⭕️ چگونه حمایت از فلسطین قدرت ایران را افزایش داد؟
1⃣ #قسمت_نخست
✍ #امیرحسین_ثابتی
🔰 وقتی شما به عنوان یک مخاطب این جملات رامیخوانید، تصور میکنید چه کسی آنها را بیان کرده است؟
🔸«آنچه امروز ایران را به یک قدرت مطرح و تأثیرگذار در خاورمیانه تبدیل کرده این است که برای حزبالله و حماس هزینه کردیم.این هزینهها امروز اهرمهای قدرت ما در منطقه است.. یک رسالت جهانی را هم در قانون اساسی و هم در اهداف انقلاب اسلامی تعریف کردهایم. این چنین رسالتی در ذات انقلاب ما وجود دارد که به نظر من نه تنها الزاماً خطرناک نیست بلکه منبع قدرت ماست، کمااینکه یکی از مهمترین منابع قدرت امریکا قدرت گفتمانی آن بوده است ... تبدیل به بازیگری قدرتمند در منطقه شدیم زیرا پس از انقلاب برای خودمان در منطقه سرمایهای ایجاد کردیم. این سرمایه در فلسطین، لبنان، عراق و در افغانستان بوده است. در همان زمان برخی میگفتند که اینها عامل فشار بر ایران است، یعنی این را تضاد بین اصول و منافع و یا تضاد بین سیاست انقلابی و سیاست خارجی ملی میدانستند. در صورتی که همان سیاست خارجی انقلابی توانست امکاناتی را برای ایران ایجاد کند که بعد از سالها ایران را به یک قدرت تأثیرگذار در منطقه تبدیل کرده.»
🔹احتمالاً شما نیز تصور میکنید گوینده چنین جملاتی یکی از چهرههای شاخص انقلابی است اما این جملاتی است که در کتاب خاطرات محمدجواد ظریف (آقای سفیر) منتشر شده است.
🔹در واقع برخلاف کلیشه غلط و نادرستی که در بخشی از افکار عمومی شکل گرفته، سیاست جمهوری اسلامی ایران در رابطه با حمایت از فلسطین و آزادی قدس شریف یکی از مهمترین مؤلفههای «تولید قدرت» برای کشور بوده است. به عبارت دیگر اگرچه جمهوری اسلامی ایران در ۴۴ سال گذشته برای آرمان آزادی قدس و مبارزه با رژیم صهیونیستی هزینههای مادی و معنوی مختلفی انجام داده اما به واسطه همین رویکرد انقلابی، در عرصه بینالملل آوردههای بسیار زیادی نیز کسب کرده که به طور خلاصه میتوان گفت این آرمانخواهی در نهایت به تولید قدرت تبدیل شده است.
🔹برای درک بهتر این مسأله تصور کنید جمهوری اسلامی ایران در بدو پیروزی انقلاب، مانند بسیاری دیگر از کشورهای منطقه به مسأله فلسطین و رژیم اشغالگر قدس توجهی نمیکرد یا حتی در جبهه سازش با صهیونیستها قرار میگرفت. بعد از آن چه اتفاقی میافتاد؟ پاسخ ساده است زیرا آینه تمام نمای چنین رویکردی امروز در برابر ما قرار دارد.
🔹مصر دقیقاً در همان سال ۱۳۵۷ که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، مسیری متفاوت با ایران را انتخاب کرد و با امضای پیمان کمپ دیوید، پیمان صلح با اسرائیل را پذیرفت. در تمام سالهای بعد از این پیمان نیز یکی از متحدان مهم امریکا و رژیم صهونیستی به حساب میآمد اما نه تنها امروز هیچ جایگاه ویژه و اثرگذاری در جهان ندارد بلکه یکی از کشورهای فقیر آفریقایی است که امروز «گورخوابهای قاهره» به نمادی از مصر در جهان تبدیل شدهاند. این کشور علیرغم ظرفیت کم نظیر توریسم به خاطر اماکن تاریخی و تمدنی خاصی که دارد و علیرغم اینکه هیچ گاه تحریمهایی که علیه ایران اعمال شده را نیز تجربه نکرده، تقریباً در تمام شاخصهای اقتصادی از جمهوری اسلامی ایران عقبتر است و در معادلات منطقهای و جهانی نیز وزن خاصی ندارد.
🔻ادامه دارد ...
@jahaade_kabir
⭕️ چگونه حمایت از فلسطین قدرت ایران را افزایش داد؟
2⃣ #قسمت_دوم
🔹علاوه بر مصر میتوان به دهها کشور دیگر نیز در منطقه غرب آسیا و آفریقا اشاره کرد که علیرغم انتخاب سیاستهای بی طرفانه یا حتی سازشکارانه در ماجرای فلسطین، امروز در حسرت قدرت نرم و جایگاه مؤثر جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه هستند.
🔹برای روشنتر شدن این ادعا کافی است به وضعیت همسایگان ایران نگاهی بیندازیم؛ عراق، پاکستان، افغانستان، ترکمنستان، قزاقستان، ارمنستان، جمهوری آذربایجان، قطر، امارات، عمان، بحرین و... کشورهایی هستند که در دهههای گذشته هیچ کدام پیشگام مبارزه با رژیم اشغالگر قدس نبودهاند و به همین میزان نیز از ظرفیت «الگو شدن» در میان جهان اسلام و ملل مستضعف عقبماندهاند. علاوه بر این هیچ کدام از این کشورها و دهها کشور مشابه دیگر اساساً قدرت تعیین کنندگی امروز جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه را ندارند و به همین خاطر عملاً فاقد بسیاری از مؤلفههای حکمرانی هستند. برخی از آنها از نبود امنیت رنج میبرند و برخی دیگر نیز همچنان در حسرت استقلال سیاسی و تصمیمگیری برای خویش هستند و همچنان در قرن ۲۱ تحت استعمار قدرتهای بزرگ به حساب میآیند. برخی دیگر نیز که به ظاهر و عمدتاً با اتکا به منابع نفتی عظیم توانستهاند توسعهای نسبتاً مطلوب را تجربه کنند، فاقد جایگاه و وزن سیاسی لازم و نقش تعیین کننده در معادلات منطقهای و حتی جهانی هستند.
⁉️ اما چرا جمهوری اسلامی ایران علیرغم همه تحریمها و فشارهای بی سابقه و مشکلات اقتصادی که همچنان درگیر آن است، در ۴ دهه گذشته توانسته فراتر از یک کشور معمولی در منطقه، در بسیاری از معادلات کلان نقشآفرینی کند؟
🔻ادامه دارد ...
@jahaade_kabir
⭕️ چگونه حمایت از فلسطین قدرت ایران را افزایش داد؟
3⃣ #قسمت_پایانی
🔹برای پاسخ به این سؤال باید از ریشه قدرت جمهوری اسلامی ایران یعنی «ایدئولوژی» آن سخن گفت. جمهوری اسلامی ایران با احیای «اسلام سیاسی» توانست در جهان محصور در دوقطبی لیبرالیسم و مارکسیسم که نقطه اشتراک هر دوی آنها «معنویتزدایی» و تلاش برای حذف دین بود، گفتمان سومی را بر جهان عرضه کند که امروز با گذشت ۴۴ سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچنان پیش میرود.
🔹فارغ از انبوه ملتهای مسلمان که همچنان جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک الگو در برابر نظام سلطه میشناسند، در میان بسیاری از ملتهای غیر مسلمان نیز جمهوری اسلامی ایران به عنوان الگویی شناخته شده که منجر به تولید قدرت نرم برای ایران گشته است. همین مسأله در کنار سایر مؤلفههای قدرت جمهوری اسلامی منجر شده تا علیرغم همه مشکلات ریز و درشت، نوع نگاه ابرقدرتها به ایران نیز متفاوت باشد و اگر بسیاری از کشورهای دنیا از طریق حمله نظامی یا تحریمهای اقتصادی در برابر نظام سلطه از پا در آمدند، جمهوری اسلامی ایران نه تنها متوقف نشده بلکه روز به روز با تکثیر گروههای مقاومت از حماس اهل سنت در فلسطین تا حزبالله شیعه در لبنان توانسته هژمونی خود را در سطح منطقه تثبیت کند و دقیقاً به همین خاطر بود که هنری کیسینجر استراتژیست و وزیر خارجه اسبق امریکا در مرداد ۹۶ صراحتاً هشدار داد که «ایران نباید به یک امپراطوری در خاورمیانه تبدیل شود.»
🔹نتیجه آنکه اساساً هیچ ابرقدرتی در طول تاریخ، بدون «ایدئولوژی» به قدرت برتر تبدیل نشده است. حتی امریکا و بسیاری دیگر از قدرتهای غربی نیز مبتنی بر ارزشها و آرمانهای خود رفتار میکنند، کما اینکه مطالعه اسناد بالادستی ایالات متحده نیز نشان میدهد که درهم تنیدگی اندیشه، ارزش و آرمانهای این کشور با سیاستهای اعمالی آن چقدر واضح است. از جمله سند امنیت ملی امریکا در سال ۲۰۱۵ که در آن تصریح شده است منبع قدرت امریکا ارزشهای امریکایی است: «امریکا برای رهبری مؤثر در جهان باید بر اساس ارزشهای خود زندگی کند در حالی که به ترویج ارزشهای جهانی در خارج از کشور نیز میپردازد... ارزشهای ما منبع قدرت و امنیت ما هستند.»
@jahaade_kabir
❇️🌷 4دهه مجاهدت برای آفرینش هنر انقلابی 🌷❇️
🔹نادر طالبزاده سینماگر و فعال فرهنگی پس از یک دوره بیماری در غروب روز قدس و در 69 سالگی آسمانی شد.
🔸این کارشناس، منتقد، نویسنده، کارگردان، مجری، مستندساز و دبیر رویدادهای فرهنگی بیش از 40 سال در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی فعالیت میکرد و مدتها به یکی از بزرگان این عرصه بدل شده بود.
✅ از تایم به صداوسیما
🔹طالبزاده متولد 1332 در تهران بود. او پیش از انقلاب اسلامی در دانشگاه معتبر کلمبیا در ایالت نیویورک، کارگردانی سینما خواند و همکار دفتر شبکه مهم تلویزیونی CBS در ایران بود.
🔹میگویند او در بهمن 57، به عنوان عکاس مجله مشهور تایم به ایران آمده بود. طالبزاده که جوان موفق و کارمند رسانههای معتبر بینالمللی بود، در عنفوان جوانی با پدیده انقلاب اسلامی و اندیشههای امام(ره) آشنا و پیرو آن شد و در نتیجه فعالیت خود را در صداوسیمای جمهوری اسلامی آغاز کرد؛ اتفاقی که کمابیش برای سیدمرتضی آوینی هم افتاد.
✅ارتباط با تماشاگر گسترده رسانه ملی
🔹حاجنادر در عرصه تصویر، جدا از فیلمهای مستند پرشماری که ساخته، با کارگردانی یک سریال تلویزیونی و اجرای یک برنامه تلویزیونی به یاد آورده میشود؛ آثاری که در رسانه ملی، کم وبیش دیده شدند و نام او را بیش از گذشته بر سر زبانها انداختند.
🔹«بشارت منجی» سریالی محصول سالهای پایانی دهه 80 است که به زندگی حضرت عیسی مسیح(ع) به روایت انجیل برنابا میپردازد و با همه نقاط قوت و ضعف خود، جای خالی محصولی تصویری را در این زمینه، بر اساس مبانی که ما شیعیان به آن باور داریم، پر کرده است.
🔹برنامه تلویزیونی «راز» در شبکه4 سیما که بعدها با برنامه پر طرفدار «عصر» در شبکه افق نیز ادامه یافت، دیگر محصول تصویری طالبزاده بود که به طیف گستردهای از مباحث فکری، فرهنگی و تمدنی مرتبط با انقلاب اسلامی در ایران و جهان میپرداخت و مخاطب وفادار خود را یافته بود.
🔹فعال جشنوارهها و کنفرانسها
نادر طالبزاده در دهههای اخیر با برگزاری چند رویداد فرهنگی مثل جشنواره مردمی فیلم عمار و کنفرانس افق نو شناخته میشود؛ دو رویدادی که نگاه اولی به داخل است و دومی به خارج.
🔹او در عمار به استعدادیابی از میان جوانهای انقلابی علاقه مند به هنر و سینما پرداخت و محصولات هنری انقلاب را برای مخاطبان گسترده در جایجای ایران به نمایش گذاشت و در کنفرانس افق نو به متفکران غربی منتقد کاپیتالیسم تریبون داد تا بلکه صدایشان بیش از گذشته، هم به مخاطب ایرانی و هم به مخاطب خارجی برسد.
🔹او با فعالیت در زمینههای مختلف جبهه فرهنگی انقلاب، همواره به عنوان سردار جهادگر این عرصه مطرح بوده و خدمات زیادی به هنر انقلاب داشته است.
🌷یادش گرامی و روحش شاد🌷
@jahaade_kabir
28.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ حمایت از فلسطین چه فایده ای برای ایران داشته است؟
🔹آیا سیاست خارجی ایدئولوژیک جمهوری اسلامی در دفاع از فلسطین، باعث تضعیف ایران نشده؟
🔸از ماجرای نامه ۲۰۰۳ دولت خاتمی به امریکا برای خلع سلاح حماس و حزب الله چه میدانید؟
#حافظه_تاریخی_ایرانی
@jahaade_kabir
⁉️ ماجرای «نظم نوین جهانی» مورد اشاره رهبر انقلاب چه بود؟
💠 موسسه PWC (یکی از بزرگترین شرکتهای حسابرسی جهان) برآورد کرده است که ۵ قدرت برتر اقتصاد جهان در سال ۲۰۵۰ میلادی به ترتیب چین، هندوستان، آمریکا، اندونزی و برزیل خواهند بود. یعنی سقوط آمریکا به رده سوم جهان!
✅ برآوردها حاکی از آن است که مجموع سهم ۲ کشور چین و هندوستان از تولید ناخالص داخلی (GDP) کل دنیا ۳۵% خواهد شد. در مقابل، مجموع سهم آمریکا و ۲۷ کشور اتحادیه اروپا به ۲۱% سقوط خواهد کرد
💠 اینکه دیروز رهبر معظم انقلاب از شکل گیری نظم نوین جهانی صحبت کردند دقیقاً براساس آمار و مستندات نوین موسسات و اندیشکده های جهانی بود.
#ثامن
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 پاسخ جالب سید حسن نصرالله به این پرسش خبرنگار: چه کسی در قدس نماز خواهد خواند؟ فرزندانتان یا نوههایتان؟
@jahaade_kabir
28.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 از خرمشهر تا دروازههای فلسطین
✅ مروری بر نقش سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از آزادسازی خرمشهر تا شکست نقشههای آمریکا در منطقه و پُر کردن دست فلسطینیها برای مبارزه با رژیم صهیونیستی.
@jahaade_kabir
گرامی داشت دهم اردیبهشت ماه روز ملی خلیج_همیشه_فارس که بمناسبت سالروز اخراج پرتغالیها از تنگه هرمز و خلیج فارس نامگذاری شده است
📱رهبرمعظم انقلاب به مناسبت روز ملی خلیج فارس:
🌊🇮🇷🇮🇷خلیج فارس خانهی ما و جای حضور ملّت بزرگ ایران است؛ ساحل خلیج فارس بهاضافهی سواحل زیادی از دریای عمّان، متعلّق به این ملّت است
؛
ما ملّتی هستیم با تاریخ و قدرتمند
#خیلج_فارس
@jahaade_kabir
14010209_42701_64k.mp3
8.43M
🎧 دریافت صوت بیانات رهبر انقلاب به مناسبت روز جهانی قدس (1401/02/09)
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 جریان غربگرای داخلی از مرحوم طالبزاده ناراحت بودند که چرا ذوب در غرب نشده است!
👤 فواد ایزدی:
🔻مرحوم طالبزاده در نوجوانی در غرب بود اما نه تنها ذوب در غرب نشد بلکه به یکی از بازوهای رسانهای جمهوری اسلامی و منتقد غرب تبدیل شد.
@jahaade_kabir
🇵🇹 ⛔ استفاده واسکو دوگاما از ملوانان هندی به عنوان سیبل تیراندازی
🔻واسکو دو گاما #جنایتکار و نماینده استعمار #پرتغال بود که برای اولینبار از راه دریا از اروپا به هند رفت. او را از موفقترین دریانوردان تاریخ میدانند.
❗واسکو دو گاما نخستین فردی است که اروپا و آسیا را از طریق مسیری دریایی به هم پیوند داد.
‼یکی از خصوصیات او این بود که مسلمانان را از دکل کشتی آویزان میکرد تا افرادش آنها را هدف تمرین تیراندازی با تیروکمان خود کنند، ولی این حرکت وحشیانه از روی خباثت نبود، بلکه کاملاً حسابشده و بخشی از سیاست بود.
‼واسکو دوگامای پرتغالی میخواست که مردم و حکمرانان محلی شدت آتش را ببینند و صدای التماس و عذاب را بشنوند.
‼او با ترور حساب میکرد تا به تسلیم دست یابد.
📚 «تاریخ علم مردم» ترجمه حسن افشار.
👤 کلیفورد کانر.
💠روایت دوگاما از نگاه سایت اسکرول
🌐 https://amp.scroll.in/article/773707/what-really-happened-when-vasco-da-gama-set-foot-in-india
#جنایات_غرب
#استعمار_پرتغال
🔴 ناگفتههایی از تاریخ تمدن غرب در
✅ کانال جنایات غرب
💯 https://eitaa.com/joinchat/1781727232C57b3ed8c49