📖🍃
🍃
•[ #سیر_مطالعاتے 📚 ]•
🎙 امام خامنه ای(مدظلهالعالے):
▫️این که میفرماید «و انّ جندالله هم
الغالبون» یعنی جندالله، حزب الله، با
ارتباط و اتصالش با آن منبع لایزال، در
مقابل همهی مشکلاتی که انسان ممکن
است مغلوب آن مشکلات بشود، ایستادگی
میکنند.
▫️وقتی ایستادگی این طرف وجود
داشت، به طور طبیعی در آن طرف زوال
وجود خواهد داشت؛ پس این بر او غلبه
پیدا خواهد کرد. البته اگر اسم مان حزب
الله باشد اما آن ارتباط و اتصال را نداشته
باشیم، چنین تضمینی وجود ندارد.
📆 تاریخ: ۱۳۸۷/۰۶/۱۹
#کتاب_تشڪیلات_ڪارآمد
#حکیمانه
✍️ امام زين العابدين (ع) فرمودند:
💠 هيچ گامی نزد خدا از این دو گام محبوبتر نيست:
1️⃣ قدمى كه انسان براى جهاد در راه خدا بر میداره
2️⃣ قدمى كه براى آشتى با خويشاوندی که با او قهر کرده
✅ دو جرعه ای که خدا خیلی دوست داره:
1️⃣ جرعه خشمى كه مؤمن با بردبارى فرو ميبره
2️⃣ شربت مصيبتى كه مؤمن با صبر و شكيبائى مینوشه
🔰 هيچ قطره اى نزد خداوند محبوبتر از دو قطره نيست:
1️⃣ قطره خونى كه در راه خدا ريخته بشه
2️⃣ اشكى كه در تاريكى شب فقط براى خدا از چشم بنده جارى بشه
📚 خصال شیخ صدوق، ج۱، ص۵۰
هدایت شده از سراج اندیشه
امام سجاد–انسان۲۵۰ساله.mp3
2.75M
📹 اول باید درون خودت یک واعظ ایجاد کنی!
💠امیرالمؤمنین میفرماید: مَنْ لَمْ یَجْعَلِ اللَّهُ لَهُ واعِظاً مِنْ نَفْسِهِ لَمْ یَنْفَعْهُ مَوْعِظَةُ غَیْرِهِ هر کسی که خداوند در درونش برای او واعظی از خودش برای خودش قرار ندهد، موعظه دیگران در او اثر نمیکند. یعنی شما اگر خیال میکنی که پای موعظه دیگران بنشینی و بهره ببری، اشتباه میکنی. اول باید در درون خودت واعظی ایجاد کنی، وجدان خودت را زنده کنی، آن وقت از موعظه واعظ بیرونی هم استفاده میکنی...
آزادی معنوی جلد یک صفحه 35
#شهید_مطهری
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
♻ وظایف ضابطان در #جرایم_مشهود
وظایف ضابطان در جرایم مشهود:
1- تمام اقدامات لازم را به منظور حفظ آلات، ادوات، آثار، علائم و ادله وقوع جرم و
2- جلوگیری از فرار یا مخفی شدن متهم و یا تبانی، به عمل می آورند،
3- تحقیقات لازم را انجام می دهند و
4- بلافاصله نتایج و مدارک به دست آمده را به اطلاع دادستان می رسانند. همچنین
5- چنانچه شاهد یا مطلعی در صحنه وقوع جرم حضور داشته باشد؛ اسم، نشانی، شماره تلفن و سایر مشخصات ایشان را أخذ و در پرونده درج می کنند.
6- ضابطان دادگستری فقط در صورتی می توانند متهم را بازداشت نمایند که قرائن و امارات قوی بر ارتکاب جرم مشهود توسط وی وجود داشته باشد.
🆔احمد زح:
ID _ @jahaade_kabir
✅ یادداشت/
🛑 ویژگیهای تحلیل خوب
🔸یکی از راه های مقابله با جریان تحریف، تحلیل درست اوضاع کنونی کشور است، اما تحلیل درست چه ویژگی هایی دارد:
۱) تحلیلگر به اطلاعات صحیح و قطعی اتکا کند نه بر حدس و گمان و یا اخبار تایید نشده
۲) تحلیل ارائه شده موجب ناامیدی مخاطبان نسبت به آینده خود و جامعه نگردد
۳) اعتمادزدایی خط قرمز تحلیل شماست، مراقبت کنید اعتماد مخاطب به کارآمدی حکومت دینی را زایل نکنید
۴) در شرایط فعلی وحدت و انسجام ملی نیاز حیاتی جامعه است، مراقب باشید بر طبل تفرقه نکوبید
۵) نکات مثبت و منفی موضوع تحلیل را همزمان و با هم ببینید و از دایره نقد منصفانه خارج نشوید
۶) مراقبت کنید تکمیلکننده پازل دشمن نشوید، حتی اگر مجبور شوید حرف حقی را در این موقعیت زمانی نگویید
۷) پرهیز از بخشی نگری و نگاه جامع به موضوعات
۸) از تحلیل های هیجانی و احساسی یا بر اساس حب و بغض پرهیز کنید
۹) به قصد قربت تحلیل کنید تا خداوند اثرش را تضمین کند.
ID@jahaade_kabir
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✴️🔰 "عادی سازی روا بط بحرین و رژیم صهیونیستی خیانت است" (3)
[سوره العنكبوت (29): آيه 41]
مَثَلُ الَّذِينَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ أَوْلِياءَ كَمَثَلِ الْعَنْكَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَيْتاً وَ إِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنْكَبُوتِ (41)
مَثَلِ كسانى كه غير خدا را سرپرست خود برگزيدند، همانند مَثَل عنكبوت است كه (براى خود) خانهاى ساخته و البتّه سست ترين خانه ها خانه عنكبوت است
🌹پيامها:
1- خانه عنکبوت بهترين مثال برای سنگ دلانی که در خانه عنکبوتی مینشینند نقشه ترور مجاهدان فی سبیل الله را میکشند. «كَمَثَلِ الْعَنْكَبُوتِ»
2- بناى این انسانهای سنگ دل و لجوج ، مانند خانه عنكبوت سست و بىاساس است. «مَثَلُ الَّذِينَ ... كَمَثَلِ الْعَنْكَبُوتِ» ...
3- عنكبوت، در عالم خود خيال مىكند كه خانه دارد و خانهاش در برابر حوادث مقاوم است انسان سنگ دل نيز به چنين توهّمى دچار است. «أَوْهَنَ الْبُيُوتِ»
4- ولايت الهى، بنيانى مرصوص و بنايى آهنين دارد، «كَأَنَّهُمْ بُنْيانٌ مَرْصُوصٌ» امّا ولايت غير خدا، بسيار سست است. «أَوْهَنَ الْبُيُوتِ»
تدوین : رجبعلی بازیاد
❌ جریان نوید افکاری اوباش با چند هدف انجام شد:
🔻 تحت الشعاع قرار دادن کشتارهای پی در پی پلیس آمریکا و سوق دادن ذهن مخاطبان از موضوعی به موجی دیگر
🔹 فشار به حاکمیت برای بالا بردن هزینه های اقدامات امنیت زا (قوه قضا، نیروهای امنیتی و پلیس مانند مدل مجبور شدن حاکمیت برای اضافه کردن گرم و کلیو توزیع شیشه مواد مخدر در حکم اعدام از گرم به ۲ کیلو)
🔸استفاده از این پتانسیل برای انباشت خشم در ایجاد فتنه های جدید در آینده
▪ در صورت وجود فضایی مناسب برای تحریم ورزشی ایران
🔺 و در نهایت هدف قرار دادن اصل مشروعیت نظام
💯برای همین است که تمام ظرفیت جبهه دشمن از میدانی و مجازی گرفته تا سیاسی، حقوقی و ورزشی و ... پای کار آمده است.
✅ مهندس آل داود
🛑یادداشت/
✅تضاد احساسات ایرانی و اسلامی
🔻مفهوم ناسیونالیسم با شکل فعلی در جهان از اوایل قرن ۱۹ میلادی در آلمانپدیدار شد که البته خود واکنش به شعار های آزادی و برابری آحاد مردمفرانسه بود که پس از انقلاب فرانسه مطرح شد.
🔸فیخته از جمله فلاسفه ای بود که در کنفرانسبرلین به شعار آزادی و برابری انقلاب فرانسه اعتراض کرد و ملت آلمان را یک واحد واقعی با ویژگیهای نژادی،زبان و فرهنگ و سنن مخصوص و دارای نبوغ ذاتی و حیثیت و استقلال ویژه معرفی کرد و بدینترتیب ناسیونالیسم آلمان بستر زایش مکتب ناسیونالیسم در جهان گردید و اروپایی ها با آن استعمار ملل شرق و آفریقایی را توجیه میکردند.
🔹کشورهای جهان سومنیزتحتسیطرهفرهنگی، سیاسی و اقتصادی دول اروپایی با همسایه های خویش به مقابله و رقابت و ناسازگاریپرداختند؛ عربوعجم، مسلمان و غیر مسلمان، شیعه و سنی.
▪️زبان، نژاد، سنت ها و اقلیم و طبیعت نقش اساسی و همیشگی ندارند زیرا مردمی که یک زمان برای استقلال مبارزه میکنند پس از وصول هدف بر سر منافع و مطامع به اختلاف می افتند و مبارزه ی ملی جای خود را به مبارزه طبقاتی میدهد؛ ولیگاهیمردم از این سو و آن سوی دنیا بدون اشتراک های ملی گرایانه برای ملت تحت ستمی فداکاری میکنند؛ (فلسطین و سوریه) .پس آن چیزی که مایه ی ارتباط و پیوند واحد ها و مردم میشود آرمان و ایده های مشترک است و ملیت پرستی برای جهان اسلام همواره مشکلات اساسی ایجاد کرده است و همانطور که در بالا اشاره شد از نفوذ استعمار شکل گرفته است.
🔹پس از انفجار بیروت بسیاری از دولتهای اروپایی آمادگی خود را برای کمک اعلام کردند و حتی مکرون رییس جمهور فرانسه شخصا به بیروت سفر کرد؛ کهالبته اینهمراهی و همدردی ها با گرفتن امتیازات سیاسی-امنیتی در قبال کمکبه لبنان همراه خواهد بود ؛اما یک نکته ی قابل تامل در رصد فضای مجازی پس از حادثه ی بیروت به چشم می آید و آن هم آغاز موج رسانه ای در خصوص مشوش کردن اذهان مردم است؛با عناوین و تصاویری از قبیل: اخباری در خصوص وارد شدن اولین محموله ی کمکایران به لبنان ،ایرانی سهم خود را در بازسازی لبنان بپرداز، خطر قحطی در خاورمیانه نتیجه ی ایستادن در مقابل آمریکا، تصاویری از انبارهای نفت در دل شهرها و توجه دادن مسئولین به امنیت مردم ایران به جای کمکبه لبنان ،ایران لبنان را می سازد و خود میمیرد و ...
🔺آنچه که حائز اهمیت است تلاش و حیله ی رسانه ها است که اسلامیت و ایرانیت را در مقابل هم قرار داده و با تحریک احساسات ملی گرایانه مردم را به دشمنی و نادیده گرفتن درد همنوع خود وا میدارد و نفع و آسایش خود را بر دیگری ترجیح میدهد این دقیقا خلاف راه و طریقی است که رهبر الهی بر مردم عرضه کرده است و لزومهشیاری و آگاهیملتابراهیمرامیطلبد.
❇️نویسنده: زهرا هوشمند
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
▼ خط تحریف
خدمت به ادعا نمیشود، اقدام و عمل انقلابی لازم است
روزنامه ایران در گزارشی با عنوان «پرونده آب غیزانیه پس از 40 سال تکمیل شد»، نوشت: «صادق حقیقیپور، مدیرکل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت؛ خوشبختانه با بهرهبرداری آزمایشی از فاز سوم آبرسانی به غیزانیه، همه روستاهای این منطقه از آب شرب سالم بهداشتی و پایدار بهرهمند شدند که بهرهبرداری رسمی از این فاز نیز تا آخر شهریورماه خواهد بود ولی در حال حاضر 26 هزار روستایی منطقه آب سالم و پایدار دارند. دولت در سالهای اخیر با نگاه ویژه به این منطقه و اجرای طرح انتقال آب، با حل این مشکل، امید را به خانههای مردم این بخش بازگردانده است». شایان ذکر است، در سال 95 و با انتصاب «غلامرضا شریعتی» به استانداری خوزستان، وی در بازدیدی از منطقه غیزانیه طرح آبرسانی به این منطقه را افتتاح میکند و قول میدهد این مشکل را ظرف مدت زمان سه ماه حل کند اما پس از سه سال به سرانجام نمیرسد. قرارگاه خاتمالانبیا(ص) سپاه که پیش از این تکمیل طرح آبرسانی غدیر اهواز را در کارنامه دارد و در زمانی که مردم خوزستان نیاز به تکمیل این پروژه داشتند، با اقدامی جهادی وارد میدان شد و زودتر از موعد مقرر این طرح آبرسانی را انجام داد، پروژه فاز سوم آبرسانی به غیزانیه را که طبق برآوردها دو ماه باید به طول میانجامید و اگر طبق قول قبلی شریعتی پیش میرفت، بعد از دو سال نیز سرانجام نمییافت، ظرف مدت 25 روز به پایان رساند