🔸 پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره):
🔹 کمیته امداد در حال جمع آوری و ارسال کمکهای مردمی برای هموطنان سیلزده به ویژه در استانهای شمالی، غربی و جنوب غربی كشور است و اين کمکها به سرعت در همه مناطق سیلزده توزیع میشود.
🔹 خسارت سنگین و نیاز بسیار زیاد است. به یاری خدا و کمک مردم نیکوکار تا پایان بحران سیل در کشور، در کنار همه مددجویان و هموطنان سیلزده خواهیم بود.
@jaarchi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 #روز_جمهوری_اسلامی گرامی باد 🌹
📹 ببینید| رهبرانقلاب: اوّلِ انقلاب، کلمات دمکراسی و دمکراتیک و امثال آن، در زبان همه خیلی تکرار میشد.
❌ حاج احمدآقا پیغام آورد که امام میگویند این کلمات را نگویید.
⚠️ قبل از آمدن امام گاهی گفته شده بود «جمهوری دمکراتیک اسلامی»؛ اما امام روی همان «جمهوری اسلامی» تأکید داشتند. شاید بعضیها تعجّب میکردند که کلمه دمکراتیک اینقدر حسّاسیت ندارد.
👈 ولی این حسّاسیت، درست و بجا بود؛ به خاطر اینکه نفس کلمه بیگانه با خودش یک بار فرهنگی میآورد؛ نشاندهنده یک احساس است و آن احساس در انسان بتدریج تقویت میشود. ۱۳۷۸/۱۱/۰۴
@jaarchi
دستور سرلشکر باقری به نیروهای مسلح مبنی بر امداد رسانی به سیل زدگان استان لرستان
🔹«سرلشکر باقری»، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پیرو فرمان قبلی فرمانده معظم کل قوا مبنی بر امداد رسانی به سیل زدگان، طی دستوری به نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و وزارت دفاع ابلاغ کرد هرچه سریعتر با بسیج نیروی انسانی، تجهیزات و بالگردهای امدادی، به یاری سیل زدگان استان لرستان بشتابند.
🔹نیروهای مسلح تا زمان استقرار آرامش هموطنان سیل زده در شهرهای درگیر سیل حضور داشته باشند.
@jaarchi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نجات دو شهروند از میان سیل در یاسوج با مهارت بالای خلبان بالگرد اورژانس
@jaarchi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥استاندار کرمانشاه:با تمهیدات لازم 30 روستای محاصره در #سیل مشکلاشان حل شد.
@jaarchi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تکلیف گرفتاران در #سیل پلدختر چه می شود؟
@jaarchi
جارچی 🇮🇷
🎙 #تبیین_و_تحلیل | تاریخ بدعهدی غرب؛ از فین کنشتاین تا اینستکس
👈 یادداشتی از آقای میلاد ترابی فرد پژوهشگر حوزه اقتصاد ایران
⚡ در #تبیین بیانات رهبر انقلاب در حرم مطهر رضوی درباره #بدعهدی_اروپا
🔻 اکنون اوایل سالهای ۱۳۳۰ است. با توجه به کاهش درآمد نفتی دولت ایران و تحریمها، مالیهی دولت به مرز بحرانیشدن رسیده است. دولت سه اقدام اساسی را در دستور کار قرار میدهد: انتشار اوراق قرضهی ملی، چاپ پول و چشم دوختن به کمکهای خارجی دولت آمریکا که کمی پیشتر در سفر مصدق به آمریکا از مکگی معاون وزیر خارجه آمریکا به نمایندگی دولت آمریکا قول وام ۱۲۰۰ میلیون دلاری را دریافت کرده است. مصدق در سفر ۴۵ روزه به آمریکا در طی دوران ۲۸ ماهه نخست وزیریاش به نظر میرسد حساب ویژهای را برای کمکهای خارجی باز کرده است. مصدق تا روزهای آخر نیز به چشم به کمک آمریکا داشت به گونهای که بر اساس تهدید سفیر آمریکا درست یک روز قبل از کودتای ۲۸ مرداد دستور داد مردم خیابانها را ترک کنند. جالب اینجاست که با دستور آیزنهاور در ۱۴ شهریور ۱۳۳۲ و تنها ۱۷ روز پس از سقوط مصدق، ایالت متحده به عنوان کمک فوری، مبلغ ۴۵ میلیون دلار در اختیار دولت فضلالله زاهدی قرار داد. دوران تازهای پیش آمده بود و آمریکا نیازی به کارشکنی و بدعهدی نداشت، کارشکنی و بدعهدی روی دیگر خوشعهدیست؛ بدعهدی به مثابه تاکتیک همانگونه که خوشعهدی به مثابه تاکتیک. خوی منفعتطلبی و خودخواهی غربی البته پروندههای ۵۰ ساله دادگاه را بعضاً برای ایران باز کرده است. داستان به حوالی سال ۱۳۵۳ برمیگردد. زمانی که ارتش خواهان تانک آینده خود بود، رشوه و اغراض سیاسی تانک چیفتن را در رقایت چند تانک جلو میاندازد. بیشترین حجم خریدهای تسلیحاتی ایران در آن سالها از بریتانیا مربوط به دو قرارداد خرید تانکهای چیفتن (یکی ۷۶۴ دستگاه و دیگری ۱۵۰۰ دستگاه) روی هم به مبلغ ششصد میلیون پوند بود اما در نهایت، حدود ۵۰۰ دستگاه تانک چیفتن به ایران تحویل داده شد. بررسیها نشان میدهد تا پایان سال ۱۹۷۶ کل خرید زرهی ایران از انگلیس به رقم نجومی یک میلیارد پوند میرسید. باقی پول را انگلیس مال خود کرد و حتی در زمان جنگ برخی از تانکها را به عراق تحویل داد، این بدهی هماکنون ۴۵۰ میلیون پوند است...
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=42120
@jaarchi
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 محدویت های ترافیکی پایتخت از زبان پلیس راهور تهران بزرگ
@jaarchi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توصیه وزیر کشور به پایتخت نشینان
@jaarchi