dte.bz/f8BZS
43.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅دیدار با اصحاب قلم- حجت الاسلام و المسلمین اسد علیزاده مدیر مرکز احیای آثار اسلامی و عضو هیات علمی پژوهشکاه علوم و فرهنگ اسلامی
⬅️معرفی کتاب در مسیر احیای آثار حکیم ابونصر فارابی
💠در یوتیوب صفحه اختصاصی پژوهشگاه مشاهده نمایید
🌐https://youtu.be/HOHut_kOc9E
44.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
https://youtu.be/sJ5kxcIPvug
✅دیدار با اصحاب قلم- حجت الاسلام و المسلمین خدا مراد سلیمیان عضو هیات علمی پژوهشکدهمهدویت و آینده پژوهی
⬅️معرفی کتاب بآسیب شناسی تسامح در نقل روایات مهدویت با تاکید بر آثار روایی معاصر ( مشاهده کنید)
⬅️ در یوتیوب صفحه اختصاصی پژوهشگاه مشاهده نمایید
⬅️https://youtu.be/sJ5kxcIPvug
#حکمرانی_در_قرآن
#نجف_لک_زایی
#پژوهشکده_علوم_واندیشه_سیاسی
✅در پنجاه و هفتمین جلسه حکمرانی در قرآن مطرح شد:الگو نگرفتن از رسول خدا(ص)؛ دلیل مخالفت منافقین با اسلام
⬅️حجتالاسلام و المسلمین نجف لک زایی با اشاره به آیاتی از سوره احزاب بیان کرد: خداوند در این آیات اتفاقاتی را برمیشمارد که میتواند مسلمانان را زمینگیر کند، اما رسول خدا(ص) با تدابیر خود توانست همه این مشکلات را پشت سر بگذارد و پس از ذکر این مباحث، خداوند اشاره میکند، منافقین به این دلیل دشمنی میکردند که پیامبر(ص) را اسوه خود قرار ندادند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ) به نقل از خبرگزاری ایکنا؛ جلسه پنجاه و هفتم کرسی «حکمرانی در قرآن»، شنبه ۱۴ فروردینماه با سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین نجف لک زایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.
💠مشاهده خبر در لینک زیر
🌐http://dte.bz/PiPZU
هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
تکریم و معارفه رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی.mp3
13.93M
#پژوهشکده_اسلام_تمدنی
#نجف_لک_زایی
#مصطفی_احمد_زاده
#مجید_ظهیری
#تکریم_و_معارفه
✅آیین تکریم و معارفه رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی
💠جلسه تقدیر از تلاش های علمی و مدیریتی جناب آقای دکتر احمدزاده
⬅️معارفه دکتر ظهیری به عنوان رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی و مدیر کل پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی
👤با حضور مجازی و سخنرانی دکتر نجف لک زایی ریاست محترم پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🎧از رادیو پژوهش بشنوید
🌐http://dte.bz/7M5Q5
✅دوره مجازی شبهه پژوهی حکومت دینی برگزار می شود|مدرسه بهاری
⬅️به همت مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزههای علمیه با همکاری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه دوره شبهه پژوهی حکومت دینی به دو زبان فارسی و عربی برگزار می شود.
💠 این دوره از سلسله دوره های مدرسه بهاری با محوریت «پاسخی به شائبه استبداد» می باشد که ۲۶ فروردین به صورت مجازی ویژه اساتید سطوح عالی و سطح ۴ همچنین اساتید دانشگاه و دکتری همراه با صدور گواهینامه پایان دوره صورت خواهد پذیرفت.
⬅️در این دوره اساتید مطرحی همچون؛ «آیت الله شب زنده دار؛ نسبت سنجی جمهوری اسلامی و نظام استبدادی»، «حجت الاسلام خسروپناه؛ امکان یا امتناع استبداد در حکومت دینی»، «حجت الاسلام لک زایی؛ بررسی مواجهه علما با حکام مستبد و سلاطین جور»، «حجت الاسلام دکتر ایزدهی؛ رابطه ولایی مردم و حاکم اسلامی»، «حجت الاسلام ابوطالبی؛ ولایت مطلقه نه حکومت مطلقه»، «حجت الاسلام امیدی؛ جایگاه پرسشگری و انتقاد در حکومت دینی و پاسخگویی حاکم» و با حضور دکتر مجتبی زاده به عنوان دبیر علمی برگزار خواهد شد.
⬅️علاقه مندان می توانند به منظور ثبت نامه تا ۲۳ فروردین ماه ۱۴۰۰ به نشانی @Admin_spasokh در پیام رسان ایتا ثبت نام کنند.