جان بولتون گربهای است كه ادای پلنگ را در میآورد !
شريعتمداری، مدير مسئول روزنامه كيهان در گفتگو با فارس:
🔹بولتون در ميان سياستمداران آمريكائي قبل از آن كه به تندروی و جنگ طلبی شهرت داشته باشد به «مترسك» معروف است، مترسكی كه از سوي دولت آمريكا براي ترساندن حريف به كار گرفته میشود.
🔹جان بولتون در هر پست و مقامی كه باشد، يكي از اصلیترين ماموريتهای او، اظهار نظرهای تند و جنگ طلبانه عليه كشورهايي است كه در مقابل آمريكا قرار گرفته اند.
🔹روز سه شنبه هفته جاري، روزنامه آمريكايي «لس آنجلس تايمز » به كنايه نوشت: «بولتون تا كنون به هيچ كشوري سفر نكرده كه قبلا خواستار بمباران آن نشده باشد و جنگ طلبي ترامپ و جان بولتون را به تمسخر گرفته و آورده بود «اين دو در حالي از جنگ حرف مي زنند كه حتي خدمت سربازي هم نكرده اند و از جنگ و تبعات آن چيزي نمیدانند ولي در مقابل آنها، نظاميان برجسته اي نظير ژنرال مك مستر و جيمز متيس كه ژنرال هاي جنگ آزمودهاي هستند تمايلي به تهديد نظامي ندارند».
🔹ترامپ كه از پذيرش شروط سه گانه خود در برجام نا اميد شده است با انتصاب جان بولتون به عنوان مشاور امنيت كاخ سفيد در پي ترساندن ايران از حمله نظامي و در نتيجه، تن دادن به شرايط مورد نظر آمريكاست.
🔹اين انتخاب با هياهوي پيراموني آن نشان میدهد كه چنته آمريكا در مقابله با ايران اسلامي خالي است و از اين روي با انتخاب بولتون عليه كشورمان دست به عمليات رواني زده است .
🔹حمايت پر سروصداي بولتون از منافقين نيز در همين چارچوب قابل تعريف است، زيرا سازمان منافقين در حال حاضر يک گروه تروريستي فروپاشيده است و تنها بخش قابل استفاده آن كه در آمريكا و برخي ديگر از كشورهاي غربي خريدار دارد همان سابقه تروريستي و وطن فروشي اين گروه است .
🔹آمريكا از سابقه وطن فروشي و تروريستي منافقين كه ترور ١٧ هزار نفر از مردم ايران و نقش ابواب جمعي آنان براي ارتش صدام ، بخشي از آن است به عنوان يك مترسك استتفاده مي كند وگرنه مي داند كه از اين جرثومه هاي فساد غير از مشتي تفاله چيزي باقي نمانده است .
🔹انتخاب جان بولتون به عنوان مشاور امنيت كاخ سفيد، فقط يك عمليات رواني است و هيچ تغيير جديدي در معادلات قبلي پديد نيآمده است. جان بولتون گربهای است كه اداي پلنگ را در میآورد !
@jaarchi
📌كليد اصلي رشد اقتصاد لهستان
🔹اقتصاد کشور لهستان پس از 45 سال تحت سلطه کمونیسم تقریبا فروپاشیده بود و تورم آن به 645 درصد رسیده و خیلی از شرکت ها و کارخانجات دولتی بسیار بی بازده و از نظر تکنولوژی روز عقب مانده و زیان ده بودند.طرح موسوم به Balcerowicz که در لهستان دهه 90 میلادی پس از فروپاشی بلوک شرق- که لهستان نیز بخشی از آن بود- به اجرا درآمد طرحی بسیار جسورانه بود که توسط وزیر اقتصاد لهستان لچک بالچروویتس طرح ریزی و اجرا شد.
🔹از بندهای مهم این طرح بسیار جسورانه اقتصادی که اقتصاد ایران نیز نیاز مبرم به آن دارد تعدیل گسترده کارکنان شرکت ها و ادارات دولتی و توقف افزایش سالیانه حقوق و دستمزد بود. البته برای جلوگیری از تبعات گسترده اجتماعی چنین طرحی مقرر شد کارگران و کارکنان شرکت ها و اغلب ادارات دولتی با دریافت پایه حقوق حداقلی خانه نشین شوند و مادامی که برای خود شغلی در چرخه تولید پیدا نکرده اند مقرری محدودی از دولت دریافت کنند.
🔹در واقع دولت با پذیرش ریسک، نگاه اشتغال زایی به شغل های غیر ضروری دولتی را با تعدیل گسترده نیروی کار حذف کرد و دولت را بسیار کوچک و در عین حال کارآمد کرد.
🔹افراد زیادی که بیکار شده بودند اما مستمری از دولت دریافت می کردند به تدریج جذب شغل های مولد در بخش خصوصی شدند و دولت نیز مستمری آنها را قطع می کرد. دولت همچنان مصمم بود علاوه بر کاهش تعداد کارکنان هزینه های جاری شامل حامل های انرژی را در سازمان ها و کارخانه های دولتی که مصرف بالایی داشت، کم کند. به طوری که برخی از ادارات دولتی با یک دهم کارکنان قبلی مجبور به کار بودند.
🔹در طی اجرای این طرح 1.100.000 نفر در ادارات و شرکت های دولتی شغل های غیر ضروری خود را از دست دادند و دولت تصدی گری خود در اقتصاد را رها کرد. فقط 3 سال بعد از اجرای این طرح 600000 شرکت خصوصی در لهستان تاسیس شدند و برای 1.500.000 نفر شغل ایجاد شد و افراد زیادی که تا قبل از آن در شرکت های و ادارات دولتی به کارهای غیرمولد و وقت گذرانی مشغول بودند وارد چرخه واقعی اقتصاد شدند.
🔹در نتیجه این طرح در بین سال های 1989 تا 2000 اقتصاد لهستان به شکوفایی رسید و بالاترین نرخ رشد اقتصادی در شرق اروپا را ار آن خود کرد. هم اکنون اقتصاد لهستان با تولید ناخاص داخلی 470 میلیارد دلار و سرانه تولید ناخالص 12400 دلار تقریبا 3 برابر اقتصاد ایران تولید سرانه دارد.
🔹ایران با داشتن 4 میلیون نفر کارمند و حقوق بگیر بخش دولتی جزو کشورهای بسیار پرهزینه از نظر هزینه های جاری است. این در حالی است که کشور ژاپن با 127 میلیون نفر جمعیت معادل 1.5 برابر جمعیت ایران و اقتصاد سوم جهان فقط 753 هزار نفر کارمند دارد که یک پنجم کارمندان ایران است.
🔹آمریکا با 323 میلیون نفر جمعیت و اقتصاد 18.5 تریلیون دلاری اش فقط 2.700.000 کارمند دولتی دارد و جالب اینکه از این تعداد فقط 1.100.000 نفر پلیس هستند.
🔹در کنار کوچک کردن دولت کارآمد کردن کردن آن نیز ضروری است. از این تعداد 4000000 حقوق بگیر دولت حدود 900 نفر در سطح وزیر و معاون وزیر و 124000 نفر مدیران ستادی و استانی و روسای ادارات و 296000 نفر مدیران عملیاتی و رده های پایین تر می باشند. متاسفانه اغلب مدیران فاقد دانش زبان خارجی و IT هستند که از ملزومات مدیریتی نوین هستند.
🔹در اغلب کشورهای توسعه یافته دولت ها کوچک اما بسیار کارآمد هستند و آزمون های موسوم به CSE برای استخدام در دولت برگزار می شود که آزمون بسیار بسیار سختی است و فقط نخبگان جامعه می توانند در آن قبول شوند. بنابراین راه را برای قبیله گرایی و استخدام نورچشمی ها می بندد. #اقتصادی
@jaarchi
نوبخت: شغل درست کردن سخت تر از چرخاندن سانتریفیوژ نیست/ جز حقوق معلمی یک ریال هم وارد زندگی خود نکردهام
رئیس سازمان برنامه و بودجه:
🔹دولت میداند که رای و اعتماد دوباره مردم به معنی رضایت کامل آنان از وضع موجود نیست.
🔹ایجاد اشتغال منطق و راهکار دارد و بی تردید شغل درست کردن سخت تر از چرخاندن سانتریفیوژ نیست.
🔹تورم را مهار کردیم، البته مهار تورم به معنی ارزانی نیست، بلکه از رشد ۴۰ درصدی قیمت ها جلوگیری به عمل آمد.
🔹بنده جز حقوق معلمی یک ریال هم وارد زندگی خود نکردهام و هیچ کسی حق ندارد، غیر از آنچه در قانون و مقررات آمده، چیز فراتری بخواهد.
@jaarchi
جارچی 🇮🇷
قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه: به دنبال سفر رئیس جمهور به عشق آباد ۲۸۳ زندانی ایرانی در ترکمنستان ب
تکمیلی/
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹به دنبال سفر ریاست محترم جمهوری به عشق آباد و در اجرای موافقت نامه انتقال محکومین فیمابین ایران و ترکمنستان، تعداد ۲۸۳ زندانی ایرانی و تعدادی زندانی ترکمنی، امروز در مرز لطف آباد و با حضور نمایندگان قضایی دو کشور و همچنین نماینده سفارت کشورمان در عشق آباد منتقل میشوند.
🔸در بین زندانیان ایرانی منتقل شده، دو نفر از سرنشینان یک قایق ایرانی که اخیرا در ترکمنستان بازداشت شده بودند نیز حضور دارند.
@jaarchi
17.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وضعیت نگرانکننده محله فقیرنشین دولتخواه در منطقه ۱۹ تهران
#پربازدیدترین_فیلم_های_۹۶
@jaarchi
#وضعیت_راهها
🚘🚘محورهای دارای ترافیک سنگین:
۱-محور کرج-چالوس (مسیر رفت و برگشت) دراکثرمقاطع
۲-محور هراز (مسیر رفت و برگشت)در اکثر مقاطع
۳-آزادراه رودبار-منجیل محدوده مسکن مهر رودبار
۴-آزادراه رشت-قزوین محدوده پل رودبار
۵-دربرخی ازمقاطع درآزادراه تهران-کرج-قزوین
🚘محور دارای ترافیک نیمه سنگین:
۱-دربرخی ازمقاطع درمحورسوادکوه
@jaarchi
🔶روحانی در نشست مشترک هیاتهای عالی رتبه ایران و جمهوری آذربایجان:
🔹گسترش روابط تهران – باکو نه تنها به نفع دو ملت بلکه به نفع منطقه است.
🔹خط ترانزیت شمال – جنوب به معنای مسیر راحتتر، ارزانتر و کوتاهتر برای دو کشور، منطقه و حتی آسیا، اروپا و آفریقا خواهد بود.
🔹سرمایه گذاریهای مشترک را باید بیش از پیش سودآور کنیم.
🔹 خودروی تولید مشترک باید قادر به رقابت در بازار خودروی منطقه باشد.
🔹برقراری تجارت آزاد میان تهران - باکو گامی در مسیر تحرک بالا در روابط اقتصادی است.
🔹تسهیل روابط بانکی، کلید توسعه همه جانبه روابط است.
🔹بهره برداری بهینه از منابع دریای خزر ضروری است.
@jaarchi