هدایت شده از .
🌹#عصر فتوحات ابراهیم...
⁉️این جملات یادتان هست:
"باید تحریم برود تا سرمایه بیاید،
باید تحریم برود تا مشکل مسکن حل شود،
بايد تحریم برود تا مشکل آب خوردن حل شود، و..."
‼️جملاتی مملو از القای حس ناامیدی و حس بنبست، حس وابستگی و ناتوانی، حس گدایی نسبت به غرب، جملاتی روی موج ما نمیتوانیم تنظیم شده بود.
🔥 اینها واقعیت جریان غربگرای غربگداست که بدون غرب و آمریکا برای خودش و ملتش هیچ هویتی و قدرتی قائل نیست.
‼️ امروز برجام نیست، خبری از رفع تعلیق FATF نیست، اما پولهای بلوکه شده یکی بعد از دیگری در حال آزادسازی است، ایران به عضویت و ریاست کنوانسیونها و مجامع مهم بینالمللی در میآید، آژانس مختومه شدن چند پرونده مهم ایران را اعلام میکند. سرمایهگذاری های خارجی با کشورهای همسایه تا 10 برابر افزایش مییابد، ایران عضو پیمان شانگهای و مهمان ویژه بریکس میشود و...
⁉️ آنها مدعی زبان دنیابلدی بودند اما در این دوره ارتباط ایران با عربستان بعد از یک دهه برقرار میشود، مصر پیغام تمایل به برقراری ارتباط میدهد، کشورهای حاشیه خلیج یکی بعد از دیگری به ایران نزدیک میشوند، اروپا برای اولین بار مقابل منافقین میایستد و حمله به مقر آنها در آلبانی و فرانسه رخ میدهد.
❤️ رئیس جمهور ایران بعد از 17 سال به اندونزی سفر میکند، رئیسجمهور ایران بعد از یک دهه به امریکای لاتین میرود و قراردادهای بزرگ تجاری منعقد میکند، ارتباط ایران با کشورهای تاجیکستان و ترکمنستان و ازبکستان و... بعد از قطع طولانی ارتباط یا کاهش چشمگیر بازسازی میشود.
🇮🇷 امروز وزارت خارجه بهجای وزارت برجام به وزارت اقتدار و شرف و عزت ملی تبدیل شده است. مهمترین رکن وزارت خارجه یعنی معاونت اقتصادی آن جان گرفته و منافع ملی از دل ارتباطات سیاسی دنبال میشود. اساساً بعد از حدود یک دهه تعطیلی وزارت خارجه امروز کشور صاحب وزارت خارجه شده است.
📌موشک هایپرسونیک رونمایی میشود و کسی آن را مانع ارتباط ما با دنیا نمیبیند، هواپیمای ترابری ایرانی با موفقیت به پرواز درمیآید و کسی نمیگوید ایرانی فقط آبگوشت بزباش بلد است درست کند.
صنعت نیروگاهی کشور به خودکفایی میرسد، صادرات نفت ایران بیش از دوره برجام میشود، درمان کودکان زیر 7 سال رایگان میشود، دریاچه ارومیه جان تازه میگیرد، دهها پروژه ايرانی با ارزآوری بالا در سریلانکا و دیگر کشورهای جهان علیرغم تحریم و تهدید آمریکا افتتاح میشود. طی 3 سال حدود 11 ماهواره به فضا پرتاب میشود آن هم موفقیتآمیز نه مانند دوران آذری جهرمی.
🔶 اما همه این خبرهای خوب با حاشیهسازی دوست و دشمن از ذهنها کنار میرود و شنيده نمیشود و ما عادت میکنیم به نشنیدن خبر خوب و غرق شدن در ناامیدی و یأس...
🇮🇷 امروز با آزادی حمید نوری میبینیم، چقدر فهرست کارهای بزرگ رئیسی بالابلند است و چقدر ما قدرشناس نبودیم.
🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 از تاریخ درس بگیریم.
هدایت شده از جهان خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ثابتی خطاب به مخالفین جلیلی: جلیلی را از رسانهها نشناسید؛ برای تخریبش دارد پولپاشی میشود؛ با هر تیپ و ظاهری که هستید اگر جلیلی را از خودش و حرفهایش شناختید، (نه از رسانهها) نمیتوانید به او رای ندهید.
#انتخابات۱۴۰۳
#سعید_جلیلی
♨️ کانال جهان خبر
📡 @jahan_khabar
یکی از الزامات بصیرت، کلی نگری است نه جزئی نگری!
لطفا یک لحظه به این اسامی ای که می گویم توجه کنید:
هاشمی، روحانی، منتظری، لاریجانی، احمدی نژاد، خاتمی، کروبی، میرحسین موسوی.
دو پرسش را هم پاسخ دهید:
۱) آیا اینها را در خط ولایت و رهبری می دانید؟
۲) آیا اینها هیچ نقطه مثبت و خدماتی نداشته اند؟
عموم حزب اللهی ها، اینها را در خط ولایت نمی دانند، هر چند نمی شود منکر زحمات و خدمات و برخی نکات برجسته ی آنان شد.
یعنی وقتی وارد جزئیات بشویم، می توانیم با ذکر خدمات و نکات مثبت هاشمی، احمدی نژاد و... از هر کدام یک قهرمان بسازیم.
اما وقتی نگاه کلی به او می اندازیم، کلیت او را در خط انقلاب نمی یابیم.
حالا لطفا به این اسامی توجه کنید:
رجائی، رئیسی، جلیلی، قالیباف، زاکانی.
و به این دو پرسش پاسخ دهید:
۱) آیا آنها را در خط رهبری و انقلاب می بینید؟
۲) آیا اینها معصوم اند و نمی توان چند نقطه ضعف و اشکال واقعی ( نه تهمت و تخریب) را برای هر یک برشمرد؟
قطعا همه ی این بزرگواران دارای نقاط ضعف و اشکالاتی بوده اند.
اما وقتی کلیت آنها را نگاه می کنیم، آنها را در خط ولایت می یابیم.
پس برای فهم درست مطالب و بصیر بودن، باید کلیت افراد را دید نه جزئیات را.
چه کسانی در فضای #انتخابات دنبال تخریب ، تهمت زنی و لجن پراکنی هستند؟
کسانی که دست شان از گفتمان و عقلانیت خالی است
کسانی که شاید سواد فضای مجازی داشته باشند ، شاید منتسب به یکی از ستاد ها باشند ، شاید مدعی انقلابی گری و امر به معروف باشند ، شاید دسترسی به اطلاعات خاص داشته باشند
ولی داری گفتمان اختصاصی قابل تعمیم به صحنه اجرا و مبتنی بر مبانی انقلاب اسلامی نیستند ، رئیس جمهور تمدن ساز می خواهند ، در صورتی که در قاموس انقلاب اسلامی این ولایت فقیه است در توسعه حکومت علوی ، مهدوی تمدن ساز می کند و بس ، ظرفیت و جنبه هدایت و تبیین را ندارند , خود اجتهادی می کنند و تفسیر به رای از اصول , خود شیفتگی سیاسی تا جایی آنها را کور کرده که فرصت خود بازبینی و خود خوانی را ندارند , خود را عالم به زمانه می دانند و می خواهند ، مخاطب خود را تسلیم ، در غیر این صورت تکفیرشان می کنند
کسانی و جریانی دیگر هم هستند که خط کاری خود را تخریب و تحقیر و لجن پراکنی قرار داده اند ، شفاف بگویم ضد انقلاب ها و منافقین و سلطنت طلب ها که البته تکلیفشان واضح است
کسانی و جریانی هم هستند که امروز با ستاد (الف )می بندند و فردا با ستاد( ب ) اینان چشم و دهانشان به گویندگان تکرار است و تکرار کنندگان چشم و دهانشان به بیرون از مرز ها ، هرچه کِری بگوید و تضمین کند !
همه اینها در عرصه رقابت انتخاباتی برای اثبات خود و راندن رقبای خود از صحنه به جز تخریب و لجن پراکنی راه دیگر ندارند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مصی علینژاد: معصومه (نیلوفر) ابتکار شخصا برای من جاسوسی میکرد و اطلاعات خانوادههای قربانیان را با نجفی برای من ارسال میکرد.
مرگ بر منافق
لطفا انتشار بدید
💢 نامزد باید سر در بیاورد -۱
۱) از چشم انداز مدیریت اقتصادی دولت، باید به کدام نامزد انتخابات رای داد یا رای نداد؟ در پاسخ این سوال باید، مجموعه ای از شرایط را لحاظ کرد: نخست، خود نامزد و کارنامه اش. دوم، این که مشاوران و حامیان او کیستند و چه توقعاتی دارند؟ و چقدر می توانند هماهنگ عمل کنند؟، و سوم، برنامه اقتصادی نامزد؛ و این که چه بسته ای از راه حل ها را دارد؟
۲) همچنین باید بررسی کرد: نامزد مورد ارزیابی، چقدر مطالعه و تجربه و تشخیص برای مدیریت اقتصادی دارد یا فاقد آن است؟ کدام برنامه عملیاتی را برای اجرا تدارک کرده است؟ حامیان و مشاوران او چه نقشی دارند: نقش فرعی و کمکی، یا حاکم بر نامزد و همه کاره او؟ با کدام برنامه و تیم منسجم می خواهد بیماری مزمن در برخی دولت ها - مبنی بر تعارض کارکردی در میان اجزای تیم اقتصادی- را به حداقل برسانند؟
آیا با تیم مشاوران و حامیان، به ویژه اگر سهم خواه و دارای دیدگاه های متناقض (از مدعیان عدالت اقتصادی تا مدعیان اقتصاد کاپیتالیستی) باشند، می توان دولتی هماهنگ داشت و برنامه ای را به نفع مردم پیش برد؟ (تیم ناهماهنگی به جای آن که بتواند مسئله ای را حل کند، خود تبدیل به مسئله و مانع خواهد شد).
برنامه او برای تحول و اصلاحات اقتصادی به ویژه درباره «اصلاح ساختار بودجه و رفع ناترازی های مالی، هدفمند سازی و باز توزیع عادلانه تر منابع ملی (یارانه ها، تسهیلات کلان و فرصت ها)، ناترازی های تولید و مصرف انرژی، نظام گمرکی، مالیات، نظام بانکی، و تقویت پول ملی» کدام است؟ چه برنامه روشنی برای حمایت از محرومان، کاهش شکاف طبقاتی، حمایت از تولید، و تنوع بخشی به صادرات دارد؟
۳) نامزد انتخابات اگر خود اهل تشخیص مستقل و جمع بندی و درایت نباشد، قطعا دولت درست اداره نخواهد شد و به آشفتگی ستادی و فرماندهی گرفتار می شود؛ چنان که در برخی دولت ها به شکل تعارض میان وزارتخانه های اقتصاد، صمت، کار و رفاه، کشاورزی، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی دیده شد. به عنوان مثال، عملکرد ناهماهنگ در دولت مدعی اصلاحات چنان بحران ساز شد که حتی بارها مورد نکوهش اعضا یا متحدانش قرار گرفت.
۴) نمونه دیگر، ناهماهنگی در در دولت روحانی است؛ تا جایی که ۴ وزیر، نامه ای هشدار آمیز به او نوشتند و درباره رکود و تعطیلی اقتصاد هشدار دادند. پس از آن هم هم شاهد مجادلات میان رئیس وقت سازمان برنامه و بودجه، وزیر اقتصاد و رئیس وقت بانک مرکزی درباره مقصر بدهی های چند صد هزار میلیارد تومانی دولت بودیم. دردوره دوم هم، نحوه مدیریت دولت، به علاوه افتادن در تله فریب برجامی آمریکا، موجب رکود تورمی سه ساله و نهایتا معدل رشد "شش دهم درصدی" در طول ۸ سال شد.
💢ادامه دارد👇
💢 نامزد باید سر در بیاورد -۲
۶) نامزد فاقد تشخیص و عمق، به جای این که متوجه باشد هر پرسش اقتصادی، پاسخ دقیق خود را می طلبد، معمولا یا مانند یک منتقد عوام فقط وضع موجود را تخطئه می کند و یا به ناچار، پاسخ قالبی از پیش ساخته و کلیشه ای در آستین دارد و همان را برای انواع پرسش های متنوع ارائه می کند! تصویر طنز آمیز چنین شخصیتی، می شود ماجرای شاگرد درس نخوانی که از مختصات جغرافیایی همه کشورها، فقط "افغانستان" را بلد بود و چه درباره پاکستان و ایران سوال می شد و چه درباره برزیل و آرژانتین و بنگلادش، می گفت: "کشوری است که با افغانستان مرز مشترک دارد [یا] ندارد، و اما افغانستان...!".
اما طنز تلخ و واقعی چنین شخصیتی، همان دولتمردی است که ۱۱ سال قبل در تبلیغات انتخاباتی، یک کلید را نشان داد و در برابر هر چالش و مشکل اقتصادی گفت "باید تحریم ها لغو شود تا فلان و بهمان مشکل هم حل شود"! او دربست، حل همه مشکلات را متوقف به لغو تحریم ها و آمدن سرمایه خارجی کرده بود؛ اما بعد از ۸ سال، در حالی رفت که ۴ میلیارد دلار بیشتر سرمایه گذاری جذب نکرده بود. در عوض، شمار تحریم ها را به دو برابر رسانده و فروش نفت را به چند صد هزار بشکه فرو کاسته بود. خزانه جارو شده بود؛ به علاوه کسری بودجه کمر شکن، و بدهی ها و تعهدات مالی انباشته؛ بنابراین، طبیعی بود که تورمی سنگین را به یادگار بگذارد.
۷) چنان عبرت هایی، ناظران را نگران می کند، هنگامی که می بینند فلان نامزد انتخاباتی می گوید من هیچ سر رشته ای از اقتصاد ندارم و سوالات جدی اقتصادی را از مشاورانم بپرسید(!) و یا این که او و مشاورانش، پاسخ هر پرسش مصداقی اقتصادی را به عبارت کلی "باید تحریم ها لغو شود و سرمایه گذاری خارجی بیاید" حوالت می دهند؛ و این دغدغه، جدا از نگرانی دیگر درباره جمع نقیضین، میان مشاوران مدعی عدالت خواهی و طرفداران دو آتشه نظام سرمایه سالاری است.
هنگامی که نامزدی بگوید چندان از اقتصاد سر در نمی آورد، طبیعی است که از یک سو به اقتضای دریافت فطری خود بگوید "قرار نیست برنامۀ جدید بنویسیم و سیاست جدیدی اجرا کنیم. قدم اول ما این است که مسیری را که دولت پیش گرفته، ادامه دهیم"؛ اما چند روز بعد، در اثر فشار برخی حامیان بی صداقت (مبنی بر این که باید ادبیات را عوض کنی و گرنه حمایت نمی کنیم)، تحلیل همان ها را بازگو و ادعا کند که شاخص های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ نا مطلوب بوده است! این رویکرد متناقض در حالی است که قضاوت منصفانه، مقایسه آمار ها و شاخص های سه سال اخیر، با سه سال پایانی دولت قبل (۱۳۹۷- ۱۴۰۰) است؛ مقایسه ای که نشان می دهد بسیاری از شاخص ها مثبت شده، یا از شدت شاخص های منفی، کاسته شده است.
۸) جای دوری نرویم. محتوای نشست اعضای دولت قبل با آیت الله رئیسی در مرداد ۱۴۰۰ -زمانی که هنوز کابینه جدید، از مجلس رای اعتماد نگرفته بود- ویترین وضغیتی است که تحویل شهید رئیسی شد:
- اسحاق جهانگیری در این جلسه می گوید:«واقعا شرایط کشور دشوار است. ما تقریبا کم سابقه ترین دوران ۴۰ ساله را داشتیم. با اینکه جنگ تحمیلی را هم داشتیم. توی شرایطی که به هرحال با فشار خارجی، آمریکایی ها و مسائل ما در منطقه، مسائل داخلی بسیار سخت شده بود. این شرایط کرونا، این شرایط خشکسالی، منابع کشور هم که ته کشیده، این هم شرایط دشوار بودجه، شرایط اقتصاد دشوار شده، بالاخره آقای رئیسی در چنین شرایطی مسئولیت اداره کشور را برعهده گرفته اند.»
- وزیر وقت صمت: «در برق صنایع، ۶۰ درصد شبها و ۳۰ درصد روزها برق هست. برق فولادمان هم ۵۰ درصد بعضی مواقع وصل است و بعضی مواقع قطع و الان تولیدمان کاهش داشته است.»
- وزیر وقت نیرو: «جناب آقای رئیسی در جریان باشند که با توجه به کاهش نسبی دما، خوشبختانه فعلا امکان افزایش تولید برق فراهم شده؛ منتها این افزایش مرتب نیست؛ یعنی ما حتی ۷۰ درصد تا ۸۰ درصد هم در بعضی مواقع قطعی داشتیم....». [ظرفیت نیروگاهی در دولت هفتم و هشتم ۶۰ درصد، در دولت نهم و دهم ۶۸ درصد، اما در دولت روحانی تنها ۲۳ درصد رشد کرد]
- وزیر وقت جهاد کشاورزی: «برای گندم ۱.۲ میلیارد دلار و برای روغن ۱.۱ میلیارد دلار نیاز داریم؛ علاوه بر ارزی که مربوط به نهادههای دامی است و اگر بخواهیم آنرا ثابت نگه داریم، یک میلیارد دلار هم اینجا نیاز داریم.»
💢 ادامه دارد👇
💢 نامزد باید سر در بیاورد -۳
۹) مدیریت هوشمند؛ پیش نیاز تحول اقتصادی است. اقتصاد با تولید قدرتمند می شود. مسئولیت مهم هر دولت، حباب زدایی از اقتصاد و واقعی کردن آن است. اما دولت قبل در هر دو حوزه، به خطا عمل کرد: در تقویت تولید کم گذاشت، یا خلاف اقتضائات رفتار کرد؛ اما در مقابل، اقتصاد را از حباب انباشت.
دمیدن حباب ، با وعده های انتخاباتی آغاز شد و سپس با بزک کردن برجام، شدت گرفت. گردش کار پیچیده اقتصاد را در «برجام و امکان خام فروشی نفت» خلاصه کردند و دروازه واردات را گشودند. مدلی از «تنظیم بازار» که زحمتی نداشت، اما چشم و دهان پرکن بود. سهمیه بندی بنزین و کارت سوخت، ناگهان حذف شد و قاچاق رونق گرفت؛ خسارت حداقل روزانه ۱۰۰ میلیارد تومانی و ۱۴۰ هزار میلیارد تومان، ظرف چهار سال. بختک «پرداخت یارانه پنهان و غیر هدفمند»، دوباره روی اقتصاد ما افتاده بود. بنزین را گران وارد کردند و ارزان، دست قاچاقچیان یا پر مصرف ها سپردند!
درآمد ارزی کمیابی را که چندی بعد در مضیقه قرار می گرفت، به قیمت نابودی تولید ملی، دست وارد کننده ها و دلالان دادند و تورم را سر سفره مردم آوردند. در متن همین سوء تدبیر، ۱۸ میلیارد دلار به قیمت ۴۲۰۰ تومان ظرف دو ماه حراج شد.
۱۰) نامزد ها و حامی آنها، نوعا از تغییر حرف می زنند، اما کدام تغیی؛ پیشرفت یا پسرفت؟ دو مسیر بیشتر نیست: تداوم و ارتقای مسیری که رئیس جمهور شهید(ره) در زمینی ناهموار هموار کرد و مقدمه احیای چند هزار کارخانه، رشد اقتصادی، رونق دیپلماسی، و افزایش اقتدار و بازدارندگی ملی شد؛ و یا بازگشت به دوره ای که یک دهه اقتصاد فریز شده را بر جا گذاشت، ظرفیت های ملی را به تعطیلی کشاند، دست و زبان دشمنان زیاده خواه را دراز تر کرد، و موجب سرخوردگی و کاهش مشارکت ملی در ابعاد گوناگون شد. طبعا صادقانه نیست اگر نامزدی، به پایگاه اجتماعی و محبوبیت و امیدی که شهید رئیسی با مجاهدت خستگی ناپذیر خلق کرد، چشم بدوزد؛ و در عین حال، عکس آن ممسیر و پشت سر بانیان پسرفت و عقبگرد حرکت کند.
گندم نمایی و جو فروشی، جفای بزرگی است که برخی مدعیان خط امام (ره) و عدالت خواهی، با شعار "سلام بر سه سید فاطمی/ خمینی و خامنه ای، خاتمی" در انتخابات خرداد 1376، و سپس میرحسین موسوی در انتخابات 1388 مرتکب شدند و نهایتا در حالی که با ارتکاب فتنه تقلب، حماسه دشمن شکن انتخابات را به اسباب آشوب افکنی نیابتی تبدیل کرده بودند، گرای "تحریم های فلج کننده" را به مشاوران ارشد دولت آمریکا دادند. تحریم هایی را که خود در ساخت آن سهیم بودند، بهانه منجی نمایی خویش در سال 1392 قرار دادند و با همان نردبان، از دیوار مردم بالا رفتند و ایران قدرتمند را گرفتار چالش های بعدی کردند.
💢 یادداشت روز کیهان
#ثامن | #روشنگری
┄┅┅┅┅🍃🇮🇷🇵🇸🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال بشیر :ایتا،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 rubika.ir/basheer3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای یه رئیس جمهور اصلاح طلب 👆👆👆
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥حتما حتما سعی کنید ببینید👌
💥صحبت های بسیار شنیدنی قالیباف در مورد هاشمی رفسنجانی و رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناشناخته
🇮🇷 پارت دوم : مقاومت و قالیباف
🔹سلسله استوریهایی در مورد شخصیت ناشناخته جناب دکتر قالیباف
توسط هنرمندان و دوستانمان در استودیو شهرآرا ، کاملا مردمی و دلی تولید شده است
🔹جهت هرگونه بهرهبرداری و روشنگری تقدیم میشود. شما نیز در نشر آن سهیم باشید
🔹 جمعی از هواداران دکتر محمدباقر قالیباف
🔹 گروه رسانهای شهید زرین
🔹 استودیو شهرآرا
📝 تهیه و تولید : امیرحسین نصیری
-----------------
#قالیباف
#خدمت_و_پیشرفت 🇮🇷
@ghalibaffan
صحبت های آقای پزشکیان در دولت آقای روحانی صادق است. در صورتی که در دولت شهید رییسی این رویه عوض شد ولی متاسفانه آقای پزشکیان با بی انصافی به آن اشاره نمی کنند.ایشان باید بین دولتهای گذشته و دولت شهید رییسی تفکیک کند.و دولت آینده باید بر اساس دولت الگو معرفی شود.
آقای پور محمدی، کپی دولت روحانی و یار پزشکیان در مناظرات، بحث هایش احتمالا نوشته شده آقای آشنا مشاور آقای روحانی باشد.
آقای زاکانی وابستگی و دنباله روی آقای پور محمدی به دولت آقای روحانی و دیپلماسی منفعلانه آن دولت بیان کردند
درود بر قاضی زاده هاشمی در این مرحله خوب درخشید
جمعیت تحول و پیشرفت اسلامی ایرانی استان کرمانشاه
درود بر قاضی زاده هاشمی در این مرحله خوب درخشید
درود بر قاضی زاده و زاکانی
بهترین روش این است که این دو عزیز طرف را عصبی بکنند تا دونفر دیگر حرفهاشانو بزنند
9.mp3
3.45M
🇮🇷🇵🇸
﷽
🔊 #صدای_ثامن | دشمن شناسی و دشمن ستیز
▪️◾️▪️
حتما گوش کنید
هدایت شده از هادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با احترام به آقای پزشکیان ولی یهو میزنه شبکه نهجالبلاغه یاد این افتادم :)
ولایتمداران به
🇮🇷 کانال جمعیت تحول و پیشرفت اسلامی ایرانی استان کرمانشاه بپیوندید.
https://eitaa.com/j_t_p_eslami_iran
⬅️ آیا عواقب انتخاب خود را برعهده خواهیم گرفت ؟! با تامل و شناخت ، اصلح را انتخاب کنیم 👇
🌼 در انتخاب خلیفه سوم ، توسط شورایی ۶نفره رأی گیری شد و چون آرا مساوی شد ، ختم کلام و نقش تعیین کننده برعهده عبدالرحمان بن عوف باشد یعنی او حق «وتو» داشت وبه هرکسی رأی میداد، همو خلیفه مسلمین میشد!
عبدالرحمن ابتدا نزد مولا امیرالمومنین آمد و گفت به شرط ((عمل به قرآن)) و ((سنت پیامبر)) و ((سیره شیخین)) به تو رأی می دهم و تو خلیفه خواهی شد!!؟
امیرالمومنین فقط عمل به قرآن و سنت پیامبر(ص) را قبول کرد و عمل به سیره شیخین (ابابکر وعمر) را نپذیرفت.
پس عبدالرحمن به سراغ عثمان رفت و او هر ۳شرط را بی درنگ پذیرفت!!!
بعد از آنکه عثمان خلیفه شد فوراً بنیامیه را بر امور مسلمانان مسلط کرد به گونهای که حضرت امیر در تعبیری میفرمایند:
«بنی امیه چونان شتران گرسنه که به علفهای بهاری رو می آورند بر بیتالمال مسلمین چیره گشتند...»
در نتیجه در زمان خلافت عثمان خیلی مشکلات و بلاها به سر جامعه پهناور اسلام آمد تا جایی که مردم علیه او شورش کردند و به رغم مخالفت و حتی مقابله امیرالمومنین، عثمان در آن شورش کشته شد!!!
نکته:
قبل ازشورش عدهای از اصحاب رفتند که عثمان را نصیحت کنند مثل ابوذر، عبدالله بن مسعود و خود عبدالرحمن بن عوف، که خلیفه باهر کدام به نحوی برخورد ناشایست کرد.
ابوذر را تبعید کرد،
عبدالرحمن ابن عوف را کتک زد و بیرون کرد و...
بعداً عثمان برای دلجویی به عیادت عبدالرحمن رفت که عبدالرحمن از او روی برگرداند و گفت:
«مابه تو رأی ندادیم که با جامعه مسلمین این کارها را بکنی، قرار ما این نبود...»
در ادامه امیرالمومنین به عیادت عبدالرحمن رفته وانتخاب غلط او را یادآور شده و فرمودند: «همه این اتفاقات نتیجه رأی تو بود»
عبدالرحمن گفت:
من پشیمانم و از رأی خود به خلیفه روی گردانم و راضی به هیچیک از اقدامات وی نیستم.
مولا علی علیهالسلام دربیان اینکه پشیمانی دیگر فایده ندارد، فرمودند:
«تو در تمام اقدامات او شریکی! چه بخواهی! چه نخواهی!»
#انتخاب_اصلح
📌به ما بپیوندید:
┄┅═✧☫ 🍃🇮🇷🍃 ☫✧═┅┄
🇮🇷 کانال جمعیت تحول و پیشرفت اسلامی ایرانی استان کرمانشاه
https://eitaa.com/j_t_p_eslami_iran
🔻ترکیب خطرناک
-> حامیان آقایپزشکیان :
۱.محمد_خاتمی_مدیرفتنههایاصلاحات
۲.عباسآخوندی_وزیرکابینهروحانی
۳.اسحاقجهانگیرخانمعاوناولروحانی
۴.جوادظریف_وزیرخاجهروحانی
۵.علیربیعی_وزیرکابینهروحانی
۶.محسنهاشمیرفسنجانی_ فعالاصلاحطلب
۷.فائزه هاشمیرفسنجانی کشفحجابیاصلاحاتی
۸.آذر منصوری_دبیرکلجبههاصلاحات
۹.کامبیزخان_دامادِشیخحسنروحانی
۱۰.احمد صادق_بنابعضوستادپزشکیان اصلاحطلبحامیانمحمدخاتمی
۱۱.محمودصادقی_اصلاحطلبحامی سرسختروحانی ومدیرجنگروانیاو
۱۲.عباسعبدی_همفکرانخاتمی فعالاصلاحطلب
۱۳.الیاسحضرتی_سیاستمداراصلاحطلب
۱۴.صالحیامیری_وزیرارشادروحانی
۱۵.علیعبدالعلیزاده_اصلاحطلب رئیسستادپزشکیان(وزیرمسکن شهرسازیخاتمی)
۱۶.محمدعلی افشانی_اصلاحطلب عضوستادپزشکیان عضوکابینهروحانی
۱۷.علی شکوری راد_عضوستادپزشکیان ازحامیان میرحسینموسویوخاتمی
۱۸.حجت نظری_عضوستادپزشکیان فعالاصلاحطلبازحامیانخاتمی
۱۹.فاطمهراکعی_عضوستادپزشکیان اصلاحطلبحامیانمحمدخاتمی
۲۰.ابراهیم شیخ_ازفعالاناصلاحطلب
۲۱.جواد یگانه_فعال اصلاحطلب
۲۲.فیضالله_عربسرخی عضو جبههیاصلاحات
۲۳.محمد فاضلی_استاد اخراجی دانشگاهشهیدبهشتی اصلاحطلب
۲۴. افشانی_فعالاصلاحطلب استانداردولتروحانی
۲۵.حسن عابدیجعفری_اصلاحطلب ازحامیان میرحسینموسویوخاتمی
۲۵_۲۶_۲۷_و....
-> بیبیسی و شبکههایمعاند
-> رسانههای براندازان و...
-> تحریمکنندگانچندینسالهانتخابات
-> وزرایکابینهخاتمی و روحانی
-> جریاناصلاحطلبان
-> جریانبراندازانزنزندگی آزادیوبیحجابی
-> براندازانِفعالتلگرامواینستاوتوئیتر
-> نتانیاهو طرفدار اصلاحطلبان
-> و...
🔥ترکیب رو نگاه کنید🔺
👈اینافراد اتاق فکرِ آقایپزشکیان هستند. این بزرگواران آمدهاند کار ناتمام حسن روحانی برای نابودی کشور رو تمام کنند. مردم غفلت بکنند دچار ایامی خواهند شد که ده برابر بدتر از دوران روحانی خواهد بود.
واین یعنی دولت سوم روحانی
👈این مطلب تخریب نیست، روشنگری است، باید مردم رو در جریان خطر این ترکیب سمی خطرناک قرار داد.
نشر حداکثری
#ثامن | #روشنگری
┄┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال بشیر :ایتا،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 rubika.ir/basheer3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 زاکانی: مدیران ناکارآمد گذشته در ستاد آقای پزشکیان هستند
▪️◾️▪️
▪️سال ۹۹ که موضوع بورس پیش آمد ۲۰۰۰ همت قیمت بورس بود؛ ۱۰۰ همت با ناشی گری وارد شد؛ با دقتی دولت وقت این جنبه غیرحرفه ای را تبلیغ کرد و حباب ۶۰ برابری ایجاد کرد و مردم را به خاک سیاه نشاند.
▪️آقای پزشکیان می گوید باید افراد ناکارآمد را محاکمه کنیم. ما معتقدیم. معلوم است اینها کی ها بودند و البته الان در ستاد ایشان هستند. ایشان باید مجوز بدهد بروند سراغ این آقایان.
▪️بنزین صبح جمعه یادمان نرفته. وقتی آقای رئیسی روی کارآمد در دولت قبل روزی ۸۰۰ نفر به خاطر کرونا از دنیا می روند و آقای رئیس این موضوع را حل کرد.
▪️یا موضوع تقلب کنکور ۸۲ که عده ای سوال خریدند ۳۰ میلیون و حق همه پزشکان را تضییع کردند و با جان مردم می خواستند بازی کنند که مجلس جلویشان را گرفت.
نسخه جهانی را قبل از اینها پدر بزرگ اینها مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی بنام تعدیل اقتصادی اجرا کرد. و این گلی که بر دامن اقتصاد ایران گذاشته شده است.از همان نسخه جهانی اجرا شده در دولت سازندگی است.
از نسخه جهانی که بگذریم نکته جالب تر تاکید آقای پور محمدی بر اقتصاد بازار است. به نظر می رسد آقای پور محمدی از علم و اصول اقتصاد بی خبر است. زیرا امروز هیچ اقتصادی در دنیا وجود ندارد که دولت در آن دخالت نداشته باشد. اتفاقا امروز اقتصاد دانهای جهان تاکید دارند که دولتها باید حداقل دخالت هایی در اقتصاد داشته باشند.از این رو به نظر می رسد چاهی که برای اقتصاد ایران کنده شده است.آن چیزی است که به آقای پورمحمدی دیکته شده. است.
علت حضور امروز ظریف در کنار پزشکیان؟
جواد ظریف که به همراه پزشکیان در نشست سیاسی حضور داشت گفت:
سیاست خارجی جمهوری اسلامی براساس قانون اساسی توسط مقام معظم رهبری به صورت خطوط کلی ارائه میشود
رئیس جمهور است که سیاستها را میسازد و برای تصویب به شورای عالی امنیت و حضور مقام معظم رهبری ارائه می کند
رئیس جمهور است که سیاستها را اجرا میکند
بدون سیاست خارجی مستقر و با اجماع ملی نمیتوانیم منافع اقتصادی کشور را پیش ببریم
بدون سیاست خارجی متین نمیتوانیم حتی با دوستانمان ارتباط داشته باشیم
ظریف با گفتن این سخنان می خواهد چند چیز را القاء کند:
۱) برجام نظر رهبری بود.
۲) برجام دستور اجرایی روحانی بود
۳) بدون برجام باقی تلاش ها بی ثمر خواهد بود.
ظریف سالهاست که به دروغ برجام را به مقام معظم رهبری نسبت می دهد.
در پاسخ باید گفت که رهبری سیاست های کلی اقتصادی را هم ابلاغ می کند. مگر دولت روحانی مطابق آنها پیش رفت که در سیاست خارجی بخواهد بر اساس سیاست های ابلاغی رهبری کار کرده باشد!
مقام معظم رهبری مدظله العالی خودشان در پاسخ به دانشجویی که این ادعا را از قول دولت روحانی مطرح کرد فرمود: شنونده باید عاقل باشد!
در قدم دوم ظریف خیلی ظریفانه همه چیز را گردن روحانی می اندازد و می گوید من فقط دستورات را اجرا کردم!
همراهی ظریف با پزشکیان اثبات می کند بر خلاف ادعای او، پزشکیان دولت سوم روحانی و دولت پنجم خاتمی و دولت هفتم هاشمی است.