eitaa logo
آستان حضرت طاهر ﷺ
2.7هزار دنبال‌کننده
10.5هزار عکس
1.7هزار ویدیو
30 فایل
آستان مقدس حضرت طاهر علیه السلام 📌استان البرز،کرج، مهرشهر ☎️ روابط عمومی آستان : ۰۲۶-۳۳۵۱۴۵۸۸ 📱 ارتباط با ما : @Emamzadeh_Taher اینستاگرام: http://instagram.com/itaher.ir 🌱مرکز مشاوره طهورا @tahoora_psy 🌿کانال خدام نوجوان: @nojavan_khadem
مشاهده در ایتا
دانلود
✅✅✅✅✅✅✅✅ 🔴 و ادامه اصول تکنیک: 5- چیزی را از کودک بازگیرید که برای او دارای ارزش باشد. 6- بعد از گفتن جریمه یا بازگیری پاداش به کودک، حتماً گفته‌تان را عملی کنید. 7- ثبات داشتن در انجام این روش؛ چندین ماه باید بر اعمال جریمه بر رفتار منفی ثبات ورزید تا به مطلوب نبودن آن رفتار از دید والدین و ترک آن هدایت شود. اگر رفتار کاهش پیدا نکرد در اجرای آن حتماً اشکالی است. 8- قابلیت اجرا داشته باشد. 9- استفادۀ بیش‌ازحد از این روش اثر آن را از بین می‌برد. 10- ادامۀ تکنیک‌های مثبت برای رفتارهای مطلوب کودک؛ همیشه از تکنیک‌های کاهشی استفاده نکنید.
🔻دوازده گام در تربیت مهدوی 🔻گام هفتم: امید بخشی امام على(ع) می فرماید: «فرزندانتان را بر آداب خود تربیت نکنید؛ چرا که آنها برای آینده و زمانی غیراز زمان شما آفریده شده اند». فرزندان خود را با امید به آینده روشن و متناسب با زمان حال تربیت کنیم. باید به آنها کمک کنیم تا سرآمد باشند؛ توجه به صفات نیکوی کودک و کمک به تقویت و پرورش آنها وظیفه والدین است. کودکان ما باید نسبت به آینده خود نشاط و امید داشته باشند و برای دوران ظهور و یاری حضرت آماده شوند. زیرا هرکس ادعای یاری او را دارد، باید در زندگی خود، در کار و گفتار و رفتار، بهترین باشد تا شایسته چنین مقامی بشود.
🔻دوازده گام در تربیت مهدوی 🔻گام هشتم: شیوه صحیح تذکر به فرزند گاهی والدین برای تنبیه کودکان به خاطر خطا و یا بازیگوشی آنها، از عباراتی با مضمون قهر و غضب خدا و يا امام نسبت به کودک استفاده می¬کنند. این یک اشتباه رایج است. در تربیت کودک می بایست با بیان رحمت و مهربانی خداوند و عشق و محبت امام نسبت به انسان ها، به خصوص کودکان، حس دوستی و محبت را در کودکان ایجاد کرد. در ضمن توجه کنیم که هنگام تذکر و توبيخ، به کودک بفهمانیم که از کار اشتباه او دلخوریم و نه از خود او. امام سجاد(ع) فرماید: «حق کودک، مهربانی به او در آموزش و گذشت از وی و عیب پوشی و همراهی و یاری اوست». امام رضا(ع) نیز می فرماید: «امام، مانند پدری مهربان و مادری دلسوز و دوستی همراه است...». خلاصه اینکه وقتی کودکی امام زمان(عج) را دوست خود بداند، کارهایی که دوستش دوست دارد را انجام می دهد و سعی میکند او را ناراحت نکند.
🔸مشاجره ها و نزاع ها نور باطن را خاموش می کند. بسیاری از بی حالی ها و عدم نشاط ها به جهت مشاجرات و درگیری های لفظی است. کم منزلی داریم که درآن پرخاش و تندی نباشد! روزی چندتا پرخاش باشد، برکات را از منزل می برد. 🔹حتی اگر حق هم با تو بود، در امور جزئی و شخصی مشاجره نکن چون کدورت می آورد. 🔸مرحوم علامه جعفری از صاحب دلی نقل کرد: در موضوعی که گمان می کردم حق با من است داشتم با همسرم مشاجره می کردم؛ ناگهان صورت باطنی غضبم را نشانم دادند! بسیار کریه و زشت بود! آن صورت نزدیکم آمد و گفت: ای کثیف! ساکت شو! همین که متنبّه شدم فوراً دست همسرم را بوسیدم و عذرخواهی کردم! (آیت‌الله استاد فاطمی‌نیا)
💠اگر وقت نماز شود و سفره هم پهن باشد... 🌿...عَنْ سَمَاعَةَ بْنِ مِهْرَانَ قَالَ: سَأَلْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ ع عَنِ الصَّلَاةِ تَحْضُرُ وَ قَدْ وُضِعَ الطَّعَامُ قَالَ: «إِنْ كَانَ فِي أَوَّلِ الْوَقْتِ يُبْدَأُ بِالطَّعَامِ وَ إِنْ كَانَ قَدْ مَضَى مِنَ الْوَقْتِ شَيْ‏ءٌ وَ تَخَافُ أَنْ تَفُوتَكَ فَتُعِيدَ الصَّلَاةَ فَابْدَأْ بِالصَّلَاةِ.» 📚الكافي، ج۶، ص۲۹۸ 🌿از سماعة بن مهران نقل شده است: 🍃از امام صادق (علیه‌السلام) درباره این (موقعیت) سؤال کردم که وقت نماز فرا رسیده و (سفره‌ی) غذا نیز پهن شده است. 🔶حضرت فرمودند: 🔸«اگر در اول وقتِ (نماز) است، اول غذا را بخور، اما اگر مدتی از وقتِ (نماز) گذشته و می‌ترسی نمازت قضا شود و لازم شود قضایش را به‌جا آوری، اول وقت بخوان .
📚 قرض به شرط زیاده 💠 سؤال: به یکی از دوستانم پولی دادم و ایشان پس از چند ماه که قرض خود را برگرداند، مبلغی هم به عنوان هدیه به من دادند و پیشنهاد این کار و مبلغ هم از خودش بود آیا دریافت محسوب می شود؟ ✅ جواب: اگر بر اساس پیشنهاد مبنی بر اهداء مبلغی هدیه، قرض داده باشید، دریافت مبلغ بیش از مقدار جایز نیست ـ هر چند شما شرط نکرده باشید ـ ، اما در صورتی که بدون شرط یا قرار قبلی، قرض گیرنده مبلغی اضافه پرداخت کند، اشکال ندارد، هر چند دریافت آن مکروه است.
💞 #سیاست_همسرداری اگر دنیای همسرت آنقدر کوچک است که با قضاوت های نابجا دلت را می شکند تو دنیایت را آنقدر بزرگ کن که گذشت و بخشش تو برایش راهی بسوی سعادت باز میکند.
#احترامی که برای همسرتان قائل می شوید؛ احترامیست که در آینده فرزندتان برای خودش و شما قائل خواهد شد. 👈 پس به گونه‌ای با همسرتان رفتار کنید که انتظار دارید فرزندتان در #آینده با شما رفتار کند. این احترام به همسر در حقیقت #ارزشی است که برای خود قائلید. ✅ پس اگر همسرتان در رابطه با فرزندتان #اشتباهی کرد در حضور فرزند او را تصحیح نکنید. در خلوت با همسرتان صحبت کنید و اگر لازم بود همسرتان به #تنهایی یا با حضور شما اشتباه را تصحیح خواهد کرد.
💠 امامزاده طاهربن زین العابدین"ع" http://eitaa.com/itaher http://ble.im/itaher http://Sapp.ir/itaher
🍃آیت الله بهاءالدینی (رضوان الله علیه): "اگر این دو کار را انجام دهید، خیلی ترقّی می کنید؛ یکی اینکه نماز را اول وقت بخوانید‌، دیگر آن که دروغ نگویید."🍃 🌏https://eitaa.com/ahadisnabchahardahmaesom