راه درست، انتخاب درست است!
✅ رهبرمعظم انقلاب:
🔹اگر نابسامانیای وجود دارد، اگر ناکارآمدیای وجود دارد، ما باید آن را با انتخاب درست و انتخاب خوب جبران کنیم، نه با عدم انتخاب. خب اگر چنانچه واقعاً یک ضعفی وجود دارد در مدیریّتها، راه چارهاش چیست؟
🔹 راه چارهاش این است که ما اصلاً در مدیریّتها دخالت نکنیم، یا راه چارهاش این است که دخالت کنیم و یک مدیریّت درست و حسابی، مدیریّت به معنای واقعیِ کلمه اسلامی و مردمی به وجود بیاوریم؟ راهش این است دیگر؛ یعنی اگر چنانچه دلخوریای وجود دارد، این دلخوری را این جوری بایستی جبران بکنیم، نه با وارد نشدن در منطقهی انتخابات.
#انتخابات
#انتخاب_درست
@jahaade_kabir
💠 سخننگاشت: توصیه رهبر انقلاب برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰:
👈🏼 اثبات کارآمدی به حرف نیست، به عمل است
🔻رهبر انقلاب: من تأکید میکنم که به وعده و حرف نمیشود اطمینان کرد. حرف، آسان است؛ هر کسی میآید یک ادّعایی میکند، یک وعدهای میدهد، یک حرفی میزند؛ به اینها نمیشود اعتماد کرد؛ باید نگاه کرد و دید که آیا یک عملی در گذشتهی این شخص وجود دارد که این وعده را تأیید کند و تصدیق کند، یا نه؛ اگر چنانچه وجود داشت میشود به او اعتماد کرد، وَالّا نه. بنابراین کارآمدی را با حرف نمیشود تشخیص داد. ۱۴۰۰/۳/۱۴
🗳 #انتخاب_درست_کار_درست
@jahaade_kabir
طرح مبین :
با سلام و خدا قوت ، به اطلاع همه عزیزان و مجاهدان می رساند ، رزمایش یکپارچه پیام رسانی(پیامکی و مجازی )رأس ساعت ۱۰ صبح آغاز می شود انتظار است پیام های دریافتی برای تمامی اعضا و نیروها ارسال شده و به صورت تصادفی رصد گردد .
#روشنگری
@jahaade_kabir
مبین:
برای "قاسم سلیمانی" بودن فقط باید تا پای صندوق رفت و تلاش های حاج قاسم را به ثمر نشاند.
به نیابت از حاج قاسم رای میدهیم
#انتخابات1400
#رای_میدهم
@jahaade_kabir
🇮🇷🌸
🍀
✅#عکس_نوشت
💠 موضوع: #انتخابات۱۴۰۰
🍃🌻🍃
#انتخاب_درست_کار_درست
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#روشنگری
#ثامن
@jahaade_kabir
شیوه های اقناع وجلب مشارکت حداکثری
باسخنرانی آقای دکتر حرزاده
زمان :سه شنبه ۱۸خرداد ساعت ۱۱
🆔 📲پخش زنده از پیام رسان روبیکا به آدرس زیر:
https://rubika.ir/cheragherah
✅(آخرین نسخه روبیکا را نصب نمایید و از اینترنت پرسرعت استفاده نمایید)
🔵🔴 شرکت در نشست برای عموم علاقهمندان آزاد میباشد.
(انتخابات ۱۴۰۰)
@jahaade_kabir
6.pdf
578.7K
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: راه حل مشکلات کنونی، شرکت در انتخابات است
✍️ دکتر یدالله جوانی
🍃🌻🍃
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
@jahaade_kabir
دولت روحانی با خاتمی فرق دارد؟!
اصلاحطلبان در تلاش هستند تا با داستانسرایی از دولت اصلاحات، آن دوره را مقطعی بینظیر معرفی کرده و افکار عمومی را به تَکرار دولت اصلاحات ترغیب کنند؛ اما در این میان دو مسئله مهم وجود دارد. اول اینکه، دولت اصلاحات در حوزههای مختلف و ازجمله اقتصاد و سیاست خارجی دچار نقصهای فراوان بود. به همین دلیل بود که در سال 84 و پس از پایان دولت دوم اصلاحات علیرغم حمایت تمامقد خاتمی از مصطفی معین، وی با آرای بسیار پایین در انتخابات شکست خورد. سؤال اینجاست که اگر دولت خاتمی بسیار عالی عمل کرده بود، چرا مردم به تشکیل دولت سوم اصلاحات در آن مقطع «نه» گفتند؟ اینجاست که عیار ادعاهای اصلاحطلبان درباره عملکرد دولت خاتمی مشخص میشود. چندی پیش روزنامه شرق در مطلبی نوشته بود: «یکی از دلایل مهم تنهایی اصلاحطلبان در اواخر دولت دوم آقای خاتمی آن بود که از ابتدای دولت نخست، افرادی که مناصب دولتی را تصاحب کرده بودند، از تعامل با بدنه اجتماعی غافل شدند و فقط از مردم میخواستند که سر ایستگاههای انتخابات حاضر شوند و به کاندیداهای اصلاحطلب رأی بدهند...حتی رأی مردم به آقای خاتمی در سال 80 نیز سلبی بود زیرا مردم میترسیدند که شرایط به پیش از سال 76 (دولت هاشمی رفسنجانی) بازگردد». این روزنامه اصلاحطلب در ادامه نوشته بود: «پس از شکلگیری دولت اصلاحات، رهبران اصلاحات... دچار یک ضعف عمیق و همچنین خطاهای بزرگی شدند. علاوهبراین، لایههای مختلف اجتماعی آرامآرام دیگر خود را اصلاحطلب نمیدانستند و به یاد داریم در زمان تحصن نمایندگان مجلس ششم، اصلاحات تنها ماند». مسئله دوم اینجاست که دولت روحانی، تَکرار دولت خاتمی بود. بسیاری از مقامات ارشد دولت روحانی ازجمله افرادی بودند که در دولت خاتمی نیز در مناصب ارشد حضور داشتند. این افراد در سال 88 نیز در ستادهای موسوی و کروبی در مناصب ارشد حضور داشتند. آخوندی، نعمت زاده، ترکان، ربیعی، ابتکار، نجفی، جهانگیری، حسین فریدون، زنگنه، ظریف و... ازجمله این افراد هستند. پس بنابراین دولت اول و دوم روحانی در حقیقت دولت سوم و چهارم خاتمی بود و حالا اصلاحطلبان در پی تشکیل دولت پنجم خاتمی هستند.
@jahaade_kabir
چون من راه حق و حقیقت را انتخاب کردهام. با این راه، توشه آخرت جاودانه خود را مهیا میسازم و میروم تا با نثار جان خود به میعادگاه عاشقان الله بپیوندم و در راه اسلام و قرآن با دشمنان اسلام مبارزه کنم؛ زیرا سرور آزادگان حسین بن علی (ع) و ۷۲ تن از یارانش جان خود را در این راه نثار کردند. ننگ است کسی که توان جبهه رفتن را داشته باشد و به جبهه نرود.
#جمهوریاسلامیحرماست
#رایدادندفاعازحرماست
#منرایمیدهم
#کلام_شهید
@jahaade_kabir
22.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یک نقص بزرگ در آموزشهای دینی!
🔻این نقص باعث شده راحت درمورد دیگران قضاوت کنیم
🔻ریشه موضعگیری غلط دربارۀ خود و دیگران کجاست؟
#انتخابات
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی (ره):
👈 انتخابات در انحصار هیچ کس نیست، نه در انحصار روحانیون، نه در انحصار احزاب، نه در انحصار گروههاست. انتخابات مال مردم است مردم سرنوشت خودشان دست خودشان است و انتخابات برای سرنوشت شما ملت است.
۱۳۶۲/۱۲/۰۹
#امام_خمینی
#انتخابات
@jahaade_kabir
⭕️ رمزگشایی از مواضع ضد ایرانی رافائل گروسی
🔻 رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به بازی همیشگی خود در زمین کاخ سفید و تروییکای اروپایی ادامه می دهد. این نقش آفرینی غیرحقوقی و هدفمند، طی روزهای اخیر و در آستانه برگزاری دور ششم مذاکرات وین تقویت شده است. بر این اساس، رافائل گروسی از سوی وزارت امور خارجه آمریکا موظف شده است تا در گزارش های خود، مولفه های "مبهم" و "تهدیدساز " در خصوص "فعالیت های هسته ای ایران" را تقویت کند. گروسی می خواهد از این طریق، ضمن تهدید کشورمان در خصوص صدور قطعنامه ضد ایرانی جدید در شورای حکام، قدرت مانور آمریکا و سه کشور آلمان، انگلیس و فرانسه را در وین تقویت کند.
🔻 اصل ماجرا، به تنظیم پیش نویس یک قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام باز می گردد. این قطعنامه قبلا با نقش آفرینی مستقیم گروسی و توسط آمریکا و تروییکای اروپایی در شورای حکام نگاشته و حتی در میان برخی اعضا توزیع شده است اما قرار بود رای گیری در خصوص آن به جلسه اخیر آژانس موکول شود. با این حال، مقامات غربی و آژانس مدعی هستند که با هدف "عدم اخلال در مذاکرات برجام" چنین قطعنامه ای را تصویب نخواهند کرد! به عبارت بهتر، آژانس و بازیگران غربی در صددند "امتناع خود از صدور قطعنامه ضد ایرانی" در شورای حکام را مصداق صداقت خود در مذاکرات و پایبندی خود به برجام و احیای آن تلقی کنند!
🔻 واقعیت امر این است که جمهوری اسلامی ایران بارها در مواضع رسمی خود، بر" مطالعات ادعایی آژانس" و متعلقات این مطالعات و ادعاهای مغرضانه خط بطلان کشیده است. به عبارت بهتر، پیش نویس قطعنامه های صادره ( که متعاقبا تبدیل به قطعنامه های ضد ایرانی در شورای حکام شده اند ) به لحاظ حقوقی اصالت و اعتباری ندارند . این قطعنامه ها، مبتنی بر "نیاز تاکتیکی خاص آمریکا و متحدانش" به مدیر کل آژانس دیکته می شود. نباید فراموش کرد که در خصوص رافائل گروسی، مدیر کل آرژانتینی و آژانس و سوابق ضد ایرانی آن نکات زیادی وجود دارد. همگان می دانند که لابی های آمریکایی، صهیونیستی و اعضای تاثیرگذار در شورای حکام آژانس، چه نقش برجسته ای در انتصاب گروسی به سمت اخیر خود داشته اند.
📍 گروسی حضور خود در سمت مدیریت آژانس را مدیون نقش آفرینی مستقیم آمریکا و نقش آفرینی غیرمستقیم لابی های صهیونیستی می داند. رافائل گروسی در دوران قبلی نقش آفرینی خود در آژانس( در کسوت معاون ) نیز از جمله کسانی بود که از ایده "غنی سازی صفر درصدی" در ایران حمایت می کرد.
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگاه شهدا به انتخاب من و توست
🌹شهیدمدافع حرم هادی باغبانی: باید کسی را انتخاب کنیم که بهترین است...
#من_رای_میدهم
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_درست_کار_درست
@jahaade_kabir
✍چرا قبل از شروع نماز هفت مرتبه «#الله_اکبر» مستحب است؟ ⁉️
👈 فقها بر اساس روايات متعددی كه وجود دارد، فرموده اند مستحب است که انسان علاوه بر تکبيرة الاحرام، شش تکبير ديگر بگويد يا قبل از تکبيرة الاحرام و يا بعد از آن و يا در وسط آنها تکبيرة الاحرام را بگويد و موافق با احتياط، اوّلي است .
✍ امام رضا عليه السلام در خصوص فلسفه بيان تكبيرهاي هفتگانه مطالبی فرمودند که خلاصه آن چنين است: « استحباب اين تكبيرها بدان جهت است كه اگر کسی تكبير های بين نماز مثل تكبيرهاي قبل از ركوع و دو سجده را سهواً و يا عمداً به جا نياورد اين تكبيرها كفايت از آنها بنمايد و نقصي از اين جهت بر نماز پيدا نشود ».
✍ امام كاظم عليه السلام نیز علت مستحب بودن اين تكبيرها چنين بيان کردند: «خدا آسمانها را هفت زمينها را هفت و حجابها را هفتگانه آفريد؛ پس چون پيامبر (صلی الله علیه و آله ) رابه معراج برد و قرب او به پروردگارش به اندازه فاصله دو كمان يا نزديكتر شد يك #حجاب از حجاب هايش برداشته شد؛ پيامبر (صلی الله علیه و آله ) تكبير گفت و آغاز نمود به گفتن كلمات افتتاحيه نماز، پس چون حجاب دوم برايش برداشته شود، تكبير گفت؛ و به همين منوال (گذشت ) تا به هفت حجاب رسيد؛ پس آن جناب هفت تكبير گفت بدين علت برای افتتاح نماز هفت تكبير گفته مي شود.»
@jahaade_kabir
هدایت شده از اخبار دارالشهدای تهران / منطقه 17
#پخش_زنده
💠 باتوجه به همزمانی سلسله نشست های بصیرتی حاج محمدجواد فقیه با مناظره های ریاستجمهوری به همین علت روز پنجشنبه ۲۰ خرداد ماه ساعت19 به صورت زنده از کانال اخبار دارالشهدای تهران در پیامرسان روبیکا پخش خواهد شد.
🔺موضوع: انتخابات 1400
🎙 با حضور حجتالاسلام والمسلمین حاج محمدجواد فقیه
⏰ پنجشنبه ۲۰ خرداد 1400 ساعت 19
♨️شرکت از طریق لینک روبیکا اخبار دَارُالشُّهَدایِ تِهرَان | منطقه 17
https://rubika.ir/habib17news
🔅🔅🔅
🌐 اخبار دَارُالشُّهَدایِ تِهرَان | منطقه 17
📲 @habib17news
🆔 eitaa.com/habib17news
🆔 t.me/habib17news
🆔 instagram.com/habib17news
https://rubika.ir/habib17news
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹اجتماع مومنین برمحوریت استقامت و ایمان شرط پیروزی در انتخابات
يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ اصْبرِواْ وَ صَابِرُواْ وَ رَابِطُواْ وَ اتَّقُواْ اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ(200/ آل عمران)
اى اهل ايمان در كار دين صبور باشيد و يكديگر را به صبر و مقاومت سفارش كنيد و مهيا و مراقب كار دشمن بوده و خدا ترس باشيد، باشد كه پيروز و رستگار گرديد (200)
🌟✨✨چرا ما مذهبی ها همدیگر راحمایت نمیکنیم؟
چون برای کارجمعی که قرآن در آیه 200 سوره آل عمران « يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ صابِرُوا وَ رابِطُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ (200) »دستور داده ؛ تربیت نشدیم !!!!
انقلابیون در یک تشکیلات ولایی غیر اداری باید باهم مرابطه داشته باشند
تدوین : رجبعلی بازیاد
@jahaade_kabir
💎 ارتباط حال خوب مردم با رفتار حاکمان
🔻 امام علی علیهالسلام:
فَلَيْسَتْ تَصْلُحُ الرَّعِيَّةُ إِلَّا بِصَلَاحِ الْوُلَاةِ
❇️ حالِ مردم نيكو نگردد، جز آنگاه كه حاکمان نيكو رفتار باشند.
📚 نهجالبلاغه، خطبه 216
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ اتمام حجت نظام با وعده های تبلیغاتی نامزدها
چرا عمل نکردید⁉️
#رهبر_انقلاب
#انتخاب_درست_کار_درست
@jahaade_kabir
*روزنامه الشرق الاوسط:*
*👈 فهوی حسین : روزنامه نگار مصری که گرایش ناسیونالیستی عربی دارد و اتفاقا مشی ضد ایرانی هم دارد در یک مقاله مفصل در مقام مقایسه مصر و ایران چنین مینویسد :*
*👈ما و ایرانی ها بیش از سی سال پیش در فضای بین الملی در یک سطح بودیم .*
*ایرانی ها راه مبارزه و مقاومت در برابر ابر قدرتها ، بخصوص آمریکا را انتخاب کردند و ما مسیر سازش را برگزیدیم .*
*ما هر سال مزد خیانت مان به اعراب را از طرف آمریکا در قالب 4 میلیارد کمک بلاعوض میگرفتیم و ایرانی ها از همان اول فشار سیاسی، اقتصادی و تحریم و جنگ داخلی و جنگ نابرابر را تجربه کردند ....*
*امروز ایران از یک قدرت منطقه ای به یک قدرت جهانی تبدیل شده که هیچ مشکلی در سطح منطقه و جهان بدون جلب نظر ایران قابل حل نیست.*
*و کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا 64 بار هر کدام عبارت ایران را در مناظره تلوزیونی خود بکار میبرند.*
*گویی حریفی جز ایران در سطح جهان ندارند ...*
*و دیگر اینکه ایرانی ها در تمام علوم استراتژیک، از هسته ای تا فضایی و تا نانو و شبیه سازی و پزشکی و ..*
*جز ده کشور برتر جهان میباشند و در صنایع موشکی چهارمین قدرت دنیا و از نظر دقت و سرعت موشکهایش شاید اولین کشور دنیاست.*
*و در منطقه جزیره امن و ثبات است و ما علیرغم حمایت آمریکا و اخذ کمک های سالیانه دغدغه تهیه یک وعده قرص نان برای اکثر مردم مان داریم و .....!!!؟؟؟*
*وقتی در مملکتی رهبر درست وحسابی نباشد، خب! وضعیت میشود مصر"*
*وقتی در جامعه ای وحدت نباشد میشود عراق"*
*وقتی در کشوری فرمانده ی استواری نداشته باشد میشود پاکستان*
*وقتی درکشوری به ظاهر مسلمان رهبر و رئیس آن مملکت، خود فروخته به شرق وغرب باشد میشود ترکیه"*
*🌺اما وقتی در کشوری شیعه ، رهبر باج به زمین و زمان ندهد، با همه ی فشارها ، سلیقه ها ، تندرو ، کندرو ، جنگ 8 ساله ، 30 سال تحریم سیاسی و اقتصادی، جایی برای نفس کشیدن دشمن باقی نمی ماند.*
*خوب آن وقت می شود ایران، در میان حصاری از آتش جنگ های منطقه که گرگهای زخمی پشت مرزهایشان بی قرار زوزه می کشند ...*
*کسی جرات ندارد به خاکشان چپ نگاه کند ...*
*حتی مگس هایشان( پهبادها ).*
*منبع: روزنامه الشرق الاوسط.*
@jahaade_kabir
#انتخابات
فکر میکنید رأی ندادن گزینه خوبی است؟ بعد از آنکه رأی ندادید چهکار خواهید کرد؟ رأی ندادن شما چه اثر ملموسی بر جامعه و زندگی شخصی شما خواهد گذاشت؟
آیا با پایین آمدن درصد مشارکت، اضافه درآمد و یا بیمه ارزانتر دریافت میکنید؟
در کتاب کلیات علم اقتصاد، نوشته گریگوری منکیو، میخوانیم: «افراد عاقل به حاشیه فکر میکنند.» او این جمله را بهعنوان یکی از اصول دهگانه اقتصاد در نظر میگیرد. اگر قرار باشد برای تعطیلات آخر هفته، بین شرکت در مهمانی و درس خواندن یکی را انتخاب کنیم، تمام فاکتورها به نفع مهمانی است و درس خواندن در محیطی کسلکننده، عاقلانه نیست؛ اما خوشی مهمانی، گذراست؛ درحالیکه درس خواندن میتواند آینده ما را بهطور کامل متحول کند. پس ماندن در خانه و درس خواندن، عاقلانهتر است.
تأثیر نرفتن پای صندوق (اگر تأثیری داشته باشد) گذراست. بعد از یک ماه، دیگر کسی از تعداد رأیهای رئیسجمهور منتخب حرف نمیزند؛ اما تأثیر آرای اخذ شده، بیش از چهار سال دوام دارد. بر اساس نظر پروفسور منکیو (استاد دانشگاه هاروارد) شرکت در انتخابات، انتخابی عاقلانهتر است، چراکه اثرش دوام بیشترش دارد.
@jahaade_kabir
لازم است با مطالعه و تأمل، تکنیک «تحریف» را بشناسیم تا در دامش نیفتیم. در تاریخ میخوانیم که وقتی جناب عمار شهید شد، معاویه، حدیث رسول خدا(ص) که فرموده بودند: گروهی باغی، عمار را میکشند، تحریف کرد و گفت: آنکسی که عمار را به میدان نبرد آورد، قاتل اوست! ابوموسی اشعری نیز وقتی مردم آماده همراهی با حضرت علی(ع) برای شرکت در جنگ بودند، سخن رسول خدا(ص) را تحریف کرد و گفت: «از پیامبر(ص) شنیدم که بعدها فتنهای پیش میآید که هرکس در آن شرکت نکند بهتر است و...» آنگاه عمار افشاگری کرد وگفت: «پیامبر(ص) این سخنان را خاص تو گفت و تو در اثنای فتنه، خفته باشی بهتر که ایستاده باشی.»
الان نیز ناتوانیشان در رفع تحریمها و وارد کردن کالاها را نشان ولایتمداریشان میدانند و میگویند: حضرت آقا گفتهاند واردات بیرویه به کشور آسیب میزند. قبلاً مقدار واردات بسیار بالا بود و در سالهای اخیر کاهش پیدا کرد! یا اینکه جای شهید و جلاد را عوض کردند. دلسوزان نظام را ظالم و دشمنان مردم را مظلوم و شهید معرفی کردند. چون از دستگیری مفسدان اقتصادی در هراسند، میگویند: اقتصاد با بگیرو ببند درست نمیشود! آنان خود را اعتدالی میدانند در حالیکه غیر از حق و باطل، ایستگاه دیگری نداریم؛ یا باید با علی(ع) بود یا معاویه. امیرالمؤمنین(ع) فرمودند: آنهایی که بین ما و معاویه ایستادهاند، باعث خذلان ما شدهاند. برخی نیز در کشور ما میگویند: نه آمریکا نه ولایتفقیه!
@jahaade_kabir
باعنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص دعوت از عموم مردم جهت شرکت در انتخابات و تاکید و وصیت شهید حاج قاسم سلیمانی مبنی بر حضور در صحنه های انقلاب اسلامی
پنجشنبه ۲۰خرداد ساعت ۱۸ در حیاط آستان امامزاده حسن(ع) نشست بصیرتی با سخنرانی حجت الاسلام مهدی طائب و حاج آقا تقوی برگزار می گردد.
لطفا از عموم مردم محله بهمراه خانواده آنان جهت حضور حداکثری دعوت بعمل آورید.
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک
🌀 موضوع: آرمانهای دولت انقلابی
🍃🌻🍃
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_آگاهانه
#روشنگری
#ثامن
@jahaade_kabir
5.pdf
599.2K
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت_کوتاه
✅ موضوع: مسکن؛ مطالبه مهم انتخابات
✍️ علی قاسمی
🍃🌻🍃
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 245
💠 بانیان وضع موجود اپوزیسیون و مخالفان نظام میشوند؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#انتخابات_1400
#اپوزیسیون
#بانیان_وضع_موجود
@jahaade_kabir
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✅ تکرار یا تغییر؟ (۳۷)
🍃🌻🍃
🌀 پیامدهای تکرار؟
🔻 دولت فعلی محصول مشترک اصلاح طلبان و کارگزاران سازندگی است، مرحوم هاشمی و آقای خاتمی؛
🔹 طبعاً هرکس از این دو گروه نامزد شود در راهبردهای اقتصادی تفاوت چندانی با مسئولان فعلی اقتصادی نخواهد داشت.
🔺 چشم دوختن به مذاکره با خارجی ها به جای توجه به ظرفیتهای داخلی، دیپلماسی منفعل به جای دیپلماسی فعال و کم توجهی به دیپلماسی اقتصادی، نگاه به غرب به جای توازن در نگاه به شرق و غرب، واگرایی در داخل به جای همگرایی، رانت سازی برای نوکیسه ها به جای توانمندسازی محرومان، رهاشدگی بازار و قیمتها به جای نظارت و کنترل آنها، و ... ، از پیامدهای تکرار خواهد بود.
#روشنگری
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
#ثامن
@jahaade_kabir
❇️ پرونده تخلف رئیسجمهور به قوه قضائیه رفت
🔻نمایندگان مجلس با ۱۸۲ رأی موافق، حسن روحانی را ناقض اصل ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی در موضوع سند ۲۰۳۰ دانستند و پرونده تخلف رئیسجمهور برای رسیدگی خارج از نوبت، به قوه قضاییه و مراجع ذیصلاح ارجاع میشود.
🔻در اصل ۷۷ آمده است: «عهدنامه، مقاولهنامهها، قراردادها و موافقتنامههای بینالمللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد».
🔻 اصل ۱۲۵ قانون اساسی نیز میگوید: «امضای عهدنامهها، مقاولهنامهها، موافقتنامهها و قراردادهای دولت ایران با سایر دولتها و همچنین امضای پیمانهای مربوط به اتحادیههای بینالمللی پس از تصویب مجلس شورای اسلامی با رئیسجمهور یا نماینده قانونی اوست».
@jahaade_kabir