هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
در محضر قرآن کریم - جلسه هفدهم استاد نجف لک زایی
http://m.aparat.com/v/t9k8w
«در محضر ماه رمضان جلسه هفدهم» را در YouTube تماشا کنید
https://youtu.be/_TFm32TN4J0
هدایت شده از 📿 تبلیغ نیوز | دفتر تبلیغات اسلامی
💠 مجموعه فقهی علامه کاشف الغطا منتشر شد
✅ مجموعه فقهی علامه کاشف الغطا به همت مرکز احیای آثار اسلامی معاونت پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی در ۲۷ جلد منتشر شد.
👈 مشروح این خبر در:
dte.bz/BVTTC
💡تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
🌐 @tablighnews
هدایت شده از 📿 تبلیغ نیوز | دفتر تبلیغات اسلامی
💠 بیانیه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بمناسبت روز جهانی قدس/ تاکید بر برگزاری همه پرسی در فلسطین/ سردار سلیمانی خواب را از چشمان صهیونیست ها ربوده بود
👈🏻 دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای با اشاره به اینکه سردار حاج قاسم سلیمانی خواب از چشمان صهیونیستها و همراهانش ربوده بود تصریح کرد: تلاشهای مذبوحانه این رژیم راه به جایی نخواهد برد و بازگشت تبعید شدگان فلسطینی و برگزاری همهپرسی تنها راه حل مسئله فلسطین است.
🔶 به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی( تبلیغ نیوز)، متن بیانیه دفتر تبلیغات اسلامی بمناسبت روز قدس بدین شرح است:
🔶 روز قدس یادآور یکی از ابتکارات امام راحل و عظیم الشأن و عرصه نمایش قدرت امت اسلامی در محکومیت تجاوز رژیم غاصب صهیونیسم اسرائیل و حمایت از مظلومان عالم به ویژه فلسطین مظلوم و اعلام برائت از جبهه استکبار و در رأس آن رژیم صهیونیستی است.
🔶 در روز قدس، ایران اسلامی وحدت و یکپارچگی خود را در موضوع فلسطین و حمایت از آرمان قدس شریف و محکومیت تجاوزگری رژیم اسرائیل به مثابه مسأله اول جهان اسلام به نمایش می گذارد و تمام جهان اسلام و سایر ملت های آزادیخواه و عدالتطلب نیز پرچم مقاومت و مبارزه با رژیم صهیونیستی را در بر می افرازند تا نقشه شوم معامله قرن نقش برآب شده و فلسطین آزاد از این موج سراسر خروش بیرون آید.
🔶 آمریکا باید بداند که طرح تبلیغاتی و سیاسی معامله قرن، انتقال سفارت آمریکا به بیتالمقدس، به رسمیت شناختن جولان، تروریستی اعلام نمودن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عادی سازی روابط نوکران منطقه ای آمریکا با رژیم صهیونیستی و ترور ناجوانمردانه سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی که خواب از چشمان صهیونیستها و همراهانش ربوده بود، تلاشهای مذبوحانهای است که راه به جایی نخواهد برد.
🔶 دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تأکید میکند مبارزه با رژیم اشغالگر تا آزادی قدس شریف، آرمان انقلاب اسلامی مردم ایران است و تنها راهحل مسئله فلسطین بازگشت تبعید شدگان فلسطینی و برگزاری همهپرسی بهمنظور تعیین نوع حکومت با مشارکت همه مسلمانان، مسیحیان و یهودیان فلسطینی است و از همه مردم شریف ایران اسلامی می خواهد تا ضمن گرامیداشت این روز، همچون گذشته آزادی همه مظلومان و شکست و نابودی جبهه استکبار را از خداوند متعال مسئلت نمایند.
💡 تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
🌐 @tablighnews
هدایت شده از 📿 تبلیغ نیوز | دفتر تبلیغات اسلامی
روز قدس.pdf
2.41M
💠 ویژه نامه روز جهانی قدس
🔸فایل pdf
💡 تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
🌐 @tablighnews
هدایت شده از 📿 تبلیغ نیوز | دفتر تبلیغات اسلامی
990302_سخنرانی تلوزیونی بهمناسبت روزجهانی قدس.mp3
9.04M
💠 بشنوید | صوت کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب به مناسبت روز جهانی قدس. ۹۹/۳/۲
💡 تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
🌐 @tablighnews
حجت الاسلام لکزایی:
کرونا باعث تجدیدنظر در مفهوم امنیت شد
نجف لکزایی گفت: با شروع کرونا دولتها مجبورند در مفهوم امنیت تجدید نظر کنند و مقولات متعددی را در بحث امنیت وارد کنند. باید از امنیت دنیاگرایانه عبور کنیم و به امنیت متعالیه برسیم.
به گزارش خبرگزاری مهر، نود و نهمین جلسه گروه علمی فلسفه سیاسی مجمع عالی حکمت اسلامی با موضوع فلسفه سیاسی، موج سوم مطالعات امنیت و کرونا با ارائۀ حجت الاسلام والمسلمین نجف لک زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و استاد تمام دانشگاه باقرالعلوم (ع) سه شنبه ۳۰ اردیبهشت برگزار شد.
خلاصه مباحث مطرح شده به شرح زیر است:
پس از شکلگیری و توجه به رشته روابط بین الملل در قرن ۲۰ و بعد از جنگ جهانی دوم، بحث امنیت مورد توجه قرار گرفت. بحث امنیت بدین خاطر مطرح شد تا از شکل گیری جنگهای جهانی جلوگیری کند.
موج اول مطالعات امنیتی از بعد از جنگ جهانی دوّم به راه افتاد که نظریههای ایده آلیستی و رئالیستی در این باب مطرح شد. محور در امنیت در موج اول، امنیت نظامی است. از آنجا که امنیت جوامع و کشورها از ناحیه قدرت نظامی سایر کشورها مورد آسیب قرار میگرفت؛ مسابقات تسلیحاتی شکل میگیرد و این مسابقات تسلیحاتی تا چند دهه ادامه پیدا میکند و تمرکز کشورها بر گسترش ارتش و تسلیحات میشود. سپس اتفاقاتی میافتد که امنیت از تعریف محدود امنیت نظامی جدا و نظریههای جدید امنیت شکل میگیرد.
بنابر این، موج اول امنیت محدود به امنیت نظامی است که در این مورد دو نظریه ایده آلیستی و رئالیستی شکل میگیرد. نظریه ایده آلیستی رویکرد صلح دارد و مرجع آن نهادهای بین المللی است و رویکرد رئالیستی رویکرد نظامی و تسلیحاتی است و مرجع امنیت دولت ملی است تا تهدیدات خود را از بین ببرند.
اما شرایطی اتفاق میافتد که امنیت از این تعریف مضیّق خود (یعنی امنیت نظامی) خارج میشود و موج دوّم امنیت شکل میگیرد که معتقدند امنیت علاوه بر نظامی در زمینههای مختلف سیاسی، اقتصادی، زیست محیطی، فرهنگی و … باید وجود داشته باشد. اتفاق زیست محیطی در لندن در دهه ۱۹۶۰ بواسطه مه غلیظی که ایجاد شد و حدود ۱۵ هزار نفر را کشت و همچنین فروپاشی شوروی و مواردی از این دست باعث شد که موج دوم امنیت شکل گیرد و امنیت گستردگی بیشتری داشته باشد و شامل موارد دیگری نیز بشود. لذا بحث امنیت مواردی همچون امنیت زیستی، سیاسی، نرم، فرهنگی و غیره را در برگرفت.
مکتب کپنهاک در موج دوّم
در موج اول پیمان ورشو با محوریت شوروی و ناتو (سازمان آتلانتیک شمالی) با محوریت آمریکا شکل گرفت. با فروپاشی شوروی، پیمان ورشو نیز فرو پاشید، ولی ناتو در خودش انعطاف ایجاد کرد و در موج دوّم از بحث تهدیدات نظامی رویکرد خود را عوض کرد و فضای جدیدی مثل: اسلام هراسی، مباحث نرم، فرهنگی، حقوق بشر، تروریسم و غیره برای خود تعریف کرد. عملیاتهای بالکان در دهه ۹۰ و عملیاتهایی که در ماجرای لیبی و آنچه که در حادثه ۱۱ سپتامبر انجام دادند باعث مشروعیتی برای ناتو در موج دوم امنیت شد. ناتو برای ماندگاری اش، طرح امنیّت موسّع را تعریف و پیگیری کرد.
ادامه در پست بعدی👇👇👇
ناتو در موج دوم امنیت خطر عمده را در کشورهایی مطرح میکند که زمینههای خاصی مثل شکنندگی اقتصادی و … دارند و با بهانههایی چون حقوق بشر و تروریسم، مسائل اقتصادی، گسترش سلاحهای کشتار جمعی، فعالیتهای سیاسی و … و مباحث امنیت را تحت عنوان دفاع پیش دستانه، مطرح و پیگیری کردند. آنها بحث گسترش بازار آزاد، اصلاحات اقتصادی و سیاسی، حقوق بشر و حقوق فردی و غیره را مطرح کردند تا بتوانند برای خود نقشهای جهانی تعریف کنند.
ناتو در موج دوم، از یک سازمان در اختیار چند کشور محدود که در ابتدا وجود داشت، تبدیل به سازمانی جهانی و پلیس امنیت دنیا و بازوی امنیتی شورای امنیت میشود. ناتو گسترش دامنه امنیت جهانی برای خود تعریف کردند و همه اینها با طرح امنیت موسع و تغییر رویکرد ناتو صورت گرفته است. بنابراین ناتو از یک سازمان نظامی محدود به یک نهاد سیاسی امنیتی با کارکرد وسیع و جهانی تبدیل شد.
ناتو در فضای جدید امنیتی پنج بُعد امنیتی را مطرح کرد که عبارتند از:
بُعد اقتصادی؛ که بازار آزاد را مطرح کردند.
بُعد سیاسی، که اندیشه لیبرالیستی و سکولاریستی را مطرح کردند و بر این اساس، اسلام سیاسی و گروههای مبارز را تهدید و در حکم جریانهای تروریستی میدانستند.
بُعد اجتماعی؛ مرجع آن هویت و به دنبال جهانی شدن هستند.
بُعد نظامی؛ که مرجع آن دولت و امنیت کشورهاست.
بُعد زیست محیطی؛ که مرجع آن تنوع زیستی و مشکلات زیست محیطی جهانی است.
در موج سوّم امنیت با شروع کرونا نشان داد که هم امنیت مضیّق، که هدف را به سوی امنیت نظامی میبرد، و هم امنیت موسع، که در همان ۵ بُعد حرکت میکند، همه ناقص هستند. لذا دولتها مجبورند در مفهوم امنیت تجدید نظر کنند و مقولات متعددی را در بحث امنیت وارد کنند.
با موج سوّم کشورهایی که زیر ساختهای اخلاقی به هم ریخته داشتند با مشکلات فراوانی مواجه شدند از غارت فروشگاهها تا نارسایی در خدمات پزشکی و خدمات عمومی، امّا در کشور خودمان چون زیر ساختهای اخلاقی مثل ایثار، توجه به هم نوع، همگرایی و … وجود دارد، راحت با این مشکل کنار آمدند و راحت تر مدیریت صورت گرفت.
در موج سوّم چارهای نداریم و باید از امنیّت دنیاگرایانه عبور کنیم و به امنیت متعالی برسیم. در امنیت متعالی نیروی فریب، شهرت، شهوت، حقّه و … کنار گذاشته میشود و به مقوله ایمان و ارتباط با خدا و استعانت از خدا و همگرایی و … میرسند، و از این طریق هم خودشان به امنیّت میرسند و هم برای دیگران ایجاد امنیّت میکنند. در این مرحله با حفظ بهداشت و جنبههای فردی، امنیّت خانواده و جامعه را به وجود میآورند.
لذا فلسفه سیاسی اسلامی و حکمت متعالیه ظرفیت خوبی دارد که موج جدید امنیت و یا همان موج سوم امنیت را شکل دهد، به وجود آورد و گسترش دهد.
هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
حکمرانی در قرآن جلسه چهارم.mp3
14.95M
#حکمرانی_در_قرآن
#نجف_لک_زایی
#نشست_علمی
#پژوهشکده_علوم_واندیشه_سیاسی
جلسه اول
جلسه دوم
جلسه سوم
✅نشست علمی حکمرانی در قرآن(جلسه چهارم)
✅ ارائه دهنده: استاد نجف لک زایی
🔶دبیر نشست:دکتر محتار شیخ حسینی
🕒زمان:سه شنبه 1399/2/9 مصادف با چهارم رمضان 1441 ه.ق
💠مکان: بیگ بلوباتن(فضای مجازی)
⬅️به همت گروه علوم سیاسی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
💠https://eitaa.com/isca_seda/645
لینک باکس برنامه جرعه ای از ماه رمضان.pdf
352.3K
✅در ماه رمضان که به علت کرونا ویروس برخی از فعالیت های علمی همانند همایش ها و نشست های علمی متوقف شده بود پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی فعالیت های علمی خود را به صورت مجازی در فضاهای مختلف مجازی ادامه داد که یکی از این فعالیت ها برنامه جرعه ای از ماه رمضان است که این برنامه در 107 قسمت با همکاری مرکز همکاری های علمی و بین الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی فیلمبرداری شد و توسط روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در فضاهای مجازی منتشر شد، در ذیل لینک باکس این مجموعه گرانقدر در اختیار علاقه مندان خواهیم گذاشت ،خوشحال خواهیم شد انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید.
هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
در محضر قران کریم جلسه نوزدهم.mp3
9.05M
✅در محضر قرآن کریم
⬅️موضوع: فرد و جامعه قرآنی
💠متن: کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن، اثر رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای
✍️ارائه دهنده: استاد نجف لک زایی
جلسه نوزدهم
🔳زمان: سه شنبه 1399/3/6 ساعت 12 ظهر الی 12:30
🌐https://eitaa.com/isca_seda/646 (فایل صوتی در ایتا)
🌐https://t.me/isca24/7504 فایل صوتی در تلگرام
🌐https://www.aparat.com/v/u1Ie4 فایل ویدیویی در آپارات
🌐https://youtu.be/Ae72cTCeroY فایل ویدیویی دریوتیوب