هدایت شده از رسول
✅ مصاحبه/
🔰 معاون سیاسی سپاه مطرح کرد:
🔻قدران رهبر حکیم انقلاب باشیم
🔸فضای انتقاد در کشور باز است
🌀دشمن بدنبال برهم زدن وحدت کشور است
💯بحث استیضاح رئیس جمهور می تواند یک نوع منازعات سیاسی بی ثبات ساز را رقم بزند
🔹تنها راه حل مشکلات، تقویت وحدت در جامعه، هم افزا شدن تمامی دستگاه ها به ویژه تعامل مستمر بین مجلس و دولت است
❌ متن کامل مصاحبه👇🏻👇🏻👇🏻❌
https://basirat.ir/fa/new
هدایت شده از رسول
121.doc
37.9K
🌀نسخه word
🔰 یادداشت
✅ موضوع: دولت انقلابی کشور را از سراشیبی دولت روحانی نجات خواهد داد
🔻عدم اراده برای تغییر سیاستهای اشتباه خود
🔸بیتوجهی به توصیههای متخصصین و هیاتهای اندیشه ورز
🔹تعارض منافع عوامل اصلی با اصلاح امور
🔺عدم اعتماد کشورهای دوست و همسو
گلایه از القای ناکارآمدی توسط رسانه ملی
«محمدرضا باهنر»، نماینده چندین دوره مجلس و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام، خطاب به مسئول روابط عمومی رسانه ملی گفت: «هر مقامی از صداوسیما که میخواهد بیاید با من یک ساعت تریبون آزاد زنده در تلویزیون برگزار کنیم، آن زمان میگویم که تلویزیون چه اشتباهاتی را انجام میدهد؛ دو تا سه سال قبل زلزلهای در کرمانشاه آمد و یک عده از مردم گرفتار شدند. مدعی هستم که زلزله کرمانشاه بسیار خوب جمع شد، هلالاحمر، دولت، سپاه، ارتش و... آمدند و زحمت کشیدند؛ البته هنوز برخی از زلزلهزدگان آنجا گرفتار هستند. نمیخواهم بگویم گرفتار نیستند، اما قیاس میکنیم. ظرف یک ماه ۳۰ هزار چادر آنجا نصب شد، ۲۰ روز بعد باران شدیدی آمد و ۵۰۰ عدد از این ۳۰ هزار چادر به زیر آب رفت؛ صداوسیما چه میکند؟ به سراغ آن تعداد چادرهای زیر آب رفته میرود و از افرادی که در آن ساکن هستند میپرسد آیا مسئولین به شما رسیدهاند؟ او هم طبیعتاً میگوید نه استاندار، نه وزیر و نه رئیسجمهور و هیچ مقام دیگری نیست و رسیدگی نمیکنند، درحالیکه در زلزله کرمانشاه نیز همه مقامات حضور پیدا کردند. اگر حادثه طبیعی در آمریکایی که بیش از ۴۰ هزار میلیارد دلار درآمد ناخالصی دارد اتفاق بیفتد بعد از شش ماه نمیتوانند حداقل به یکسوم آنها رسیدگی و مدیریت کنند. اینکه به مردم القا کنید که کسی به آنها رسیدگی نکرده است، درست نیست
@jahaade_kabir
▼حرف روز
وان بی وان!
نوزدهم مردادماه سال جاری سخنگوی کمیسیون انرژی از ناعادلانه بودن نحوه توزیع یارانه بنزین سخن گفت و از تدوین طرحی از سوی نمایندگان برای تغییر در روند سهمیهبندی بنزین خبر داد؛ طرحی که سعی داشت با در نظر گرفتن خانوادههای فاقد وسیله نقلیه و تخصیص یارانه بنزین به آنها، توزیع یارانه سوخت را عادلانه کند. با مطرح شدن این طرح عدهای از نمایندگان با نگاه جامع شدن طرح و گسترش حوزه شمول آن به همه واحدهای انرژی، اعم از بنزین، گازوئیل، برق، آب، گاز و ... از طرحی با عنوان وان (واحد انرژی) سخن به میان آوردند. بر اساس این طرح به هر نفر تعدادی وان داده میشود که اگر در طول ماه استفاده نکرد، میتواند آن را بفروشد و از یارانه آن استفاده کند.
نکات تحلیلی: 1- در افزایش قیمت بنزین در آبان ماه سال گذشته، مقام معظم رهبری اشاره کردند، کارشناسان اقتصادی در مورد آن اتفاقنظر نداشتند؛ اکنون نیز با توجه به حساسیتزا بودن بخش انرژی، هرگونه تغییری در فرآیندهای مربوط به آن باعث ایجاد تنش در جامعه میشود. البته از آنجا که اجرای این طرح پس از تصویب، حداقل به هفت، هشت ماه زمان نیاز دارد، این تنش به دولت آینده منتقل میشود. 2- فرض کنید این طرح اجرا شد؛ در پایان ماه اگر مردم بخواهند داشته مازاد خود را بفروشند، یا بازار سیاه درست میشود و یک چالش به چالشهای بازار اضافه میشود و یا اینکه انرژی را مفت از چنگ مردم خارج میکنند. بهعبارتدیگر، چون سرمایهداران از پشتوانه مالی قوی برخوردارند، از مزایای این طرح استفاده میکنند و معایب این طرح مجدداً به اقشار ضعیف فشار خواهد آورد. 3- پیشنهاد دهندگان این طرح معتقدند با اجرای آن، مصرف انرژی در کشور کاهش مییابد، درحالیکه از یک طرف استدلال قوی در این رابطه مطرح نشده است و از طرف دیگر راههای بهتر و کمهزینهتری برای مدیریت مصرف سوخت در کشور وجود دارد.
نکته راهبردی: اگرچه رویکرد مجلس یازدهم حمایت از اقشار ضعیف جامعه است و مجلس در همه طرحهای اقتصادی خود به این موضوع توجه کرده است؛ ولیکن باید توجه داشت که ایجاد تنش اقتصادی در جامعه از طریق دستکاری نحوه توزیع سوخت، آنهم در شرایطی که هنوز یک سال از تغییر آن نگذشته است، درنهایت به ضرر همان اقشاری تمام خواهد شد که نمایندگان دغدغه آنها را دارند. (نویسنده: علی کارگر)@jahaade_kabir
▼گزارش روز
قبض و بسطهای بیدلیل!
فضای مجازی امن نیست! برای بیان درستی این گزاره نیازی به طرح ادلههای زیاد نیست؛ در طول سه دهه گذشته، با ورود اینترنت به کشورمان، جامعه ایرانی در کنار بهرهمندی از همه مواهب دنیای سایبر بهنوعی درگیر پیامدهای نامطلوب این فناوری غیربومی نیز بوده است که یک نمونه آن در میزان بالای وقوع جرائم اخلاقی به دلیل استفاده ناآگاهانه از فضای مجازی قابلمشاهده است.
گزاره خبری: چند روز قبل خبر حکم مدیر سایت «آپارات» رسانهای شد؛ 10 سال زندان ظاهراً برای انتشار یک فیلم که از نحوه به دنیا آمدن فرزند از کودکان سؤال میشد! از این قبیل احکام که نسبت حکم به جرم، سنگین به نظر میآید، در کشور ما بیسابقه نیست. چه آنکه در برخورد با برخی جرائم فضای مجازی و یا تخلفات اداری، یا هیچگونه واکنشی از مسئولان قضایی دیده نمیشود یا احکام آنچنان که باید شدید و بازدارنده نیست. «آپارات» محلی است برای انتشار فیلمها و ویدئوهای مختلف که در سالهای اخیر و در رقابت با نمونه خارجی خود اثرگذاری زیادی داشته است؛ هرچند گاهی هم پیش میآید که محتوای بارگذاری شده خارج از قاعده شرع و قانون و حتی عرف است؛ اما این مسائل را باید با نظارت، تذکر و حتی جریمه، کنترل کرد نه زندان و ...
گزاره تحلیلی: آیا سهم کسانی که باید نظارت میکردند تا فضای آپارات لغزنده نشود، در حکم صادره در نظر گرفته شده یا نه؟ بیشک نهادهای فرهنگی بیشترین سهم در این نوع کمکاریها را دارند. به نظر میآید نظارت ارگانهای متولی امر فرهنگ در کشور، دائمی و دقیق نیست و برخی افراد بهواسطه اتصالشان به ارگانها در حاشیه امن هستند. نمونه بارز این جریان در شبکه کیش و جابهجایی مسئول شبکه و خاک ریختن روی تقصیرش بود. عادیسازی روابط خارج از دایره شرع و عرف و وجود عشقهای مثلثی و روابط پنهان و خیانت در فیلمهای سینمایی و تولیدات شبکه خانگی که در سالهای اخیر با آن مواجهیم، محتواهای تولید شده توسط شومنها در اینستاگرام و شوخیهای متعدد جنسی که مانند یک بمب ساعتی در میان جوانان ما عمل میکند، ظهور سلبریتیهای یازده، دوازده ساله و به محاق بردن فرهنگ و عفت عمومی توسط آنان و ... نمونههای دیگری است که به وفور در حال انجام است ولی تدبیری برای این آشفتهبازار صورت نمیگیرد. به نظر، تعیین خطوط قرمز، تعیین میزان و نحوه ورود تولیدکنندگان به برخی مسائل خاص، تعیین چهارچوبهای منطقی مسائل فرهنگی و حتی مذهبی و نظارت دقیق بر اجرای آن، باید به گروهی متخصص، مسلط به اوضاع زمانه و با دوره مسئولیتی نسبتاً بلندمدت سپرده شود؛ زیرا این چندگانگی در منطق، جابهجایی مدام خط قرمزها، قبض و بسطهای بیدلیل و تعدد افراد تصمیمگیرنده باعث میشود تا برخی پای خود را فراتر از خط قرمزها بگذارند.
(نویسنده: سید حسین خاتمی)
@jahaade_kabir
7 آبان آغاز هفته کتاب و کتابخوانی است.📚
شما در هفته چند ساعت کتاب میخونید؟
🆔 @jahaade_kabir
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روز_کوروش
⭕️🎥 روز جعلی کوروش به روایت اسناد
🔻 حتی در زمان پهلوی روزی به نام کوروش وجود نداشت ، روزی جعلی که با فشار صهیونیست ها و نفوذی ها در داخل ایران بر سر زبان ها افتاده است و یک عده ناآگاه آن را قبول میکنند.
🆔 @jahaade_kabir
هدایت شده از رسول
🔻 توهین به رسول الله(ص) از سوی نظام سلطه این بار از آستین فرانسه نشان از عجز صهیونیسم بین الملل از تقابل با موج فزاینده اسلام خواهی آزادیخواهان جهان و آغاز فروپاشی تمدنی غرب می باشد. این رویکرد خبیثانه البته موجب هشیاری بیشتر مسلمانان عالم و وحدت روزافزون آنان خواهد شد. راهبرد مقابله با این موج ضد معنویت و حقانیت، تهاجم به بنیانهای لیبرال دموکراسی فریبکارانه و هوشیارسازی مردم جهان، تحریم دنیای سلطه که همه حیات و شیشه عمر آنان محسوب میشود و نیز نشر حقایق محمدی(ص) و معارف اسلامی و توسعه موج فزاینده عشق و محبت فراگیر مسلمانان و آزادیخواهان جهان در گرایش به اسلام و رسول رحمت و پیامبر اعظم(ص) به ویژه با استفاده از فرصت میلاد با سعادت ایشان در جهان می باشد.
هدایت شده از رسول
🔴 #کوروش به چه کسی افتخار خواهد کرد؟
🔻 ملی گرا اگر حقیقتا ملی گرا باشد شرف دارد بر غرب گرا! اما حقیقت آن است که ملی گرایی در کشور همیشه توسط غربگرایان ترویج شده است؛ آن هم نه بخاطر ایران که به واسطه مقابله با اسلام!
🔹 آنان که ادعا ملی گرایی داشتند یا گرد دیگ پلو سفارت انگلستان جمع بودند یا در جلسات شبانه سفیر آمریکا شرکت کردند! ؛ کاپیتولاسیون آمریکایی را غربگرایان پذیرفتند و ملی گرایان استقبال کردند؛ فقط حضرت روح الله بود که لب به اعتراض گشود و از ایرانی دفاع کرد!
🔹 فرزندان معنوی امام بودند که اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک ایران جدا شود، اما کارنامه ی ملی گرایان و غرب گرایان پر است از این دست خیانت ها!
🔹 حتی اگر کوروش هم روزی بخواهد لب به سخن بگشاید از حماسه بچه رزمنده های لباس خاکی فکه و شلمچه و... خواهد گفت؛ سلام بر ابراهیم خواهد داد و از حاج قاسم و حججی هایی که برای اینکه فرهادهای وطنش خواب شیرین ببینند و طعم تلخ جنگ را در همدان و کرمانشاه نچشند از زندگی و زن و فرزند گذشتند خواهد گفت ، نه از کت و شلوار پوش های کرواتیِ ادکلن فرانسوی زده که لاتین را بهتر از پارسی صحبت می کنند!
هدایت شده از رسول
#سرخـط و #تحلیل_راهبردے
🔴 #راهبرد_مشترک| فرقی بین دستکش مخملی و دست چدنی نیست‼️
🔻 انتخابات آمریکا یک هفته دیگر برگزار میشود و شانس بایدن روی #کاغذ بیشتر است. از این رو فهم راهبرد او در قبال ایران اهمیت دارد.
🔹بایدن در ۱۳ سپتامبر یادداشتی در سی ان ان با تیتر «راه هوشمندانه تری برای سخت گیری بر ایران وجود دارد» منتشر کرد. بایدن در این یادداشت مینویسد: «وعده ترامپ برای ممانعت از رفتار تهاجمی ایران توخالی بوده است»
🔹 این یعنی بایدن طرفدار راهبرد فشار #هوشمندانه تر بر ایران است. بر اساس این راهبرد هدف بایدن از بازگشت به برجام نه رفع تحریم ها، بلکه اجماع سازی علیه ایران و فشار بیشتر در حوزه های متنوع است. بایدن در پایان یادداشتش اینگونه می نویسد: «ما به تحریم های هدفمند علیه ایران در زمینه #برنامه_موشکی ، #حقوق بشر و حمایت از تروریسم ادامه خواهیم داد.»
🔹" آنتونی بلینکن" مشاور سیاست خارجی بایدن هدف دولت او را ایجاد احماع برای فشار موثرتر و انزوای ایران میداند. بلینکن میگوید: «ما از برجام به عنوان پلتفرمی استفاده خواهیم کرد که با فشار بیشتر ، ایران منزوی تر میشود»
🔹" جیک سولیوان" دستیار بایدن میگوید: «ایرانی ها باید واقع بین تر باشند!. تصور کاهش تحریم ها بدون مذاکره بر سر موشک های ایران غیرعملی است» ؛ " ایلان گولدنبرگ" مشاورخاورمیانه دموکرات ها هم در گزارشی مینویسد: «برجام نیازمند مکملی است که به بند غروب سیاست های منطقه ای و موشک های بالستیک ایران بپردازد» ؛ این گزارش تحریم های یکجانبه ترامپ را کارساز و اثرگذار دانسته و توصیه میکند که از آنها برای مذاکرات آتی استفاده شود!
🔹 این گزارش رفتار دولت اوباما در اعمال شدیدترین تحریم ها علیه ایران را یادآور شده که به لحاظ تعداد و کیفیت حائز رتبه اول است. اوباما ۵ قطعنامه در شورای امنیت تصویب کرد که مهمترین آن یعنی قطعنامه ۱۹۲۹ کوهی از محدودیت ها به ویژه تحریم های ثانویه را به اجرا در آورد. اوباما سعی کرد تحریم ها را به حوزه مالی، بانک مرکزی، انرژی و صنایع مهم تعمیم دهد.
✅ 🖌 #سرخط_تحلیلے : بررسی این گزارش ها نشان میدهد که بایدن و ترامپ دنبال راهبرد مشترک فشار بر ایران هستند؛ یکی با نام« #فشار_حداکثری »و یکی با نام« #فشار_هوشمند »
🔹نکته بسیار مهم این است که هرگاه آمریکا با راهبرد «واحد، هوشمندانه و جدی» از سوی ایران مواجه شده مجبور به عقب نشینی و عبور از خطوط قرمزهای خود شده است. بر این اساس تنها راه ایران انتخاب راهبرد هوشمندانه ای است که هم توان پیروزی بر دست کش #مخملی بایدن و هم دست #چدنی ترامپ را داشته باشد.