طب و نکات آن 2
دهن الدارصينى (روغن دارچينى): دارچينى را بيست و چهار ساعت در گلاب مىخيسانند و تقطير مى كنند اين ر
روغن دارچينى:
معده را قوت دهد و طعام را هضم كند و رفع بلغم و رطوبت كند و بادهاى غليظ بشكند، فالج و لقوه و رعشه و صرع را سود دارد، چون بمالند و اگر سه مثقال از اين روغن بنوشند فواق و درد معده و سده جگر و قولنج را بغايت نافع بود و جميع امراض بلغمى را سودمند بود.
قرابادين، ص: ۱۰۸
طب و نکات آن 2
دهن الدارصينى (روغن دارچينى): دارچينى را بيست و چهار ساعت در گلاب مىخيسانند و تقطير مى كنند اين ر
روغن دارچينى رعشه را بغايت نافع بود.
(البته برای رعشه ی نوع بارد مفید است نه از نوع گرم)
📙اختیارات بدیعی
╔═. ♡.═══════════╗
💓💖🌼💖🌼
✅@islamicmedicine1401
🌺🌸🌼🌺🌸🌼🌺💢
╚═══════════. ♡.═╝
ویژگی پیرو حقیقی👆 از منظر امام باقر (ع)
╔═. ♡.═══════════╗
💓💖🌼💖🌼
✅@islamicmedicine1401
🌺🌸🌼🌺🌸🌼🌺💢
╚═══════════. ♡.═╝
♨️ حس حرارت و گرما بعد از خوردن غذا
🔰 راهکار حکیم عقیلی خراسانی📙:👇
۱.غذا را آرام آرام و جویده جویده میل کنید
۲.تعداد وعدههای غذایی را افزایش دهید(تقسیم یک وعده در چند وعده)
🔰تعیبر زیبای حکیم عقیلی خراسانی در مورد علت حرارت بعد غذا خوردن:
غذا در یک وعده مانند ریختن آب بر سنگ داغ است که سبب تولید بخار و حرارت میشود ولی اگر همین آب قطره قطره بر سنگ داغ بریزید، بخار از آن مرتفع (متصاعد) نمیشود...👌
╔═. ♡.═══════════╗
💓💖🌼💖🌼
✅@islamicmedicine1401
🌺🌸🌼🌺🌸🌼🌺💢
╚═══════════. ♡.═╝
حرص و جوش زیاد مساوی است با بیماری "ام اس" !😡
▫️براساس تحقیقات استرس، فشار عصبی و حرص وجوش خوردن زیاد در هر سنی که باشید شما را مستعد ابتلا به بیماری MS میکند
* برای چیزای الکی حرص نخورید 👌🏻🔰👌
╔═. ♡.═══════════╗
💓💖🌼💖🌼
✅@islamicmedicine1401
🌺🌸🌼🌺🌸🌼🌺💢
╚═══════════. ♡.═╝