✅به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ ا سلامی برگزار شد:طرح کاربردی سازی و بومی شدن علوم انسانی و اجتماعی در ایران
⬅️نشست توجیهی طرح کاربردی سازی و بومی شدن علوم انسانی و اجتماعی در پژوهشگاه ها با حضور مدیران محترم طرح خانم دکتر ابراهیمی و خانم دکتر میرشاه ولایتی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، در تاریخ ۷ تیرماه ۱۴۰۰ در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به صورت مجازی برگزار شد.
⬅️مشاهده متن کامل خبر
🌐http://dte.bz/iAfGz
⬅️دریافت و شنیدن فایل صوتی جلسه
🌐http://dte.bz/oTHs8
✅سومین کرسی ترویجی با عنوان انتظار و مقاومت در مکتب شهید سلیمانی در ذیل همایش ملی فرهنگ انتظار و راهبرد مقاومت در مکتب شهید سلیمانی در روز یکشنبه ۶ تیر ماه سال ۱۴۰۰ در تالار سردار سلیمانی در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار گردید.
⬅️ در این کرسی ارائه دهنده محترم جناب حجت الاسلام حسین الهی نژاد رئیس پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی ابتدا به بیان مفهوم شناسی مکتب و تطبیق آن با مکتب شهید سلیمانی پرداختند و بعد در ادامه به چیستی مکتب شهید سلیمانی پرداخته و گفتند: مکتب شهید سلیمانی دارای خاستگاه ای به نام مکتب امامین انقلاب اسلامی و دارای غایت و هدف به نام ظهور است به بیان دیگر مکتب شهید سلیمانی با نیروی محرکه مکتب امامین انقلاب و با غایت نگری و پیشرانی ظهور و جامعه مطلوب مهدوی، و با فرایندسازی توسط شاخصه های صبر، مقاومت و تاب آوری به سوی انسجام ساختاری و تحول کارکردی پیش می رود.
⬅️مشاهده متن کامل خبر
🌐http://dte.bz/oMKsu
⬅️دریافت و شنیدن فایل صوتی جلسه
⬅️http://dte.bz/cqOGT
✅در دیدار مسئولان پژوهشگاه با اعضای کنگره امناء الرسل مطرح شد:تاکید بر فراهمسازی زمینه گسترش و تقویت تعاملات علمی حوزه قم و نجف
⬅️رئیس و جمعی از مدیران پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی روز سه شنبه ۸ تیرماه با اعضای کنگره امناء الرسل به بحث و گفتگو پرداختند.
⬅️ در ابتدای این جلسه دکتر لک زایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، با بیان این که ارتباط با عراق و حوزه علمیه نجف از برنامه ها و سیاست های پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی است، و در این مسیر اقدامات ارزشمندی نیز صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: برگزاری کنگره های متعدد علمی با همکاری و مشارکت حوزه های علمیه عراق تنها یکی از رویکردهای این مسیر است.
💠مشاهده متن کامل خبر
🌐http://dte.bz/KWM6C
در مراسم رونمایی کتاب « فمینیسم و خانواده» مطرح شد؛خطای استراتژیک فمینیست ها در تفسیر طبیعت
⬅️رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان اینکه فمینیست ها در تفسیر طبیعت دچار یک خطای استراتژیک شده اند، گفت: ما نباید اصرار کنیم تا طبیعت را بر اساس خواسته خودمان تفسیر کنیم، بلکه باید آنچه که واقعاً وجود و عینیت خارجی دارد را در نظر بگیریم.
⬅️ حجت الاسلام والمسلمین محمد قطبی در مراسم رونمایی کتاب « فمینیسم و خانواده» اظهار داشت: درباره نقش مداری زن و مرد در حیات جامعه و حیات فردی سخن های زیادی وجود دارد که با توجه به تعالیم و آموزه های اسلامی نقش و جایگاه مرد با زن، تمایزهای حقیقت مدارانه و بر اساس طبیعت و هستی دارد و این تمایز به هیچ وجه بر اساس تفاوتی که می خواهد شأن زن را پایین بیاورد، نیست.
💠مشاهده متن کامل خبر
🌐http://dte.bz/OhGR0
✅رئیس پژوهشکده الهیات و خانواده مطرح کرد؛ریشه یابی علل فروپاشی و تزلزل نظام خانواده در تفکرات فمینیستی
⬅️رئیس پژوهشکده الهیات و خانواده وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، با بیان اینکه مسأله زن یکی از مباحث پر چالش در تقابل میان تجدد و سنت گرایی است، گفت: تجددگرایان به دنبال تحقق جریان فمینیست بوده اند و اگرچه فمینیسم به عنوان یک جریان اجتماعی و فرهنگی مطرح شده است، اما مبانی فکری آن ها برای ما بسیار پر اهمیت است.
⬅️ حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمدیان در مراسم رونمایی کتاب « فمینیسم و خانواده» اظهار داشت: فمینیست ها بر این باور هستند که یک ظلم تاریخی در حق زنان نسبت به مردان صورت گرفته است و زنان را دارای شرایط نامساعد می دانند و منشأ این شرایط بد را در بستر خانواده و نقش زنان در خانواده جستجو می کنند و معتقدند که باید برای سامان دادن به این اوضاع، تلاش کرد.
💠http://dte.bz/0mzKU
⬅️در نشست «انقلاب اسلامی در بستر تفکر کلامی شیعه» بیان شد؛سبحانی: فلسفه اسلامی نشانی در پیدایش انقلاب اسلامی ندارد
⬅️استاد سطح خارج کلام حوزه علمیه در نشست انقلاب اسلامی در بستر تفکر کلامی شیعه بر اینکه انقلاب اسلامی محصول بنیادهای فقهی کلامی شیعه است، تأکید کرد و شریف لکزایی گفت: رویکردهای فلسفی عرفانی در پیدایش انقلاب انکارشدنی نیست و نمونه بارز آن در تفسیر سوره حمد از سوی امام(ره) دیده میشود.
⬅️ حجتالاسلام والمسلمین محمدتقی سبحانی امروز ۹ تیرماه، در نشست علمی «انقلاب اسلامی در بستر تفکر کلامی شیعه» گفت: برخلاف این تلقی که ریشه انقلاب اسلامی در حکمت متعالیه و فلسفه اسلامی است، معتقدم که این تحلیل متأخر است و هیچ نشانی در تحولات اخیر و انقلاب ندارد و انقلاب از نگاه ناظران بیرونی و کنشگران درونی آن قابل پیگیری است و باید آن را در اندیشههایی پایهایتر اسلامی دنبال کنیم. البته منکر این نیستم که عرفان و حکمت متعالیه تأثیرات حاشیهای داشته است.
💠متن کامل گزارش
🌐http://dte.bz/aklx6
💠شنیدن و دریافت فایل صوتی کامل جلسه
🌐http://dte.bz/aC6xq
✅مسئله شناسی پژوهش های تمدن نوین اسلامی
نشست اول: ( با حضور فعال اعضای هیات علمی پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی)
👤دکتر محمدتقی سبحانی عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
👤دکتر علیرضا واسعی عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
👤دکتر رسول نوروزی فیروز عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
⬅️دبیر نشست دکتر حبیب الله بابایی مدیر کارگروه تمدن نوین اسلامی سازمان و عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
💠مجری: کارگروہ تمدن نوین اسلامی سازمان سمت و سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه
⏰زمان: شنبه، ۱۲ تیر ۱4۰۰ ساعت: ۱۷ الی ۲۰
💠این نشست با صورت مجازی و از طریق پیوند زیر برگزار خواهد شد.
🌐https://b2n.ir/z06570
نشست علمی درس گفتار فلسفه اجتماعی حکمت متعالیه (ذیل همایش حکمت سیاسی متعالیه )
⬅️نشست چهارم: ملاصدرا و ضرورت طرح فلسفه مدنی
👤ارائه دهنده : جناب آقای دکتر سید مهدی امامی جمعه عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان
⏰زمان: سه شنبه 1400/04/15 ساعت 10
💠مکان:: اصفهان؛ چهار راه شکرشکن، خیابان حافظ، دفتر تبلیغات اسلامی شعبه اصفهان
⬅️مجری: پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی ، پژوهشکده الهیات و خانواده و مرکز همکاری های علمی و بین الملل
⬅️لینک ورود به جلسه:
🌐Dte.bz/1001
✅ نشست علمی فلسفه امنیت از منظر حکمت متعالیه (ذیل همایش حکمت سیاسی متعالیه)
⬅️نشست پنحم: دلالتهای امنیتی مشهد پنجم الشواهد الربوبيه
👤ارائه دهنده : حجت الاسلام والمسلمین دکتر نجف لک زایی
👤دبیرعلمی: جناب آقای دکتر رجبعلی اسفندیار
⏰زمان:چهار شنبه 1400/04/16 ساعت 11 الی 13
⬅️مکان: قم- پردیسان پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ،طبقه دوم- تالار شهید سردار سلیمانی
⬅️مجری: پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی و مرکز همکاری های علمی و بین الملل
💠لینک ورود به جلسه:
🌐Dte.bz/danaee
✅در آئین جشنواره ۵ سالگی پژوهان عنوان شد: اهتمام به خروجی فناورانه در بسته های پژوهشی
⬅️رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در آئین جشنواره ۵ سالگی سامانه نشر الکترونیک پژوهان گفت: در بسته های حل و فصل مسائل در حوزه پژوهش نیاز به تشکیل تیم متخصصین است و این نکته را نباید غافل شد که در هر بسته فعالیتی باید یک بخش از خروجی فناورانه را مد نظر داشته باشیم.
⬅️ حجت الاسلام والمسلمین نجف لک زایی در آئین جشنواره ۵ سالگی پژوهان که در تالار امام حسن(ع) پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، با اشاره به اینکه ما به سمت فعالیت های تیمی و گروهی در عرصه پژوهش حرکت می کنیم، گفت: برای هر رویداد پژوهشی یک بسته فعالیتی ازجمله همایش، کرسی های نظریه پردازی و ترویجی، کارگاه و مجله و.. در نظر گرفته می شود و کتاب مکتوب فقط یک خروجی آن می شود و لذا باید به سمت تهیه نسخه های یجیتال، کتاب صوتی و گزارش های راهبردی نیز حرکت کنیم.
⬅️مشاهده متن کامل خبر
🌐http://dte.bz/FYQ5X
✅با حضور علاقه مندان به کتاب های دیجیتالی :آئین جشنواره ۵ سالگی پژوهان برگزار شد.
⬅️به مناسبت دهه کرامت از میلاد امام رضا (ع) به مدت یک هفته جشنواره ۵ سالگی پژوهان با راه اندازی کمپین جشنواره ۵ سالگی پژوهان برگزار شد.
💠اختتامیه جشنواره ۵ سالگی پژوهان با حضور حجت الاسلام والمسلمین نجف لک زایی، معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی، هیات رئیسه پژوهشگاه و جمعی ازهمکاران حوزه فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد.
⬅️جزئیات خبر در لینک زیر
🌐http://dte.bz/KWKcG
با سلام و احترام. ادامه جلسات کرسی«حکمرانی در قرآن» به صورت هفتگی، برگزار می شود.
✅نشست علمی حکمرانی در قرآن(جلسه هشتاد و هشتم )
✅ ارائه دهنده: استاد نجف لک زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🔶دبیر علمی نشست: دکترمختار شیخ حسینی
🕒زمان : شنبه 1400/04/12
💠مکان: بیگ بلوباتن(فضای مجازی)
⬅️به همت گروه علوم سیاسی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
⬅️لینک حضور در جلسه به صورت مجازی و آنلاین:
🌐 http://dte.bz/hokmconf.