در رقابت های سیاسی ،شانس پیروزی با طرفی است که دارای چند ویژگی باشد،اولا : بدون ترس از مرزهای اخلاق و انسانیت عبور کند و به هیچ هنجار اخلاقی و انسانی پایبند نباشد.
دوماً: در تولید دروغ های بزرگ وباور پذیر مهارت داشته باشد.سوماً به راحتی بر احساسات عمومی سوار شود.وچهارم مطمئن باشددر مقابل عملکرد خود پاسخگو نیست وکسی نیست یقه اورا بگیرد.
جریان اصلاحات این ویژگیها را در سطح عالی دارا می باشد وبا الگو گیری از دستگاه سیاسی معاویه و استاد برتر مردم فریبی وجنگ روانی عمروعاص، هم در تولید دروغ استاد است هم میتواند بر احساسات مردم موج سواری کند وهم در مقاطع مختلف نشان داده که میتواند مرزهای اخلاق و انسانیت را جابجا کند و به هیچ اصل وهنجار اخلاقی و اعتقادی و انسانی پایبند نیست ،واز همه مهمتر اینکه اطمینان کامل دارد که نه پاسخگوی عملکرد خود است و نه کسی و قانونی هست که او را پاسخگو کند،به یک مورد شاهد مثال توجه کنید.اخیرا آقای واعظی رئیس دفتر دولت روحانی ادعا کرده که دولت تدبیر و امید برجام را تا مرحله امضا برد ولی دولت (آیت الله) رئیسی نتوانست آنرا به امضا برساند و نهایی کند ،آیا این یک دروغ ؛بزرگ نیست! ؟،آیا این حرف دور از اخلاق نیست؟ ،آیا این ادعا در این روزهای انتخابات موج سواری بر احساسات مردم نیست ؟ آیا ما قوه ای یاقانونی ،داریم به حساب این آقا یان رسیدگی کند ؟ این ادعا دروغ است ،چون برجام را امضا کردند ،اگر امضا نکردند چرا قبل از نهایی شدن برجام ایران به همه تعهدات خود عمل کرد؟،هسته ای را تعطیل کرد در مرکز هستهای اراک بتون ریخت،غنی سازی را از بیست درصد به سه درصد رساند ،ابشارهای سانتریفیوژ را از مدار خارج،وغنی سازی رااز سطح صنعتی به سطح تحقیقاتی رساند ،برجام را به صحن مجلس بردند و بدون مطالعه در کوتاهترین زمان ممکن تصویب کردند ،اگر برجام نهایی نشده بود چرا این گِل را به سر مردم مالیدند ؟،وحالا آیا کسی هست یا دستگاهی هست به این ادعا رسیدگی کند ؟ آیا این گفته از دولتمرد دولت روحانی مدرکی بر خیانت این جریان وابسته وخیانتکار نیست؟
حسین احمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆پاسخ جلیلی به توهین معصومه ابتکار به شهید رئیسی: پنجه به روی آفتاب می کشید
#ثامن | #روشنگری
┄┅┅┅┅🍃🇮🇷🇵🇸🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال بشیر :ایتا،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 rubika.ir/basheer3
هدایت شده از 💖 معارف با طعم بِژی 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بعداز ۵سال دادگاه عالی کانادا، شرکت هوایی اوکراینی را مقصر اصلی سرنگونی هواپیما دانست!
⏪روسیاهی دیگری برای وطنفروشها
✍چقدر دلمان سوخت برای سردار #حاجی_زاده که با مردانگیاش آن روز تمام مسئولیت این حادثه تلخ را برعهده گرفت، آبروی خودش را با خدا معامله کرد و خود را آماج تهمت و تخریبها قرار داد!
✍نگذاریم این خبر فوقمهم در لابلای هیاهوی این روزها گم و بایکوت شود؛ باید روشنگری کنیم و این کلیپ را بدست تمام ایرانیان برسانیم، بلکه سیاهی پروپاگاندای دشمن کمرنگ شود!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
📢 سنگینترین جهاد اسلامی در دوران امامت امام باقر (علیهالسّلام)
✏️ رهبر انقلاب: اگر كسى ادعا كند كه امام باقر يكى از سنگينترين بارهاى جهاد اسلامى را در مدت امامتش بر دوش داشت، ادعاى گزافى نكرده است. امام باقر در دورانى بار مسؤوليت را بر دوش مىگرفت كه عالم اسلام در زير بار سنگين حكومت طاغوت يعنى خلفاى جبّار مروانى كمر خم كرده بود.
✏️ لازم بود كه جامعهى اسلام و مخصوصاً مبارزان و كسانى كه دلشان در هواى حكومت اسلامى مىتپيد، سازماندهى و تشكيلاتدهى كنند...
✏️ بدانيد كه امام باقر در طول اين مدت توانست وضع را به جايى برساند كه شيعهى فداكارِ با اخلاص بعد از رحلت امام باقر انتظار آن را داشت كه در طول چند سال كوتاه، حكومت اسلامى و علوى سر كار بيايد.
🗓 هفتم ذیالحجه، سالروز شهادت امام محمد باقر(علیهالسلام)
🌹نماهنگ | باقر العلوم
▪️ تشریح چگونگی #مبارزه_فرهنگی امام باقر علیهالسلام توسط حضرت آیتالله العظمی خامنهای
#ثامن | #روشنگری
┄┅┅┅┅🍃🇮🇷🇵🇸🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال بشیر :ایتا،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 rubika.ir/basheer3
🏴 ۷ ذی الحجّة شهادت امام باقر عليه السلام
▪️ در چنين روزى، در سال ١١٤ ه امام باقر (علیه السلام) توسط هشام بن عبد الملك مسموم و شهيد شد.
📚 توضیح المقاصد، ص ۲۹
▪️در شب شهادت به امام صادق (علیه السلام) فرمودند: "من امشب جهان را بدرود خواهم گفت. هم اكنون پدرم على بن الحسين را ديدم كه شربتى گوارا نزد من آورد و نوشيدم و مرا به سراى جاويد و ديدار حق بشارت داد."
▪️در روايت ديگرى فرمودند: "اى فرزند گرامى، مگر نشنيدى كه حضرت على بن الحسين از پس ديوار مرا ندا كرد: "اى محمد بيا، زود باش كه ما انتظار تو را مى كشيم."
▪️آن حضرت چندين روز و به قولى سه روز در حالت درد از اثر سم به سر مى بردند تا به شهادت رسيدند. فرداى آن روز بدن مطهر و پاك آن درياى بيكران دانش خدايى را در خاك بقيع كنار مزار امام مجتبى و امام سجاد (ع) به خاك سپردند.
📚 کافی، ج ۲، ص ۴۹۵
▪️آن حضرت هشتصد درهم براى تعزيه و ماتم خود وصيت فرمود. حضرت صادق (ع) فرمودند: پدرم فرمود: "اى جعفر! از مال من مقدارى وقف كن براى ندبه كنندگان كه ده سال در منى در موسم حج بر من گريه كنند، و مراسم ماتم را تجديد نمايند."
📚 کافی ج ٢،ص٤٩٥
▪️ آقا و مولايمان حضرت باقر (ع) در كربلا شرف حضور داشت. شب يازدهم، بازار كوفه كنار سرهاى مطهر، اسارت شام و مجلس يزيد را ديده است و هر زمان كه متذكر شهادت حسين بن على (علیه السلام) و اسارت عمه هايش مى شد، اشك از چشم مباركش مانند در جارى مى گشت.
⚫️ به مناسبت سالروز شهادت امام محمدباقر(علیه السلام)
◾️ امام خمینی(ره): ما مفتخریم #باقرالعلوم که بالاترین شخصیت تاریخ است و کسی جز خدای تعالی و رسول(ص) و ائمه معصومین(ع) مقام او را درک نکرده و نتوانند درک کرد، از ما است. ۲۶بهمن۶۱
⚫️رهبرمعظم انقلاب: از لحاظ تاریخی، این روزها روزهای نشاندار و بزرگی است: شهادت امام باقر (علیهالسّلام) که یک شهادت دارای پیام بود.
▪️لذا خود امام باقر وصیت کرد که بعد از او تا ده سال در منا به مناسبت این رحلت، یادبود برپا شود.
◾️در میان ائمهی ما این بیسابقه است، بینظیر است.
▪️یاد امام باقر، یعنی یاد سر برآوردن حیات دوبارهی جریان اصیل اسلامی در مقابلهی با تحریفها و مسخهائی که انجام گرفته بود. ۸۸/۹/۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 شرح زندگی سیاسی امام باقر(علیهالسلام) توسط آیتالله خامنهای در سال ١٣۶١
🏴سالروز شهادت امام محمد باقر (علیه السلام) تسلیت باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹نماهنگ | باقر العلوم
▪️ تشریح چگونگی #مبارزه_فرهنگی امام باقر علیهالسلام توسط حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دكتر قاليباف: اختلافات اصولگرا و اصلاحطلب واقعی نیست، تنها فرهنگ و روحیه جهادی کشور را رشد میدهد و به قله نزدیک تر میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 قالیباف: من نمایندۀ مردم هستم و باید صدای مردم را دنبال کنم
▪️◾️▪️
▪️اگر قانونی بد است، نباید از آن سرپیچی کرد؛ باید دنبال کرد و آن را بهلحاظ قانونی اصلاح کرد.
کارشناس بیطرف یا فعال سیاسی
دارای حبّ و بُغض؟!؟
♦️این که در گفت و گو با نامزدها از کارشناسان دعوت شود تا پرسش های کارشناسی بپرسند، اقدام خوب این دوره از انتخابات در صدا و سیماست.
🔹اما عنوان «کارشناس»، غلط انداز و اسباب گمراه سازی مخاطب خواهد بود، اگر فعالان سیاسی دارای سوگیری و موضع انتخاباتی، به اسم کارشناس در گفت و گو ها شرکت داده شوند.
♦️امشب آقای حسین انتظامی در گفت و گو با آقای قالیباف شرکت داده شده بود و اصرار داشت از موضع جریان سیاسی افراط گرایی که به آن منسوب است، این نامزد انتخابات را در موضوعاتی مانند اجرای حکم زندان دو تن از فعالان غرض ورز رسانه ای و فیلترینگ و اخراج اساتید [متخلف] زیر سوال ببرد.
🔹پرسشگری انتقادی -فارغ از درستی با نادرستی بودن پرسش - کار بدیهی رسانه از جمله در انتخابات است. اما شأن کارشناس و کارشناسی، غیر از شأن بازیگران سیاسی است و نباید این دو را با هم خلط کرد.
♦️ آقای انتظامی، در زمره کسانی است که از صدقه سر جمهوری اسلامی و فرصت های آن رشد کرده، اما در مرور زمان، با محافل سیاسی مخالف خوان در طیف افراطیون مدعی اعتدال و اصلاحات پیوند خورده و به همان ها سرویس داده است.
🔹او در دوره اخیر در خدمت دولت روحانی بوده است، چه در موقعیت اداره خبرگزاری خبرآنلاین که جزو کارکردهایش، تحریف گری و تخریب شخصیت های انقلابی (هماهنگ با جریان سیاسی رسانه ای معارضه جو) بوده است؛ چه به عنوان معاون مطبوعاتی و رئیس سازمان سینمایی و دستیار وزیر ارشاد دولت روحانی.
♦️او در اواخر دولت مرحوم هاشمی، معاون اقای لاریجانی در وزارت ارشاد شد و در انتخابات سال ۱۳۸۴ هم در ستاد لاریجانی فعالیت می کرد. انتظامی پس از ناکامی لاریجانی، در دوره شهرداری آقای قالیباف به روزنامه همشهری دعوت شد و سپس با همراهی برخی از افراد همسو در همشهری، خبر آنلاین را راه اندازی کرد و از آن به بعد، با طیف انقلابی زاویه گرفت و در خدمت طیفی درآمد که در روی کار آمدن دولت غربگرای روحانی شراکت داشتند.
🔹انتخابات اخیر از نگاه برخی افراطیون مدعی اعتدال، فرصتی برای بازگشت به دولت محسوب می شد، اما تایید نشدن لاریجانی، برنامه ریزی طیف مذکور را به هم ریخت. برخی از آنها بلافاصله به ستاد اصلاح طلبان پیوستند و برخی دیگر در حال بررسی هستند.
♦️آقای انتظامی در بستری که ذکر شد، کارگزار رسانه ای یک طیف سیاسی- انتخاباتی دارای سوگیری و موضع گیری(حُبّ و بُغض) است. او می تواند فعالیت سیاسی و انتخاباتی خود را داشته باشد، اما نباید خود را به عنوان یک کارشناس بیطرف جا بزند، یا این گونه بازنمایی شود. این غشّ در معامله و موجب گمراه سازی مخاطب است.
🔹در موضوع سوالی هم که وی به شکل تخطئه پرسید، روشن است که او تعمدا فعالیت رسانه ای را صرفا به حق یکسویه (رفتار ولنگار توام با مصونیت و بدون مسئولیت راستگویی، پاسخگویی، و پرهیز از دروغ پراکنی، تخریب و تحریف، و لجن پراکنی) فروکاست و نگفت که دو فرد بازداشت شده، حکم دادگاه قانونی درباره شان اجرا شده است. چرا؟! شرط فعالیت رسانه ای، قبل از هر چیز، اخلاق مداری و صداقت و مستند نویسی به دور از پروژه بگیری و تهمت پراکنی و تخریب است. در موضوع فضای مجازی هم، قانونمندی، پاسخگو بودن و رعایت توامان حقوق و تکألیف عمومی، حرف اول را می زند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 قاضیزاده هاشمی: ما حتما به فکر سهمیۀ بنزین رانندگان اینترنتی هستیم و برای آن یک کارویژۀ خاص دیدیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 پزشکیان افزایش قیمت بنزین به ۲۰ هزار تومان را رد نکرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 پزشکیان: اگر من را مسئول اقتصاد بگذارید، قطعاً خراب میکنم؛ باید مشاور و کارشناسِ متخصص مسئول اقتصاد شود
▪️◾️▪️
🔹فعال اقتصادی که خودش در تورم بازار مسکن سهیم بوده، چگونه می تواند مشاور اقتصادی ذی صلاح انتخاباتی باشد و نسخه مهار تورم بپیچد؟
♦️شما خودت بخشی از مشکل و مسئله هستید نه پاسخ و راه حل مسئله، آقای مثلاً مشاور!
هدایت شده از yousef babakhani
روایت نصفه و سوگیرانه
آقای «از اقتصاد سر در نمی آورم»
🔹 آقای پزشکیان، در برنامه گفت و گوی تلویزیونی به مرور برخی آمار های اقتصادی ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ پرداخت و وضعیت را نا مطلوب توصیف کرد.
♦️فارغ از صحت و سقم این آمار، دقت و انصاف به این بود که ایشان، همین آمار را با سه سال پایانی دولت روحانی (۱۳۹۷- ۱۴۰۰) مقایسه بکند و اذعان کند که بسیاری از شاخص های اقتصادی ظرف سه سال اخیر، مثبت شده یا از شدت شاخص های منفی به ارث رسیده، کاسته شده است.
🔹البته چالش بزرگ آقای پزشکیان این است که راسا هیچ اِشراف اقتصادی مستقلی ندارد و تحلیل های ناقص و سوگیرانه مشاوران سیاسی را بازگو می کند. او پیش از این بارها اذعان کرده: «من پزشک هستم و چندان از اقتصاد سر در نمیآورم». ظاهراً به همین دلیل هم هست که امشب در برنامه گفت و گوی اقتصادی، به جای آقای پزشکیان، دو مشاور او (از جمله فرد سیاسی کاری مانند عبده تبریزی) حرف می زنند!
♦️اصرار حلقه مشاوران در ستاد انتخاباتی مدعیان اصلاحات برای زیر سوال بردن عملکرد دولت شهید رئیسی توسط پزشکیان، در حالی است که آقای پزشکیان در اولین گفت و گوی تلویزیونی - آنجا که هنوز خودش بود- اذعان کرد: "ما قرار نیست برنامۀ جدید بنویسیم و سیاست جدیدی اجرا کنیم. قدم اول ما این است که مسیری را که دولت پیش گرفته، ادامه دهیم".
هدایت شده از yousef babakhani
.
حیرتزده در میان مدعیان عدالت
و اقتصاد کاپیتالیستی
🔹وقتی یک نامزد سررشته ای از اقتصاد نداشته باشد، همراه خود دو مشاور اقتصادی به تلویزیون می آورد که یکی مدعی عدالت اجتماعی و دیگری طرفدار سیاست های اقتصادی کاپیتالیستی است.! بالاخره قرار است از کدام آنها تبعیت و تقلید کند؟ اصلا قرار استت اهل تشخیص باشد یا متحیر و تابع؟!
♦️شاید بپرسید هماهنگی در تیم اقتصادی چقدر مهم است ؟ تیم دولت، برای حل چالشهای بزرگ اقتصادی باید همدل و هماهنگ باشد. در غیر این صورت، دستگاهها، رفتار جزیرهای خواهند داشت و احیانا دچار تعارض و تناقض میشوند.
🔹به عنوان مثال روشن، دولت مدعی اصلاحات (خاتمی) چنان دچار کج کارکردی شد که مردم در انتخابات سال 84 به همه نامزدهای این طیف (هاشمی، معین، کروبی و مهرعلیزاده) «نه» قاطع گفتند. علت نارضایتی مردم، اولا انحراف گفتمانی دولت، و ثانیا آشفتگی ستاد اقتصادی آن بود. فقط چهار سال زمان برد تا طرح ساماندهی اقتصادی روی کاغذ بیاید! پس از آن هم درگیری در داخل دولت ادامه داشت.
♦️عملکرد ناهماهنگ دولت خاتمی چنان بحرانساز شد که بارها مورد نکوهش اعضا یا متحدانش قرار گرفت. رسول منتجبنیا عضو مجمع روحانیون، تیرماه 1380 گفت: «مجموعه کابینه آقای خاتمی با طرح ساماندهی اقتصادی هماهنگ نبود. این مدیران به سیاست تعدیل اقتصادی معتقد بودند. دستگاههای زیرمجموعه، موجب نابسامانی اقتصادی شدند که امروز بر جامعه حاکم است».
🔹محمد عطریانفر عضو مرکزیت کارگزاران، 13 بهمن 1379 تاکید کرد: «تابل قبول نیست که بعد از سه سال و نیم، تازه شاهد بروز اختلاف میان دو نظریه اقتصادی یک کابینه مشترک باشیم. تیم اقتصادی خاتمی آلیاژی و شکننده است و آزمون و خطای زیادی داشته. به خاطر این ناهمگونی، نمیتوان کاری کرد».
♦️محمد سلامتی دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب هم 30 بهمن 1379 اظهار داشت: «تیم اقتصادی دولت، تیم متجانسی نبود که بتواند مسائل را به طور هماهنگ پیگیری کند. کسانی که در دولت سابق (سازندگی) تفکر سیاست تعدیل اقتصادی را تعقیب میکردند، با بنبست مواجه شدند و در دولت خاتمی هم قطعا ناموفق عمل کردند و برای اقتصاد کشور مشکل ایجاد کردند».
🔹عیسی کلانتری وزیر کشاورزی هم که پس از ادغام این وزارت در «جهاد کشاورزی» کنار رفت، شهریور 1380 گفت: «مشکل اصلی در سازمان مدیریت و برنامهریزی است. تا اینها سر کار هستند وضع بهتر از این نمیشود. سرمایهگذاری کشاورزی با سالانه 2 درصد کاهش مواجه است. تفکر دولت این نبوده که با رونق کشاورزی به کشور کمک کند. تا آمدیم از کشاورز حمایت کنیم، انبوه محصولات به داخل سرازیر شد».
♦️عبدالعلیزاده وزیر مسکن نیز 25 تیر 1380 گفت: «مدیران دولتی، هیچ ریسکی را قبول نمیکنند و اگر کار را خراب کنند، مجازات نمیشوند. مدیران بخش خصوصی، با ندانمکاری مدیران دولتی، با ورشکستگی رو به رو میشوند. این سخنان، اعتراف من است» و حسین نمازی وزیر اقتصاد، شهریور 1380 تاکید میکرد: «سیاست تعدیل اقتصادی باعث گرانی شد».
🔹ناهماهنگی و تعارض و ناکارآمدی، تا پایان دولت خاتمی ادامه یافت؛ چنانکه او پس از هفت سال سردرگمی، در تاریخ 2 اردیبهشت 83، طهماسب مظاهری و محمد ستاریفر (وزیر اقتصاد، و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی) را یکجا برکنار کرد و گفت:
♦️«هر دو كمكهاي شاياني را به خصوص در تدوين طرح ساماندهي اقتصادي انجام دادند. اما در تعامل با يكديگر جرقههايي ميزدند كه باعث ناهماهنگي ميشد. ما با بررسيهايي كه انجام داديم، به منشوري مكتوب رسيديم كه بازهم اين دو دستگاه به هر دليل به يكديگر چفت نشدند و من توفيق ايجاد تفاهم و هماهنگي را ميان آنها نداشتم. يكسال و نيم از دولت باقی مانده. در اين مدت، كار تازهاي را نميتوانيم انجام دهيم، تنها در چارچوب برنامه سوم حركت ميكنيم و در اين مدت هماهنگي در ميان اعضاي دولت بسيار مهم است».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبتهای بیشرمانه معصومه ابتکار (هم پیاله سران فتنه) درباره شهدای خدمت : حادثهی سقوط هلیکوپتر ایران را از انسداد سیاسی بعد از فوت مهسا امینی که گرفتارش بودیم نجات داد. این اتفاق [سقوط بالگرد] حالا تقدیر الهی بود یا آه و نالهی مردم، ایران را از این انسداد نجات داد.
الان هم که مشاور پزشکیانه!!!
🔹جناب حجت الاسلام موحدی آزاد
دادستان محترم کل کشور
سلام علیکم
سخنان موهن خانم ابتکار درباره سیدالشهدای خدمت و همراهان او، بی شک مصداق توهین، افترا و هتک حرمت است و علاوه بر آن جریحه دار کردن دل مردمی است که داغ دیده اند!
به عنوان مدعی العموم به این ادعای فتنه آلود رسیدگی کنید.
مرگ بر منافق
#روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای پزشکیان لطفا
به شعور ما بی احترامی نکنید!
خدا وکیلی ،شورای نگهبان این فیلم ها و حرکات این آقا رو ندیدند که تایید صلاحیت دادند
تکرار رو حانی
هدایت شده از رَهبـرانِ شیـعِه (کانون ولائیون بصیرت افزا)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای تبدیل هواپیمای ایلوشین 76 به یک هواپیمای آبپاش با توانایی تخلیه 40 هزار لیتر آب در کمتر از 20 ثانیه توسط نیروی هوافضای سپاه
+ استانداری کرمانشاه گفت: آتشسوزی جنگلهای غرب کشور با کمک هواپیمای آبپاش ایلوشین سپاه مهار شد.
#ایران_قوی
#ما_میتوانیم
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
سلام و درود بر آقای زاکانی واقعا در بحث میزگرد سیاست خارجی خوب ومسلط درخشید، ذهن تیز و مستدلی دارد.دوستان لطفا میز گرد سیاست خارجی روز شنبه آقای زاکانی را حتما ببینند
هدایت شده از آنتی نفوذ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸این سخنان جناب دکتر پزشکیان به صورت ضمنی نشان میدهد که فساد چگونه به صورتی نرم در دولتهای سازندگی و اصلاحات در میان مسؤولان ارشد دولتی نفوذ کرده است:
✔️اعطای خانه به وزرا؛
✔️اعطای ده هکتار زمین به هر یک از وزرا در لواسان نزدیکی سد لتیان!
🔹احتمالاً به همین تناسب اموال بیتالمال میان معاونان وزرا و سایر مدیران هم بذل و بخشش شده است.
🔻شاید یکی از دلایل تخریب ناجوانمردانه رئیس جمهور فسادستیزی مثل آیتالله رئیسی و همچنین ترس از روی کار آمدن یک رئیس جمهور رئیسیگونه همین باشد.
🔸رئیس جمهور بعدی باید اموال به یغما رفته بیتالمال را به دامان ملت برگرداند. حتی اگر مهریه زنان غارتگران شده باشد.
#انتخابات
#فساد
🆔 @antinofooz99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دید آرامی ....
نشد آشفته او...
شادی آن فرمانده دلتنگ ها و روح جمهوری اسلامی صلوات💐
هدایت شده از yousef babakhani
طرفداران نامزدها
مُهره بازی دیگران نشوند
🔹به عقل و مصلحت و انصاف نزدیک تر، این است که برخی طرفداران دو آتشه نامزد های محترمی مثل آقایان جلیلی و قالیباف و زاکانی، توان و فرصت محدود خود را صرف نفی و تخطئه نامزدهای دیگر در درون جبهه انقلاب نکنند.
♦️مهم ترین مسئولیتی که هنوز آن بر زمین مانده وادا نشده، ایجاد موج اجتماعی با محوریت روشنگری درباره عملکرد شهید رئیسی و دولت وی در مقایسه با عملکرد دولت روحانی است.
🔹هیجان، چاشنی فعالیت های تبلیغاتی است و اگر از حدود عقل و شرع و مصلحت نگذرد، خوب هم هست. اما مجال محدود خود را صرف کلنجار با یکدیگر کردن، همدیگر را زیر ذره بین گذاشتن، و خرده گیری و عیب جویی کردن، چیزی در سبد انقلاب نمی گذارد؛
♦️و در عین حال، آن بخش از مردم را که عمق معرفتی ندارند، دلزده و سر خورده می کند. چنین کسانی، یا از اصل انتخابات روگردان می شوند و یا سراغ نامزدی خارج از این درگیری های درون جبهه ای می روند؛ و این هر دو، ضرر است.
🔹طرفداران نامزد ها اگر مهارت داشتند، با طرفداران دیگر نامزدهای منسوب به جبهه انقلاب تعاون و تعامل مثبت داشته باشند، و اگر این مهارت یا دریافت را نداشتند و اصل برای آنها مسابقه بود، باز هم مسابقه در خیرات، با بدگویی و توهین و تهمت و پنجه بر صورت هم کشیدن، در تناقض است..
♦️همه فعالیت های ما نهایتا باید نشاط سیاسی و انگیزه و امید و قدرت تشخیص نسبت به دو جریان کلی وفادار به انقلاب و اسلام و ایران، و جریان معارض غربگرا را پدید آورد.
🔹همچنین باید، افق دید عمومی را از درگیری های محدود سیاسی، به مسائل کلان کشور در سطح جهانی گسترش دهد و بتواند تهدید ها و فرصت های عمومی ملی و بین المللی را برای مخاطب عام جا بیندازد.
♦️ما باید بتوانیم در برابر هجوم دائمی و ترکیبی غرب، بسیج گری عمومی داشته باشیم و این بسیج گری، با درگیر شدن با یکدیگر و هم فرسایی پدید نمی آید، بلکه این درگیری ها، ضد نشاط و انگیزش عمومی است.
🔹درگیر دعواهای حیدری/ نعمتی شدن، و نامزد خود را تا عرش بردن و دیگری را تخریب کردن، می تواند ما را غوطه ور در غفلت موهومی کند که برآیند آن، به جای انتخاب شدن بهترین فرد از نظر هر کدام ما، به روی کار آمدن ضعیف ترین و بدترین نامزد ختم شود.
♦️طرفداران دو آتشه، این احتمال را هم بدهند که بخشی از آتش افروزان اختلافات جاری، اصلا نسبتی با جبهه انقلاب نداشته باشند و نفوذی باشند، یا از نفوذی ها بازی خورده باشند.
🔹انقلاب اسلامی در حال ایجاد دگرگونی عمیق در نظم جهانی است و بنابراین بدیهی است که سرویس های خبیثی مثل CIA ،MI6 و موساد، برای مختل کردن حرکت کلی انقلاب، برنامه ریزی گسترده ای انجام داده باشند. و کدام برنامه، کاری تر از بد دل ساختن و با هم درگیر کردن نیروهای انقلابی؟!