🇮🇷 شهید رضا ترکاشوند 🇮🇷
💠صلوات و فاتحه ای نثار روح پرفتوح این شهید بزرگوار قرائت نمایید .
❇️جهت اطلاعات بیشتر درباره این شهید به پیج اینستاگرامی زیر مراجعه کنید .
https://www.instagram.com/p/CJO3O8rB05h/?igshid=a6flcku0q6q1
@isva_ir
بیرق فاطمیه
اللهم صل علي فاطمه و ابيها و بعلها و بنيها
ابعاد 150×50
جنس پارچه ترگال
نوع چاپ سیلک
در رنگهای سبز و قرمز و شکی
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
قیمت: 60.000 تومان
#تخفیف ویژه ( بیست درصدی) به مناسبت ایام فاطمیه
قیمت با تخفیف: 48.000
ارسال رایگان به آدرس شما در شهرستان همدان
برای خرید و سفارش به دایرکت مراجعه کنید یا با شماره 09355186696 پیام دهید.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
در گذشته رسم بود که در مناسبتهای گوناگون پرچم و بیرق هایی را سر در خانه ها آویزان میکردند و حالا که زندگی آپارتمان نشینی رواج پیدا کرده است این سنت حسنه به فراموشی سپرده شده است.
بیرقهای خانگی برای احیای این سنت طراحی شدن و می توان آنها را به در خانه و مغازه و اداره و... نصب کرد تا یاد اهل بیت (ع) را زنده نگه داریم.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
اين صلوات را از زيارت هاي منقوله مأثوره گرفتهاند.
اين ذكر صلوات با نثري زيبا و كوتاه و جامع انشا شده و مضمون آن اين است: "خدايا بر فاطمه و پدرش و شوهر و فرزندانش درود بفرست و بر آن سرّ نهفتهاي كه درون فاطمه به وديعه گذارده شده (كه حضرت مهدي عجل الله تعالی فرجه الشریف است) درود بفرست".
با ذكر اين صلوات بر تمامي ائمه و فاطمه زهرا علیهم السلام و پيامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم درود و سلام فرستاده شده است و فضیلت صلوات شامل این مورد هم می شود چنانچه امام صادق علیه السلام می فرمایند:
سنگين ترين چيزي كه در روز قيامت در ترازوي اعمال بنده گذاشته مي شود، صلوات فرستادن بر محمد و خاندان مطهر او است.
📚کتاب خداحافظ کرخه:
📎کتاب خداحافظ کرخه نوشته داوود امیریان است. کتاب از ۴ بخش تشکیل شده است و هر بخش شامل چند فصل. موضوع این کتاب جنگ ایران و عراق است .هر فصل این کتاب به موضوعی خاص اشاره دارد و به طور سلسله بار پشت سر هم می آیند و یک داستان را شکل میدهند. ابتدا از جریان اعزام شروع میشود و سپس به اردوگاه و جریان حملات و عملیات ها و در انتها بازگشت به خانه. داستان به زبان شیرین و ساده برای نوجوانان نوشته شده است.
.
.
.
#ایسوا_شهید
#معرفی_کتاب
@isva_ir
23.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راه کاری برای اصلاح نفس
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
#شهید_مطهری #اصلاح_نفس
متن پیام امام خمینی (ره) به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم ن و القلم و ما یسطرون
ملت شریف #ایران می دانید که در رژیم گذشته آنچه بر ملت مبارز ایران سایه افکنده بود، علاوه بر #دیکتاتوری و #ظلم، تبلیغات بی محتوا و هیچ را همه چیز جلوه دادن بود. ملتی که در همه ابعاد از حوایج اولیه محروم بود وانمود می شد که در اوج ترقی است.
از جمله حوایج اولیه برای هر ملت در ردیف #بهداشت و #مسکن بلکه مهمتر از آنها، آموزش برای همگان است. مع الاسف کشور ما وارث ملتی است که از این نعمت بزرگ در رژیم سابق محروم و اکثر افراد کشور ما از نوشتن و خواندن بر خور دار نیستند چه رسد به آموزش عالی. مایه بس خجلت است که در کشوری که مهد علم و ادب بوده و در سایه اسلام زندگی می کند که طلب علم را فریضه دانسته است، از نوشتن و خواندن محروم باشد.
ما باید در برنامه درازمدت #فرهنگ وابسته کشورمان را به فرهنگ #مستقل و #خودکفا تبدیل کنیم و اکنون بدون از دست دادن وقت و بدون تشریفات خسته کننده برای مبارزه با بی سوادی بطور ضربتی و #بسیج عمومی قیام کنیم تا ان شاء الله در آینده نزدیک هر کس نوشتن و خواندن ابتدایی را آموخته باشد. برای این امر لازم است تمام بی سوادان برای یادگیری و تمام خواهران و برادران با سواد برای یاد دادن بپاخیزند و وزارت آموزش و پرورش با تمام امکانات به پا خیزد و از قرطاس بازی و تشریفات اداری بپرهیزد .
برادران و خواهران ایمانی ! برای رفع این نقیصه درد آور بسیج شوید و ریشه این نقص را از بن بر کنید . #تعلیم و #تعلم عبادتی است که خداوند تبارک و تعالی ما را بر آن دعوت فرموده است .
@isva_ir
مأموریت شاپور بختیار برای تشکیل کابینه
دی 1357
در این روز #محمد_رضا_شاه، #شاپور_بختیار را مأمور تشکیل کابینه کرد.
@isva_ir
ایشان در سال 1340، زمانی که حسنعلی منصور، طرح #انجمن_های_ایالتی و #ولایتی را مطرح کرد، به فعالیت علیه این لوایح پرداخت و تا #قیام_پانزده_خرداد، با سخنرانی های خود به افشای ماهیت رژیم پهلوی پرداخت.
در شب 12 محرم، 15 خرداد 1342، هنگامیکه از سخنرانی برگشته بود، ماموران به خانه اش حمله کرده و او را دستگیر و زندانی و در زندان شهربانی مورد بازجویی و شکنجه قرار دادند. پس از آزادی، همچنان به مبارزه خود ادامه داد و بار دیگر توسط #ساواک دستگیر شد. ایشان طی سالهای 53-1350 به مبارزات خود شکل تازه ای داد و کمتر در میان آشنایان ظاهر می شد. #شهید_آیت_ا..._غفاری در تیر ماه 1353، در تهران دستگیر شد و این آخرین دوران زندان این مبارز نستوه بود.
پسر ایشان در مورد آخرین ملاقات با پدر می گوید : "پدر را در آخرین ملاقات، کشان کشان، با پاها و دست های شکسته و در حالیکه بیش از یکی دو دندان در دهانش باقی نمانده بود و سراسر صورت و اندامش زیر شکنجه های وحشیانه، در هم کوبیده شده بود، پشت میز ملاقات آوردند. بیش از یکی دو جمله بین ما رد و بدل نشد؛ او گفت: تصور نمی کنم دیگر یکدیگر را ببینیم ... فردای همان روز شنیدیم که ساعت 2 بعد از ظهر ( 7 دی 1353 )، پدر، از محیط رنج آوری که آخرین مرحله امتحان بندگی را در آن گذراندند، آسوده شده و به وصال معبود رسیده است
@isva_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#السلام_علیک_یافاطمة_الزهرا
مادرهرکاری کند بچه هایاد میگیرند
مثلااگرشهیدشود
🌺
•
.
#ایسوا_شهید
@isva_ir
🇮🇷 شهید حمیدرضا حسنی 🇮🇷
💠صلوات و فاتحه ای نثار روح پرفتوح این شهید بزرگوار قرائت نمایید .
❇️جهت اطلاعات بیشتر درباره این شهید به پیج اینستاگرامی زیر مراجعه کنید .
https://www.instagram.com/p/CJWcTtrh3hu/?igshid=jc0pon806934
@isva_ir
در روز 9 دی 1300 شمسی #مجلس_شورای_ملی، عضویت #ایران در #جامعه_ملل را تصویب کرد. جامعه ملل، یک سازمان بین المللی میان دولتی بود که در نتیجه امضای عهدنامه #ورسای، طی سال های 1298 تا 1299 خورشیدی تاسیس شد و تا زمان وقوع #جنگ_جهانی_دوم مهمترین نهاد بین المللی میان دولتی به شمار می آمد. پس از خاتمه جنگ جهانی اول نمایندگان 32 دولت جهان در 18 ژانویه 1919 میلادی جهت برقراری نظام بین الملل در ژنو گرد هم آمدند تا یک سازمان بین المللی جهانشمول به عنوان «پارلمان جهانی» تاسیس کنند. ابتکار تشکیل چنین سازمانی از وودرو ویلسون رییس جمهور آمریکا بود، اگرچه آمریکا هرگز عضو آن نشد.
در 9 ژوئن 1919 کمیته ای متشکل از نمایندگان دولت های شرکت کننده در کنفرانس صلح ورسای، به منظور فراهم آوردن زمینه تاسیس جامعه ملل گردهم آمده بودند. این کمیته تصمیم گرفته بود ابتدا ایجاد جامعه ملل را اعلام نماید و سپس به بررسی موضوعات مربوط به فعال کردن این سازمان بین المللی بپردازد. در چنین شرایطی بود که عهدنامه صلح ورسای در 28 ژوئن 1919 به امضای دو شرکت کننده در کنفرانس رسید و در تاریخ 10 ژانویه 1920 لازم الاجرا گردید. این تاریخ در واقع تاریخ رسمی تشکیل جامعه ملل محسوب می شود. این سازمان جهانی تا سال 1324 شمسی، رسمیت اجرایی داشت، که در طی این مدت، به تناوب 58 عضو داشت، که 42 عضو از این 58 عضو، از جمله ایران به عنوان عضو اصلی و موسس به فعالیت می پرداختند. اهداف این سازمان #خلع_سلاح، جلوگیری از جنگ به واسطه تامین #امنیت_همگانی، رفع اختلاف و مشاجره بین کشور ها از راه #مذاکره و #دیپلماسی و همچنین بهبود سطح زندگی جهانی بود