فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠🍁
🍁
🎥#تصویری
✅ شلیک موشکهای بالستیک سپاه به عمق اقیانوس هند
🔹🌺🔸
🔹در مرحله دوم و نهایی رزمایش پیامبر اعظم ۱۵ سپاه، #موشکهای_بالستیک دوربرد کلاسهای متنوع از فاصله ۱۸۰۰ کیلومتری اهداف منظور رزمایش را در شمال اقیانوس هند با موفقیت مورد اصابت قرار داده و منهدم کردند.
@jahaade_kabir
اخبار وتحلیل ها27دی.pdf
406.4K
📰 اخبار روزانه شنبه 27 دی . Pdf🔺تشدید خط تحریف
🔺پیام رزمایش ارتش و سپاه به طرفهای گستاخ
🔺توبه از رئیسجمهور اجارهای یا جریان غربگرای داخلی!
🔺انتخابات 1400؛ شورای ائتلاف نیروهای انقلاب رسماً پای کار آمد
🔺چماق ترامپی و هویج بایدنی برای سر خط آوردن ایران
🔺دیدید که لبوفروش از شما بیشتر میداند!
🔺پرداخت مابهالتفاوت ارز 4200 تومانی به مردم
🔺افزایش شعبههای اخذ رأی در انتخابات 1400
🔺تحقیق و تفحص از بورس کلید خورد
🔺جاگیری یک چهره ضد ایرانی دیگر دولت اوباما در دولت بایدن
🔺احکام سیاسی (سؤال 122)
@jahaade_kabir
🔴 تقویت نیروی انسانی از مهمترین ارکان کشورداری
🔸چینیهای قدیم برای اینکه از شر حمله دشمنان در امان باشند دیوار بزرگ چین را ساختند اما در صد سال اول ساخت دیوار، سه بار دشمنانشان بدان نفوذ کرده و با چینیها جنگیدند.
دشمنان از دیوار بالا نرفتند بلکه به دربانها رشوه داده و از آنها گذشتند.
🔸چینیها به ساخت بنای سد استوار پرداختند اما برای ساخت نگهبانهایش کاری نکردند غافل از اینکه نیروی انسانی مهمترین مسئله است.
🔻یکی از شرق شناسان میگوید:
برای انهدام یک تمدن، سه چیز را باید منهدم کرد:
🔸 اول) خانواده
🔹 دوم) نظام آموزشی
🔸سوم) الگوها و اسوهها
🔸برای اولی منزلت مادر به عنوان مربی کودکان را متزلزل کن تا مادر از اینکه مربی کودکان خویش باشد خجالت بکشد.
🔹برای دومی از منزلت معلم بکاه و در جامعه او را بی ارزش کن.
🔸برای سومی منزلت نخبگان و دانشمندان را هدف قرار ده تا کسی آنها را الگوی خویش قرار ندهد.
#پندانه
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نباید جنگیدن را به عنوان یک حرفه نگاه کنیم
🔸شهید حسن باقری
@jahaade_kabir
#احکام
‼️ قطع نماز برای بردن کودک به دستشویی
🔷 س 5189: آیا میتوان به جهت بردن کودک به دستشویی و برای جلوگیری از نجسشدن اماکن متبرک، نماز را قطع نمود؟
✅ ج: قطع نماز در مورد مذکور مانعی ندارد.
📕 منبع: leader.ir
@jahaade_kabir
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
◼️شهادت بانوی دو عالم فاطمه زهرا را تسلیت می گوییم
⚫️#فاطمه ؛ فاطمه است (فاطمهی زهرا «سَیِّدَةُ نِساءِ اَهلِ الجَنَّة» است )
سوره 66. تحریم آيه 12
وَمَرْيَمَ ابْنَتَ عِمْرَانَ الَّتِى أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهِ مِن رُّوحِنَا وَ صَدَّقَتْ بِكَلِمَاتِ رَبِّهَا وَكُتُبِهِ وَكَانَتْ مِنَ الْقَانِتِينَ
و (خداوند به) مریم دختر عمران (نیز مثل زده است.) زنى كه دامن خویش را (از گناه) حفظ كرد، پس ما از روح خود در او دمیدیم (تا عیسى در دامان او متولد شد) و كلمات پروردگارش و كتب آسمانى را تصدیق كرد و از اطاعتپیشهگان بود.
✴️🔰امام خامنه ای در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
ببینید خدای متعال در آیهی قرآن میفرماید: وَ ضَرَبَ اللهُ مَثَلًا لِلَّذینَ ءامَنُوا امرَاَتَ فِرعَون؛ [همسر فرعون] الگو برای همهی مؤمنین، نه فقط برای زنها؛ برای «لِلَّذینَ ءامَنُوا» [است]. یعنی خدای متعال برای همهی مؤمنین دو زن را الگو قرار داده است: وَ ضَرَبَ اللهُ مَثَلًا لِلَّذینَ ءامَنُوا امرَاَتَ فِرعَون، یکی زن فرعون -جناب آسیه- که دربارهی او چند جملهای میفرماید؛ بعد میفرماید: وَ مَریَمَ ابنَتَ عِمران؛ یکی هم حضرت مریم. خب این دو، الگو هستند برای همهی بشریّت؛ برای همهی مؤمنین عالم؛ این دو نفر و همهی زنهای برجسته و اولیای الهی از جنس مؤنّث، همه در بهشتند، جایشان بهشت است؛ آنوقت فاطمهی زهرا «سَیِّدَةُ نِساءِ اَهلِ الجَنَّة» است، سرور همهی اینها است. ماها نمیتوانیم بیشتر از این، آن مقامات را درک کنیم.
☘️🌹تدوین : رجبعلی بازیاد
@jahaade_kabir
⇦قسمـت④↫راکعــه
۞ زنى را كه اهل ركوع بر درگاه احديت باشد، راكعه گویند.
۞ امام حسن (ع) میفرمایند:
『 مادرم را در يک شب جمعه ديدم كه به نماز ايستاده، و پى در پى در ركوع و سجود بود،تا صبح شد.شنيدم زنان و مردان با ايمان را، با نام مى خواند و ...
#القاب_خانم_فاطمه_(س)
@jahaade_kabir
✨حضرت زهرا (س) فرمودند:
🏴تبسّم و شادمانى در برابر مؤمن موجب دخول در بهشت خواهد گشت، و نتیجه تبسّم در مقابل دشمنان و مخالفان سبب ایمنى از عذاب خواهد بود.
✍مستدرک الوسایل،ج۱۲، ص۲۶۲
@jahaade_kabir
✳ به حق حسن و حسین...
🔻 اسماء بنت عمیس گوید: در آخرین لحظات زندگی #حضرت_فاطمه علیها السلام حضور داشتم. آن بانوی بانوان عالم غسل کرد، لباسهایش را عوض کرد و در گوشهی منزل به رازونیاز مشغول شد. پیش رفتم تا از نجواهای آن بزرگوار با حضرت حق آگاه باشم. فاطمه علیها السلام را دیدم که رو به قبله نشسته و دستها را بهسوی آسمان برده و با کمال خلوص زمزمه میکند: خداوندا! ای آقای من! از تو میخواهم به حق انسانهایی که برگزیدهای و به نالههای دو فرزندم #حسن و #حسین در فراق من، از گناه #شیعیان من و پیروان فرزندانم درگذری...
👤 #آیت_الله_جوادی_آملی
📚 از کتاب #فاطمه_اسوه_بشر
📖 ص ۱۵۳
#چادرت_را_بتکان_روزی_ما_را_بفرست
#فاطمیه
@jahaade_kabir
Motiei-Hadith-Kisa.mp3
10.65M
🖤 #اَلسَّلامُ_عَلَيْكِ_يا_بِنْتَ_رَسُولِ_اللهِ
🔊 فایل صوتی #حدیث_کسا
🎤 سید رضا نریمانی
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻گفتگو زیبای امیرالمومنین(علیه السلام) و #حضرت زهرا(سلام الله علیها) 😔💔
@jahaade_kabir
🔻بخش مهم زندگی #حضرت زهرا(س) به بیان حجتالاسلام والمسلمین عالی
🔹استاد حوزه علمیه گفت: حضرت زهرا(س) در ذکر دعا و نیایش سرآمد بودند، در اوصاف و القاب حضرت زهرا(س) مینویسند عابده زاهده، راکعه و ساجده بودند، معنویت و بندگی بخش مهمی از زندگی حضرت زهرا(س) بود.
حجتالاسلام والمسلمین «مسعود عالی» شامگاه جمعه ۲۶ دیماه در مراسمی که به مناسبت سوگواری ایام فاطمیه در #حسینیه امام خمینی(ره) با حضور #رهبر معظم انقلاب برگزار شد، گفت: یکی از ابعاد مهم شخصیتی حضرت زهرا(س) بندگی، خضوع و تضرع بسیار ایشان مقابل خداوند بود.
وی افزود: در اوصاف و القاب حضرت زهرا(س) مینویسند عابده زاهده، راکعه و ساجده بودند، معنویت و بندگی بخش مهمی از زندگی حضرت زهرا(س) بود.
حجتالاسلام والمسلمین عالی با بیان اینکه در برخی ادیان تحریف شده حوزه معنویت و مادیت از یکدیگر جدا هستند، عنوان کرد: در فرهنگ سکولار توصیه میشود دین وارد زندگی مادی نشود، اما در دین مقدس اسلام حوزه معنویت تمام زندگی را پوشش داده و تمام زندگی با بندگی همراه است.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: اگر قرار باشد تمام زندگی از امور الهی جدا شود زندگی مادی سراسر خسارت میشود.
وی با استناد به روایتی از #پیامبر اسلام(ص) خطاب به ابوذر مبنی بر اینکه «ای ابوذر در همه چیز نیت الهی داشته باش»، اظهار کرد: جوانی که کار میکند که برای خانواده خود نان حلال ببرد عمل او همه عبادت است، عبادت هفتاد جزء است و برترین آن کسب حلال است.
حجتالاسلام والمسلمین عالی با استناد به روایتی از امام صادق(ع) گفت: حضرت فرمودند شب که میخوابید نیت کنید که سحر بیدار شوید، اگر کسی این نیت را به طور جد کند برای نفس او تا صبح ذکر نوشته میشود
@jahaade_kabir
عکس العمل امام علی علیه السلام به نبش قبر حضرت زهرا سلام الله علیها
شبی که پیکر مطهر فاطمه(علیها السلام) دفن شد، در قبرستان بقیع چهل قبر تازه احداث کردند.
وقتی مسلمانان از وفات فاطمه(علیها السلام)آگاه شدند، به بقیع آمدند، ناگاه چهل قبر تازه دیدند؛ قبر فاطمه(علیها السلام)را پیدا نکردند، صدای ضجه و گریه بلند کردند،
🔻همدیگر را سرزنش میکردند و میگفتند: پیامبر شما جز یک دختر در میان شما نگذاشت، ولی او از دنیا رفت و به خاک سپرده شد و در مراسم نماز و دفن او حاضر نبودید وحتی قبرش را هم نمیدانید کجاست؟
🔸سران قوم گفتند: بروید عدهای از زنان با ایمان را بیاورید تا این قبرها را بشکافند تا او را پیدا کنیم، بر او نماز بخوانیم و قبرش را زیارت کنیم.
♦️این خبر به امیرالمؤمنین(علیه السلام)رسید، خشمگین از خانه بیرون آمد به طوری که چشمانش سرخ شده بود و رگهایش برآمده بود و قبای زردی که هنگام جنگ و سختیها میپوشید، به تن کرده بود و بر شمشیر ذوالفقارش تکیه زده بود، به قبرستان بقیع آمد و مردم را از نبش قبرها ترسانید!
▪️مردم گفتند: این علی بن ابیطالب(علیه السلام)است که آمده در حالیکه به خدا قسم خورده اگر یک سنگ از این قبرها جابجا شود تمام شما را خواهد کشت.
❗️خلیفه دوم و همراهانش با حضرت روبرو شدند؛ به حضرت امیر(علیه السلام)گفت: ای ابوالحسن این چه کاری است که میکنی؟ قطعا قبر زهرا (علیها السلام)را میشکافیم و بر او نماز میخوانیم.
💠امیرالمؤمنین علی(علیه السلام)گریبان خلیفه دوم را گرفته و او را بلند کرد، بر زمینش زد و به او فرمود:
▪️ای سیاهزاده، من از حقّم گذشتم، از ترس آن که مردم از دین برنگردند، اما نسبت به نبش قبر فاطمه(علیها السلام) قسم به خدائی که جانم در اختیار اوست اگر سنگی از آن را تغییر دهید، زمین را از خون شما سیراب میکنم، اگر جانت را میخواهی برگرد.
🔻خلیفه اول به حضور علی(علیه السلام) آمد و عرض کرد: ای ابوالحسن(علیه السلام) به حق رسول خدا و به حق کسی که بالای عرش است او را رها کن، ما کاری را که تو نخواهی انجام نمیدهیم.
▪️حضرت(علیه السلام)دست از او برداشت و مردم متفرق شدند و دیگر برنگشتند.
🌸امیرمؤمنان (علیه السلام) بدین سان قبر شریف همسر مظلومش فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را از #نبش_قبر رهانید و به وصیت خود فاطمه زهرا كه فرموده بود كسی در غسل، كفن و نماز و دفنش حاضر نشود، عمل نمود.
🏴 تا اعتراضی باشد برای همیشه بر آنانی كه حقشان را غصب و حرمتشان را شكسته و آنان را مظلومانه به شهادت رسانیدند.
🏴السلام علیكِ یا سیدة نساء العالمین..
📚بحار الانوار، ج43، ص 172.
@jahaade_kabir
🌼حضرت زهرا سلام الله علیها بهترین الگو در دفاع از ولایت، امامت و دغدغه داشتن برای ولی و امام، در تمام عالم هستی..
✍در واقع حضرت زهرا سلام الله علیها تجلی 8 مقامی هستند که منتظران هر صبح در دعای عهد، طلب می کنند. در دعای عهد هر روز صبح می خوانیم: «اللّهمّ اجعلني من انصاره و اعوانه»، «الذابين»، «الممتثلين» ، «المسارعين»، «المحامين»، «السابقين»، و «المستشهدين»
جلوه عملی این مقام ها در عالم، حضرت زهرا سلام الله علیهابوده اند که با همه وجود، یار و کمک رسان امام بودند و از امیرالمومنین علیه سلام حمایت و دفاع کردند... همه ی وجود، اراده و خواست خود را در این مسیر قرار می دهند که امام زمانم چه می خواهد و کوشیدند دغدغه امام زمان خود را برطرف کنند.
🔺حضرت زهرا سلام الله علیها تنها نگفتند من عاشق امیرالمومنین علیه سلام و امام زمان خود هستم و دوست دارم یار ایشان باشم بلکه در این مسیر گام برداشتند، خواست و رضایت امام زمان ارواحنافداه را بر خواست نفس و اهل دنیا مقدم داشتند و اینگونه سرمشق برای تمام منتظران حجت خدا شده اند.
🤲 یا فاطر بحق فاطمه عجل لولیک الفرج
✅ استاد قرائتی
@jahaade_kabir
#پرسش:
دلیل عصمت فاطمه زهرا(علیها السلام) چیست؟
✅پاسخ
قسمت اول:
اثبات عصمت زهرا(علیها السلام) ادله گوناگونى به كار مى آیند كه در اینجا برخى از آنها را مورد بررسى قرار مى دهیم:
1-📌 آیه تطهیر:
بخشى از آیه 33 سوره احزاب كه به آیه تطهیر شهرت یافته، همواره كانون توجه اندیشمندان شیعه و سنى بوده و بحث هاى گوناگونى برانگیخته است. همگان بر این باورند كه این آیه فضیلت والایى را براى اهل بیت به اثبات مى رساند و اندیشمندان شیعه، این فضیلت را برابر با عصمت مى دانند.
🔸بر اساس این آیه، اراده تخلّف ناپذیر خداوند بر این تعلّق گرفته است كه هرگونه پلیدى را از اهل بیت بزداید و آنان را به طور كامل پاك و پاكیزه گرداند. البته جاى آن نیست كه در این نوشتار كوتاه، به تفصیل درباره چگونگى دلالت آیه بر عصمت اهل بیت سخن برانیم و عمق واژه هاى به كار رفته در آن را بكاویم.
🔹از این رو، به بیان روایتى از پیامبر اكرم(صلى الله علیه وآله) كه در كتب اهل سنّت نقل گردیده است، بسنده مى كنیم. بر اساس این روایت رسول خدا(صلى الله علیه وآله) پس از قرائت آیه تطهیر فرمودند:
🌱(فأنا و اهل بیتى مطهرون من الذنوب) «پس من و اهل بیتم از گناه پیراسته ایم». (1)
🔹بى تردید، فاطمه زهرا(علیها السلام) جزو اهل بیت پیامبر است و اگر در بیان فضیلت او دلیل دیگرى نمى داشتیم، همین آیه كافى بود كه او را در صدر زنان عالَم بنشاند. پیامبر اكرم(صلى الله علیه وآله) با شیوه هایى به یادماندنى، اهل بیت را به همگان معرفى نموده و راهِ هرگونه توجیهى را بسته است.
🔸بر اساس روایات فراوانى كه به حدیث كساء، شهرت یافته اند، رسول خدا(صلى الله علیه وآله) پارچه اى را بر روى خود و على و فاطمه و فرزندانشان، حسن و حسین انداخته، جمله (اللهم هؤلاء اهل بیتى) را براى آیندگان به یادگار گذاشتند و در پاسخ به ام سلمه - كه یكى از شایسته ترین همسران پیامبر بود و پیوستن به اصحاب كساء را درخواست مى نمود - فرمودند:
🍀«رحمت خدا بر تو باد. تو همواره به راه خیر و رستگارى بوده اى و چقدر من از تو راضى ام! لیكن این فضیلت ویژه من و این چند نفر است». (2)
🔹پیامبر گرامى براى آنكه وظیفه خویش را در تبیین آیات الهى به گونه شایسته اى بجاى آورند، به این مقدار نیز بسنده نكرده، با به كارگیرى شیوه اى فراموش نشدنى و در مدت زمانى نسبتاً طولانى، آن هم به صورت هر روزه، به معرفى اهل بیت پرداختند. در روایتى از ابن عباس در این باره آمده است:
🌱«رسول خدا تا نُه ماه، روزى پنج مرتبه، هنگام فرارسیدن وقت نماز به در خانه على بن ابى طالب مى آمدند و مى فرمودند: درود و رحمت و بركات خدا بر شما اهل بیت باد. خداوند اراده نموده تا هرگونه پلیدى را از شما اهل بیت دور گرداند و به طور كامل و شایسته پاكتان سازد. وقت نماز است، آماده شوید. رحمت خدا بر شما باد» (3)
ادامه دارد...
پی نوشت:
1. الدر المنثور، جلال الدین سیوطى ج 5، ص 199.
2. بحارالانوار، محمدباقرالمجلسى، ج 10، ص 141. همچنین ر.ك: الدر المنثور، پیشین، ص 198.
3. الدر المنثور، پیشین، ص 199.
@jahaade_kabir
🏴 متن #وصیتنامه حضرت زهرا (سلام الله علیها)
بسم الله الرحمن الرحیم
▪️هذا ما اوصت به فاطمة بنت رسول الله اوصت و هی تشهد أن لا إله إلا الله و أن محمد(صلی الله علیه و آله) عبده و رسوله و ان الجنة حق و النار حق و ان الساعة آتیة لاریب فیها و ان الله یبعث من فی القبور یا علی! انا فاطمة بنت محمد زوجنی الله منک لاکون لک فی الدنیا و الآخرة انت أولی بی من غیری حنطنی و غسلنی و کفنی باللیل و صل علی و ادفنی باللیل و لا تعلم احدا و استودعک الله و اقرء علی ولدی السلام الی یوم القیامة
📚(بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۲۱۴).
▪️به نام خداوند بخشنده مهربان
این وصیت نامه فاطمه دخت رسول خداست، در حالی وصیت می کند که شهادت می دهد، خدایی جز خدای یگانه نیست و محمد(صلی الله علیه و آله) بنده و پیامبر اوست و بهشت حق است و آتش جهنم حق است و روز قیامت فرا خواهد رسید، شکی در آن نیست و خداوند مردگان را زنده وارد محشر می کند. ای علی! من فاطمه دختر محمد(صلی الله علیه و آله) هستم، خدا مرا به ازدواج تو درآورد، تا در دنیا و آخرت برای تو باشم. تو از دیگران بر من سزاوارتری، حنوط و غسل و کفن کردن مرا در شب به انجام رسان و شب بر من نماز بگزار و شب مرا دفن کن و هیچ کسی را اطلاع نده! تو را به خدا می سپارم و بر فرزندانم تا روز قیامت سلام و درود می فرستم.
@jahaade_kabir
🔳🏴
🏴
🔳 فرازهایی از #خطبه_فدکیه حضرت زهرا سلام الله علیها (4)
💠شکل گیری جریان #سقیفه
◾️همه این کارها در حالی انجام گرفت که زمان دیدار و پیمان (شما با رسول خدا صلی الله علیه و آله در غدیر خم در مسجد النبی) نزدیک بود و چندان فاصلهای نشده بود! و زخم (دل غمدیده ما و امت در مصیبت رحلت پیامبر) بسیار وسیع و تازه بود و جراحتش هنوز بهبود نیافته و (پیکر مطهر) رسول خدا هم دفن نشده بود.
🔹با شتاب و عجله چنین وانمود کردید که از برپا شدن فتنه می ترسید، اما بدانید چنانکه قرآن میفرماید در فتنه سقوط کردید و به راستی دوزخ، همه فتنهگران و کافران را در بر خواهد گرفت.
🔸این کارها از شما بعید بود؛ چه شده است شما را؟ به کدام سو منحرف شده اید و حال آنکه کتاب خدا در میان شماست و دستوراتش روشن است و احکامش درخشان و شعار و شاخص هایش برافراشته و برتر، نهی هایش بیان شده و اوامرش آشکار است.
◾️و اینک شما آن را پشت سر نهاده اید، آیا از قرآن روی گردان شده یا غیر قرآن را ملاک حکم و قضاوت خود قرار داده اید؟
@jahaade_kabir
1_48280270.mp3
8.57M
#اسلام_و_یهود 4
🌷 جلسه چهارم: ماجرای دقیق و تحلیلی شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
☢️ اتفاقات پس از شهادت تا زمان ظهور امام زمان ارواحنا فداه با پرچمداری زعیمان شیعه...
استاد طائب
💥 مهم ترین سخنرانی که در ایام فاطمیه باید شنید...
@jahaade_kabir
💎 قالَتْ علیها السلام : جَعَلَ اللّهُ الاْیمانَ تَطْهیرا لَكُمْ مِنَ الشِّرْكِ، وَ الصَّلاةَ تَنْزیها لَكُمْ مِنَ الْكِبْرِ، وَالزَّكاةَ تَزْكِیَةً لِلنَّفْسِ، وَ نِماءً فِى الرِّزقِ، وَالصِّیامَ تَثْبیتا لِلاْ خْلاصِ، وَالْحَّجَ تَشْییدا لِلدّینِ
❣️ خداوند سبحان ، ایمان و اعتقاد را براى طهارت از شرك و نجات از گمراهى ها و شقاوت ها قرار داد.
❣️ و نماز را براى خضوع و فروتنى و پاكى از هر نوع تكّبر، مقرّر نمود.
❣️ و زكات (و خمس ) را براى تزكیه نفس و توسعه روزى تعیین نمود.
❣️ و روزه را براى استقامت و اخلاص در اراده ، لازم دانست .
❣️و حجّ را براى استحكام اساس شریعت و بناء دین اسلام واجب نمود.
📚 منبع: ریاحین الشّریعة : ج 1، ص 312، قطعه اى از خطبه طولانى و معروف فاطمة الزهراء علیها السلام
#آموزه_های_اخلاقی
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من محبت مادری زهرا را در میدان مین دیدم، در هور دیدم، در غرب کانال ماهی دیدم
وقتی شما مادرها نبودید و بچههایتان در خون دست و پا میزدند، او را دیدم...
#حاج قاسم
#فاطمیه
@jahaade_kabir
👇حضرت فاطمه سلام الله علیها پایه گذار تشیع سیاسی
مکتب و مذهب بر دو اصل جاذبه و دافعه شکل می گیرد. این دو یا به تعبیر دیگر تولی و و تبری از ارکان هر مذهب و مکتبی است. رحما و اشداء ارکان مکتبند.
پیامبر اسلام در تأسیس مکتب اسلام از سویی به رکن جاذبه و به هم پیوستگی جبهه داخلی اسلام تاکید داشتند.« يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ حَقَّ تُقَاتِهِ وَلَا تَمُوتُنَّ إِلَّا وَأَنْتُمْ مُسْلِمُونَ،(آل عمران، 102) وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا ۚ وَاذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَكُنْتُمْ عَلَىٰ شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا ۗ كَذَٰلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ( آل عمران، 103)»
این به هم پیوستگی جریان و مکتب را از هضم شدن در جریان های دیگر حفظ کرد.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم افزون بر تولی، دافعه و تبری را هم برای مکتب اسلام لازم می دانستند. « يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَىٰ أَوْلِيَاءَ ۘ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ»(مائده، 55)
سنگ بنای جریان و مکتب تشیع نیز بر دو پایه تولی و تبری بناگذاشته شده است. جریان تشیع در زمان پیامبر اکرم با روایت هایی مانند و حدیث بوم الانذار و «يَا عَلِيُّ شِيعَتُكَ هُمُ اَلْفَائِزُونَ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ» پایه گذاری شد.
سلمان، مقداد، ابوذر و مقداد از السابقون این جریان بودند. حضور این اصحاب بیشتر نمود تولی از حضرت علی را داشت. جریان شیعه افزون بر بعد تولی نیازمند رکن دوم بود که دافعه و تبری باشد. حضرت زهرا رکن تبری از مخالفان امام علی را پایه گذاری کردند و تشیع سیاسی را در تاریخ معرفی کردند.
تمامی منابع تاریخی گواه هستند که نخستین مخالفان سقیفه که همگی از اصحاب رسول خدا بودند در خانه فاطمه زهرا اجتماع کردند.
بیشتر این اصحاب با تهدید و تطمیع خانه را ترک کردند و تنها حضرت زهرا و حضرت علی ماندند. روشن بود که باید علی می ماند بنابراین حضرت زهرا سلام الله علیها پیشقدم شدند و آشکار به دفاع از امام و تبری از مخالفان اقدام کردند.
حضرت زهرا سلام الله علیها در بعد تبری چند کار مهم انجام دادند
1.مبارزه
مبارزات حضرت زهرا در تاریخ ثبت شده است. کسی نمی تواند این مبارزات را انکار کند. بیعت نکردن با جریان حاکم، خطبه فدکیه ، حضور در منازل اصحاب و و یاد آوری حدیث غدیر نمونه ای از این مبارزه ها است.
2. تمایز خط خود از جریان حاکم
پس از آنکه حضرت زهرا در مبارزه به نتیجه ای نرسیدند با پیش گرفتن رفتارهایی نشان دادند که راهشان از جریان حاکم جداست. قهر با جریان حاکم، زیارت قبر حضرت حمزه، وصیت به دفن شبانه، خبر نکردن جریان حاکم به اقامه نماز، پنهان کردن قبر خود نمونه ای از جدایی خط حضرت از جریان حاکم است.
⭐موسی سلیمانی
@jahaade_kabir
✍️ رفاه طلبی، اصلی ترین عامل انحراف خواص پس از رحلت پیامبر(ص)، از دیدگاه حضرت زهرا(سلم الله علیها)
خطبه حضرت زهرا(سلام الله علیها) در مسجد پیامبر(صلی الله علیه و آله وسلم)، پس از مصائب دردناکی که برای ایشان به وقوع پیوست، بی شک یکی از مهمترین منابع معرفتی و سیاسی شیعه به شمار می رود. خطبه ای که مملو از معارف عمیق اعتقادی، تضمین های قرآنی بی نظیر و تحلیل های سیاسی و روان شناختی عمیق است.
حضرت زهرا(سلام الله علیها) در بخشی از این خطبه بی نظیر، علت اصلی مخالفت با امر پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) و در نتیجه کتمان حقیقت غدیر و حقانیت علی(علیه السلام) را راحت طلبی، تن آسایی و رفاه طلبی خواص جامعه می دانند. ایشان پس از طرح این سؤالات از اصحاب که: «پس چرا امروز بعد از اقرار و اعتراف سرگردان شدید؟ و پس از آشکار کردن عقیده امروز پنهان کاری دارید؟ و بعد از آن پیشگامی و پیشرفت به عقب بر می گردید؟و بعد از ایمان مشرک شدید؟» می فرمایند:
✳️«أَلَا قَدْ أَرَى أَنْ قَدْ أَخْلَدْتُمْ إِلَى الْخَفْضِ، وَ أَبْعَدْتُمْ مَنْ هُوَ أَحَقُّ بِالْبَسْطِ وَ الْقَبْضِ، وَ خَلَوْتُمْ بِالدَّعَةِ، وَ نَجَوْتُمْ مِنَ الضِّيقِ بِالسَّعَةِ، فَمَجَجْتُمْ مَا وَعَيْتُمْ، وَ دَسَعْتُمُ الَّذِي تَسَوَّغْتُمْ، فَ: «إِنْ تَكْفُرُوا أَنْتُمْ وَ مَنْ فِي الْأَرْضِ جَمِيعاً فَإِنَّ اللَّهَ لَغَنِيٌّ حَمِيدٌ»؛ آگاه باشید که جز این نیست که به تن آسایی خو کرده اید و امام واقعی خود را از زمامداری دور کرده اید و با رفاه و آسایش خلوت کرده اید و از سختی زندگی به راحتی و خوشگذرانی رسیده اید. به همین سبب آنچه را حفظ کرده بودید، از دست دادید و آنچه را که فرو بردید بالا آوردید پس بدانید که «اگر شما و هر که در زمین است کافر شوید، خداوند بی نیاز از همگان است.»» (بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج29، ص230)
@jahaade_kabir
حضرت فاطمه زهرا(س) و مقابله با #جریان_تحریف
✍️ سید علیرضا آل داود
سراسر زندگی کوتاه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مملو از مهربانی، جهاد، مقابله با فتنه، دفاع از ولایت، عمل به واجبات الهی، دفاع از پدر و... است.
اما مهمترین قسمت زندگی حضرت، پس از رحلت شهادت گونه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم، مقابله شجاعانه، بهنگام و هوشمندانه بر مدار الهی و اخلاق با جریان تحریف که غاصبان غدیر و فدک بودند است.
غاصبان غدیر را پیامبر اکرم(ص) در خطبه غدیر به طور کامل معرفی کرده اند که پس از رحلت پیامبر(ص)، شاهد آن بودیم زمانیکه امیرالمؤمنین علی(ع) مشغول غسل و کفن و دفن پیامبر بودند، سران جریان تحریف با هدایت سران فتنه و جریان نفوذ مشغول اجرای نقشه شیطانی خود در سقیفه بودند و با توسل به زور، تهدید، تطمیع، ایجاد خفقان و سو استفاده از جهل و دنیاطلبیِ سران انصار و مهاجران و مردم آن وقایع تلخ را رقم زدند.
اما حضرت زهرا سلام الله علیها با شجاعتی مثال زدنی پس از غصب غدیر همراه با امام حسن و امام حسین علیهم السلام پس از آن وضعیت تاسف بار جامعه اسلامی، به درب خانه انصار و مهاجران می رفتند و وقایع غدیر و سخنان پیامبر اکرم(ص) را به تاسی از آیات قرآن برای آنان یادآوری میکردند.
در این جهاد روشنگریِ فاطمی و مقابله با جنگ شناختی ادراکیِ سران سقیفه حضرت زهرا سلام الله علیها با بصیرت، آگاهی عمیق، شناخت فضای جامعه و روحیه مخاطب و هوشیاری نسبت به توطئههای عمیق و چند لایه که مسیر امامت را منحرف ساخته بود به عنوان یک سیاستمدار آگاه و مدافع حریم ولایت وارد شدند و رهبری دفاع از امامت، امت و مقابله همه جانبه با جریان تحریف را بر عهده گرفتند.
اما روشهای حضرت در مقابله با این جنگ شناختی ادراکی این جریان به شرح زیر است:
1.روشنگری و تهدید غاصبان غدیر و فدک پس از حمله آنان به خانه امیر المومنین علی علیه السلام با حضور در مسجد و خطبه فدک
2.رایزنی سیاسی و ساماندهی مبارزه با جریان تحریف با بهره گیری از روشهای اقناع و اقناع چهره به چهره مهاجران و انصار به مدت 40 شبانه روز
3.اعتصاب سخن و بهره گیری از تکنیک سکوت در برابر غاصبان غدیر و فدک که ایشان حاضر به پذیرش آنان نشدند و این موضوع ضربه سنگینی به پایگاه اجتماعی جریان تحریف وارد کرد.
4.ایجاد نهضت روشنگری درون منازل توسط بانوان
5.انتشار وصیت نامه راهبردی که تا ابد با مخفی ماندن مزار مطهرش یک سند مظلومیت و حقانیت برای شیعه باقی گذاشتند.
#حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها
@jahaade_kabir
🔴 #اشتـباه_ڪردیم‼️| باید توبه ڪنیم
🔻 صادق خرازی دبیرڪل حزب اصلاح طلب ندای ایران:
🔹ما این وضع را ما به وجود آوردیم و باید توبه کنیم.
🔹مشکل کشور ما مدیریتی است و افرادی بهعنوان پدرخوانده در گروههای سیاسی و محفلهایی هستند که سایه خود را بر احزاب چپ و راست انداخته و میخواهند دوباره تصمیم بگیرند.
🔹ما اشتباه کردیم باید بپذیریم که اشتباه کردیم و توبه کنیم از رئیسجمهور اجارهای که داشتیم.
🔹نتیجه اشتباه ما، غلط ما، این کشور است که امروز به وجود آوردیم.
🔹در اردوگاه ما چه اتفاقی افتاد که گفتیم کلید دستمان است فردایی که کلید دستمان بود شروع کردیم بدترین اهانتها را به شخص اول کشور کردیم!
🔹بیش از ۸۰ درصد از مشکلات کشور به بحران شناخت مسئولان کشور باز میگردد.
🔹در یک کلام اصلاحات فاقد استراتژی، تاک تیک و هدف و مبانی فکری است.
@jahaade_kabir
📿🍃
🍃
•[ #در_محضر_علما 🔆 ]•
🎙/ آیتالله حائری شیرازی:
قبر مخفی و ظهور منجی🔻
◽️اینکه حضرت زهرا (س) اجازه نداد
قبرش آشکار شود، یک هنر سیاسی بزرگ،
توأم با دوراندیشی بود که طول تاریخ را
متأثر از خود کند.
◽️حضرت زهرا (س)، اساس تمدن فاطمی
را بر روی مخفی بودن قبر خود نهاد که با
ظهور حضرت مهدی (عج) این تمدن به
کمال رسیده و قبر مادرش آشکار میشود.
◽️کسانیکه هزار و صد و چند سال در انتظار
ظهورند، قدر امامشان را میدانند زیرا به دلیل
غیبت امام، انسان منهای دین، و دین منهای
اسلام، و اسلام منهای امامت شد و عالم پر از
ظلم و جور شدو چون امامت به اسلام باز
گردد و دین به اسلام و انسان به دین زنده
شود، عالم پر از عدل و داد خواهد شد. او
غایب شد تا قدرش آشکار شود؛ همانگونه که
فاطمه زهرا(س) قبر خود را مخفی نمود تا
قدر شوهرش، رهبرش و امامش آشکار شود.
@jahaade_kabir
💠 معنای خانه داری یعنی ؛ تربیت انسان
✍️امام خامنه ای: فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) یک زن اسلامی است ، زنِ در بالاترین تراز زن اسلامی ، یعنی در حدّ یک رهبر ، امّا همین زنی که از لحاظ فضایل و مناقب و حدّ وجودی میتوانست پیغمبر باشد ، همین زن مادری میکند ، همسری میکند ، خانهداری میکند ؛ ببینید اینها را باید فهمید .
این فریفتگان غافلِ -انسان چه بگوید؟- حرفهای پوچ غربیها ، اینقدر خانهداری را تحقیر نکنند . معنای خانهداری زن تربیت انسان است ، معنایش تولید والاترین و بالاترین محصول و متاع عالم وجود است ؛ یعنی بشر . خانهداری یعنی این .
🔸۱۳۹۵/۱۲/۲۹
#امام_خامنه_ای
#فاطمیه
@jahaade_kabir
#احکام
🏴 رسیدن صدای گریه زنان به گوش مردان
🔷 س 5195: در مراسم روضه خوانی و مجالس عزاداری زنان، که در منزل یا حسینیه برگزار می شود، صدای گریه و ناله زنان به گوش مردان نامحرم می رسد، آیا شرعاً اشکال دارد؟
✅ ج: اگر مفسده ای نداشته باشد فی نفسه اشکال ندارد.
📕 منبع: khamenei.ir
#گریه #زنان #عزاداری
@jahaade_kabir
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
✳️✳️فاطمه سلام الله علیها الگوی انسان صبار شکور
سوره إبراهيم: آيه 5
إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ (5)
همانا در اين (يادآورى) براى كسانى كه صبر و مقاومت و سپاس فراوان داشته باشند نشانههايى از قدرت الهى است.
✅برخی مؤمنین «صابر»ند و برخی دیگر «صبور»؛ امّا خواص از مؤمنین اند که «صبّار»ند؛ یعنی در نهایت صبر. صبر در مصیبت ها و امتحانات الهی، صبر در عبودیت و اطاعت از دستورات الهی و صبر در ترک معصیت و گناه.
همچنین برخی از مؤمنین «شاکر»ند و برخی دیگر «شکور».
انسان مؤمنی که در تحمل مصیبت و انجام طاعت و ترک معصیت، صبّار باشد و صبرش نیز فقط برای کسب رضای خدا باشد و از همه بالاتر اینکه، نه تنها از دچار شدن به انواع سختی ها حتی اندکی هم در دلش احساس نارضایتی نمی کند، بلکه از خداوند بسیار هم شاکر باشد، آنگاه چشم دلش باز و فهمش از دین و منابع دینی، فهمش از زندگی، فهمش از موضوعات مختلف اجتماعی - سیاسی و فهمش از بسیاری مسائل دیگر، فهمی حکیمانه می شود. خداوند بندگان خاص خود را پس از طی کردن سختی هایی طاقت فرسا در زندگی، به فهمی حکیمانه نائل می سازد. و هرچه «صبر» و «شکر» انسان بیشتر باشد، فهمش نیز حکیمانه تر خواهد بود.
✅و این همان معنای این کریمه قرآن است که می فرماید تنها کسانی به فهم عمیق و حکیمانه از آیات الهی دست می یابند که هم «صبّار» باشند و هم «شکور»:
«إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ» (ابراهیم: 5، لقمان: 31، سبأ: 19، شوری: 33)
✳️✳️✳️امام باقر(ع) فرمودند: « إِذَا صِرْتَ إِلَى قَبْرِ جَدَّتِکَ فَاطِمَةَ ع فَقُلْ یَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَکِ اللَّهُ الَّذِی خَلَقَکِ قَبْلَ أَنْ یَخْلُقَکِ فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ صَابِرَةً ... ــــ چون به قبر جدّه ات فاطمه (ع) رسیدی بگو: ای امتحان شده ای که امتحان نموده است تو را خدایی که خلق کرد تو را قبل از اینکه خلق کند تو را ؛ پس تو را صابر یافت برای آنچه که امتحانت نمود » (تهذیب الأحکام،ج۶،ص۹،باب ۳)
✅تدوین : رجبعلی بازیاد
@jahaade_kabir
❗️ عاقبت همراهی با ظالم
🔻پيامبر اكرم صلياللهعليهوآلهوسلم:
مَن مَشى مَع ظالِمٍ فقد أجرَمَ، يقولُ اللّه ُ: «إِنّا مِنَ المُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ»
❇️ هر كه با ستمگرى راه رود [همراهى كند] مجرم است، خداوند میفرمايد:
«ما از مجرمان #انتقام میگيريم».
📚 كنز العمّال، ۱۴۹۵۳
@jahaade_kabir