🔴 روایت مرحوم سردار حجازی از قدرت مذاکره حاجقاسم
🔹یک وجهی که معمولاً دربارهی شخص حاج قاسم مغفول میماند، قدرت ایشان در مذاکره است. حضرت آقا هم فرمودند که سخن ایشان اثرگذار و قانعکننده بود.
🔹اگر کسی بخواهد این ویژگی را داشته باشد که بتواند دیگران را قانع کند، اول باید خودش یک صورت واضحی از مسئله را در اختیار داشته باشد؛ یعنی تا یک برداشت روشن و واضحی از مسئله در ذهن شخص نباشد، نمیتواند دیگران را هم قانع کند. دوم اینکه مبانیاش باید درست باشد؛ مبانی قوی و متقن و متین. وقتی که مبانی، متقن، قوی و متین باشد و تعارض در فکر و در عمل نباشد، او میتواند دیگران را قانع کند.
🔹 ایشان وقتی میرفت با خیلیها مذاکره میکرد، آخرین وضعیتها و دقیقترین حوادثی که اتفاق افتاده بود را تبیین میکرد و اینها را تشریح میکرد و میگفت به این دلایل و بر اساس این مبانی، باید این کار را کرد. ملاحظهی شخصی و سیاسی و کاری و مانند اینها را هم نداشت. صداقت و عدم سیاسیکاری، باعث میشد که وقتی حاج قاسم با یک کسی صحبت میکرد، آنها فکر نکنند که او دارد به یک چیزی فکر میکند اما چیز دیگری را میگوید. صداقت او و صراحت او باعث میشد این قدرت قانعسازی در او ایجاد بشود.
🔹گاهی که ایشان با فرماندهان و مسئولین اصلی سوریه جلسه میگذاشت و صحبت میکرد، گاهی اطلاعات او از میدان بیشتر و دقیقتر بود؛ خب در چنین شرایطی معلوم است که میتوانی راهحل بهتری هم ارائه بدهی و طرف را قانع کنی. بنابراین تلفیق آن حضور میدانی و اطلاع و ارتباط مستقیم و زنده با میدان از یک طرف، و آن دیدگاههای بلند و دورنگری و ژرفاندیشی، این ویژگی را ایجاد میکند.
@jahaade_kabir
امیرعبداللهیان: ایران، روسیه را با واقعیتهای سوریه آشنا کرد
🔹معاون سابق ظریف: ایران نقش مهمی در توجیه و شناخت روسیه نسبت به واقعیتهای سوریه در مبارزه با داعش داشت. وقتی تصمیم نظام این شد که روسیه را هم بیاوریم پای کار، تأکید حضرت آقا به فرماندهان عالیرتبه این بود که خوب است که نیروی هوایی روسیه به کمک سوریه بیاید. اما خب روسها به این راحتی پای کار نمیآمدند.
🔹قرار شد در همه سطوح سیاسی، امنیتی و نظامی با روسها و با هدف توجیه و اقناع آنها گفتگو کنیم. من یادم است وقتی برای اولین مذاکره رفتیم، با نماینده پوتین در امور خاورمیانه دیدار کردم. به او گفتم ما میخواهیم شما جدیتر پای کار سوریه بیایید. آن روزها آقای پوتین تردید داشت.
🔹خیلی در مذاکرات چکشکاری شد و در نهایت یک مذاکره هم در سطح عالی توسط سردار سلیمانی با آقای پوتین در مسکو انجام شد. در این ملاقات طولانی سردار سلیمانی شرایط ژئواستراتژیک سوریه و منطقه را تشریح کرده و توانست پوتین را مجاب کند.
@jahaade_kabir
حلقه بهار.pdf
941.4K
📚 #بخوانید|جریان شناسی فکری –هویتی حلقه بهار
🔹 در آستانه انتخابات و تحرکات وسیع حلقه بهار با جلوداری آقای احمدی نژاد، نگاهی به سابقه و شاکله هویتی این جریان بسیار راهگشا خواهد بود.
#محتوای_ناب
@jahaade_kabir
🇮🇷🌸
🍀
✅ پیام روشنگری
🌀 موضوع: حضور حداکثری مردم در بیان #مقام_معظم_رهبری
🍃🌻🍃
9⃣ دشمن شناس و دشمن ستیز
🌐 کسانی با رأی ملت سر کار نیایند که در مقابل دشمنان بخواهند دست تسلیم بالا ببرند و آبروی ملت ایران را ببرند. کسانی سر کار نیایند که بخواهند با تملقگوئی به غرب، به دولتهای غربی، به دولتهای زورگو و مستکبر، به خیال خودشان بخواهند برای خودشان موقعیتی در سطح بینالمللی دست و پا کنند. اینها برای ملت ایران ارزشی ندارد. کسانی سر کار نیایند که دشمنان ملت ایران طمع بورزند که به وسیلهی آنها بتوانند صفوف ملت را از هم جدا کنند، مردم را از دینشان، از اصولشان، از ارزشهای انقلابیشان دور کنند. ملت باید آگاه باشد.
🌺بیانات در دیدار مردم بیجار- 1388/2/28
#روشنگری
#انتخابات
@jahaade_kabir
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
موضوع: نفس تازه‼️
✍ فرهاد مهدوی
🍃🌻🍃
🔻«#ایران_قوی» یکی از کلیدواژههای مقام معظم رهبری برای جوشش ملی در نظام مردمسالار دینی است و حضور مردم در صحنهها باعث میشود که نظام اسلامی روزبهروز قویتر شود؛ یکی از مهمترین این صحنهها، شرکت مردم در انتخابات است. معظم له دراینباره میفرمایند: «امکانات دفاعی و قدرتهای دیپلماسی و امثال اینها به کشور اقتدار میدهد، در این شکّی نیست، امّا بیش از همه اینها مردم یک کشورند، ملّتاند که اقتدار میدهند... حضور مردم موجب اقتدار کشور خواهد شد و انتخابات، مظهر حضور مردم است».
🌀 گزارههای تحلیلی: حضور مردم در انتخابات از جهات مختلفی حائز اهمیت است:
🔸1- نماد وحدت ملی؛ در یک روز مشخص همه ملت ایران در ساعت مشخصی با حق یکسان به پای صندوق رأی میآیند و به نامزد مورد نظر خود بدون هیچگونه فشار و الزامی رأی میدهند؛ این صحنه باشکوه یک جشن سراسری نماد وحدت ملی است. در این انتخابها؛ اگرچه مردم به نامزدهای موردعلاقه خود رأی میدهند، اما سرجمع آرا برای نظام اسلامی و تأیید نظام است.
🔹 2- نماد عزت؛ به پاس خون شهیدان و رهنمودهای امامین انقلاب و همراهی ملت، ایران امروز نماد عزت و سرافرازی در جهان است و علیرغم شیطنتها و دشمنیها، این عزت روزبهروز بیشتر هم میشود؛ برگزاری 37 انتخابات در کشور از پنجاهمین روز تولد انقلاب اسلامی تاکنون نشاندهنده رابطه مستقیم مردمسالاری و انقلاب اسلامی است. این انتخابها همواره بر شکوه و عزت ملت ایران افزوده و به کشور قدرت و امنیت بخشیده است.
🔸 3- ثبات رأی: در انتخاباتهای گذشته مردم به هر شخصی که رأی دادهاند، بر کرسی ریاست جمهوری نشسته است و همواره این رأی مردم برای رهبری و نظام مورداحترام بوده است و علیرغم فشارهای سنگینی که از اطراف علیه رؤسای جمهور وجود داشته، رهبر معظم انقلاب از آن حمایت کرده است. البته مردم باید بدانند که رأی آنها در سرنوشت آینده خود و فرزندانشان تأثیرگذار است و نباید انتظار داشت که در میانه راه دولت برآمده از رأی و نظر مردم کنار گذاشته شود؛ البته وظایف نظارتی مجلس جای خود باقی است اما ضرورت دارد، مردم کسی را انتخاب کنند که شایستگی بر عهده گرفتن این کرسی را داشته باشد.
🔺نکته پایانی: از هماکنون پیداست که برخیها پاشنه کشیدهاند که به بهانههای مختلف وضعیت سیاسی کشور را آشفته نمایند و کشور را به سمت دوقطبیهای کاذب مانند؛ جنگ و صلح یا مذاکره- مقاومت سوق دهند تا مردم دچار خطای شناختی در انتخاب خود شوند. در این زمینه هم آگاهی عمومی از طرحها و توطئهها میتواند باعث مصونیت انتخابات و نظام شود و دشمن را از رسیدن به اهدافش ناکام گذارد.
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
@jahaade_kabir
⭕️فرمانده کل سپاه: میدان مقدس است؛ #سردار_سلیمانی این هنر را داشت که دیپلماسی را در خدمت میدان آورد
🔸سردار سلامی در آیین معارفه جانشین و معاون هماهنگ کننده نیروی قدس سپاه:
🔹سپهسالار و سردار بزرگ میدان شهید حاج قاسم سلیمانی بود که برای امنیت ایران و سایر بلاد اسلامی همواره در کوهها ، بیابان ها و دشت ها در تعقیب دشمن بود.
🔹اگر این نیروی عظیم با آن پشتوانههای وسیع در میدان نبود امروز #داعش آن ویروس خطرناک سیاسی که خود یک کرونای سیاسی و یک کرونای امنیتی بود عالمگیر میشد.
🔹اگر حاج قاسم نمی ایستاد امروز داعش در این سرزمین و سایر سرزمینها و پیکرهای اجتماعی نفوذ میداشت، مردم ما اصلاً از نزدیک چهره یک داعشی را ندیدند! چرا ؟ چون او در میدان بود؛ چهره یک امریکایی مهاجم را ندیدند !چون او و شما در میدان بودید.
🔹میدان مقدس است. سردار سلیمانی این هنر را داشت که دیپلماسی را در خدمت میدان آورد، این قوت و جامعیت شخصیت او بود که هم در میدان جهاد میجنگید و هم میتوانست اجماع بسازد، ائتلاف ایجاد کند و آرایش سیاسی صحنه را تغییر دهد و در عین حال برای دیپلماسی نیز قدرت بسازد.
🔹همه میدانیم و میدانند که دیپلماسی بدون مضمون و محتوای قدرت صوت و کلمه است و امروز جهان برای صوت و کلمهای که بدون پشتوانه قدرت باشد احترامی قائل نیست، نفوذ کلام پشتوانه قدرت میخواهد، سپاه و نیروی قدس آن و فرمانده رشید و فرماندهان شجاع آن این قدرت را می ساختند.
@jahaade_kabir
🔲 دیپلماسی دادائیستی!
👤سید یاسر جبرائیلی
🔻 درباره صحبتهای آقای ظریف پیرامون هزینه شدن دیپلماسی برای میدان، بک بحث نظری بسیار مهم هست که نمیتوان از کنار آن بهراحتی عبور کرد و بدان نپرداخت؛ و باور حقیر این است که اساسیترین مشکل آقای ظریف و طیف سیاسی همسو با ایشان دقیقا همینجاست.
📍 به عبارات آقای ظریف دقت بفرمایید. ایشان در شاهدی که برای هزینه شدن دیپلماسی برای میدان میآورد، میگوید: "تقریبا هر بار که من برای مذاکره رفتم این شهید سلیمانی بود که میگفت میخواهم تو این خاصیت یا نکته را بگیری...میگفت تو میروی با لاورف مذاکره میکنی از او یک دو سه چهار بخواه. یعنی دیپلماسی هزینه این شود که شما مثلا در حلب میخواهید این کار را بکنید یا در ادلب میخواهید شیعیان... اینها اهداف مقدسی بودند، نمیگویم اهداف بدی بود...تو میروی با لاورف مذاکره میکنی فشار بیاور که فوعا و کفریا را باید ما آزاد کنیم".
🔻 آقای ظریف از این درخواستهای حاج قاسم با عنوان "هزینه دیپلماسی برای میدان" سخن میگوید و اشکال این تفکر دقیقا در همین نگاه است و میتوان آثار این اشکال را از برجام تا دیگر مسائل حوزه سیاست خارجی دولت آقای روحانی نیز دید.
🔻 اشکال آقای ظریف اینجاست که توجه ندارد چه مذاکره در دیپلماسی و چه عملیات در میدان، هر دو ابزارهایی برای رسیدن به اهداف و سیاستهای تعیین شده از سوی یک نظام سیاسی هستند. اگر کتاب هنر تحریمها نوشته ریچارد نفیو را خوانده باشید، او مذاکره و تحریم را دو قطعه مکمل از پازل فشار بر ایران توصیف میکند. یعنی رژیم آمریکا هدف اعمال فشار بر ایران برای تغییر رفتار/تغییر نظام را تعریف کرده و هم از ابزار دیپلماسی(مذاکره) و هم از ابزار حمله اقتصادی(تحریم) برای این امر بهره میگیرد. این است که میبینیم دیپلمات آمریکایی در برجام دنبال همان چیزی است که افسر تحریم آمریکایی در پی آن است. اهداف اینها با یکدیگر تباین و تناقض ندارند که مثلا وزیر خارجه آمریکا به وزیر خزانهداری این کشور بگوید من دیپلماسی را هزینه میدان جنگ اقتصادی کردم! میبینید چقدر این حرف مضحک است؟!
🔹 کشور و منطقه با تهدید داعش مواجه است و نظام هوشمندانه تصمیم میگیرد تهدید داعش را سرکوب کند. حال برای دستیابی به هدف "نابودی تهدید داعش"، سیستم باید همه ابزارهای خود را فعال نماید. حاج قاسم جانش را کف دستش میگیرد و به سوریه و عراق میرود تا در میدان عملیات کند. دولت باید بودجه مورد نیاز را تامین کند. دستگاههای اطلاعاتی باید کمک اطلاعاتی کنند. و دیپلماتها باید ابزار سیاست خارجی را هرجا لازم است فعال کنند.
🔸 حال شما مظلومیت حاج قاسم را ببینید که از طرف نظام در کف میدان مشغول شمشیر زدن است، یکی بودجهاش را نمیدهد، آن یکی میگوید نباید از بشار اسد حمایت کنیم، دیگری به زبان شکایت میگوید من دیپلماسی را هزینه کردم تا فلانی مثلا در حلب چه کند!
🔰 این نگاه خسارتبار معالاسف در ماجرای برجام هم حاکم بود. آقایان قرار شد بروند دیپلماسی کنند تا تحریمها برداشته شود. در میدان، صنعت هستهای به شکل بیسابقهای تحدید شد و بازرسی از اماکن مختلف کشور باز به شکل بیسابقهای تشدید شد تا آقایان دیپلمات با تقدیم این امتیازات، لغو تحریمها را از طرف مقابل بگیرند. اما در کمال تعجب پس از اینکه تحریمی لغو نشد، آقای عراقچی آمد و در تلویزیون فرمود که اساسا برجام برای لغو تحریمها نبود! یعنی اصلا دیپلماتها فراموش کرده بودند -و از ملت هم میخواستند فراموش کنند- که برای چه مذاکره کردهاند و قرار بود به یک هدفی دست یابند!
🔹 دیپلماسی در ذهن آقایان ظاهرا ابزاری نیست که باید در خدمت اهداف کشور قرار گیرد و بیآنکه حاصل و نتیجهای برایش بتوان متصور شد، خودش به خودی خود موضوعیت دارد. این دیپلماسی برای دیپلماسی، همچون هنر برای هنر یادآور مشی دادائیستهاست که نحلهای از نهیلیسم بودند، برای افعالشان هیچ هدفی جز رسیدن به "تازگی" متصور نبودند و میگفتند ما وطن و سياست نمیخواهيم، ما «هيچ» میخواهيم؛ اينگونه به تازگی خواهيم رسيد!
@jahaade_kabir
⭕️ در باب #ربالنوع_دیپلماسی
💢 8 سال به ربالنوع دیپلماسی فرصت داده شد تا به معجزهی مذاکره با شیطان رجیم، اقتصاد افلیج را شفا دهد. از قضا سرکنگبین صفرا فزود و پهلوانپنبهای که برای شکستن #سد_تحریم رفته بود، کارش به بتنریزی در اقتصاد کشید.
شد غلامی که آب جوی آرَد
آب جوی آمد و غلام ببُرد
🔹این روزها مرغ هوا و آبزی دریا در مدیریت تخممرغی حقوقدانان از فرش به عرش پریدهاند و در بَر و بحر و سماوات و ارضین هیچ جنبندهای را از تیغ دروگر تدبیر و امید، زنهار نیست. میدان ترهبار را نمیتوانند مدیریت کنند و انتظار دارند میدان امنیت منطقهای ایران برای #دیپلماسی هزینه شود. چاه ویل مذاکره، قوت لایموت مردم را هم هورت کشیده اما آقایان دوقورتونیمشان باقی است و «هل من مزید» میخوانند.
🔸قوهی عاقلهی نظام، از مؤلفههای قدرت ایران تنها امنیت منطقه را از سبد دادِ بیستد برجام خارج کرده بود و امروز امیرکبیر خودخواندهی زمان، در حسرت وادادن این امتیاز نقد به غرب، داد و بیداد میکند. آنها که در جهاز هاضمهی غرب جویده شدهاند، از نگاه به شرق ویار میگیرند و عُق میزنند. در دایرةالمعارف حقوقخواندههای بینالملل، منافع ملی در آغوش گشودن برای غرب و لگد زدن به شرق ترجمه میشود.
🔻 تغییر پارادایم از دیپلماسی التماسی به دیپلماسی انتحاری، نمیتواند از نامرد، نامزد بسازد. رادیکال کردن فضا، معادلهی پر ابهام لیبرالها را در انتخابات حل نمیکند. دیگی که #اصلاحطلبان برای انتخابات بار گذاشتهاند، با قربانی عظیم هم نمیجوشد. برگ برندهی غربباوران گاهی با نفوذ مویرگی، مهرهی سوخته میشود. یاران آشنا گواهند که رازهای سر به مهر زم ها، زندهبهگور نخواهد شد.
🔹 دست سردار نمک نداشت یا آش مذاکرات وین برای نمکپروردههای غرب شور شده است؟ یادشان رفته که سدشکن میدان حماسه، خود را جلوی رئیسجمهور سپر کرد تا حریف #قمارباز شود. یادشان رفته در مجلس، عبوسا قمطریرا ژست رفاقت با قهرمان #میدان میگرفتند تا از استیضاح فرار کنند. او مراقب نظام بود اما آنها او را هنوز هم رقیب خود میپندارند. قدم زدن با #کفتار، گفتارشان را گزنده کرده است.
🔰 #خون_شهید شاید هزینه شود، اما هدر نمیرود. پمپئو حتما نمیفهمد اما ما میدانیم که حاج قاسم آن شب در فرودگاه بغداد زنده شد تا فاتحهی غرب و غربیاوران را یکجا بخواند. مردان خدا با ترور شخصیت، زندهتر میشوند. سلیمانی شهید، شخصیت نظام است؛ وجودش هزینه برای جهان تکقطبی بود و هست. آنها که در دوقطبی سخیف میدان-دیپلماسی از خون او هزینه میکنند، از گندم پاستور نمیخورند.
@jahaade_kabir
🌹آیت الله بهجت خاطره ای از شیخ علی زاهد قمی نقل می کردند که:
"ایشان به دلیل بیماری و یا ضعف قادر به گرفتن روزه ی ماه رمضان نبود.
کسی به ایشان گفت:
دعا کن که موفق به روزه ی ماه رمضان شوی!
فرمود:
دعا نمیکنم!
پرسیدند چرا؟
پاسخ داد:
تسلیم قضای الهی بودن ارزش بیشتری دارد"
•┈┈••✾•🌷🍃🌸🍃🌷•✾••┈┈•
#آموزه_های_اخلاقی
#آیت_الله_بهجت
#رمضان_بهار_قران
@jahaade_kabir
🔰 انس با خدا
🔺️رهبر انقلاب اسلامی : طبعاً وقتی انسان در درون، در دل، در و باطن با خدای متعال انس پیدا کرد، در ظاهرِ او هم اثر میگذارد و در ظاهر هم نشان داده میشود. وقتی حالت خشوع به انسان دست داد، خضوع هم به دنبال خشوع میآید؛ و این آنوقت در زندگی اثر میگذارد.
#رمضان_بهار_قرآن
@jahaade_kabir