آموزش #عملیات_روانی 16
تکنیک های #دروغ_بزرگ و #ابهام و #اهریمن_سازی
تاکتیک قدیمی دروغ بزرگ عمدتا برای مرعوبکردن حریف یا حتی برای مرعوبکردن افکار عمومی مورد استفاده قرار میگیرد؛گوبلز میگوید: دروغ هر چه بزرگتر باشد، باور آن برای مردم راحتتر است.
در تکنیک ابهام نیز از راه کلیگویی و عمومیتبخشی ماهرانه و حساب شده، مفهوم مورد نظر در ذهن مخاطب مبهم و چندپهلو میشود، به طوری که هرکس برداشت منحصر به فردی از آن پیام دارد.
در تکنیک اهریمنسازی نیز مبلغ تلاش میکند تا تنفر و دشمنی جمعیت مخاطب را نسبت به عقیده گروه یا کشورهایی خاص برانگیزد...
مثال:
سخنرانی حسام الدین آشنا استاد امنیتی جنگ روانی دولت روحانی و موضوع بودجه و پوشش حداکثری صحبت هایش توسط رسانه های اختصاصی و شبکه رای #جریان_نفوذ یعنی #تلگرام و #اینستاگرام
@aledavood
↙️ جریان شناسی زنان در فتنه۸۸/بخش سوم
✅همسر میرحسین، لیدر تجمعات دانشجویی در فتنه ۸۸ / اتحاد با لائیک شالوده ی فکری زهرا رهنورد
✍ #سمیرا_خطیب_زاده
🔻در یک اقدام عملی زهرا رهنورد با هماهنگی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران که از جمله تشکل های حامی میرحسین موسوی است در دانشگاه تهران حاضر شده و از دانشجویان این دانشگاه می خواهد در تجمعات خیابانی که به نفع میرحسین موسوی است حاضر شوند.
🎯 آخرین اخبار و تحلیل های حوزه زنان و خانواده↙️
🆔http://tanineyas.ir/News/11908
🔹وزیر کشور در جلسه شورای اجتماعی:
🔸رحمانی فضلی: در حال حاضر موارد سوء استفادههای اعتقادی، اخلاقی، جنسی، فرهنگی و اجتماعی در فضای مجازی وجود دارد.
🔸با نوعی ولنگاری در این فضا مواجهایم و هیچ نظارتی روی آن نمیشود.
🔸والدین در این زمینه نگران هستند و مرتب تکرار میکنند و دولت نیز باید قوانینی ارائه کند تا ما به سلامت فضای مجازی اعتماد کنیم.
@aledavood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫 وقتی به اسم آزادی و تجربه لایف استایل غرب ، فرزندانتان را یله و رها بار آوردید
این می شود که دختری با وعده پسر از تهران به سیرجان می رود و ظاهرا قضیه اینگونه است که
چون به دوست دختر پسر ناسزا گفته مورد ضرب و شتم قرار میگیرد.
🔺و وقیحانه اینکه پسر(امیر حسین) فیلم این اتفاق را در پیج شخصی خود انتشار میدهد تا دوست دخترش ببیند
✅ کانال مصاف
🌐 از معضل امنیتی تلگرام تا بحران اجتماعی اینستاگرام
✍ احمد قدیری
خبر را همه شنیده و فیلم را دیدهایم. دختری به تنهایی و ظاهرا برای هوسبازی، از تهران راهی خانهباغی در حاشیه سیرجان میشود تا به قرار مجازیاش با پسری برسد.
از آن سو نیز آن جوان جانی سیرجانی که ظاهرا از جانب دختر در لایو مورد اهانت قرار گرفته، با رسیدن به طعمه، او را به انواع ضربوشتم و شکنجه مینوازد.
تا اینجای ماجرا، اتفاق اگرچه تلخ است، اما عجیب و بیسابقه نیست و صفحات حوادث پر است از ضرب و قتل و تجاوز.
اما آنچه من آن را زنگ خطر میدانم #زیست_گلخانهای مجازینشینان شبکههایاجتماعی، علیالخصوص اینستاگرام است که آنان را از محیط حقیقی به کلی کنده.
عجیب است که برای دختری، شناخت اکانت اینستاگرامی یک فرد، آنچنان اطمینانبخش و اعتمادآفرین است که از شهری به شهری دیگر میرود؛ و عجیبتر آنکه برای پسری، شکستن شاخ اکانت دیگر در اینستاگرام، آنقدر موضوعیت پیدا میکند که فیلم شکنجه کردن دختر را با افتخار و بدون توجه به تبعات قضایی آن در استوری خود قرار میدهد، فارغ از آنکه چه تبعاتی در انتظار او است!
چه چیز مخاطب شبکههایاجتماعی را تا این حد متوهم و غرق در مرداب و گرداب فضای مجازی کرده است؟ آنچنانکه براندازان فیک توییتری که حتی از گردوخاک در فضای حقیقی عاجزاند، به طوفان توییتری گاهوبیگاه خود میبالند و بر طبل توهم خودبیشمارپنداری میکوبند!
البته پاسخ واضح است، جذابیتهای متعدد این شبکهها و ایجاد بستر زندگیدوم و نمایش هویت و شخصیت دلخواه از خود در شبکههایاجتماعی، وقتی قرار میگیرد در کنار ناکامیهای اجتماعی، حکم افیون را پیدا میکند.
این اثر مخدرگون را خصوصا وقتی قرار میدهیم در کنار وقت گذرانی افراطی تقریبا تمام اعضای هیأت دولت در شبکههایاجتماعی و دستآوردسازی و قهرمانبازی در حوزه فضایمجازی، نتیجه میشود آنچه میبینیم؛ از معضل امنیتی تلگرام تا بحران اجتماعی اینستاگرام.
farsnews.com/news/13971017000762
@aledavood
تأثیر میزان روشن بودن صفحه نمایش بر ساختار مغز کودکان
مطالعات نشان داده است که میزان روشن بودن صفحه نمایش گوشیهای هوشمند و تبلتها که در اختیار کودکان قرار دارد، میتواند بر ساختار مغز آنها تأثیر بگذارد و تغییراتی در آن ایجاد نماید.
@aledavood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای دکتر جاویدنیا در گفتگوی خبری ساعت 21 با موضوع ولنگاری در فضای مجازی
@aledavood
گفت به پسرم اجازه عضویت در تلگرام و اینستاگرام را نمی دهم. می دانید چرا؟!
«آشنایی در تلگرام قتل در سیدخندان!»، «دوستي تلگرامي زن متاهل با پسر جوان، قتل شوهر را در پی داشت!»، «زنم با مرد غریبه در تلگرام ارتباط داشت او را کشتم!»، «قتل همسر به علت عضویت در تلگرام و اینستاگرام/ قاتل: پسرهای زیادی عکسهایش را لایک میکردند!». این ها قطره ای از اتفاقاتی است که ریشه در تلگرام و اینستاگرام دارد و چه بسیار از این اخبار که منتشر نشده و نمی شود. وزیر جوان خوب تلگرام و اینستاگرام را می شناسد، به همین دلیل پسرش را منع کرده است.
آقای وزیر! ستایش 6 ساله و قاتل او امیر حسین 16 ساله، هر دو قربانی بی مسئولیتی شما شده اند. مگر نه اینکه امیر حسین عضو کانال ها و صفحات غیراخلاقی تلگرام و اینستاگرام بود!
مگر قاتل اهورای دو ساله نگفت «در اینستاگرام با مادر اهورا آشنا شدم.»، مگر دو دختر تهرانی تحت تاثیر عضویت در کانال تلگرامیِ دعوت به خودکشی، خود را از طبقه پنجم ساختمان به پایین پرت نکردند؟! مگر دختر 12 ساله باردار، به برکت تلگرام شما با متجاوز آشنا نشده بود؟!
آخرین دستاورد خدمات شما در توسعه فضای مجازی، فیلم آزار و اذیت دختر جوان در سیرجان است! شما که اهل بستن نیستید و بستن را کار تنبل ها می دانید، شما که سواد رسانه را راه حل معضلات فضای مجازی می دانید، لطفا همانطور که ستایش، امیرحسین، اهورا و... را به خانواده هایشان برگرداندید، همانطور که دختر 12 ساله باردار را به خانواده اش برگرداندید، با سواد رسانه ای تان ، آبروی رفته این دختر جوان و خانواده اش را نیز به آن ها برگردانید! البته گناه و تقصیر خود دختر قابل انکار نیست ولی مهم تر از آن، فضای مجازی بی در و پیکری است که شما توسعه داده و متولی آن هستید. به راستی چرا با نسخه سواد رسانه ای که برای مردم پیچیده اید، فرزند خود را عضو اینستاگرام نمی کنید؟!
قبل از اینکه دوباره به تنبلی و تحجر و... متهممان کنید، فریاد می زنیم ما مخالف فضای مجازی و شبکه اجتماعی نیستیم. اما فضای مجازی شما به سان سفره ای است که انواع غذاهای خوش رنگ و لعاب و خوشمزه اما مسموم و کشنده بر سر آن گذاشته شده و جوان و نوجوان گرسنهی معصوم نیز بر سر این سفره می نشیند. این وظیفه شما است که از توزیع غذای آلوده و مسموم جلوگیری کرده، بستری را توسعه دهید که در آن خوراکی سالم و پاک در اختیار مردم قرار گیرد، در اینصورت وزیر ما نیز با خیال راحت اجازه می دهد پسرش بر سر این سفره بنشیند!
جمله آخر! آقای وزیر! گفته بودید «در فضای مجازی بی غیرت نیستم!»، کجاست آن غیرت؟!!
💠 رسانه مردمی ثائر
🆔 @saeer_ir