eitaa logo
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
20.6هزار دنبال‌کننده
15هزار عکس
3.7هزار ویدیو
58 فایل
آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد گیاهان دارویی شهیدین با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور شماره شناسایی ۳۸۷۹۷ شهیدین یعنی ۲ شهید شهید سید هاشم موسوی و فریدون بابایی نژاد 🔻درخواست تبلیغ در ۳ کانال🔻 https://eitaa.com/joinchat/2558329197C9588e173ba
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵سوال اعضای محترم کانال ⬅️سلام خانم ۲۵ ساله هستم که بعد زایمان خیلی اضافه وزن دارم وبخاطر فشار زیاد رو ستون فقراتم زیاد نمیتونم ورزس کنم یا حتی پیادروی زیاد بچم الان ۷ ماهش هست وقتی رژیم غذای هم میگیرم خیلی احساس ضعف و گشنگی میکنم آیا راه حلی برای مشکلم وجود داد؟ 🔴جواب مقتضی مدیر کانال به این بزرگوار سلام علیکم بزرگوار 🔹رژیمی نمی‌تونید بگیرید به خاطر شیردهی ❗️فیالحال 🔻دوسین مصرف کنید روزی 3 قاشق چایخوری 🔻آخر شب قبل خواب ي قاشق غذاخوری اسپند رو قورت بدید نجووید فقط قورت بدید با آب 🔻دمنوش چای کوهی و زنجفیل میل کنید 🔻از سردیجات دوری کنید مثل ماست و دوغ... ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
💎عوارض فرزندآوری تا سن هجده سال 💎 از هدایای شیطان رجیم و زندگی مدرن به جامعه امروز: 👒درد قاعدگی و درد پا 👒تنبلی تخمدان 👒بسته شدن لوله های رحم 👒نامنظم شدن قاعدگی 👒کیست رحم 👒عفونت رحم 👒سرطان رحم 👒کیست تخم دان 👒سرطان تخم دان 👒کیست سینه 👒ناباروری 👒سرطان سینه 👈تحقیقات نشان می دهد بیش از هفتاد درصد خانم هایی که تا سن هجده سالگی تجربه بارداری نداشته اند از این عوارض رنج میبرند. ✅ در فرهنگ و طب متعالی ما به زایمان زنده زایی می گفتند. حکما معتقد بودند هر زایمان ، پنج سال به عمر زن اضافه می کند. برای درمان مشکلات و بیماری های متعدد بانوان زنده زایی از توصیه های اصلی بود. ✅اگر از مادربزرگ ها بپرسید به شما خواهند گفت اکثر بانوان در قدیم به طور متوسط هر دو سال یک زایمان طبیعی در خانه داشتند، و با کلماتی مثل میوم، کیست،آندومتر،نازایی، عفونت، مشکلات اعصاب و ... که الان همه خانم ها دارند، آشنایی نداشتند... ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
💟مصرف سیر بصورت ناشتا در زمستان ۱-درمان عفونت های تنفسی ۲-درمان زخم معده و درد ریه ۳-️ برطرف کننده سرفه ۴-️بهبود سرماخوردگی ۵-️دشمن سنگ کلیه ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
💊خاکشیر درمانگر کبد ! طب سنتی مصرف خاکشیر را برای پاکسازی کبد توصیه می‌کند. هر روز صبح 2 قاشق غذاخوری خاکشیر رو در 2 لیوان آب بجوشانید، ناشتا میل کنید و تا نیم ساعت چیزی نخورید... ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅راه هاى افزايش ميل جنسى بدون استفاده از قرصهاى شيميايى 📚: ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
⚜امام صادق عليه السلام :⚜ ثَلاثٌ يُذْهِبْنَ النِّسْيانَ وَ يُحْدِثْنَ الذُّكْرَ: قِراءَةُ الْقُرآنِ، وَ السِّواكُ وَ الصِّيامُ؛ سه چيز، فراموشى را از بين مى برد و حافظه را زياد مى كند: خواندن قرآن ، مسواك زدن و روزه گرفتن 📚دعائم الاسلام، ج ۲، ص ۱۳۷، ح ۴۸۱. ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
⭕️ 🔻تغذیه جنین از خون مادرست 🔻هرچه خون سالمترباشد 🔻جنین هم سالمتر و زیباتر میشود 🔻کاسنی باتصفیه و کاهش 🔻غلظت خون تاثیر بسزایی 🔻در زیبایی و سلامت نوزاد دارد ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
🔴 🔶🔹کاسنی از جمله گیاهانی است که مصرف آن به سلامت شما کمک می‌کند. 🔹عرق این گیاه قلب، کبد و کلیه را فعال می‌کند. 🔹 گیاه دارویی کاسنی، گیاهی با گل‌های آبی است که بیشتر در فصل بهار رشد می‌کند و در هوای مرطوب نیز رشد آن دوچندان می‌شود. 🔹تمامی قسمت‌های کاسنی اعم از ریشه و برگ مصرف دارویی دارند و مصرف دَم کرده برگ و یا ریشه کاسنی به مقدار یک فنجان قبل از هر وعده غذایی اثر تقویتی بر معده داشته و اشتها را زیاد می‌کند. 🔹برگ تازه کاسنی حاوی ویتامین «ث» فراوان بوده و از این رو مصرف آن التهابات لثه را که ناشی از کمبود این ویتامین است، بهبود می‌بخشد. 🔹برای بهبودی لثه تحلیل رفته، مالیدن عصاره گیاه با استعمال خارجی بر روی لثه توصیه شده است. 🔹شربت تهیه شده از جوشانده ریشه کاسنی برای سرفه های خشک و مقاوم با خلط غلیظ توصیه می‌شود. 🔹کارشناسان عَرَق کاسنی را در تصفیه خون موثر دانسته و نوشیدن یک فنجان در یک لیوان آب سرد صبح و شب موثر می‌دانند. 🔹بهره گیری از عَرَق کاسنی برای طراوت و شادابی پوست و رهایی از جوش صورت نیز موثر است.   زیاده‌روی نکنید 🔹مصرف بلندمدت فرآورده‌های کاسنی، موجب تخریب عروق شبکیه می‌شود، 🔹مصرف طولانی مدت فرآورده‌های کاسنی علاوه بر آنچه گفته شد، موجب افت فشار خون و افزایش ترشحات صفرا می‌شود. 🔹با توجه به این که مصرف فرآورده‌های کاسنی موجب انقباض عضلات رحمی می‌شود، مصرف آن در دوران بارداری احتمال زایمان زودرس را تقویت می‌کند. 🔹افزایش اشتها را از جمله خواص این گیاه دارویی عنوان کرد و افزود: مصرف این گیاه دارویی همچنین موجب کاهش کلسترول و LDL می‌شود. 🔹بر اساس طب سنتی، گیاه کاسنی دارای خواص تب‌بر می‌باشد، ادامه داد: اندام هوایی این گیاه مانند برگ و ساقه آن، برای هضم غذا مفید است.  🔹بر اساس مطالب مندرج در کتب پزشکی قدیمی، این گیاه همراه مسافران بوده و در بسیاری مواقع نیز برای درمان گرمازدگی مورد استفاده قرار می‌گرفته است 🔹در کشورهای اروپایی از ریشه و ساقه‌های جوان این گیاه به عنوان دم‌نوش بدون کافئین استفاده می‌شود و در بسیاری از موارد حتی جایگزین قهوه و کاکائو می‌شود.  🔹با وجود اینکه دم‌نوش بدون کافئین این گیاه دارویی در کشورهای اروپایی بسیار مورد مصرف قرار می‌گیرد، ولی در کشور ما چندان مورد استفاده نیست.  🔶🔹کاسنی در طب سنتی 🔹ابن‌سینا، پزشک بزرگ مسلمان در مورد گیاه کاسنی و خواص آن گفته است: 🔻 کاسنی بازکننده است و سموم کبد را دفع می‌کند. 🔻کاسنی در درمان التهابات معده و پاک کردن مجاری ادراری مۆثر است. 🔻مالیدن آب کاسنی به محل‌های خارش بدن بسیار مفید است. 🔻غرغره آب کاسنی گلودرد و تورم مفصلی را از بین می‌برد. 🔻اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تب‌های طولانی و مداوم است. 🔻ریشه کاسنی در باز کردن و روان شدن اخلاط بسیار مۆثر است. 🔻ریشه کاسنی، مجاری گوارشی را پاک می‌کند و بهترین تصفیه‌کننده خون است. 🔻ریشه کاسنی در از بین بردن ورم احشا خیلی مۆثر است. 🔻ریشه کاسنی بهترین دارو برای آب آوردن شکم است و در نفخ و تحلیل مواد بسیار نافع است. 🔻ریشه کاسنی برای تقویت معده، زیاد کردن ادرار و رفع درد مفاصل و یرقان مفید است و مشکلات صفراوی را بر طرف می‌کند. 🔻کاسنی در ازدیاد نطفه موثر است و انسان را از ابتلا به قولنج محفوظ نگه می‌دارد و توان و نیروهای بدنی را تجدید می‌کند. 🔻این گیاه در ضعف اعصاب، ضعف چشم و فشار خون مفید است. 🔻قلب، کلیه و کبد را فعال و با نشاط می‌کند. 🔻کاسنی رحم را به وظیفه طبیعی خود وا می‌دارد و برگ آن دارای مقداری ویتامین C است لذا در حفظ جوانی مۆثر است. 🔴⬆️ادامه⬇️🔴
🔴خواص #کاسنی 🔶کاسنی گیاهی است که فواید سلامتی زیادی دارد. 🔹این موارد شامل توانایی آن برای کاهش مشکلات گوارشی و معده ، کاهش درد ورم مفاصل، جلوگیری از عفونت های باکتریایی ، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی است. 🔹همچنین یک آرام بخش طبیعی است که می تواند با سنگ کلیه مبارزه کند و باعث کاهش وزن شود.  🔶کاسنی، گیاهی با گل‌های آبی است که بیشتر در فصل بهار رشد می‌کند و در هوای مرطوب نیز رشد آن دوچندان می‌شود . عرق کاسنی از گیاه کاسنی بدست می آید. 🔹طبع عرق کاسنی سرد است و می تواند هنگام گرم شدن دمای بدن را متعادل کند. 🔹هرچه عرق کاسنی تلخ تر باشد فواید عرق کاسنی بیشتر است و در التیام امراض کبدی موثرتر است.   🔶🔹طریقه مصرف عرق کاسنی : 🔹بهترین زمان برای نوشیدن عرق کاسنی صبح ناشتا قبل از صبحانه است. عرق کاسنی را با آب در دمای معمولی و به صورت ناشتا بنوشید تا سبب افزایش دریافت مواد مغذی از گیاه کاسنی شود.   🔴فواید عرق کاسنی 🔶عرق کاسنی و کبد: 🔹کاسنی مسئول درمان کبد است و کاسنی با تأثیرات آن بر روی کبد باعث دفع صفرا در بدن می شود و زردی را می‌زداید و بار کبد را سبک می‌کند، به همین دلیل مسکنی تاثیرگذار برای تب محسوب می‌شود.   🔶عرق کاسنی و پوست: 🔹بسیاری از جوش های صورت ، به خاطر گرمی یا خون کثیف ایجاد می شود که منشأ همه این پدیده ها ، "کبد" است. بنابراین ، کبد باید از خون کثیف و غلیظ پاک شود. وقتی کبد تمیز می شود ، صورت پاک و بدون لکه و جوش می شود. برخی دیگر از جوش‌ها با به هم ریختن تنظیم هورمونی بدن ایجاد می‌گردند. 🔹کبد وظیفه تنظیم هورمون‌ها را در بدن به عهده دارد که با اختلال عملکرد کبد مشکلات بسیاری از جمله اختلال هورمونی به وجود می‌آید. عرق کاسنی با دفع صفرا از بدن و بهبود عملکرد کبد، زمینه را برای تنظیم هورمون‌ها و نابودی جوش‌های ناشی از آن فراهم می‌کند.   🔶عرق کاسنی و یبوست: 🔹کاسنی همچنین فیبر دارد و این خاصیت روده را تحریک می کند، یبوست را از بین می برد و به کنترل شرایط کمک می کند    🔶عرق کاسنی و سرطان :  🔹عصاره کاسنی رشد تومورهای سرطانی را کاهش می دهد، گزارش های اخیر حاکی است که شهد موجود در کاسنی از کیفیت بالایی برخوردار است که اجازه رشد تومورها را نمی دهد و خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد. پلی فنولهای کاسنی اثرات مثبتی در جلوگیری از انواع مختلف سرطان از جمله سرطان پستان و سرطان روده دارند .   🔶عرق کاسنی و رفع نفخ و چربی شکم : 🔹ریشه کاسنی خاصیت ضد نفخ داشته و خاصیت چربی سوزی عرق کاسنی موجب رفع چربی ها بخصوص چربی دور شکم می شود. 🔶عرق کاسنی و درد مفاصل : 🔹یکی از درمان‌های سنتی و طبیعی آرتروز، مصرف عرق کاسنی است. این گیاه به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی می‌تواند موجب کاهش دردهای مفصلی و استخوانی شود. افرادی که دچار دردهای مفصلی و استخوانی هستند، با مصرف کاسنی به طور قابل ملاحظه‌ای دردشان کاهش خواهد یافت.   🔶خواص عرق کاسنی برای مردان :  🔹عرق کاسنی باعث تنظیم هورمون‌ ها ،کروکوزوم ها و افزایش قدرت باروری می شود که در مردان با افزایش حجم اسپرم میل جنسی را هم افزایش می دهد.   🔶عرق کاسنی و تصفیه خون :  🔹عصاره و عرق کاسنی در تصفیه خون و بهبود جریان خون رسانی موثر می باشد.   🔶عرق کاسنی و تقویت معده و اشتها :  🔹تقویت معده و جلوگیری از ناراحتی آن و نیز خاصیت اشتها آوری یکی دیگر از خواص عرق است  که این مسائل می تواند نقش بزرگی در دوران بارداری بر مادر باردار داشته باشد چرا که یکی از مشکلات مادران باردار ، کمبود اشتها و مشکلات معده می باشد. کاسنی ، التهاب معده را از بین برده، اسید کلریدریک معده را تحریک کرده و اشتها را زیاد می کند.  🔴⬆️ادامه⬇️🔴
❗️مضرات عرق کاسنی : 🔶علاوه بر فواید عرق کاسنی، این ماده مضراتی نیز دارد. مصرف بلندمدت فرآورده‌های کاسنی، موجب تخریب عروق شبکیه می‌شود، علاوه بر این مصرف طولانی مدت فرآورده‌های کاسنی موجب افت فشار خون و افزایش ترشحات صفرا می‌شود. و با توجه به این که مصرف فرآورده های کاسنی موجب انقباض عضلات رحمی می‌شود، مصرف بیش از حد عرق کاسنی در بارداری احتمال زایمان زودرس را تقویت می‌کند.   🔶🔹طرز تهیه شربت کاسنی و شاتره 🔹عرق کاسنی و شاتره : شربت کاسنی و شاتره حاوی 🔻ویتامین‌های A، E، C، K 🔻گروه ویتامین‌های B 🔻سدیم 🔻پتاسیم، قند 🔻آهن 🔻پلی فنول 🔻کولین 🔻منیزیم 🔻منگنز 🔻فیبر 🔻منیزیم 🔻اسید آمینه تریپتوپان 🔻فولیک، کلسیم 🔻اسید سیتریک 🔻کربوهیدارت و پروتئین 🔹 این شربت برای افراد گرما زده و افرادی که تب صفراوی یعنی مزاج گرم و خشک مفید است؛ قند، فشار و چربی خون را کنترل کرده و برای پاکسازی کبد بسیار مفید است.   🔶مواد لازم برای شربت کاسنی شاتره : 🔹عرق شاتره، عرق کاسنی: هر کدام یک لیتر 🔻گلاب: نصف لیوان 🔻عرق بیدمشک: نصف لیوان 🔻سکنجبین: یک لیوان 🔻آب لیمو ترش تازه: به مقدارلازم   🔶طرز تهیه شربت کاسنی و شاتره : همه مواد را به غیر از لیمو با هم ترکیب کنید و هنگام خوردن به مقدار دلخواه لیمو ترش به آن اضافه کنید 🔹مقدار مناسب برای مصرف روزانه این شربت سه لیوان است که باید نیم ساعت قبل از غذا یا ۲ ساعت بعد از غذا باشد. ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
روش اصولی شستن سبزیجات👇 ✍ شستن سبزی ها با مایع ظرفشویی، نه تنها بی فایده است؛ بلکه بسیار هم مضر است. برای شستن سبزیجات، تنها کافی است مقداری سرکه طبیعی یا نمک دریا به آب اضافه کنید. حفظ سلامتی خانواده، مهم ترین دغدغه بانوان محترم است. 👌شستن با سرکه باعث ماندگاری بیشتر سبزی میشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
بخورِ و با مخلوط کردن‌ گل‌بابونه و گلبرگ‌ های گل محمدی( و یا گلاب) با آب می‌شه یک ترکیب عالی برای‌ یک بخورِ "آرامش‌بخش‌دهنده" ایجاد کنید، ضمن اینکه این‌بخور برای‌ از بین‌ بردنِ چین‌ و چروک ایجاد شده در صورت عالیه و پف زیر چشم را درمان‌ می‌کند ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
زیان حذف نخود از برنامه ی تغذیه ای❌❌❌ 🔴کاهش توانایی جنسی مردان و زنان 🔴انعطاف استخوان 🔴سستی بدن 🔴سستی استخوان و مفاصل 🔴نازیبایی و کچلی 🔸غذاهای نخودی👇 قیمه،آبگوشت،فلافل،نخودآب،نخود چی، در ترکیبات قاوت ،انواع کوکوها و... ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما حتما ببینید ,بسیار کامل وجامع تاثیر نوشابه بر بدن ومواد تشکیل دهنده آن ,جایگزین نوشابه,سکنجبین, قرص کلسیم خارجی تشکیل شده از استخوان مرده ها وخوک وژلاتین خوکی بابرچسب حلال در سراسر دنیا توضیحات رو در کلیپ حتما ببینید☝️🏼 ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
خواص ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
‍ فایده ی کاسنی قبل از خواب 💫 ‍ امام صادق (ع) می فرمایند: 🌱 هر کس شب در حالی که در شکمش هفت برگ کاسنی است بخوابد آن شب از ورم و التهاب روده ایمن است ان شاء الله.🌱 📚 منبع: الکافی ، کلینی ، ج ۶ ، ص ۳۶۲، ح ۱ ____ ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
💢بهترین متخصص در درمان بیماری های مغزی⤵ 🍃بادر نجبویه(سبزی امیر المومنین) است 🍃بهترین و موثرین و مجرب ترین در درمان ⤵ 👈استرس 👈اضطراب 👈افسردگی 👈بد خوابی ها 👈بیخوابی ها 👈دندان قروچه 👈سکته مغزی 👈تشنج و صرع 👈کم کاری تیروئید و... ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
فواید نوشیدن آب گرم موقع افطار 👈کبد را شستشو 👈دهان را خوشبو 👈دندانها را محکم می کند 👈باعث تقویت چشم میگردد 👈معده را شستشو می دهد 👈صفرا را میبرد بلغم را برطرف میکند. ‌ ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
🔺سالانه چند نخ سیگار 🚬در کشور مصرف می‌شود؟ 🔹دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران گفت: سالانه ۵۵ تا ۶۰ میلیارد نخ سیگار در کشور مصرف می‌شود و از هر یک میلیون نخ سیگار، یک مرگ داریم/ ایسنا ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
🔶🔹فصد ( فسد ) یا رگ زدن 🔹فصد خون چیست: در طب سنتی یکی از عامل ایجاد بیماری را افزایش اخلاط بدن (سودا، صفرا یا بلغم) بیان می کردند و فصد را یکی از روش های به تعادل رسیدن این اخلاط می دانستند. 🔶فواید فصد: 🔹سردرد و میگرن 🔹بیماری های قلب و عروق 🔹لاغری، چاقی و تناسب اندام 🔹بیماریهای تنفسی (اسم و آلرژی و سرفه) 🔹مشکلات گوارشی (سوزش معده، نفخ، یبوست) 🔹اختلالات عروقی (واریس، بواسیر و هموروئید) 🔹بیماری ها و اختلالات (اسکلتی، عضلانی و مفاصل) 🔹بیماری های متابولیکی (دیابت، کبد چرب، سنگ صفرا) 🔹انواع آرتوروز (زانودرد، کمردرد، گردن درد و دست درد) 🔹مشکلات کلیوی و مجاری ادراری (پروستات، سنگ کلیه و مثانه) 🔹بیماری های پوستی (اگزما، خشکی پوست، جوش، اکنه، پسوریازیس) 🔹بیماری های زنان (مشکلات رحم و تخمدان، نازایی، درد دوران پرید) 🔶چه مواقعی به فصد خون نیاز داریم ؟ 🔹غلبه اخلاط (سودا، بلغم و صفرا) 🔹افراد مبتلا به قند، اوره، چربی و اسیداوریک 🔹زمانی که خون بدن از میزان استاندارد خود بیشتر باشد 🔶علائم نیاز به فصد خون: 🔹سردرد و میگرن، بی حالی، خستگی، بدن درد، خشکی مفاصل، پر اشتهایی، درد و یا بینظمی در دوران پریود، زانو درد و کمر درد 🔶فصد خون برای چه کسانی توصیه نمی شود؟ 🔹افراد سالمند و کودکان 🔹بیماران عفونی و تب دار 🔹بی اشتهایی و کسانی که از ضعف اندام های گوارشی رنج می برند 🔹بیماران مبتلا به کم خونی و یا اختلالات خونی 🔹بیمارانی که از ضعف عمومی بدن رنج می برند و یا دارای سستی و رخوت بدنی هستند 🔶فصد به چه کسانی و چه زمانی توصیه می شود؟ 🔹در حالت معمول فصد برای افراد گرم مزاج به دلیل گرمای طبعی و سرعت تولید خون توصیه می شود. 🔹این افراد دارای ویژگی هایی زیر می باشند: 🔻 رویش زیاد مو 🔻رگ های متورم 🔻چشم و لب درشت 🔻 استخوان بندی درشت 🔶🔹فرق فصد و حجامت 🔹در حجامت خون پس از بادکش گذاری توسط تیغ زدن از بدن خارج می شود و اصولا حجامت برای خارج کردن درشت مولکولهایی که بوسیله بادکش در زیر بادکش تجمع یافته استفاده می شود، در صورتی که در فصد، خون از طریق رگ از بدن خارج می شود. فصد یا رگ زدن برای درمان سریع بیماری و در مواقع ضرورت توصیه می شود. 🔶قبل از انجام فصد، بیمار توسط پزشک ویزیت و معاینه شده و همچنین فشار خون بیمار اندازه گیری می شود. این ویزیت شامل: ⭕️بررسی شرایط بیمار از لحاظ 🔻مزاج 🔻سن 🔻 بنیه 🔻 وزن 🔻 بررسی سابقه بیماری ها 🔹اگر بیمار شرایط مناسب برای فصد خون را دارا بود، در همان جلسه عمل فصد انجام می شود، در غیر این صورت، پس از مصرف داروهای لازم و دوره های ماساژ و بادکش به منظور اصلاح مزاج و همچنین به جریان انداختن رسوبات ناشی از غلظت خون، عمل فصد انجام می شود. 🔹هر گونه اشتباه در انجام فصد، می تواند سبب آسیب جدی به بیمار شود، پس هیچگاه در مراکزی که پروانه یا مجوز رسمی از وزارت بهداشت ندارند، فصد انجام ندهید. 🔹این روش درمانی باید توسط پزشکان حاذق انجام شود، بدین دلیل که در انجام فصد، خون با سرعت بیشتری از عروق خارج شده و احتمال افت شدید فشار و عوارض ناشی از آن برای بیمار وجود دارد. 🔴⬆️ادامه⬇️🔴
🔶🔹توصیه های قبل و بعد از فصد: 🔹قبل از فصد 🔹بهترین زمان برای انجام فصد از صبح تا ظهر می باشد. 🔹توصیه شده ۲۴ ساعت قبل از انجام فصد، نزدیکی یا مقاربت جنسی نداشته باشید. 🔹حرکت تند مانند دویدن و یا ورزش کردن تا ۱۲ ساعت قبل از فصد ممنوع می باشد. 🔹طی سه روز قبل از فصد پر خوری نکنید و از غذاهای سودا زا مانند کله پاچه، سوسیس و کالباس، و … پرهیز کنید. 🔹 از ۱۲ ساعت قبل از فصد از کشیدن سیگار، قلیان و هر نوع ماده مخدر و همچنین نوشیدن الکل جداً خود داری کنید. 🔹در صورت داشتن هر نوع بیماری پزشکتان را مطلع کرده و تمامی داروهایی که مصرف می کنید را به طور کامل بیان کنید. 🔹بهتر است دو ساعت قبل از فصد غذایی با طبع گرم مانند کمی نان و عسل و یا ارده و شیره میل کنید تا معده هم خالی نباشد و هم انرژی لازم برای انجام فصد در بدن باقی بماند. 🔹بهترین زمان برای انجام فصد از صبح تا ظهر می باشد. 🔹توصیه شده ۲۴ ساعت قبل از انجام فصد، نزدیکی یا مقاربت جنسی نداشته باشید. 🔹حرکت تند مانند دویدن و یا ورزش کردن تا ۱۲ ساعت قبل از فصد ممنوع می باشد. 🔹طی سه روز قبل از فصد پر خوری نکنید و از غذاهای سودا زا مانند کله پاچه، سوسیس و کالباس، و … پرهیز کنید. 🔹از ۱۲ ساعت قبل از فصد از کشیدن سیگار، قلیان و هر نوع ماده مخدر و همچنین نوشیدن الکل جداً خود داری کنید. 🔹در صورت داشتن هر نوع بیماری پزشکتان را مطلع کرده و تمامی داروهایی که مصرف می کنید را به طور کامل بیان کنید. 🔹بهتر است دو ساعت قبل از فصد غذایی با طبع گرم مانند کمی نان و عسل و یا ارده و شیره میل کنید تا معده هم خالی نباشد و هم انرژی لازم برای انجام فصد در بدن باقی بماند. ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
🔶🔹پیش از اینکه به طرز تهیه سرکه بپردازیم یه توضیح کوتاهی در این مورد میدیم و اون اینکه یکی از سرکه های مورد علاقه مردم که تولیدش خیلی رایجه ، سرکه انگور هست، که توصیه میشه از انگوری که شیرینی زیادی داشته باشه، استفاده کنین تا سرکه بهتری تولید بشه؛ لازمه بدونین اگه انگور شیرین نباشه، سرکه تولید نمیشه. 🔶طرز تهیه سرکه انگور طبیعی (خانگی) طرز تهیه انواع سرکه (سرکه انگور، سرکه سیب، سرکه خرما و کشمش) 🔴برای تهیه سرکه انگور طی دو مرحله زیر عمل کنین: 🔶مرحله اول 🔹اول انگورها رو بشورین و بعد اون ها رو داخل ظرف یا بشکه ای قرار بدین اگه انگورها رو چنگ بزنین و له کنین و تو بشکه بریزین، زمان انجام تولید سرکه تو مرحله اول کمتر میشه؛ با توجه به میزان شیرینی انگور باید مقداری آب داخل بشکه بریزین. تقریبا به ازای هر یک کیلو انگور شیرین 150 الی 200 گرم آب بهش اضافه کنین. اگه شیرینیش کم باشه، آب کمتری لازمه، بشکه انگور و آب باید مقداری سرخالی باشه تا کفی که ایجاد شده به خاطر فعل و انفعالات سرریز نشه؛ بعد از ریختن آب به مقدار مشخص، در بشکه رو باید طوری که مانع از نفوذ هوا نشه روی ظرف بزارین چون در طول تهیه سرکه، واکنش تخمیر هوا لازم داره نباید در ظرف سفت و کیپ باشه، بلکه باید جریان هوا کمی برقرار باشه تا در تهیه ی سرکه مشکل ایجاد نشه. ❗️تذکر: هرگز در مراحل تولید سرکه نباید در ظرف یا بشکه رو کاملا به صورت کیپ بگذارین چون که اگه هوا وارد ظرف نشه سرکه اصلا ترش نمیشه. 🔶پشه سرکه 🔹بعد از 4-5 روز از مرحله اول که انگور در حال تغییر شکله یعنی لک دار شده و در حال گندیدن هست ، سرو کله ی حشراتی پیدا میشه که به اون ها پشه سرکه یا پشه میوه میگن. این پشه ها برای فرآیند تخمیر انگور و تولید سرکه موثر هستن. پشه ی سرکه حشره ایه که به خاطر بوی تخمیر و سرکه جلب میشه و مُخَمِّرهای عامل گندیدگی میوه ها رو با خودش روی میوه های گندیده و یا رسیده حمل میکنه و در اون جا کشت میده و داخل اون ها تخم ریزی می کنه. هرگاه دمای محیط از 25 درجه سانتی گراد پایین تر بیاد قدرت زاد و ولد این حشرات کم میشه و نهایتا در دمای پایین تر از 16 درجه سانتی گراد پشه ها از بین میرن و اگه دمای محیط بالاتر از 30 درجه سانتی گراد نیز باشه باعث عقیم شدن حشره نر و از بین رفتنشون میشه، پس نتیجه اینکه بهترین دمای زندگی این پشه ها 25 درجه سانتی گراد هست. 🔹تکان دادن و هم زدن انگورها 🔹بعد از یک هفته که از مرحله اول گذشت، انگورهای در حال تخمیر، حالت جوش پیدا میکنن و کم کم سطح اون ها بالا میاد. حالا واسه اینکه انگورهای روی ظرف هم کاملا پوسیده بشن، لازمه که با یک هم زدن و جابجایی، انگورهای روی بشکه رو با انگورهای داخل ظرف عوض کنین این کار رو 2 الی 3 بار در مرحله اول انجام بدین. اگه هوا معتدل باشه، بعد از حدود یک ماه انگورها کاملا له وشل میشن و کم کم داخل ظرف ته نشین میشن؛ طوری که روی ظرف، مایع به دست اومده قرار میگیره؛ بعد روی اون حالت کف وکپک به وجود میاد؛ البته با توجه به گرمای هوا این مدت زمان، ممکنه کم یا زیاد بشه. ❗️تذکر: در این صورت، آب انگور، اگه پرمایه باشه اصلا کپک نمیزنه، اگه رنگ کف و کپکی که به وجود اومده روی مایع، سفید باشه، نشانه ی کم مایه بودن اونه ولی اگه رنگش حالت کرم متعادل به قهوه ای باشه، میزان مایه ی اون جهت تولید، مناسب و اندازه هست. اگه آب انگور، پرمایه باشه در این حالت طعم تلخی میده وبرای اینکه ترش بشه وسرکه ایجاد بشه باید مقداری آب بهش اضافه کنین و اون رو هم بزنین تا آب با همه ی محتویات ظرف مخلوط بشه اگه آب انگور، کم مایه باشه باید دوباره مقداری انگور شیرین داخل اون بریزین و بزارین بمونه تا بعد از مدتی مایه اون اضافه بشه یا اینکه باید اونقدر آبش تبخیر بشه تا واسه ی تولید سرکه مایه اون به اندازه مناسب برسه. ❗️تذکر: در این صورت، آب انگور، اگه پرمایه باشه اصلا کپک نمیزنه، اگه رنگ کف و کپکی که به وجود اومده روی مایع، سفید باشه، نشانه ی کم مایه بودن اونه ولی اگه رنگش حالت کرم متعادل به قهوه ای باشه، میزان مایه ی اون جهت تولید، مناسب و اندازه هست. 🔹اگه آب انگور، پرمایه باشه در این حالت طعم تلخی میده وبرای اینکه ترش بشه وسرکه ایجاد بشه باید مقداری آب بهش اضافه کنین و اون رو هم بزنین تا آب با همه ی محتویات ظرف مخلوط بشه اگه آب انگور، کم مایه باشه باید دوباره مقداری انگور شیرین داخل اون بریزین و بزارین بمونه تا بعد از مدتی مایه اون اضافه بشه یا اینکه باید اونقدر آبش تبخیر بشه تا واسه ی تولید سرکه مایه اون به اندازه مناسب برسه. 🔴⬆️ادامه⬇️🔴
🔹بعد ایجاد حالت کف و کپک بر روی ظرف و متناسب شدن اندازه مایه ی آب داخل انگور، در پایان مرحله اول یعنی بعد از حدود 50 الی 70 روز از اول درست کردن سرکه، باید تفاله انگور را از آب اون جدا کنین و بذارین تا در مرحله دوم کاملا ترش شده و تبدیل به سرکه بشه. 🔹تفاله های انگور رو بعد از جداسازی از آب اون باید تحت فشار قرار بدین تا آب باقی مونده کاملا گرفته بشه، مثلا میتونین اون ها رو داخل پارچه ی توری بزارین و فشار بدین تا آب از تفاله جدا بشه. تفاله نهایی انگور رو دور بریزین و این مایع گرفته شده از تفاله رو به آب قبلی اضافه کنین. 🔹تفاله برای خوراک دام میتونه مورد استفاده قرار بگیره. ❗️تذکر: بعضی از افراد در تهیه سرکه، از نمک، خمیر نان و دیگر مخمرها استفاده میکنن که استفاده از این مواد در تهیه سرکه مورد تایید نیست. 🔶مرحله دوم 🔹خروجی مرحله اول، آب انگور نامیده میشه که در مرحله دوم تبدیل به سرکه میشه.در این مرحله باید منتظر بمونین تا آب جدا شده از انگور تبدیل به سرکه بشه که در این خصوص روی مورد ذیل باید دقت کنین: 🔹ظرفتون باید شیشه ای باشه؛ چون درمراحل تهیه سرکه، واکنش شیمیایی نیاز به وجود هوا داره. 🔹نباید در ظرف سفت وکیپ باشه؛ بلکه باید هوا داخلش بشه تا واسه درست شدن سرکه مشکل ایجاد نشه 🔹در یک هوای معتدل، 10 الی 20 روز طول میکشه تا مایع به دست اومده از مرحله اول، دراین مرحله کاملا ترش وتبدیل به سرکه بشه. 🔹(به خاطر تغییرات در فرایند تولید سرکه بعد مدتی، ته ظرف سرکه، چیزی شبیه گل، ته نشین میشه که باید اون جرم رو از مایع اصلی جدا کنین.) واسه این کار سرکه رو داخل ظرف دیگه ای بریزین تا گل، ته ظرف قبلی باقی بمونه . این کار رو یک تا دوبار بعد از حدود یک هفته از مرحله دوم که مایع به رنگ زلال دراومد، انجام بدین. بعد پایان مرحله دوم، سرکه ترش شده رو تو ظرف ترجیحا شیشه ای بریزین، ظرف رو پرکنین و درش رو محکم ببندین و در سایه نگهداری کنین. 🔶طرز تهیه سرکه خرما یا کشمش 🔹روش تهیه سرکه با استفاده ازخرما یا کشمش هم مثل سرکه انگوره ولی با این تفاوت که مقدار آبی که داخل ظرف یا بشکه میریزین،دو الی سه برابر مقدار وزن خرما یا کشمش هست که بستگی به مقدار شیرینی اون داره،اگه خیلی شیرین نباشه آب کمتری میخواد.به طور مثال به ازای یک کیلوخرمای شیرین، دو الی سه لیتر آب داخل بشکه بریزین. در سرکه خرما یاکشمش هم در هفته دوم، یک بار هم بزنین تا خرما یا کشمش های روی ظرف هم داخل ظرف رفته و سریع تر پوسیده بشن. این کار را دو الی سه بار دیگر در طی مرحله اول انجام بدین.برای تهیه سرکه خرما از خرمای شیرین استفاده کنین.البته خرمای شیره دار برای تهیه سرکه بهتره. 🔹رنگ کشمش هم هرچه روشن تر باشه، رنگ سرکه اش روشن تر میشه مثل سرکه انگور؛ 🔹بعد ایجاد حالت کف وکپک روی ظرف و اندازه شدن مقدار مایه ی آب داخل خرما، درپایان مرحله اول یعنی بعد از حدود 50 الی 70 روز از شروع تولید سرکه، باید تفاله خرما رو از آب اون جدا کنین و بذارین در مرحله دوم کاملا ترش و تبدیل به سرکه بشه. 🔶طرز تهیه سرکه سیب 🔹برای تهیه سرکه سیب باید از سیب های شیرین استفاده کنین؛ واسه این کار اول سیب ها رو بشورین و اون ها رو با چاقو به چند قسمت تقسیم و یا چرخ کنین تا سریع بپوسن و فرایند تهیه سرکه سریع تر بشه. سیب چرخ کرده رو داخل بشکه بریزین تا بعد از مدتی له و نرم بشن. روش تهیه سرکه سیب هم مثل سرکه انگوره با این تفاوت که به سیب ها نباید آب اضافه کنین. ❗️تذکر: 🔹اگه سیب شیرین نباشه مایع به دست اومده ترش نمیشه پس باید حتما از سیب شیرین استفاده بشه اگه سیب خیلی آبدار و شیرین باشه هر یک کیلوگرم سیب حدود 700 گرم سرکه میده و در حالت معلولی هر یک کیلو گرم سیب حدود نیم کیلوگرم سرکه میده اگه اشتباها یا به هر دلیلی داخل ظرف سیب مقدار کمی آب اضافه بشه اگه سیب شیرین باشه تولید سرکه کمی طولانی تر و سرکه دیرتر درست میشه. 🔶🔹ماندگاری سرکه 🔹سرکه به خاطر طبیعت اسیدیی که داره محافظ خودش هست و احتیاج به خنک کردن نداره و خیلی با دوام هست البته واسه ی نگهداری سرکه بهتره از ظروف شیشه ی در دار و به صورت پر استفاده کنین و اون ها رو در دمای معتدل و سایه نگهداری کنین. 🔹در ضمن ممکنه تغییراتی تو ظاهر انواع سرکه ایجاد بشه مثل: حالت کدری، تغییر رنگ، ته نشین شدن یا رسوب کردن در این حالت کیفیت سرکه تغییری نمیکنه و تنها یه تغییر ظاهری در اون رخ میده اگه سرکه شما رسوب کنه میتونین اون رو صاف کنین واسه این کار سرکه رو داخل ظرف دیگه ای بریزین تا گل ته ظرف باقی بمونه وبتونین اون رو دور بریزین. ✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید 🆔 @abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133