فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در مراسم افتتاح طرحهای عمرانی جدید در شهر پرند: 200 هزار و احد مسکونی سال گذشته تحویل متقاضیان شده است و 125 هزار واحد آماده تحویل است که برای نصب انشعابات آن با وزارت نفت و نیرو هماهنگی های لازم بعمل آمده است.
@jaarchi
27.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 فرضیههای پساکرونا در گفتگو با پرویز امینی-۱
آیا جهان پس از کرونا واقعاً متفاوت خواهد بود؟
@jaarchi
🔸گرفتن عکس دستهجمعی در ترکیه گران تمام شد
🔹در ترکیه ۱۷ نفر بدلیل گرفتن عکس دستهجمعی در دوران شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت فاصلهگذاری اجتماعی جریمه شدند.
🔹اداره بهداشت الازیق در چارچوب تدابیر کرونایی و بدلیل عدم رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، این افراد را پانزده هزار و ۷۰۰ لیر جریمه کرد.
@jaarchi
🔺هدیه ۱.۵ میلیون دلاری آیتالله سیستانی به بیماران کرونایی در ایران
🔹دفتر آیت الله سیستانی در قم، در حال ساخت بزرگترین بیمارستان در شهر قم و یکی از بیمارستانهای بزرگ در سطح کشور است که پیشبینی میشود در صورت مساعدت عوامل مختلف درگیر در این پروژه و پیشرفت مطابق برنامهها، فاز اول آن با اولویت بیماریهای قلب و عروق، دست کم تا ۱۸ ماه دیگر راه اندازی شود/ ایلنا
@jaarchi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💡 حکم روزه ماه رمضان هنگام شیوع بیماری کرونا مطابق با فتاوای حضرت آیتالله العظمی خامنهای
🔻 دفتر استفتائات حضرت آیتالله العظمی خامنهای حکم روزه ماه رمضان هنگام شیوع بیماری کرونا را مطابق با فتاوای ایشان منتشر کرد.
متن پرسش و پاسخ به شرح زیر است.
🔰 سؤال: در شرایط کنونی که بیماری کرونا شیوع پیدا کرده است، روزه گرفتن در ماه رمضان چه حکمی دارد؟
📚 پاسخ: روزه به عنوان یک تکلیف الهی در حقیقت نعمت خاص خداوند بر بندگان است و از پایه های تکامل و اعتلاء روحی انسان به شمار می رود و بر امت های پیشین نیز واجب بوده است.
از آثار روزه پدید آمدن حالت معنوی و صفای باطن، تقوای فردی و اجتماعی، تقویت اراده و روحیه مقاومت در برابر سختی هاست و نقش آن در سلامت جسم انسان نیز روشن است و خداوند اجر عظیمی برای روزه داران قرار داده است.
روزه از ضروریات دین و ارکان شریعت اسلام است و ترک روزه ماه مبارک رمضان جایز نیست مگر آنکه فرد، گمان عقلایی پیدا کند که روزه گرفتن موجب:
ایجاد بیماری
و یا تشدید بیماری
و یا افزایش طول بیماری و تأخیر در سلامتی می شود.
در این موارد روزه ساقط ولی قضای آن لازم است.
بدیهی است در صورتی که این اطمینان از گفته پزشک متخصص و متدین نیز به دست آید، کفایت می کند.
بنابراین اگر فردی نسبت به امور یاد شده خوف و نگرانی داشته و این خوف منشأ عقلایی داشته باشد، روزه ساقط ولی قضای آن لازم است.
@Khamenei_ir
🔸 سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نظامی «نور ۱» را به فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تبریک گفت.
🔹 رئیس ستادکل نیروهای مسلح طی پیامی ساخت و پرتاب موفقیت آمیز نخستین ماهواره نظامی «نور ۱» به مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین از سوی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به فرمانده معظم کل قوا (مد ظله العالی)، دولت، ملت، نیروهای مسلح و پاسداران غیور سپاه، به ویژه خانواده معظم ایثارگران و شهدا تبریک گفت.
@jaarchi
⭕️ خانواده شهدای مدافع سلامت بیمه عمر میشوند
🔸رضایی مدیر عامل بیمه ایران در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹صندوقی وجود دارد که خسارتهای ناشی از شهادت مدافعان سلامت را به خانوادههایشان پرداخت میکند، این صندوق خانوادههای این افراد را تحت پوشش بیمه عمر قرار میدهد.
@jaarchi
27.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 فرضیههای پساکرونا در گفتگو با پرویز امینی-2
آیا جهان پس از کرونا واقعاً متفاوت خواهد بود؟
@jaarchi