#هایزر در مدت اقامت سی و چند روزه خود در #ایران تنها یک بار با #شاه ملاقات کرد و در این جلسه، روز و ساعت خروج #محمدرضا_پهلوی از ایران تعیین شد.
هرچند سفر هایزر به ایران به صورت محرمانه صورت گرفت ولی خبر ورود وی در دو روز بعد یعنی شانزدهم دی ماه فاش شد. هایزر در کتاب خاطراتش می نویسد: "من برای بررسی این مسأله، مخفیانه به تهران آمدم که کودتا چگونه میسر است و آیا اصلاً به مصلحت هست یا نه؟ پس از بررسی های بسیار، از واشنگتن دستور رسید که دولتی قوی به رهبری #شاپور_بختیار تشکیل شود.
در صورتی که این کار شکست بخورد #کودتای_نظامی انجام خواهد شد." به طور کلی، از مطالعه و بررسی مجموع اخبار و اسناد، چنین استنباط می شود که مأموریت #ژنرال_هایزر در ایران بر اساس چهار مسأله دور می زد: نخست آن که از عملیات خودسرانه و حساب نشده ارتش پس از فرار شاه از ایران، جلوگیری شود.
دوم آن که #ارتش را موظف سازند از دولت بختیار پشتیبانی نماید و در صورت لزوم مبادرت به کودتای نظامی شود. سوم آن که تکلیف قراردادهای فروش سلاح های پیشرفته #آمریکا در ایران روشن گردد. چهارم آن که وسایل و سلاح های مدرن آمریکا در ایستگاه های رادار در ایران به تصرف #شوروی درنیاید. با این حال #نهضت_اسلامی_ملت_ایران به حدی گسترش یافت که کاری از دست ژنرال هایزر و #کاخ_سفید برنیامد و او چند روز قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، از تهران گریخت.
@isva_ir
📚کتاب من زنده ام
📎کتاب من زندهام نوشته معصومه آباد، یکی از اسرای ایرانی در جنگ عراق علیه ایران است که در حوزه اسارت به نگارش درآمده تا پاسخگوی بسیاری از سوالات بدون پاسخ در حوزه اسارت بانوان ایرانی در زندانهای رژیم بعثی در دوران هشت سال دفاع مقدس باشد. عنوان کتاب که بر روی جلد چاپ شده، دستخط معصومه آباد است آن روز که برای فرار از بی خبری مفقودالاثری برای خانواده اش یا هرکسی که می توانست فارسی بخواند نوشته بود: من زنده ام.
.
.
#معرفی_کتاب
@isva_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادتآرزوست...
وهیچراهِفرارینیست
از#عشـقآنزمانیکهخودش
بهسراغدلتمیآید!
.
.
🌺
#ایسوا_شهید
@isva_ir
دی 1359
در آذر ماه 1359، پس از شکست نیروهای #عراقی در جنوب #سوسنگرد به وسیله سربازان اسلام یک گروهان از #سپاه اهواز، جهت محافظت پدافند شهر #هویزه، به آن شهر اعزام شد؛ این در حالی بود که #بنی_صدر دستور تخلیه هویزه از #بسیج و #سپاه را صادر نموده بود و دستور داد که در سوسنگرد مستقر شوند.
این دستور با مخالفت جدی #شهید_سید_محمدحسین_علم الهدی و دیگر رزمندگان مواجه شد و با تماس شهید علم الهدی با #آیت_الله_خامنه ای، دستور بنی صدر لغو شد و نیروهای سپاه در هویزه باقی ماندند. روز 15 دی 1359، روز آغاز عملیات بود. هدف این عملیات پاکسازی #شمال و #جنوب #کرخه کور از وجود نیروهای متجاوز بعثی بود.
روز 16 دی ماه 1359، سپاهیان اسلام جلوی تانک های ارتش مستقر شده و منتظر دریافت رمز حمله بودند که متوجه شدند، رفت و آمد تانک های دشمن زیاد و هواپیماهای دشمن در آسمان جهت بمباران ظاهر شده و نیروهای اسلام زیر آتش توپخانه، کاتیوشا و خمپاره قرار گرفتند.
فرماندهی، دستور عقب نشینی به طول 500 متر را صادر کرد. تانک های ما عقب نشینی کردند و عراقی ها با این تصور که نیروهای اسلام شکست خورده و فرار کرده اند، وارد منطقه شدند. در این ضد حمله دشمن، بیش از یکصد تن از برادران پاسدار، جهاد و دانشجویان پیرو خط امام از جمله شهید بزرگوار حسین علم الهدی شهید و مفقود الاثر شدند. #حماسه شهید علم الهدی و یارانش برای همیشه در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، ثبت شده است. شرح محاصره #دانشجویان پیرو خط امام در هویزه
@isva_ir
🇮🇷 شهید حسن اسدیار 🇮🇷
💠صلوات و فاتحه ای نثار روح پرفتوح این شهید بزرگوار قرائت نمایید .
❇️جهت اطلاعات بیشتر درباره این شهید به پیج اینستاگرامی زیر مراجعه کنید .
https://www.instagram.com/p/CJq8RhYhr-k/?igshid=6i5o6yw148lx
@isva_ir
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور قرآنی: به مقدسات دیگران فحاشی نکنید، حتی بت های مشرکان.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
#شهید_مطهری
📚کتاب لشکر خوبان
📎کتاب لشکر خوبان نوشته معصومه سپهری ، گزارشی جذاب از گفت و گوی طولانی فرج قلی زاده با مهدی قلی رضایی است که به بازخوانی گوشه هایی ناگفته از تاریخ دفاع مقدس می پردازد . در این کتاب برای نخستین بار از وقایع لشکر عاشورا سخن به میان آمده و شخصیت پردازی ملموس و موثر معصومه سپهری از قهرمان داستان (مهدی قلی رضایی) در مجموع شخصیت نوجوانی را به تصویر می کشد که با جدیت ، عزم و همتی ستودنی سخت ترین و خطیرترین لحظات میدان های حادثه و حماسه را تجربه کرده و از هر ماموریت و عملیاتی ، به یادگار زخمی برداشته که هنوز هم با اوست و هرگز لحظه ای از خود جدایشان نمی کند .
@isva_ir
18 دی 1230
#میرزا_تقی_خان_امیرکبیر، از بزرگترین رجال سیاسی #ایران و از بزرگترین وزرای ایران است که در سال 1223 هـ ق در خانواده ای از طبقات پایین متولد شد. پدرش آشپز قائم مقام بود و این مسأله باعث نزدیکی میرزا تقی خان با فرزندان خانواده قائم مقام و معاشرت با آنها شد. چنین بود که میرزا تقی خان از کودکی با امور مملکتی و سیاست کشور آشنا شد.
دوران کودکی و جوانی امیرکبیر، زیر نظر و تربیت قائم مقام سپری شد و شیوه منشی گری و نامه نگاری و صدور احکام دیوانی را از او آموخت و بتدریج کار او در محدوده شغل دبیری قرار گرفت و پس از مدتی منشی رسمی قائم مقام شد. مسؤولیت بعدی او، وزیر نظام بود که در معاونت میرزا محمد خان زنگنه امیرنظام قرار گرفت. استعداد، حسن سلوک و آشنایی کامل او به آداب معاشرت باعث ترقی او در نظام دیوانی کشور شد تا آنکه پس از مرگ محمد شاه قاجار، امیرکبیر با تدبیر و تمهید خاصی در فراهم کردن مقدمات سلطنت #ناصرالدین_شاه، ولیعهد #محمد_شاه، موفق گردید.