7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محرمانه
🔴 قرآن پهن کنید باز لجنه!
معاف کردن میلیاردی ها از مالیات/گرفتن مالیات از حقوق دو میلیونی ها
🔻شهید بهشتی:
مادامی که در جامعهای گرسنه و لرزان از سرما وجود دارد، سر تا پای آن جامعه را هم که با قرآن بپوشانید، باز لجن است!!
#درست_انتخاب_کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ استاد قرائتی به یک سوال:
این حجاب چیه که به ما تحمیل شده!؟
_____________
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آگاه_باشیم
8⃣ _ 🎓 🎥 بعضی چیزها خیلی سخت به دست میاد ...
📛 اما ممکنه خیلی آسون از دست بره
⭕️ قدرشو بدونیم
💥پیشنهاد ویژه دانلود💥
#امنیت_اتفاقی_نیست
ツ
🌷آیت الله شاه آبادی:
آن چیزی که ارزش دارد مقام قرب
پروردگار است و این #مــقام قُرب
محقــق نمی شود مگـــر از طــریق
خانم حضــرت زهـــرا (س).
4_5792104204310939173.mp3
4.04M
🔊
🎼 پادڪست بســیار زیـبا
🎤حجت الاســلام علی پناه
✅ #عاشـــــق_خـــــدا
⏱ ۶ دقـــیقه و ۰۶ ثانـــیه
صفات بیمار.mp3
3.43M
🎤حجت الاســلام عالــی
✅ #صــفات_بیـــــمار
⏱ ۲ دقـــیقه و ۱۸ ثانـــیه
🤝 #رســـــم_رفاقــت
خوشخنده و شوخ بودن از ویژگی
یک #رفـیـق خوب و متعادل هست.
تا اونجا که حتی اگر غـمی هم داره
جایی جز در خونه #خـــــدا و اهل
بیت (ع) ســـفره دلش باز نمی کنه.
سفت #بداخـــلاق و ترش رو بودن
به آدم وقار و #عزتی نمیبخشه تو
رفاقت هم که بیشتر باید گشاده رو
و #شـــوخ بود.
14.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چهار شرط استجابت #دعا
🔴 #استاد_رفیعی
4_517995879353811592.mp3
4.14M
👇👇👇
♨️سوال:
🔰چه آیه هایی از قرآن درباره حضرت زهرا (س) است؟
✍️پاسخ:
✅حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها یکی از پنج نور پاکی است که آیات فراوانی درباره آنها نازل شده و یا در تفسیر قرآن، به آنها تأویل میشود.
در این زمینه ما فقط به چند آیه مشهور اشاره می کنم:
۱- سوره کوثر
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ * إِنَّا أَعْطَیْنَاكَ الْكَوْثَرَ * فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَ انحَرْ * إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَر؛[کوثر/۱تا ۳] به نام خداوند بخشنده مهربان * ما به تو كوثر [خیر و بركت فراوان] عطا كردیم! * پس براى پروردگارت نماز بخوان و قربانى كن! * (و بدان) دشمن تو قطعاً بریدهنسل و بىعقب است.»
این سوره حضرت فاطمه (س) را کوثر معرفی می کند.
۲- آیه تطهیر اهل بیت علیهم السلام
«إِنَّما یُریدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَكُمْ تَطْهیراً؛[احزاب/۳۳] اى اهل بیت، خدا مى خواهد پلیدى را از شما دور كند و شما را پاك دارد»
حضرت علىّ علیه السّلام به جماعتی فرمود: اى مردم، آیا تصدیق مىكنید كه خداوند پس از نزول آیه: «إِنَّما یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَكُمْ تَطْهِیراً» من و فاطمه و دو پسرم حسن و حسین را جمع نموده و بر ما كسا و شمدى فدكى كشیده و فرمود: «بار خدایا! اینان اهل بیت و گوشت تن منند، آزار و ناراحتى و زحمت اینان موجب زحمت و آزار و اذیّت من است، پس رجس و آلودگى را از وجود اینان زائل نموده و آنان را تطهیر فرماى!»، امّ سلمه با شنیدن این كلمات نزدیك كساء آمده و عرض كرد: من نیز [از اهل كساء مى باشم]؟ فرمود: تو بر خیرى، ولى این آیه فقط در شأن من و برادرم علىّ و دخترم فاطمه و دو فرزندم، و نه تن دیگر از فرزندان حسین نازل شده است، و كسى را در آن اشتراكى نیست. جماعت با شنیدن این سخن یكپارچه گفتند: گواهى مى دهیم كه امّ سلمه این مطلب را براى ما نقل نموده[۱]
۳-آیه مودت و اهل بیت علیهم السلام
«قُلْ لا أَسْئَلُكُمْ عَلَیْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبى؛[شوری/۲۳] بگو: بر این رسالت مزدى از شما، جز دوست داشتن خویشاوندان، نمى خواهم.»
ابن عباس می گوید: « وقتی این آیه نازل شد، به رسول خدا عرض کردم این کسانی که مودت و محبت آنها واجب شده کیستند؟ » رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: « علی و فاطمه و حسن و حسین » (تفسیر نور الثقلین، ج۴، ص: ۵۷۲)
۴- سوره انسان
در این سوره داستان انفاق خانواده حضرت علی (ع) بیان شده و قرآن از این عمل تجلیل کرده است:
«وَ یُطْعِمُونَ الطَّعَامَ عَلىَ حُبِّهِ مِسْكِینًا وَ یَتِیمًا وَ أَسِیرًا * إِنمَّا نُطْعِمُكمُْ لِوَجْهِ اللَّهِ لَا نُرِیدُ مِنكمُْ جَزَاءً وَ لَا شُكُورًا؛[انسان/۹-۸] و غذاى (خود) را با اینكه به آن علاقه (و نیاز) دارند، به «مسكین» و «یتیم» و «اسیر» مى دهند! * (و مى گویند ما شما را بخاطر خدا اطعام مى كنیم، و هیچ پاداش و سپاسى از شما نمى خواهیم!»
در این سوره مبارکه، خداوند برای اهل بیت، نعمتها و رحمتها و بهشتهایی را وعده میدهد که نه گوشی شنیده و نه چشمی دیده است. از لطایف این سوره این است که انواع نعمتهای بهشتی در آن بیان شده ولی برای رعایت حرمت فاطمه علیهاسلام از نعمت حورالعین سخنی به میان نیامده است.
۵- آیه مباهله
«فَمَنْ حَاجَّكَ فیهِ مِنْ بَعْدِ ما جاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَكُمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَكُمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكاذِبینَ؛[آل عمران/۶۱] از آن پس كه به آگاهى رسیدهاى، هر كس كه درباره او با تو مجادله كند، بگو: بیایید تا حاضر آوریم، ما فرزندان خود را و شما فرزندان خود را، ما زنان خود را و شما زنان خود را، ما برادران خود را و شما برادران خود را. آن گاه دعا و تضرع كنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان بفرستیم.»
شکی نیست که مصداق مباهله کنندگان مسلمان، پنج تن بودند. و اسقف نجران با دیدن پنج تن (علیهم السلام) گفت:«ای گروه نصاری، من افرادی را می بینم که اگر از خدا بخواهند کوهی را از جا بکند، خدا آن را میکند. با اینها مباهله نکنید که هلاک خواهید شد و تا روز قیامت یک نصرانی روی زمین باقی نخواهد ماند.»[۲]
📚پی نوشت:
[۱]. الإحتجاج على أهل اللجاج، ج۱، ص: ۱۴۸.
[۲]. الطرائف فی معرفة مذاهب الطوائف، ج۱، ص: ۴۲.